![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Nowe Yves Rocher i trochę drobiazgów w kwietniuNIEAKTUALNE!!!
Nie wymieniam się za pojedyncze drobiazgi z racji kosztów wysyłek. Wysyłam max 2 razy w tygodniu, jeśli tylko jest to możliwe wysyłam InPostem, do którego jeżdżę raz w tygodniu. Odpisujcie u mnie, nie śledzę wątków! Osoby z niewielką ilością przekupek wysyłają pierwsze. Za kosmetyki z pierwszych dwóch postów będę bardzo wybredna, szukam konkretnych rzeczy i właściwie tylko na te je wymienię. Pozostałe rzeczy za cokolwiek. Tego szukam za rzeczy z pierwszego i drugiego postu: - lakiery hybrydowe, rozważę każde - pędzla flat top - prostownica dobrej jakości z zaokrąglonymi płytkami do loków - lokówka cienka lub średnia, chętnie stożkowa ale niekoniecznie - maszynka do strzyżenia włosów, Philips lub wyższa półka - kalosze rozmiar 37 - farby akrylowe w większych tubkach lub pojemnikach, również farby do szkła - krótki szlafrok z satyny rozmiar S/M - szlafrok męski długi do kostek czarny lub grafitowy XL - nowa bielizna damska S (stringi, majtki), męska L (bokserki w ciemnych kolorach) - duża torba szara, czarna, granatowa - akumulatorki AA i AAA (zwykłe i cienkie paluszki) - kurtka zimowa dłuższa S/M - słownik elektroniczny angielski i niemiecki - okleina meblowa jasna lub kolorowa - folia lustrzana - gumowa podkładka do wanny - mały dywanik prostokątny - termometr dotykowy, taki który mierzy temperaturę w jedną do trzech sekund - firanki 170cm długości, szerokość min 2m - podkładka do samochodu dla starszego dziecka - miętowy żel pod prysznic - podkład mineralny jasny, najchętniej EDM - półprodukty kosmetyczne (ZSK, BU i inne) - naturalna pielęgnacja - henna ciemny brąz Refectosil - kremy do opalania w solarium - tabletki z beta-karotenem - butki dla dziewczynki długość wkładki 10,5 - 11cm, ewentualnie większe "na później" Balsam perfumowany So Elixir Purple Yves Rocher 200ml NOWY Balsam perfumowany Iris Noir Yves Rocher 200 NOWY Balsam perfumowany Tendre Jasmin Yves Rocher 200ml NOWY Maseczka Cure Solutions Yves Rocher 50ml NOWA Krem Cure Solutions Kuracja usuwająca oznaki zmęczenia Yves Rocher 50ml NOWY Riche Creme Omega 3.6.9. intensywnie odbudowujący Yves Rocher 50ml NOWY Dezodorant perfumowany Voile d'Ambre Yves Rocher 100ml NOWY Peeling roślinny do ciała z pudrem z pestek moreli NIE MA 150ml NOWY Nabłyszczający lakier do paznokci Yves Rocher 5,5ml NOWY Wygładzająca baza do paznokci Yves Rocher 10ml NOWA Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2013-05-08 o 08:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe Yves Rocher i trochę drobiazgów w kwietniu
Lakier do paznokci Czerwona ziemia NIE MA
3ml NOWY Tusz do rzęs ze złotymi drobinkami Yves Rocher 4,5ml NOWY Skin79 korektor Oriental Line Cover NIE MA 10g NOWY Hera Homme BB cream NIE MA koreański BB krem dla mężczyzn, matuje, nawilża, ładny męski zapach, nie daje koloru ale go wyrównuje 15ml NOWY Balsam ochronny do rąk z masłem karite Yves Rocher użyty 2 razy Cień Yves Rocher NIE MA Absynt, jasna zieleń, użyty 2 razy Mleczko nawilżające opóźniające odrastanie włosów Yves Rocher 200ml, NOWE Krem BB jasny Yves Rocher 50ml, NOWY Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2013-05-06 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Paletka Givenchy NIE MA
Paletkę dostałam w prezencie, nie kupiłam jej, więc nie wiem czy jest oryginalna, może ktoś zna się na tym zna lepiej niż ja. Użycie niewielkie, niektóre kolory wogóle nieużywane, najwięcej używany cień w odcieniu zgniłej złotej zieleni. Cień Joko jasny róż i 2 odcienie fioletu, zużycie niewielkie, chyba po terminie, ale wszystko z nim ok Lakiery do paznokci **brokatowy Oriflame, zużycie niewielkie, ale zdarte naklejki od walania sie w kosmetyczce **grafitowy perłowy Oriflame, zużycie niewielkie, również naklejki pościerane Krem do stóp antyperspirant Exclusive Cosmetics Kupiony w Rossmanie, zużycie ok. połowy tubki Pianka Isana do włosów kręconych użyta 2 razy Ozdoby do paznokci NIE MA kwiatuszki, kwadraty, trójkąty i inne, w różnych kolorach Pigment złoty Inglot słoiczek nie był fabrycznie pełny, więc trudno ocenić ile jest go z całości, myślę że ok połowa Kolor złoty, wpadający w miedziano brązowy Pomadka Hean Milk Chocolate Tester. Sprawdziłam kolor na dłoni i za mało dokręciłam, spłaszczył się czubek. Kolor matowy, kryjący, intensywny Lirene puder kryjący w kremie 03 naturalny, na pewno jest połowa Dove serum intensywnie ujędrniające NIE MA 4 saszetki po 10ml Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2013-05-05 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Skin79 korektor Oriental Line Cover z półproduktów mam mocznik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
może coś u mnie za bazę do paznokci i korektor Skin79?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
moze cos za peeling morelowy i
Skin79 korektor Oriental Line Cover
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
musze poszukac tego mocznika, bo tak z pamieci powiedzialam, ze mam, a teraz go nie widze;/ otwarty jest juz jakis czas (coś koło roku) ale jak go znajde to powącham ,bo podobno zepsuty mocznik bardzo śmierdzi;/ sama ważność powinna być ok
![]() L"Occitane i Apis jest zareserwowany, ale mi zalezy na korektorze wiec daj znac na czym Ci najbardziej zalezy to jakos jeszcze odkrece tamtą rezerwacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Witam!
Może akurat wpadnie Ci coś w oko wzamian za : -Paletka Givenchy? Zapraszam do mojego wątku ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
moglabym wymienic te sandaly ccc 37 Sa w super stanie bo mialam je z raz na sobie, zle dobralam wielkosc
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ok, z próbkami mogę oddać wszystkie te rzeczy
![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- ok, możemy sie wymienić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ewentualnie zainteresowało mnie:Nabłyszczający lakier do paznokci
5,5ml NOWY Wygładzająca baza do paznokci 10ml NOWA Lirene puder kryjący w kremie
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
jasne rozumiem aczkolwiek niebardzo juz cos poza tym peelingiem widze
moze Riche Creme intensywnie odbudowujący
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
słodyczy jest tyle co na zdjęciu. Dobra to majtki i słodycze za lakiery, małpka za puder?
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Interesuja mnie tez rzeczy ,czy cos przydalo by Ci sie do makijazu ,
Maseczka Cure Solutions 50ml NOWA Krem Cure Solutions Kuracja usuwająca oznaki zmęczenia 50ml NOWY Riche Creme intensywnie odbudowujący 50ml NOWY Tamony OB 37 szt rozne i Donna 14szt ( przesypanie z opakowan do woreczka foliowego),sa zafoliowane ,bialy uniwersalany szlafrok z satyny ale podobny fasonem to tego co sama wystawilas ,nowe firanki biale z Kalisza z uniwersalnym wzorem takie bardziej siatkowate jako tlo a na dole wzor z zebami ciensze ale 1,50- wys 3,5 dlugie ,,nie wiem czy nie znalazlabym okleiny samprzylepnej drewnopodobnej ,odpisz w swoim watku bo nie zakladam teraz swojego oddzielnego czy cos Cie zainteresuje Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2013-04-09 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Na pewno interesują mnie tampony, zawsze się zużyją
![]() Chętnie zobaczę szlafrok, ale pod warunkiem że jest na prawdę mały, tzn w rozmiarze który bardziej przypomina S, bo ten który mam wystawiony też mam z wymiany i też miał być to uniwersalny rozmiar, a to jakaś gigantyczna Lka ![]() Firanki sa za krótkie, zresztą nie przepadam za ozdobnikami typu "zęby" przy firankach ![]() Okleiną też jestem zainteresowana, zależy jaki kolor, więc dawaj zdjęcia ![]() Z kosmetyków interesuje mnie tylko to co napisałam, czyli półprodukty, naturalna pielęgnacja ogólnie, nowe tusze do rzęs, podkład mineralny jasny/średni, raczej nic z kolorówki nie potrzebuję. Rzeczy codziennego użytku, do domu, do kuchni, łazienki, zawsze chętnie zobaczę. Jestem aktualnie na kupnie baterii, chcę wymienić wszystkie bo do niczego się już nie nadają, kuchenna, umywalkowa i nad wannę z prysznicem, wszystkie naścienne. Można by tak wymieniać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Ok mogłabym się wymienić za masło organic i kule do kąpieli
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
skoro nie podlega negocjacji, to rezygnuje
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Szlafrok jest bardzo podobybfasonem do twojego tylko bialy i chyba lepszy gatunek cienszego sztucznego jedwabiu,mam tez taki rozowy ala frota ,musze zmieszyc bo sa nieuzywane przeze mnie i podam wymiary Co do okleiny to wydaje mi sie,ze chyba miala taka drewopodobna ala sloje sosny Jaki dywanik szukasz ,jego przenaczenie i kolorystyka Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2013-04-09 o 21:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Na pewno chcę tampony.
Chciałabym zobaczyć zdjęcia szlafroków, tego białego przede wszystkim, możesz je zmierzyć tak wzdłuż krawędzi dolnej to porównam ze swoim. Zdjęcie kapelusza tego granatowego słomkowego i okleiny jeśli ją znajdziesz. Dywanik do przeznaczenia pokojowego, ale ponieważ chcę go w konkretne miejsce, to fajnie gdyby był o wymiarach 100/50cm ![]() Kosmetykami które wymieniłaś nie jestem zainteresowana. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Szlafroki jedana beda takze rozmiar L za duze a musze naladowac baterie i zrobic zdjecie kapelusza i mam tylko 1 rolke okleiny tak jak napisalam w sloje sosnowe 45cm szeroka i 2m dluga
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Szkoda że szlafroki jednak duże, ale zmierz je proszę, całą szerokość na dole i długość. I czekam na zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Kapelusz to niestety nie to czego szukam
![]() Za tampony i okleinę mogłabym oddać maseczkę. A te szlafroki mierzyłaś? Kurcze, byłoby łatwiej gdybyś miała wątek, to może znalazłabym coś więcej, tak to ciężko sie dogadać. Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2013-04-11 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Przeprszam ale tamponow jest az 51 szt a okleiny 2m + koszt paczki nie interesuje mnie taka wymiana to wyjdzie ponad wartosc 70zl z przesylka za maseczke tylko gdzie teraz ta maseczka w sklepie jest za 50% wartosci
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2013-04-11 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Ok, chyba masz rację, trochę się zakręciłam z tą okleiną bo z regóły są w mniejszych rolkach i kosztuja kilka złotych. To może krem Riche? Na pewno nie oddam dwóch rzeczy.
A tak zapytam jeszcze, te tampony nie są jakieś przeterminowane? Dlaczego one właściwie są w woreczku a nie w oryginalnym opakowaniu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.