|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
*Luty 2013* Wymienię - kosmetyki/książki/ubrania(S/M/L)/buty(37/38)! Zapraszam!Zamknięty!!!!
Witam w nowym wątku ![]() Rzeczy w postach 11, 12, 13, 15, 16 i 17!!! Ważne!!! *3 marca lecę do Polski, wymienione rzeczy mogę wysłać dopiero 4/5 marca. Zakładam wątek szybciej ze względu na ograniczoną ilość miejsca w walizce. Muszę wiedzieć ile rzeczy mam ze sobą zabrać i jak to zorganizować żeby się ze wszystkim zmieścić. *Rzeczy z postu 2 i 3 są u mojej mamy w domu, mogą zostać wysłane dzień po wymianie. Zasady: *Dokładne wymiary podaje na życzenie! *Wszystkie ubrania przed wysyłką są wyprane. Nie prasuje - nie mam czasu! *Kolory na zdjęciach mogą lekko odbiegać od rzeczywistych. Zaznaczę to przy opisie danej rzeczy! *Rzeczy wysyłam listem poleconym. Priorytet do uzgodnienia! *Kilka razy zostałam oszukana z tego względu osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła pierwsza! *Rzeczy wymienione będę zaznaczać na szaro. Najchętniej wymienię się na rzeczy z listy, link tutaj i w podpisie! Zapraszam! Edytowane przez lentilka Czas edycji: 2013-03-12 o 22:26 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: *Luty 2013* Wymienię - kosmetyki/książki/ubrania(S/M/L)/buty(37/38)! Zapraszam!
*Sandałki River Island Rozmiar 38 Stan idealny, ubrane raz! *Espadryle F&F Rozmiar 38 Nowe, tylko przymierzone! *Balerinki Miss Selfridge Rozmiar 38 Stan idealny! Kolor srebrny ze złotymi dodatkami. *Żółte sandałki Rozmiar 38 Nowe! Edytowane przez lentilka Czas edycji: 2013-02-12 o 11:59 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: *Luty 2013* Wymienię - kosmetyki/książki/ubrania(S/M/L)/buty(37/38)! Zapraszam!
*Adidasy Nike Wykonane z tkaniny podobnej do trampek. Rozmiar 38 Stan idealny, ubrane trzy razy! Tylko na inne adidasy rozmiar 38! *Adidasy Puma Rozmiar 38 Stan +bobry Ogólnie buty są w bardzo dobrym stanie. Niestety mają trzy małe wady, starałam się je pokazać na zdjęciach. W jednym miejscu na bucie jest ślad, chyba od lakieru. Było już tak od nowości. Na lewym bucie puścił szew, widać to tylko jak się napina stopę w bucie. No i trzeci ostatni minus, gąbka na wysokości pięty zjechała troszkę niżej. Dwa ostatnie zdjęcia są specjalnie przyciemnione żeby lepiej było widać wady! Edytowane przez lentilka Czas edycji: 2013-02-12 o 11:50 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
*Perfumy Suddenly 50ml Zostało więcej niż połowa. Dokładną pojemność widać na zdjęciu! *Perfum Be Kissable Avon 50ml Zostało mniej niż połowa. Dokładną pojemność widać na zdjęciu! *Perfum Jeanne Arthes Amore Mio Forever 100ml Użyty kilka razy, zostało duż więcej niż połowa. Dokładną pojemność widać na zdjęciu! *Krem BB Maybelline Medium. Użyty kilka razy, na pewno zostało więcej niż połowa. *Bronzer Natural Collection Koloe Golden Glow. Zużycie widać na zdjęciu. Wydaje mi się, że została połowa. *Puder Catrice Kolor 020 Natural Beige Użyty kilka razy. *Korektor pod oczy W7 Dwa korektory w kremie, jeden utrwalający sypki. Kremowe, użyte kilka razy. Sypki użyty raz, niestety wysypał się i większość jest w zakrętce. *Szminka Avon Kolor Pout. Użyta kilka razy, zużycie widoczne na zdjęciu. *Szminka Miners Kolor Cinnamon. Tylko wypróbowana na ręce w celu sprawdzenia koloru. Edytowane przez lentilka Czas edycji: 2013-02-15 o 18:55 |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
*Romper Next z krokodylem Rozmiar 3-6 miesięcy. Stan bardzo dobry. *Romper Next Rozmiar 0-3 miesięcy. Stan bardzo dobry. *Kurteczka Dżinsowa Next Rozmiar newborn do 4,5kg. Mój syn nosił ją do 3 miesiąca. Stan bardzo dobry. *Kamizelka Zip Zap Rozmiar 6-12 miesięcy. Stan idealny, ubrana raz. *Spodnie St. Bernard Dunnes Stores Rozmiar 3-6 miesięcy. Stan bardzo dobry. *Bluza Cherokee Rozmiar 0-3 miesiące. Stan bardzo dobry. *Buciki Lonsdale Rozmiar 0, mój syn nosił je do 5 miesiąca. Stan bardzo dobry, ubrane maksymalnie 5 razy. *Torba do spania St. Bernard Dunnes Stores Rozmiar 0-6 miesięcy. Stan bardzo dobry-, lekko zmechacona od prania. *Bluzeczka z krótkim rękawkiem George Rozmiar z metki "First Size". Moim zdaniem 0-3 miesięcy. Stan bardzo dobry. *Bluzeczka z długim rękawem Rozmiar z metki "Newborn" 0-3 miesięcy. Stan bardzo dobry-. *Bluza polarowa St. Bernard Dunnes Stores 0-3 miesięcy. Stan bardzo dobry-. Normalne ślady prania. Edytowane przez lentilka Czas edycji: 2013-02-17 o 23:34 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
*Body z długim rękawem Rozmiar 68cm - 6 miesięcy. Są troszkę mniejsze, będą dobre na dzidzię 3-4 miesiące. Stan idealny ubrane raz. 3 sztuki. *Ocieplane dżinsy F&F Rozmiar 3-6 miesięcy, 68cm. Nowe, tylko wyprane w proszku dla dzieci. *Granatowe dżinsy F&F Rozmiar 3-6 miesięcy, 68cm. Nowe, tylko wyprane w proszku dla dzieci. *Śpiochy Rozmiar z metki 6-9 miesięcy. Są zdecydowanie mniejsze, mój syn nosił je mając 3-4 miesiące. Stan bardzo dobry. *Niebieska czapeczka F&F Rozmiar 12-24 miesiące. Nowa, tylko wyprana w proszku dla dzieci. *Biała z nadrukiem czapeczka F&F Rozmiar 12-24 miesiące. Nowa, tylko wyprana w proszku dla dzieci. *Buciki Rozmiar 0-6 miesięcy. Nowe! *Spodenki dresowe Next w paski Rozmiar 3-6 miesięcy. Stan bardzo dobry. Noszą normalne ślady prania. *Spodenki dresowe Next w paski Rozmiar 3-6 miesięcy. Stan bardzo dobry. Noszą normalne ślady prania. *Ogrodniczki St. Bernard Dunnes Stores Rozmiar 0-3 miesiące. Stan bardzo dobry, ubrane 4 razy. *Koszula w kratę Adams Rozmiar 56cm. Stan bardzo dobry. *Spodenki Disney at George Rozmiar 3-6 miesięcy. Stan idealny, ubrane raz. Edytowane przez lentilka Czas edycji: 2013-02-17 o 22:35 |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
*Butelka Tommee Tippee 260ml pojemności. Nowa, zafoliowana! *Maść Ziajka do pielęgnacji brodawek Nowa, zamknięta! *Smoczek Tommee Tippee 0-3 miesiące. Nowy! *Smoczek Philips AVENT 0-3 miesiące. Nowy! *Herbatki Herbapol wspomagające laktację. Data ważności luty 2014. 4 sztuki! *Wkładki do stanika: *4 pary Tommee Tippee *2 pary BabyOno *1 para Philips Avent Wszystkie zafoliowane! Edytowane przez lentilka Czas edycji: 2013-02-12 o 16:19 |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
*Aparat Sony Cyber-shot model DSC-H7 Stan bardzo dobry, w 100% sprawny. Ładowarka z angielską wtyczką, kupiona miesiąc temu. Nie jest to oryginalna ładowarka, tamta się spaliła. 2 baterie, jedna oryginalna Sony, a druga kupiona wraz z nową ładowarką. Obie w 100% sprawne. Więcej informacji dla zainteresowanych. Zdjęcia aparatu dodam wieczorem. Zdjęcia niżej są z internetu. Dodatkowo wymienią karta pamięci 2GB! Edytowane przez lentilka Czas edycji: 2013-02-14 o 16:22 |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
chusta już znalazła nowego właściciela zapomniałam zaznaczyć
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ten czerwony w groszki to 36/80 czyli chyba 80C Zielony 34/75 czyli chyba 75B i w kratkę 36/80 czyli chyba 80C dziwna jakaś ta numeracja ale one wszystkie są na miseczkę B/C mniej więcej. Zdecydowanie ten niebieski w krateczkę ma najwiekszą miskę, później zielony i na końcu czerwony. |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za be... kissable?
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
niestety w tej chwili nic nie znalazlam ale dziękuję za ofertę
|
|
|
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za butelke T.T i 2 smoczki?
|
|
#30 |
|
Rozeznanie
|
Jeanne Arthes Amore Mio Forever
100ml coś u mnie? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.