![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
CZERWIEC Kosmetyki na wymianę
Nieaktualny!
Proszę o odpisywanie w moim wątku oraz o odpisywanie nawet, gdy nic u mnie was nie interesuje. Rzeczy wymienione/nieaktualne zaznaczam na szaro Raczej nie interesują mnie ubrania/dodatki, jeśli już to nowe w rozmiarze XS/S/M. Chętnie wymienię się za książki. Mini wish kosmetyczna (raczej nowe produkty): - balsamy do ciała - żele pod prysznic - szampony do włosów przetłuszczających się - apteczne kremy matujące do twarzy - preparaty do usuwania skórek - kremy do rąk Na wymianę mam: 1. Joanna, Mgła stylizująca do włosów, wygładzanie. Użyta raz 2. Under Twenty, krem nawilżająco-matujący, nie widać zużycia, myślę, że max. 30-40% 3. Perfecta, cera mieszana, maseczka oczyszczająca i normalizująca skórę, zużycie max. 20% - ulicznica 4. Garnier, Beauty Balm Perfection, 03 medium, użyty kilka razy 5. Bell, Matujący puder prasowany z lusterkiem, Transparent No 041, użyty kilka razy, kończy mu się za 2-3 miesiące ważność - ulicznica 6. Essence, Ekspresowy płyn przyspieszający wysychanie lakieru, zużycie ok. 1/3 7. Essence, Baza pod cienie z limitowanki You rock!, NOWA 8. Bell, Perfect Skin, matująco-wygładzająca baza pod makijaż, użyta kilka razy, kończy jej się ważność za 2-3 miesiące 9. Essence, cień do powiek podwójny z limitowanki Into the wild, zużycie niewielkie 10. Pigment collection 2000, Dazzle me!, odcień Tinkerbell 10, użyty raz 11. Eveline, kredka do oczu, odcień Plum, użyta kilka razy - Kreskaaa 12. wet n wild, cień do powiek, użyty kilka razy, kończy mu się ważność za 1-2 miesiące 13. My Secret, paletka cieni Purple garden, zużycie niewielkie 14. Essence, paletka cieni z limitowanki I love Berlin, zużycie niewielkie 15. Marion SPA, maseczka z białą glinką odżywczo-łagodząca, 20g, NOWA - protka 16. Fenjal, Sensitive Deo Pump Spray 24h, zużycie 10-15% 17. Yves Rocher, Luminelle, brązowa kredka do oczu, użyta kilkukrotnie - kreskaaa 18. Essence, Multi dimension, lakier do paznokci 76 Cool and the gang, raz użyty 19. Idea Toscana, Moisturizing Body Lotion, 7ml 20. Idea Toscana, Normalizing Shampoo, 7ml 21. Pantene PRO-V, Aqua Light, maska do włosów cienkich i przetłuszczających się, 10ml 22. Bath Powder, Puder do kąpieli, cherry blossom & green tea - 1 opakowanie 23. Sensai Silky Purifying, Cleansing Oil oraz Milky Soap, po 3ml 24. Tampony O.B. Normal, brakuje 1 25. Tampony Naturella, NOWE - protka 26. Żelowy eyeliner Essence, czarny, zużycie minimalne, teoretycznie przeterminowany ze względu na okres otwarcia, ale jest świeży 27. Żelowy eyeliner Essence, brązowy, zużycie minimalne, teoretycznie przeterminowany ze względu na okres otwarcia, ale jest świeży 28. Czarny eyeliner Miss Sporty, użyty raz Edytowane przez sydunia Czas edycji: 2012-08-31 o 11:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC Kosmetyki na wymianę
Coś u mnie za 3,5 i 7? Najbardziej zależy mi na dwóch pierwszych.
![]() |
#3 |
Lux Mundi
|
Cześć
![]() Znajdziesz coś u mnie za : 1. Joanna, Mgła stylizująca do włosów, wygładzanie. Użyta raz 6. Essence, Ekspresowy płyn przyspieszający wysychanie lakieru, zużycie ok. 1/3 ? ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
cos za baze bell?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dałam za tą odlewkę na Wizażu jakieś 30 zł łącznie, dałoby więc radę za te dwie rzeczy?
![]()
![]() |
#6 |
Lux Mundi
|
Biowax wymienię raczej za inną odżywkę albo coś antycellulitowego
![]() W takim razie nie zawracam głowy ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Coś u mnie za paletkę essence I love Berlin?
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
4. Garnier, Beauty Balm Perfection, 03 medium, użyty kilka razy
6. Essence, Ekspresowy płyn przyspieszający wysychanie lakieru, zużycie ok. 1/3 15. Marion SPA, maseczka z białą glinką odżywczo-łagodząca, 20g, NOWA cos u mnie?
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Coś za oba Bell??
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Do marca tego czy przyszłego roku?
![]() Nie ma tam nic napisanego - na zgrzewce tuby? Z przodu powinno być - mam tę maseczkę, ale mi się kończy, więc zależy mi na nowym opakowaniu. Puder bym chciała na 100%, bo puder przeterminowywuje się wolniej niż maseczka. ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
A jak pachnie i czy po próbie wyciśnięcia cieknie najpierw woda?
![]() ![]() Sorry, że tak zamęczam, ale naprawdę chcę obie te rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Ok, to wymiana? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za paletkę i love berlin?
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 17 pkt / 95% pozyt.
|
niestety, chyba że masz poza coś do włosów
![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
niestety nic,dziękuję
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
przydalyby mi sie kredki do oczu, ale przy takiej malej wymiance nie wiem, czy nam sie oplaca?
---------- Dopisano o 02:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ---------- to chetnie bym wymienila za brazowa i fioletowa... za moja ksiazke (takie wydanie http://search.babylon.com/imageres.p...a&babsrc=NT_ss) i dorzuce jakos probke jesli chcesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za 1,8,15,16?
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
niestety nic nie znalazłam...pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Wpadło mi w oko
![]() -Bell, Perfect Skin, matująco-wygładzająca baza pod makijaż, użyta kilka razy, kończy jej się ważność za 2-3 miesiące -Garnier, Beauty Balm Perfection, 03 medium, użyty kilka razy I jeszcze z wątku z ciuszkami Szorty Reserved, 36, stan bardzo dobry, brakuje guzika możesz podać dokładne wymiary
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Tylko dopiero zobaczyłam na kremach ważność 2009r,a myślałam że są ważne bo dostałam je nie dawno. No to będziesz je chciała i tą paletkę za co z tego co mi się podoba?
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
![]() 6. Essence, Ekspresowy płyn przyspieszający wysychanie lakieru, zużycie ok. 1/3 13. My Secret, paletka cieni Purple garden, zużycie niewielkie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Z wymienionych przez Ciebie produktów, jest już tylko kredka, więc chyba nie będziesz zainteresowana taką wymianą, chyba, że znajdziesz coś innego
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.