![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Maj ! S/M/L buty 39 Zapraszam!NIEAKTUALNY - ZAPRASZAM DO NOWEGO WĄTKU: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=637452 Witam wszystkie Wizażanki ![]() DOKŁADKA !!! post 6 i 7 DOKŁADKA post 8 - 10.07.2012 DOKŁADKA post 108 str 4 - 10.07.2012 Zasady myślę takie jak u wszystkich. Polecony ekonomiczny - piorytet po uzgodnieniu ![]() Mój rozm. to M/L buty 39.
Drogie wizażanki jeśli komuś nie odpiszę ( za co z góry przepraszam) proszę przypominajcie się!! Przesyłki wysyłam raz w tygodniu. WISH: 1. poszukuję stroju kąpielowego. Góra małe 70/75 B koniecznie push up - dół M/L 2. Sukienki sukienki sukienki ![]() 3. Sandały, japonki mile widziane rozm 39 4. Okulary przeciwsłoneczne 5. Torby XL w tym poszukiwana torba na plażę ![]() 6. Kopertówka 7. Spodnie w pastelowych kolorach - koralowy najbardziej poszukiwany! wysoki stan! M 8. Asymetryczna spódnica (dłuższy dół - krótszy przód) M 9. Spodnie haremki czarne. Koniecznie zwężane nogawki i luźny krok M 10. Czarna mascara 11. Tuniczki 12. Szorty z wyższym stanem 13. Duuuuży portfel POSIADAM RÓWNIEŻ POZA WĄTKIEM PERFUMY: FM HOT COLLECTION 97 LPNF - odpowiednik zielonych DKNY AMORE AMORE - odpowiednik Amor Amor Margarete mariette jean pierre marot (nie ma) Edytowane przez aqwerty Czas edycji: 2012-08-15 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maj ! S/M/L buty 39 Zapraszam!
BUTY:
1. Balerinki w panterkę rozm 39 - założone raz - nie ma 2. Gladiatorki rozm 39 - nowe 3. 1.Botki rozm. 39 (dł. wkładki 25 cm) OCIEPLANE ! mocny obcas. Założone kilka razy, ale można się pokusić o wymianę fleków (wszystko na zdjęciach). Obcas 9,5 cm. Jedyna wada to lekkie otarcie na obcasie. "Otarcia" które są widoczne (zdjęcie 4)są od nowości, buty są tak "stylizowane". Wymienię na buty również ocieplane, rozm. 39 na płaskim bądź koturnie. (proszę nie proponujcie mi za nie nic innego) 4. Śliczne buciki rozm. 39 Edytowane przez aqwerty Czas edycji: 2012-07-12 o 07:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Marynarki/Żakiety
1. Marynarka s/m stan db - do ogolenia nie ma 2. Marynarka s/m - kokardkę i guziki przyszyłam sama ![]() 3. Żakiet/marynarka Cotton Club 38 4. sztruksowy żakiet 38 5. Marynarka boyfriend dobra na 38 (tylko za inną) szer pod pachami 46 cm dł 52 cm nie ma 6. Żakiet rozm 36 Edytowane przez aqwerty Czas edycji: 2012-06-24 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
1.2. Koszula na metce nie ma rozmiaru ale myślę że to S
3. Ażurkowa narzutka 4. Ażurkowa narzutka 5. Piękna sukienka reserved rozm s - stan bdb - nie ma 6. Nowy nietoperz rozm uni 7. Sukienka rozm uni 8. Nietoperz w zebrę rozm uni - stan bdb Edytowane przez aqwerty Czas edycji: 2012-06-06 o 07:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
1. NOWY kombinezon! H&M jeszcze z metką rozm XL
2. Bluzka rozm M 3. 4. Spodnie rurki wysoki stan rozm M - super zakrywają brzuszek - tylko za inne 5. 6. Leginso - spodnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
1. Piękna, w stylu japońskim sukienka - rozm uni, duży dekolt
2. Sukienka w zeberkę - rozm uni, pod paszkami widać białe szwy bo zszywałam dziurkę (nie widać tego przy noszeniu) 3. Biała tuniczko sukienka z kieszonkami na dole - rozm uni 4. Piękna eksponująca biust sukienka Jennifer Taylor - rozm M 5. Tuniczka Ravel rozm M 6. Nietoperz na jedno ramię Cropp rozm M 7. Ravel M 8. Piękna zwiewna biała tuniczka Jennifer Taylor M NIE MA 9. rozm uni, duży dekolt - był tam kwiatek ale odprułam Edytowane przez aqwerty Czas edycji: 2012-07-05 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
1. Tunika z przodu guziczki stan db + lekko zmechacona rozm uni
2. Wiązana na szyi 3. C&A rozm M świetna tuniczka, ma na srodku odbicie od spinacza 4. Atmosphere rzm chyba 42 mała dziurka gdzieś na przodzie (nie widoczna) 5. Kamizelka - golf - rozm uni 6. Kamizelka w romby - rozm uni 7. Kamizelka fishbone z metki L ale przerabiana na mniejszą 8. Orsay luźna super tunika nietoperz 9. Szary nietoperz (nie ma) Edytowane przez aqwerty Czas edycji: 2012-07-02 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
1. Piękna tuniczka z koronkowym tyłem i kokardką z przodu rozm uni - nie ma
2. Bluzeczka z twarzą Disney 3. Śliczna koronkowa! Przód lejący dekolt, tył koronkowy rozm nie ma ale myślę że to M 4. Tunika rozm M/L 5. Świetna tunika rozm uni Edytowane przez aqwerty Czas edycji: 2012-07-12 o 07:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
dokładka 4
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
dokładka 5
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
5. Piękna sukienka reserved rozm s - stan bdb
6. Nowy nietoperz rozm uni 7. Sukienka rozm uni oraz spodnie rurki M, może moje Ci się spodobają w zamian? Zapraszam do OBu wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1336157866
mogłabyś zmierzyć ich długość od piętki do palca, całą dł wkładki czy jak to sie nazywa ? ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1336157866 mogę oddać kilka rzeczy
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za kozaki: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...d=1336157866?:)
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos za gladiatorki?
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
cos za gladiatorki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za gladiatorki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
coś za gladiatorki i zółte buciki
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
wymiary spodni:
stan: 21cm dł nogawki od kroku 83cm szerokość nogawki na dole 14cm szerokość w pasie 39cm są elastyczne maja w sobie elastin - 5% ![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
zdjęcie muszkieterek wstawię jutro bo dzis juz nie ma dobrego światła.
Czy mogłabyś podać długość wkładki? (od pięty do najdłuższego miejsca z przodu)
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Płaszcz ma rozmiar M,ale na razie nic za niego nie widzę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() Spodnie były dośc drogie (podałam link z ceną ![]() ![]() Ile w pasie i stanie mają Twoje spodnie Mki? Ile cm długości i szerok. pod pachami ma sukienka Reserverd, bez ramiączek jest?wejdzie na M? ![]() Czy chciałabys się zamienić za: 5. Piękna sukienka reserved rozm s - stan bdb 6. Nowy nietoperz rozm uni 7. Sukienka rozm uni spodnie M Odpisz u siebie, bedzie łatwiej odp ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2012-05-06 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.