|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
September ♥♥ fall exchange by Klusia ♥♥ Dokładki, Nowości - zapraszam serdecznie ♥♥
ZAPRASZAM DO BUSZOWANIA
![]() Witam Dziewczyny! ![]() Na wymianę mam to co w wątku, ale jeśli macie coś z mojej wish chętnie poszukam poza. Noszę rozmiar XS/S bywa że M, buty 39 ale bywa że małe 38/duże 40. ZASADY : - wysyłam ekonomicznym - studiuję 2 kierunki, nie stać mnie na priorytet - nie odmieniam się - nie zatajam stanu rzeczy, podaje wymiary, informuje o ewentualnych wadach..Ciebie proszę o to samo. - nie robię zdjęć na sobie, po 1 brak czasu, po 2 wiele z tych rzeczy z bólem serca oddaje bo się w nich topię, więc robienie fotki na sobie mija się tutaj z celem.. Jak oznaczam rzeczy których nie ma? Po prostu piszę na NEONOWO "NIE MA" a po obustronnym wystawieniu przekupek usuwam je z wątku. MOJA WISH LISTA : ♥ biała sukienka maxi dress. ♥ maxi spódnice - najchętniej biała, nude. ♥ modne asymetryczne spódnice. ♥ worker boots. ♥ emu także podróbki. ♥ kapcie po domu typu koty, psy - wiecie, takie zabawne,ładne. ♥ biały (ewentualnie kremowy, nude, aczkolwiek marzę o białym) płaszczyk ciepły na jesień i/lub zimę. KOSMETYKI : ♥ perfumy Britney Spears - nie interesują mnie resztki, małe próbki i odlewki. ♥ eyeliner w pisaku/kredce - tylko nowe lub wypróbowane. RZECZY DO DOMU : ♥ ŚWIATEŁKA - PILNIE SZUKAM I BARDZO MI ZALEŻY, takie jak na choinkę, lampki ale NIE INTERESUJĄ MNIE TAKIE Z ZIELONYM KABLEM, może być czarny, biały, przezroczysty - byle NIE zielony. Dla przykładu dam zdjęcie, chodzi mi o lampki by udekorować ścianę w pokoju, najchętniej żółte/różowe/wielokolorowe. Tylko BŁAGAM, nie wciskajcie mi wieloletnich które przepalą się po godzinie lub takich co mają jakieś światełko wypalone.. ♥ maski na ścianę w Afrykańskim stylu ♥ wszystko co przyda się do dekoracji pokoju w Afrykańsko/Etniczno/Orientalnym stylu ♥ coś ładnego do powieszenia na ścianę ♥ rolety na okno, mega chętnie typu bambusowe, drewniane ♥ pokrowce/poszwy ozdobne na poduszki ("jaśki") Edytowane przez KlusiaKlusia Czas edycji: 2012-09-01 o 00:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: September ♥♥ fall exchange by Klusia ♥♥ Dokładki, Nowości - zapraszam serdeczni
UWAGA- poza wątkiem mam śliczną, srebrną obrączkę 925 z wygrawerowanym (jakby odręcznie) w środku napisem "kocham Cię Andrzej" - po ex, stan idealny, może któreś z Was się to przyda. Nowa, wyjęta z pudełka (juz go nie mam niestety) ale nie używana - nie mam czasu gotować, więc waga stoi już miesiąc nieużywana więc chtnie wymienie, nie jest lekka, więc na pewno za bluzeczkę z sh jej nie oddam.♥ NOWA WAGA KUCHENNA Eldom EK 4052 Tutaj macie więcej o niej, jak widać bardzo dobra :
STRONA Z OPINIAMI O WADZE Uwaga : jest bardzo ciężka, przesyłka swoje mnie wyniesie... ♥ HIT! TWISTER!! ♥ ROWENTA ELITE MODEL LOOK UWAGA !!!!!!! Dziewczyny to NIE JEST TYLKO LOKÓWKA, A CAŁY ZESTAW : TRZY RODZAJE LOKÓWKI, KARBOWNICA ORAZ PROSTOWNICA, dlatego błagam, nie proponujcie mi za to jakieś bluzeczki którą kupiłyście w sh za 3 zł .. Jest to ciężka rzecz. ♥ NOWE LAMPKI PHILIPS Wygrana w konkursie (dlatego mają napis develey ale ledwo co go widać) są super bo te białe lapki mogą świecić SAME po zdjęciu z tej platformyu ładującej i to dłuuuuuugo (testowałam) tworzy to superromantyczny nastrój. Oddaje bo mam już inne, łatwo nie oddam (wartość nagrody była podana 220 zł.) ♥ CLIP IN Czekoladowy brąz, mam 4 takie pasma, grube i bardzo długie (dla chętnych zmierzę), nienoszone - dostałam od ex Tż i nie trafił w kolor. Fotka z lampą i bez, oczywiście nie świecą się tak jak z lampą. Łatwo nie oddam, są świetne. ♥ T-SHIRT ARMANI ROZMIAR M Miałam go na sobie ze 3x, niestety za bardzo schudłam ;(, jest to typowe M a ja zjechałam do XS, więc z bólem oddaje.. Na większych S też super wyglada. ♥ NOWY PASTELOWO RÓŻOWY SWETEREK Kupiony przez mamę "na oko" no i za duży i to dość sporo, z metki M/L. Piękny, gdyby nie to że jest mi za duży to w życiu bym nie oddała. W modnym pastelowym kolorze. Edytowane przez KlusiaKlusia Czas edycji: 2012-09-01 o 00:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: September ♥♥ fall exchange by Klusia ♥♥ Dokładki, Nowości - zapraszam serdeczni
♥ NOWY gorset TRIUMPH Doreen Kupiony "na oko" bo myślałam że będzie idealny, przyniosłam, oderwałam papierowe metki, schowałam do szuflady. Chce założyć i szoook - za duży, sporo schudłam, biust niestety też. Nawet go nie miałam raz na sobie.. spoooro mnie kosztował - za coś super. Rozmiar z metki jak widać - EU 90B ♥ SATYNOWY TOP Nieudany prezent od ex Tż, nienoszony wcale bo nie wiedziałam do czego niestety, XS na S.
♥ SUKIENKA BABYDOLL W SERDUSZKA Jest boska, wymieniam z bólem serca, miałam ją na sobie z 3x i straaasznie schudłam, spada mi w biuście i to bardzo. Rozmiar z metki 14 - ja nosiłam ją jak nosiłam spore M, obecnie mam XS/małe S i niestety spada.♥ CZERWONA SUKIENKA H&M Z KORONKĄ Divided by H&M, rozmiar z metki 16 a więc jakieś 40-42 dla chętnych wymiary, kupiłam na wyprzedaży z myślą że zwężę do S ale nie mam czasu tego zrobić ;(. Nigdy nie założona. Posiada na dole maluśką dziurkę od nowości, nie zauważyłam w sklepie ;/, nie widać jej "gołym" okiem nic a nic, myslę też że delikatnie da się ją zacerować, jest maleńka i niewidoczna. Jako że jest dużo za duża a nie mam czasu jej zwężać nie będę wybredna, ale też za byle co nie oddam, bo mimo że wyprzedażowa to i tak mnie troszke kosztowala. Edytowane przez KlusiaKlusia Czas edycji: 2012-09-01 o 00:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
♥ OGROMNA BIAŁA AŻUROWA ARAFATKA Jest boska, oddaje TYLKO dlatego że mam 2 identyczną, cieplutka, genialnie wygląda owinięta wokół ramion i szyi♥ SZARA BLUZA DENIM Rozmiar 16 a więc 42/44, niestety się w niej topie, miałam ją na sobie raz, po domu.
♥ NOWY SATYNOWY SZLAFROCZEK Jedynie przymierzony, rozmiar uni, ja mam S i jest ciut luźny ale leży super, nie wiem czy chce oddać, jest boski♥ CZERWONA NOWA SUKIENKA Rozmiar uni ze względu na fason, dostałam w prezencie, ale nie czuje się w czerwieni - nie mój kolor niestety♥ CZERWONA NOWA BOMBKA Również prezent, rozmiar XS/S, nienoszona, wymieniam z tego samego względu co tę powyżej. Pochodzi z włoskiego sklepu PIU PIU ♥ ROMANTYCZNA BIAŁA SUKIENECZKA Założona raz, rozmiar M/L ale na XS i S super wygląda z delikatnym, brązowym paseczkiem , wymieniam bo mam 3 baaardzo podobne do tej (niemalże identyczne) a szafa powoli pęka w szwach :pEdytowane przez KlusiaKlusia Czas edycji: 2012-09-01 o 00:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
♥ NOWA MAŁA CZARNA AMISU rozmiar 34 ale na 36 też ok, mam do niej fajny pasek (był razem z sukienka) czarny, błyszczacy oczywiscie dołożę do sukienki, new yorker, nienoszona jeszcze, kruczoczarna - plamki etc wina aparatu♥ Śliczna sukienka floral ♥ Turkusowa NOWA sukienka S ♥ CZARNA SWETERKOWA TUNIKA Naciąga się, rozmiar xs po duże m, boski napis, cieplutka i śliczna, osobie 165 sięga do polowy uda, stan idealny, w kilku miejscach może jedynie wymagać ogolenia, oddaje bo mam 2 takie same.
Edytowane przez KlusiaKlusia Czas edycji: 2012-09-01 o 00:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
♥ KOBALTOWY MĘSKI SWETEREK TOP SECRET XL Nowy, prezent dla ex Tż, rozstaliśmy się zanim zdążyłam mu dać, przepraszam że pognieciony, ale moja szafa pęka w szwach, kosztował mnie 99 zł.
♥ BIAŁE OD DRESU NEW YORKER XS ♥ CZEKOLADOWE DRESOWE FIREBIRD S ♥ NOWE JESIENNE RYBACZKI NEW YORKER XXS/XS Uwaga te paski w rzeczywistości tak nie daja po oczach, to przez lampę, są nowe, były bardzo drogie, oddaje bo jednak ciut za małe;( ♥ KOMPLET ZŁOTYCH(KOLOR)KOLCZYKÓW OPIA NOWE,nie mam do czego nosić, foto z neta, moje identyczne ale bez tej "metki" (mimo to nie noszone, brakuje mi złotego łancuszka a ze nie mam kasy to je wymieniam) moge dolozyc do jakies fajnej, wiekszej wymiany ♥ Etniczna bluzeczka Edytowane przez KlusiaKlusia Czas edycji: 2012-09-01 o 00:16 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Miejscee
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: September fall exchange by Klusia Dokładki, Nowości - zapraszam serdeczni
CZERWONA SUKIENKA H&M Z KORONKĄ
Śliczna sukienka floral i waga ![]() coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Dot.: September fall exchange by Klusia Dokładki, Nowości - zapraszam serdeczni
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1346453499
ta mi sie podoba ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
w watku nic nie widze
![]() nie masz wlasnie jakiejs grubej bluzy? bądx butow ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
EDUkator
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Oddam wszystko za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1346453678
![]() Ew. coś drobniejszego za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1346452918 Mam najprawdopodobniej gdzieś poza wątkiem kapcie-psy, ale mało noszone były i wciśnięte są gdzieś do szafy, jeśli jeszcze są ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Byłabym zainteresowana taką wymianą - zapraszam na priva
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Oddam dużo za twister i/albo spodnie z dresu
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.