|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymienię Luty u Cos_
NIEAKTUALNE!!!!
Jak na razie dodaję buty zimowe. Obie pary dostałam i tak się składa,że jedna za duża a druga mi do niczego nie pasuje ach ta wybredność. Może którejś z Was się przydadzą najchętniej wymieniłam bym się za podkład Bourjours Helathy mix albo 123 perfect taj samej firmy nr 51 lub 52. No a jeśli nie znajdzie się to czego szukam no to na coś co wpadnie mi w oko ![]() No a teraz pokazuję co mam na wymianę. 1. Rozmiar to 39 i jest to standardowa numeracja. Jak widać na zdjęciu buty mają jakieś plamki ciemniejsze,nie wiem od czego ponieważ buty dostałam a są akurat na mnie za duże wydaje mi się,że można zapastować. Czy to skóra nie wiem nie znam się na tym nie ma żadnej firmy więc podejrzewam,że to skóra ekologiczna.. Na ostatnim zdjęciu zaznaczyłam,że coś te buty tu miały mogły mieć paski albo jakieś metki nie rzuca się to w oczy,buty nie przemakają miałam je dwa razy na dworze koło domu,żeby sprawdzić czy nie przemakają. Edytowane przez Cos_ Czas edycji: 2013-03-04 o 14:20 Powód: nie wpisałam w tytule wymiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Luty u Cos_
1.Torba Diverse biała. Używana sporadycznie aczkolwiek ma kilka rysek zaznaczonych na zdjęciu.
2. Tunika Vila rozmiar XS z cekinami jest luźniejsza nie przylega więc S-ka też wejdzie. 3.Sukienka z zakładkami tulipan nie ma rozmiaru bo nie ma metki na mnie jak za duża więc to M/L 4. Spodnie jeansowe rurki z metki rozmiar 164 czyli XS. Edytowane przez Cos_ Czas edycji: 2013-02-18 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię Luty u Cos_
znajdziesz coś u mnie za jasne ? poza wątkiem mam połowę , może więcej nawet podkład 123 odcień 52,
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
o to super połowa będzie na pewno
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A więc dł wkładki to taki jak ja noszę 24-24,5
a obwód na samej górze 36-37 cm ![]() Edytowane przez Cos_ Czas edycji: 2013-02-13 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
a czy mogłabyś mi jeszcze zmierzyć jaki masz obwód łydki w tym miejscu to jest pod kolanem bo widzę ,że na Tobie fajnie leżą? i już obiecuję nie męczyć
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Jakbym cie wyczuła,bo od razu zmierzyłam swoją łydkę. Moja łydzia ma,żeby cie nie skłamać 33-34 cm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ok no to będę czekać
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Tak jak mówiłam 33-34 cm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
dziękuję przepraszam, ale muszę się z tym przespać moja łydka ma 31
![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- aha chciałam jeszcze zapytać co chciałabyś dobrać ?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
No to się zastanów na spokojnie wbrew pozorom one są dopasowane
![]() Nie nic już nie chcę dobierać sam podkład mi wystarczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
na spokojnie a co byś jeszcze chciała napisz mi proszę , bo tak się dziś przyglądałam podkładowi i ciężko mi stwierdzić zużycie boję się,że może być mniej niż pół :/
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Proszę bardzo o to zdjęcie. Jak będziesz na Tak no to dopiero coś bym dobrała
![]() ![]() Edit: Mogę dobrać dwa lakiery z wibo lub testerek podkładu affinitone ![]() ![]() Edytowane przez Cos_ Czas edycji: 2013-02-15 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
z tych rzeczy które wymieniłas zostały mi cienie L'amre
---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- cienie wzięła już inna dziewczyna. Może znajdziesz coś innego ;-)
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Dł wkładki jest wyżej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
6 lat z wizażem:)
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
hej, niestety nic
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1361205787 mozesz podac dlugosc?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.