|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Zestawy kosmetyków za jedną rzecz z listy sierpniowej
NIEAKTUALNE
Mam do oddania w dobre ręce trzy zestawy kosmetyków. Oddaję, bo mam nadmiar wszystkiego! Z tego też względu zależy mi na pozbyciu się wszystkich rzeczy w zestawach, więc proszę nie nakłaniać mnie do wymiany pojedynczych sztuk. Oddaję jeden zestaw za jakąś wybraną rzecz (najchętniej z listy poniżej) od Was. Oferta ważna jest jedynie do najbliższego poniedziałku, ponieważ obecnie jestem w Polsce na wakacjach i moge wysłać paczuszkę (wysyłka zagraniczna jest w tym przypadku nieopłacalna moim zdaniem). ZESTAW nr 1 Urban Decay cień do powiek Goddess (midnight blue), 1.5 g, kilka razy testowany Catrice cień do powiek Don’t Drink and Dive (nr 170), 2 g, nowy Essence No Limits Power Boost volume mascara, tusz do rzęs pogrubiający, dopiero kupiony, testowany przez tydzień Rival de Loop Natural Touch Concealer, zachwalany korektor do twarzy w kolorze 03 (dopasowany do lekko opalonej cery), dopiero kupiony, testowany trzy razy Essence A New league, puder brązujący z najnowszej limitki, 01 go classy, go retro, dopiero kupiony, 10 g, testowany trzy razy Essence Colour & go lakier do paznokci , nr 43 where is the party, cudowny fiolet zlamany zielenia i szarością, 5 ml, raz testowany Max Factor lusterko kieszonkowe ZESTAW nr 2 Alterra Concealer, zachwalany korektor w kolorze 03 (bright eses, jasny ), dopiero kupiony, testowany trzy razy Essence Soul Sista, puder brązujący z poprzedniej limitki, 01 shake your booty, dopiero kupiony, 11 g, testowany trzy razy Bell Phenomenal Lashes, tusz do rzęs wydłużający, dopiero kupiony, testowany przez tydzień Amarena Moonlight shadows, cień w pyłku z aplikatorem, kolor 02 - rozświetlający beżowo złoty, 3 g, raz testowany Virtual Just Loose cień do powiek w pyłku z aplika torem, kolor roziskrzonej srebrzyście kawy z mlekiem, kilka razy testowany Art Deco Lip brilliance Long lasting Lip gloss, nr 18, mini product 3 ml Essence Soul Sista (limitowana edycja) lakier do paznokci , nr 04 Totally Retro Nude, cudowny beż nude z delikatną złotą poświatą (złoto pieknie sie mieni w słońcu), 8/10 ml ZESTAW nr 3 Vichy Nutri extra creme, koncentrat odżywczo odbudowujący do skóry suchej i bardzo suchej, bez parabenu, tubka 100 ml, zuzycie ok. 10%, ważność luty 2014 Douglas Velvety Body Lotion XSmall, mleczko do ciała w tubce podróżnej, bez parabenu, tubka 75 ml, zuzycie ok. 5%, dopiero kupione, świeżutkie, jedynie testowane Cottons hypoalregiczne tampony „regular”, w 100% z bawełny bez dodatkowych chemikaliów i syntetycznych dodatków, kupione w Australii, opakowanie 8 szt. (połówka dwupaku) Marion SPA Kremowy Peeling do twarzy, peeling truskawkowy do cery normalnej i suchej, dwie saszetki po 10 ml, ważne do października 2013 Gosh Fresh Up!, szampon do włosów na sucho, 150 ml, użyty dwa razy, ważny do października 2014 Beauty Formulas Cooling Mist, chłodząca mgiełka do ciała z wody mineralnej, 150 ml, zużycie ok. 10%, atomizer słabo psika W zamian przygarnę cos z listy ponizej - raczej nowe, albo z niewielkim ubytkiem oraz dlugim terminem przydatnosci. Bede wdzieczna za konkretne propozycje a nie odsylanie mnie do Waszych watkow (mam do dyspozycji wyjatkowo powolny modem). WISH LIST:
Edytowane przez silencio Czas edycji: 2013-02-02 o 17:03 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Zestawy kosmetyków za jedną rzecz z listy sierpniowej
Witaj
![]() Chętnie bym przygarnęła od Ciebie: ZESTAW nr 2 Alterra Concealer, zachwalany korektor w kolorze 03 (bright eses, jasny ), dopiero kupiony, testowany trzy razy Essence Soul Sista, puder brązujący z poprzedniej limitki, 01 shake your booty, dopiero kupiony, 11 g, testowany trzy razy Bell Phenomenal Lashes, tusz do rzęs wydłużający, dopiero kupiony, testowany przez tydzień Amarena Moonlight shadows, cień w pyłku z aplikatorem, kolor 02 - rozświetlający beżowo złoty, 3 g, raz testowany Virtual Just Loose cień do powiek w pyłku z aplika torem, kolor roziskrzonej srebrzyście kawy z mlekiem, kilka razy testowany Art Deco Lip brilliance Long lasting Lip gloss, nr 18, mini product 3 ml Essence Soul Sista (limitowana edycja) lakier do paznokci , nr 04 Totally Retro Nude, cudowny beż nude z delikatną złotą poświatą (złoto pieknie sie mieni w słońcu), 8/10 ml i chętnie jeszcze z zestawu pierwszego :Essence A New league, puder brązujący z najnowszej limitki, 01 go classy, go retro, dopiero kupiony, 10 g, testowany trzy razy Z Twojej wish mam Sephore Paczulową I jesli masz atomek to moge odlac około 15ml i chętnie coś dołoże![]()
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj poza wątkiem mam nowy latacyd femina, chusteczki nowe do higieny intymnej mam w wątku 15x nowe nieotwierane, ale innej firmy Venus.
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
hej, interesuje mnie zestaw nr 3. Mam poza wątkem nowy płyn Lactacyd Femina i może jeszcze coś byś dobrała?
Aha, mam jeszcze płyn Renu 360ml
Wymieniam: sukienki ASOS XS S, buty 35-36, kosmetyki Szukam: Solgar na włosy, Placenta, płyn do soczewek Edytowane przez tamtam Czas edycji: 2012-08-31 o 09:48 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
hej, ja mam nowy płyn do soczewek ciba solo care aqua, duże opakowanie w kartoniku, spodobał mi się zestaw 3. daj znać w którymś z moich wątków, jeśli jesteś zainteresowana
|
|
#6 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oczywiscie na Paczuli mi bardzo zalezy, chetnie wyblagalabym tez probeczke Shakiry, zeby poznac zapach i zestaw jest Twoj
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana niestety Shakiry juz nie mam poleciała w środę.A niestety atomka nie mam skąd wziąć.
Coś wymyslimy???
|
|
#8 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A moze np. mieszkasz w Warszawie? Albo w Slupsku? ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Kochana raczej mi zalezy na takim zestawie jak napisalam, ew. przygarne dwupak Lactacydowy |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
|
#10 |
|
Blessed be the fruit
|
Coś u mnie za 1 lub/i 2 zestaw? Poza wątkiem mam peeling z pestek malin z AP.
|
|
#11 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tamtam, a ktory konkretnie Renu, jaka dokladnie pojemnosc i czy jest nowy, bo ja wlasnie otworzylam jeden, wiec troche by poczekal ;-) |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
mam jedną jedną sztukę 200 ml z pompką, w takim razie rozumiem :/
Nowy wątek Edytowane przez lilkana Czas edycji: 2012-08-31 o 17:58 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za trzeci zestaw?
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, w watkach nic nie wypatrzylam niestety... Co to jest AP?
|
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Aleksandro,
sliczne ciuszki, ale ja szukam bardzo konkretnych kosmetykow, wymienionych wyzej. Takze dziekuje, ale nie... ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- to co wymienione w pierwszym poscie... |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Hej z Twojej listy mam tylko:
Lactacyd Femina - Płyn do higieny intymnej Mój wątek kosmetyczny: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=619469 |
|
|
|
|
#18 | |
|
Wtajemniczenie
|
Wrono, fajne ciuszki a buty to juz w ogole piekne
Ale ja sie jednak upieram przy moich konkretach ;-)---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
tak, to ten, przydatny do 09.2014
i wysłałabym w poniedziałek rano priorytetem. z tym, że szczerze mówiąc, średnio interesują mnie tampony, bo ich nie używam mogłabyś je wymienić na lusterko max factor? ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- mi nieelastyczność czasowa nie przeszkadza, bo mam wolne do października, ale jestem średnio mobilna i preferowałabym jakąś stację metra - nigdzie indziej nie trafię
|
|
#20 |
|
Blessed be the fruit
|
Archipelag Piękna
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
mam taki płyn:
http://www.1001soczewek.pl/_var/gfx/...969f2cde01.jpg data do 10.2013, 360ml pasuje ci ten płyn i lactacyd za zestaw 3? Ja jestem za
|
|
#23 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
tak, mogę wysłać jutro rano priorytetem.
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
odp.proszę
|
|
#27 | |
|
Wtajemniczenie
|
To poprosze plyn i Lactacyd
Zestaw nr 3 leci do Ciebie jak tylko odbiore przesylke Pisze PW z adresem ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Cytat:
zestaw nr 3 poleci najprawdopodobniej do tamtam. A zaden z dwoch pozostalych Cie nie zainteresowal? ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- niestety jednak nie... dziekuje ;-) |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
niestety, muszę podziękować, bo jeśli chodzi o kolorówkę to jestem dość problematyczna - blada, nie używam różu, cieni do powiek, błyszczyków, bronzerów..
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
jeszcze raz podnosze ;-)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:37.

mogłabyś je wymienić na lusterko max factor?