![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Czerwiec wyłącznie MINERAŁY u Cynaamonki Meow SilkNaturals Aromeleigh EDMWĄTEK NIEAKTUALNY
Ponieważ moja ilość mineralnych skarbów wzrosła do rozmiarów przekraczających pojemność szuflad, zrobiłam dziś generalny remanent i wyzbywam się bardzo dużej części zasobów. Aby zachować przejrzystość stworzyłam dla minerałów odrębny wątek wymiankowy. Tu jest link do mojego starego, zamkniętego wątku - rzeczy widoczne w nim jako dostępne mam jeszcze na wymianę, proszę o nie pytać. Zasady
![]() Interesuje mnie wymiana tylko na rzeczy z wishlisty, a ta jest dość obszerna ![]() ![]() Dokładka 2012-06-18 Alverde, Tagescreme Alpenrose (Krem na dzien z wyciągiem z różanecznika alpejskiego) 50ml, Alverde, Intensiv Pflegecreme Avocado (Intensywnie nawilżający krem do twarzy z ekstraktem z awokado) 50ml Kiko Make Up Milano, 30 Days Extension Daily Treatment Mascara (Tusz powodujący wzrost rzęs) Dokładka 2012-06-19 Tonik Lancome 60ml Lakiery pastelowe Trosani Lakiery Sephora Lakiery: Kiko, Deborah brak, wracają lakiery Zoya (brak Anaka, tego jeżynowo-malinowego) Balsam srebrzysty Delia , raz użyty Masło do ciała o zapachu cukrowo-waniliowym , duży słoik, została ponad połowa Trochę biochemii brak kostki Lush Full of Grace Kostka Aleppo w trakcie wymiany Saszetki kremu pod oczy John Masters Organics, wystarczą na około miesiąc stosowania (w sumie 5ml, dwóch nie ma) Zestaw do stylizacji brwi Benefit Brow Zings (w negocjacjach) Dokładka 2012-06-21 11 par pasków Crest wybielających do stosowania raz dziennie przez 5 minut, tylko za coś z wishlisty w trakcie wymiany Dokładka 2012-07-06 Henna Khadi ciemny brąz, Olejek sesa, zostało około 1/2 Azjatycka pielęgnacja 0 dwa kremy, maska i aktywator, wymienię jako zestaw Zestaw próbek pomadek w kremie Givenchy, nowy oczywiście rezerwacja Dokładka 16. lipca Emulsja i olejek dr Hauschka, zużycie widoczne na zdjęciu, opakowania pełnowymiarowe z długim terminem ważności w trakcie wymiany Lakiery Beauty UK, testowane na jednym paznokciu (różowo-czerwony glitter i granat), biały i fioletowy nie otwierane, nie moja kolorystyka. w trakcie wymiany - różowo czerwony i granat Dokładka 22.lipca Wymienię krem pod oczy Lancaster Revolcanic Eyes - deep moisturizing anti-fatigue eye care Promiennie piękne oczy - dogłębna pielęgnacja nawilżająca do skóry wokół oczu wykorzystuje moc naturalnej wody ze źródeł wulkanicznych, kosmetyk nawilża, niweluje oznaki zmęczenia, uczucie napięcia, zmarszczki uwarunkowane przesuszeniem skóry, obrzmienia i cienie. Ultra lekki żel szybko się wchłania, delikatne pigmenty w kolorze masy perłowej gwarantują optymalne rozszczepienie światła wyrównując optycznie drobne linie i zmarszczki.
Kupiony w Douglasie 14. lipca, otwarty 21. lipca wieczorem, raz użyty. Jest oryginalny kartonik Wymienię wyłącznie na inny krem pod oczy w podobnej cenie (135zł), będę go oszczędnie używać, ale zależy mi na jak najszybszej wymianie. Dokładka książkowa - strona 10 tego wątku Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-09-20 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czerwiec wyłącznie MINERAŁY u Cynaamonki Meow SilkNaturals Aromeleigh EDM
Dokładka 2012-07-05
Biochemia:
Zmywacz do paznokci w płatkach, o zapachu truskawek, z 32 zużytych jest 5. Faktycznie pachnie truskawkami, w ogóle nie czuć zapachu charakterystycznego dla zmywaczy. Dobry na podróż lub do zmywania paznokci w łóżku przy TŻ ![]() Lakiery - żółciutki Ados, użyty dwa razy, nudziak Bell, użyty raz, srebrny brokatowy Beauty UK, użyty raz, podkładowy wzmacniający paznokcie Pierre Rene, użyty 2 razy, Miyo Nail It błękitny (baby blue, pastelowy) Balsam Balea nabłyszczający o tropikalnym zapachu, otwarty przedwczoraj, użyty raz - dubluje mi nabłyszczający efekt Kings&Queens miodowego, a tamten słodki zapach bardziej mi odpowiada Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-07-22 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Korektory, finiszery, primery
Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-07-20 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Podkłady
Brak niektórych, proszę pytać o konkretne odcienie Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-07-20 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Rozświetlacze
kulki Alverde w trakcie wymiany z zuz123 Morpho Meow w trakcie wymiany z zuz123 3 Lumiere (poza Sundew) w trakcie wymiany z zuz123 Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-07-22 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Róże
Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-07-20 o 09:08 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Cienie - część II
Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-07-20 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Cienie - część III
Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-07-20 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Poniższe cienie Meow mam w opakowaniach pełnowymiarowych - oddam połówki wyłącznie za połówki innych cieni Meow (numery przy nazwach cieni to moje numery katalogowe, proszę się nimi nie sugerować
![]() 12 Pains of Christmas - Burnt Turkey (166) Alien Abduction - Grey matter (82) Alien Abduction - Sighting (84) Friday the 13th - Unlucky (90) Glacil Grove - Icebound (117) Glacil Grove - Permafrost (120) Glacil Grove - Thicket (115) Ice Blossoms - Ice Ribbon (200) Ice Blossoms - Silk Ice (203) Ice Blossoms - Crownbeard (197) Ice Blossoms - Frost Flower (202) Ice Blossoms - Ice Blossom (199) Simple Pleasures - Barefoot (348) Simple Pleasures - bubble bath (355) Simple Pleasures - making love (352) Simple Pleasures - rainy day (349) Winter Spirits - Sirah (183) X - Grim reaper (70) X - Mothman (66) Xmas Ghost - Midnight Kiss (177) Xmas Ghost - Vixen (178) Zombie Apocalypse - Brains over beauty (77) Xmas Ghost - Cheers! (176) Dla orientacji dodaję poniżej zdjęcia i opisy - zdjęcia i opisy anglojęzyczne pochodzą ze strony Meow, opisy polskie są mojego autorstwa, stworzone na moje potrzeby, więc mogą zawierać odniesienia do innych kolorów. Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-06-10 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Przygarnęłabym chętnie jasne podkłady, chyba coś Ci się u mnie podobało niedawno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
przepraszam Cię serdecznie, ale Aqua Marinę właśnie wymieniłam, nie zdążyłam tego zaznaczyć w wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się :
korektor intensive Fair Creamy Bisque Lucy Minerals Fair Intensive Alverde rozświetlacz w kulkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() -Avene Eau thermale krem z filtrem +50, nowa miniaturka; -Galenic Nectalys próbka kremu pod oczy; -Heliocare dwie nowe miniaturki filtrów +50; ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Chętnie przygarnę spineczki i chustę i Mickey w zamian za pierwsze trzy z wymienionych powyżej przez Ciebie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za ?
róż candie, glam guru ?
![]() Edytowane przez hichotka Czas edycji: 2012-06-11 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem że to są wszystko sample w małych pojemnikach albo strunach ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
wybacz dopiero teraz doczytałam
![]() dzięki za odpowiedź ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Dołożyłam też nowy szampon po którym włosy szybko rosną
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Konkretnie podoba mi się:
Creamy Bisque Lucy AwGM Charity 2.8 Kuleczki Alvedre róż COOKIE odsypka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
mam 18 próbek sanoflore krem orzeźwiający do cery trądzikowej jeśli jesteś zainteresowana to daj znać, jeśli nie to nie musisz odpisywać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:44.