|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Blessed be the fruit
|
Sprawdź, może masz;)
Szukam na gwałt:
- pędzli do makijażu(oddam wieeeele) - jasnych BB kremów - jasnych podkładów(115 Illamasqua, MAP 1NB, NARS Siberia itp w tej tonacji) - ciemnych cieni(matowe, z drobinkami - bez różnicy ![]() - różu EDM Time Share(każda ilość) ![]() - bronzerów w chłodnym odcieniu - NIE POMARAŃCZOWYCH! - pomadek nude i fioletowych - grafitowego lakieru do paznokci z drobinkami ![]() - jajka BB - filtrów do twarzy/ciała 50+ ![]() - bricków Bobbi Brown( Rose, Pink, Nectar ) za te rzeczy(lub część) oddam cały wątek
![]()
I'll show you... ... the dark side. Edytowane przez Ingran Czas edycji: 2012-08-30 o 15:29 Powód: AKTUALIZACJA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
Przekupka: 40 pkt / 98% pozyt.
|
Dot.: Sprawdź, może masz;)
Mam komplet Lacrone flop do podkladu(kupowany osobno raz uzyty niestety nie moj wole hakuraki) plus do pudru sypkiego, do wykonczenia z delikatnym akcentem i pare innych wszystkie uzyte 2x popsikane plynem i umyte
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Hej, ja mam fajną fioletową pomadkę NYX kolor Power. Niestety raz się złamała, kilka razy tylko używana
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
u mnie czarny lakier z drobinkami
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
mam ciemne cienie, duzo
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Blessed be the fruit
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
mam pedzle do pudru ,jesli bedziesz zaineresowana przesle wiecej fotek, kozlowski ma odlamana koncowke
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.