|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
kończę wymiany w lipcu! skórzane sandały 41 i kilka rzeczy
OPEN!
Ostatni wątek poświęcony wymianom. Muszę skończyć to szaleństwo ![]() chcę się pozbyć 1) bluzeczki mgiełki, r S/M, dł 60cm, stan bardzo dobry 2) leginsów, czarne, z typowym leginsowym połyskiem, rozmiar M, stan bardzo dobry 3) spodni, stan bardzo dobry, wymiary na obrazku 4) sandały włoskiej firmy zodiaco na małym obcasiku. Są używane - były ze mną na dwóch weselach, w tym na jednych we Włoszech - włoski bruk zdecydowanie im nie przypadł do gustu co obiawiło się zerwaną skórą na obcasie - jednak naprawioną przez szewca. najchętniej za inne buty. A. Wkładka wg sklepu wynosi 26,1 i niby jest to 40, jednak ja mam stopę 27cm i buty są na mnie ideolo, czyli taki rozmiar 41, więc umówmy się, że wkładka to 26,5cm a rozmiar to 41 Nie wysyłam pierwsza. Wysyłamy razem. Ty wysyłasz pierwsza jeśli nie masz komentarzy. Wymieniając się ze mną zgadzasz się na powyższe zasady. Bardzo proszę o podawanie numerka bądź opisu, a nie linków. Wysyłam rzeczy uprane ale nie uprasowane. Wysyłam rzeczy listem poleconym ekonomicznym, na ogół w bombelkowej kopercie (ale zdarza się, że nie ma takiej na poczcie. serio). Zwroty tylko w wypadku obustronnego niezadowolenia. Nie mam nic poza wątkiem.
Proszę o pomoc w magisterce mieszkających w Norwegii http://www.ebadania.pl/0252895dfaa9ffbb Edytowane przez gburiavonfuria Czas edycji: 2012-07-23 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kończę wymiany w lipcu! skórzane sandały 41 i kilka rzeczy
jezeli Ci sie wcinam to przepraszam;* znajdziesz cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1343060709
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kończę wymiany w lipcu! skórzane sandały 41 i kilka rzeczy
a powiedz mi kochana, te legginsy sa przeswitujace? sa swiecace czy matowe? w jakim satnie? i prosze o wymiarki
![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- a takim razie bylabym chetna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:41.