|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 17 pkt / 95% pozyt.
|
KSIĄŻKI na KOSMETYKIWitam w swojej drugiej wymianie, poprzednia wciąż jest aktualna.
![]() Szukam przede wszystkim wszystkiego do włosów- farb, tonerów, rozjaśniaczy, dekoloryzatorów, olei, odżywek, masek, szamponów... ale też kolorówki, można kusić. Zasady takie jak wszędzie, wysyła osoba z mniejszą ilością przekupek. Rzeczy wymienione- usuwam opisy, jeśli obie ze zdjęcia to także zdjęcia, coby nie śmiecić. Rzeczy zarezerwowane- informuję o rezerwacji w nawiasie. Tymczasem- co mam na wymianę. ![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb Edytowane przez SceneQueene Czas edycji: 2012-09-10 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: KSIĄŻKI na KOSMETYKI
1.
*Molier 2. *Anka * Głupia jak wszyscy 3. *Kiedyś 4. *Nie dotykać Hammera * Adam 5. *Aż do śmierci
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb Edytowane przez SceneQueene Czas edycji: 2012-09-12 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam.
![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za przed switem? oddam duzo
---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- moge odskrobac oleju kokosowego ok.100 ml (jest on w formie bryły a nie płynnej) ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- rozgrzewa sie pod wplywem ciepła dłoni ale mozna tez podgzrewac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
coś u mnie? Wszystko mi się podoba
![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
U Ciebie podoba mi się Przed Świtem, Nie dotykać Normana Hammera i Kiedyś
![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Najchętniej te 3 książki, choć nie ukrywam, ze najbardziej zależy mi na Przed Świtem. Jaki jest jej stan, oprawa miękka?
Edytowane przez netka00130 Czas edycji: 2012-06-09 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Niestety nie mam w zasięgu tak szczupłej osoby
![]() -Diabeł ubiera się u Prady -Kiedyś -Przed świtem -Zdarzyło się nad jeziorem Mystic -Chodźmy razem Albo to samo za skinny. ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Tak właśnie myślę ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- ok ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za "Diabeł ubiera się u Prady"??
Odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
coś za Dziennik Bridget Jones?
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
to nie spray, a balsam
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Nic więcej nie wypatrzę... ale mogę oddać obie rzeczy w ostateczności
![]() Zalezy w jakim stanie jest książka... bo foty słabe ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Kochana ... ale ja pytałam o stan książki, bo na foto słabo widać a to co widać to że jest dość brudna... nie wiem jak w środku ![]() Także interesuje mnie stan książki wtedy się umówimy co na wymiankę ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- To w środku nie znajdę takich niespodzianek jak plamy czy pozalewane strony... bo okładka jest ewidentnie przybrudzona... Utleniacza mam 500ml, a olejku eterycznego eukaliptusowego równiez połowa ok 4ml... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
jasne, umowa stoi, ale pozwól, że adresami wymienimy się dopiero jutro - muszę sprawdzić, gdzie jest ten balsam do włosów, bo gdyby coś, to nie chcę Cię oszukać
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Samo mleczko YR jest warte prawie 30 zł, cienie po terminie i mleczko Marion w zasadzie też, więc dorzucisz jeszcze za puder błyszczyk Sensique?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Mi u Ciebie podoba się Absolwentka i szkoła dla blondynek
wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=766668 ![]() ![]() Myślę o Tobie tylko wtedy, gdy mi się przypomnisz. Nie zdarza się to jednak często bo jakieś 50 razy na godzinę. To wcale nie jest tak często. ![]() 13.09.2013 <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
na razie nic
chyba, że masz jeszcze jakieś książki?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
w dalszym ciągu nie otrzymałam odpowiedzi
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
6.
*Przed świtem Cos u mnie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Zaintersowało mnie jeszcze :
- lakier koralowy Avon * Maseczka nawilżająca Safira. 140/150 ml. - jaki jest termin ważności ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.