|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
rozpiszczaczy do ciała, korektorów, essie i inne - sierpień
NIEAKTUALNE
Witajcie ![]() oczywiście nie rozpiszczaczy, tylko rozpiEszczaczy ![]() Poniżej aktualna lista moich poszukiwań. Za rzeczy pogrubione mogę oddać naprawdę sporo. Poniżej zdjęcia przykładowych kosmetyków spoza wątków, które mogę zaproponować za poszukiwane pogrubione ![]() Szukam: drobne AGD/kuchnia - tylko nowe! - zaparzacz do herbaty - silikonowe formy do muffinków - herbaty sypane i ekspresowe - formy do pieczenia - cała masa innych przyrządów przydatnych w kuchni - do dekoracji, fantazyjnego wycinania owoców, wyciskania etc. Kosmetyki: próbki kosmetyków nuxe do ciała, aa eco, eris body art, pat&rub - wszelakie ![]() Nuxe - kosmetyki do pielęgnacji ciała (balsamy, peelingi, oliwki) Vichy dercos - Szampon przeciwłupieżowy AA eco - do pielęgnacji ciała Bingo spa - różne produkty, chętnie mniejsze ilości na testy Lush - kule i inne cuda do kąpieli Organique seria blossom - masło, peeling organix krem na dzień pat&rub - eko ampułka korektory pod oczy balsam po opalaniu (najchętniej bioderma albo garnier- tylko nowe) Bielenda - Bio-plantacja, Koralowy peeling do ciała Kerastase Biotic - BioRecharge - szampon do włosów mieszanych inne produkty Kerastase - głównie szampony, nawet odlewki Shiseido tsubaki - szampon/odżywka Szampony i odżywki yes to carrots i yes to tomatoes Maszynki do golenia Lakiery do paznokci ESSIE generalnie interesuje mnie pielęgnacja z bardzo dobrymi opiniami na kwc - chętnie wypróbuję ![]() Zapachy (chętnie odlewki, lub mniejsze ilości tak do 10-15 ml): d'armani Idole edt Guerlain Idylle edt/edp Ubrania: czarne rurki (jeansowe lub materiałowe w rozmiarze 40 wiosenny trencz w żywym kolorze (zieleń, fiolet, czerwony) balerinki/czółenka w rozmiarze 40/41 apaszki, chusty,cienkie paski na talię, paski do spodni Edytowane przez słonik Czas edycji: 2013-09-26 o 05:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.