|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nowa kolorówka The Body Shop, Max Factor, L'oreal sierpień
NIEAKTUALNE
Witam ![]() Zależy mi na ekspresowej wymianie poniższych rzeczy. Są to kosmetyki zasilające moje zapasy, a jako że ostatnio używam co raz mniej kolorówki, chętnie wymienię je na bardziej przydatne mi rzeczy. W celu wyrównania wymiany - można dobierać nadal aktualne kosmetyki ze starego wątku : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=617482 lub postaram się poszukać czegoś poza - za rzeczy najbardziej dla mnie pilne ![]() Ważne - wymienię je tylko na konkretne rzeczy z listy poniżej: --------------------------------------- próbki kosmetyków nuxe do ciała, aa eco, eris body art, pat&rub - wszelakie ![]() Nuxe - kosmetyki do pielęgnacji ciała (balsamy, peelingi, oliwki) Vichy dercos - Szampon przeciwłupieżowy AA eco - do pielęgnacji ciała Bingo spa - różne produkty, chętnie mniejsze ilości na testy Lush - kule i inne cuda do kąpieli Organique seria blossom - masło, peeling organix krem na dzień pat&rub - eko ampułka korektory pod oczy - najchętniej mac balsam po opalaniu garnier- tylko nowy Bielenda - Bio-plantacja, Koralowy peeling do ciała Kerastase Biotic - BioRecharge - szampon do włosów mieszanych inne produkty Kerastase - głównie szampony, nawet odlewki Shiseido tsubaki - szampon/odżywka Szampony i odżywki yes to carrots i yes to tomatoes Maszynki do golenia Lakiery do paznokci ESSIE generalnie interesuje mnie pielęgnacja z bardzo dobrymi opiniami na kwc - chętnie wypróbuję ![]() Zapachy (chętnie odlewki, lub mniejsze ilości tak max do 10-15 ml): d'armani Idole edt Guerlain Idylle edt/edp drobne AGD/kuchnia - tylko nowe! - zaparzacz do herbaty - silikonowe formy do muffinków - formy do pieczenia - cała masa innych przyrządów przydatnych w kuchni - do dekoracji, fantazyjnego wycinania owoców, wyciskania etc. Ubrania: czarne rurki (jeansowe lub materiałowe w rozmiarze 40, nie biodrówki balerinki/czółenka/ sandały w rozmiarze 40/41 cienkie paski na talię na gumie ----------------------------------- Lista jest obszerna, także bardzo proszę o zgłaszanie się w wątku z informacją, co Was interesuje i co posiadacie z mojej listy ![]() Edytowane przez słonik Czas edycji: 2012-08-31 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowa kolorówka The Body Shop, Max Factor, L'oreal sierpień
Wszystkie kosmetyki są nowe
![]() THE BODY SHOP: Masełka do ust: czekolada grejpfrut masło shea imbir wanilia z przyprawami Balsamy do ust w sztyfcie: cocoa vitamin E Błyszczyki do ust: Hi-shine lip treatment, odcienie: (14 ml) 10 perfectly pink 16 coral spice london college of fashion limited edition 01 pink cream 02 mauve dream Liquid lip color 01 natural (8ml) Lily cole hi-shine (6 ml) 02 go wild 04 go pink Cienie do powiek: Shimmer cubes 23 - fiolety Mono eye-shadow, odcienie: 26, 40, 41 Baked eye colour - wypiekane cienie do powiek: 01, 06, 08 Nature's mineral - Sypki, mineralny cień do powiek 08 vivid amethyst Pozostałe: Kredka do oczu eye definer, 14: amethyst (fiolet) Korektory do twarzy w sztyfcie: flawless skin protecting concealer odcienie 02 i 03 Nature's mineral - Sypki, mineralny róż do policzków w odcieniu 01 pink quartz ![]() ![]() ![]() L'oreal blush - Róż do policzkówtrue match, odcień 150 candy cane pink L'oreal - Super liner black vinyl - czarny eyeliner Kobo - Baza do cieni do powiek Maybelline Pomadki w płynie watershine w odcieniach 510 magic pearl 504 magic moon Essence Gel eyeliner 02 london baby (fiolet) 03 berlin rocks (brąz) Essence - Pędzelek do linera Smackers Coca cola vanilla Max Factor - Czarny tusz do rzęs 2000 calorie dramatic look Edytowane przez słonik Czas edycji: 2012-08-20 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Coś za masełka TBS czekolada i masło shea? Ewentualnie jedno z nich?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Max Factor - Czarny tusz do rzęs 2000 calorie dramatic look
Cos u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za czekoladowe albo orzechowe masełko TBS, masełko w sztyfcie i róż loreal?
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
coś za:
Masełka do ust: czekolada, grejpfrut, wanilia z przyprawami błyszczyk: 10 perfectly pink widziałam na książkowym, że można Cię kusić fantastyką. poza wątkiem mam 4 książki Pratchetta (Potworny regiment, Straż! Straż!, Ruchome obrazki, Strata - po angielsku) i Obłędni rycerze - humorestki fantastyczne - Allen, Pratchett, Twain i inni Inne Pieśni - Dukaja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś za masełka do ust - grejpfrutowe i wanilia albo czekolada?
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za któreś masełko / balsam do ust TBS?
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj!Podobaja mi sie u ciebie dwa masełka:
Czekolada Wanilia z przyprawami Czy szukasz czegoś poza listą???Mam wiele kosmetyków i chetnie poszperam za masełka. Moge Ci zaproponowac np.nowe masło kwiat lotosu Avonu ( ma w miare dobre recenzje na KWC) , balsam niszowy Ombre Rose nowy 50ml, a moze skusi Cie mały flakonik Halle Berry Halle 15ml z ubytkiem testowych 2ml
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, przejrzałam dokładnie wątki i niestety nic nie znalazłam
![]() Gargantuiczna - już nie szukam książek, dziękuję za propozycję! Aalicia24 - żele Lusha mnie nie powalają, a same odlewki to za mało - w wątku niestety nic nie znalazłam rypka85 - raczej nie szukam niczego poza listą, mogę się skusić jedynie jakimiś fajnymi peelingami, ew. rozświetlaczami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Niestety nie mam nic z Twojej wishlisty, ale może coś znajdziesz? U Ciebie podoba mi się wiele rzeczy:
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
cos za bs cubes cienie i tusz mf
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Czesc słoniku, kiedys juz sie wymienilysmy. Ale tym razem widze nie maam na co liczyc bo watek zamykasz 7 wrzesnia a ja szukam osob do wymiany na grudzien, wtedy wracam do kraju...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Słoniku, podoba mi się u Ciebie mnóstwo rzeczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
znajdziesz coś za masełko TBS i tusz 2000callorie? poza wątkiem mam zestaw kuchenny: http://www.projektoskop.pl/a-3189-id...kolajkowy.html
ten fioletowy- fioletowa i 2 silikonowa foremka, silikonowa lopatka, reszte widac. gumowe paski na talię czarne, coś w tym stylu http://www.lapcik.pl/foto/paski/blue...MG_7247.jpgale nie wiem czy takich szukasz
Wymieniam: sukienki ASOS XS S, buty 35-36, kosmetyki Szukam: Solgar na włosy, Placenta, płyn do soczewek Edytowane przez tamtam Czas edycji: 2012-08-27 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.