![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
SIERPIEŃ - Love&Luck, MaDame, Mademoiselle, Tresor :)
NIEAKTUALNE!
Witam ![]() mam na wymiankę kilka zapachów i z chęcią przyjmę za nie: wkłady Mac (w nieco mniejszym stopniu również inne kosmetyki mac), serum Clarins Hydra Quench... to tak najbardziej ![]() na pewno nie chce innych perfum ![]() ![]() nie interesują mnie ubrania, avon, oriflame jeszcze mazidła do włosów mnie troche interesują też i ew nowy tusz Benefit They're real i zastanowię się nad High Beam ![]() Dokładka 17.08 Illamasqua Light Liquid Foundation, odcień 115, 30ml, testowany Mac Submarine, wkład zdepotowany (tylko za inny wkład) Dokładka 12.08 Flower By Kenzo Essentielle 75ml z ubytkiem ok 5ml 1. Lancome Tresor in Love edp, 75ml (38G705) z wymiany - Jamestown 2. JPG MaDame edt, 30ml (QNC07 X) 3. Chanel Coo Mademoiselle edp tester z nasadką zamiast korka, 100ml (1901) 4. Ed Hardy by Christian Audiger, Love&Luck edp 100ml (C0120) 5. Burberry Brit Red edp 30ml(6B167C)z wymiany podane są pojemności wyjściowe, ubytki mam nadzieję, że widać na zdjęciach ![]() ![]()
Edytowane przez doryta Czas edycji: 2012-10-14 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SIERPIEŃ - Love&Luck, MaDame, Mademoiselle, Tresor :)
cos u mnie?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie Chanel
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
cos za Chanel Coo Mademoiselle ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za Coco M
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za Tresora albo Coco Mademoiselle?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
dziękuję dziewczyny za propozycje, ale niestety nic nie znalazłam dla siebie
![]()
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
hmm... zastanawiam się nad Clarinsem Twoim, ale obawiam się, że będzie za lekki dla mnie
![]() ![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;35742462]Chetnie przygarne Tresorka.[/QUOTE] przykro mi, ale nic nie wyszukałam u Ciebie, pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- dziękuję, ale nic u Was nie wyszukałam ![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- niestety nic, pozdrawiam ![]() masz dużo fajnych rzeczy, ale niestety nic z mi potrzebnych ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Jesli moge cos zasugerowac to wlasnie oddaje go ,bo jest za ciezki jak dla mnie.Mam tlusta cere i kupujac ten krem liczylam na to ,ze bedzie bardzo lekki ale mi nie odpowiada.Mam tez serum i mimo roznej konsystencji to okreslilabym dzialanie na identyczne, oba produkty nie wnikaja natychmiastowo w skore ale pozostawiaja na niej delikatny film ochronny(chodzi o to,ze nie pozostawiaja skory suchej, matowej ale nawilzona).Mimo,ze kosmetyk jest okreslony jako zel-krem to raczej konsystencje okreslilabym jako kremowa,zele maja to do siebie ze szybko wchlaniaja w skore
![]() ![]() ![]()
Max Models W katalogu wizażystek ![]() ![]() Szybka wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=833238 Edytowane przez ewciaa82 Czas edycji: 2012-08-07 o 16:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Zadomowienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;35744220]Coś u mnie za Tresora albo Coco Mademoiselle?[/QUOTE]
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Lancome Tresor in Love edp, 75ml (38G705) z wymiany
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
3. Chanel Coo Mademoiselle edp tester z nasadką zamiast korka, 100ml (1901) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Mademoiselle?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
serum niestety na wykonczeniu wiec nawet nie ma sie czym dzielic
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
no szkoda ze nic nie widzisz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() perfumy fajne i lubię nawet, ale ja nie chce mieć już więcej ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.