![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
sierpień różności kosmetyczyne
Witam i zapraszam do wymiany kosmetycznej
![]() nieaktualny Mam spore zapasy więc wymieniam się głównie na rzeczy z wish: pędzel do pudru średnio zwarty, nie za wiotki The Balm Mary Lou rozświetlacz pędzle sephora: 52, 43 miniaturki szminek w różnych kolorach, pamiętam, że avon miał coś takiego - za cały zestaw oddam sporom, pojedyncze też przygarnę pędzle ogólnie: do bronzera, jajo w różnych rozmiarach, malutki flat top, do oczu: do rozcierania, kulka, do cieniowania końcówki szminek w ciekawych, mocnych kolorach typu fiolet, bordo, niebieski, mocno kryjący beż próbki podkładów ze średniej i wysokiej półki, chętnie aptecznych w kolorze jasny beż (ani nie bardzo jasne, ani nie ciemne, takie pośrednie w stronę jasnych) pędzelek do ust wysuwany/chowany żeby się nie brudził ziaja med tonik oczyszczający paco rabanne black xs dior addict mac face protection prime paint poty wszelkiego rodzaju wszystko co kokosowe rozświetlacz dający efekt tafli bez brokatu paletki sleek próbki/minaturki kremów bb próbki chanel piątka, cartier bruno banani pure woman Missha M Perfect Cover w kolorze light beige, każda ilość. bioderma micel na próbę, jakieś małe opakowanie, większe też przygarnę kosmetyczka/kuferek z przegródkami dobre słuchawii douszne lakiery wszelkie z wykończeniem jelly; w kolorze zieleni butelkowej o kremowym wykończeniu, pistacjowy w typie 319 z inglota różowa lub fioletowa wstążka, jak najwięcej, najchętniej 3-4 krążki po 30m paletka magnetyczna duża matowe cienie: beże, brązy, złoto, szarości, rude, nawet zachodzące pod pomarańcz portfel z przegródką na zamek na drobne oraz miejscem na co najmniej 6 kart serum z granatu torba bawełniana w stylu tych eko z fajnym nadrukiem Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2012-09-23 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sierpień różności kosmetyczyne
1. Ahava balsam mocno nawilżający z minerałami z morza martwego. Nowy. Cena sklepowa to 110-150zł.
2. Elizabeth Arden Green Tea Tropical, wyjściowo setka, ubytek widać. 3. Marc O'Polo, ubytek 5 psików. 4. Yves Rocher miniatura różanego żelu pod prysznic. 5. Yves Rocher miniatura żelu pod prysznic o zapachu bzu. 6. Pędzle EcoTools: - 1201 do różu/ dokładnego nakładania pudru w okolice nosa i oczu, nowy ale odpakowny - 1290 flat top do podkładu, używany kilka razy, wyprany delikatnym myjadłem - 1200 do pudru, stan taki jak flat top 7. Tusz Bell, otworzony może z miesiąc lub 3 tygodnie temu, tylko testowany. 8. Tusz Ma Factor 2000calories dramatic look, otworzony 15.08. 9. Róż Essence LE Miami Roller Girl, dosłownie raz maźnięty pędzlem. 10. Manhattan Soft Mat Lipcream, kolor 56K, testowany raz, tylko na dłoni, otwarty 2 tygodnie temu. 11. Gosh on stage o zapachu gumy balonowej, zużycie 20%, nie znam daty ważności ale na pewno jest jeszcze dobry. Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2012-08-21 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Lakiery:
12. Golden Rose 255, testowany na jednym paznokciu. 13. Simple Beauty coś w rodzaju topa, nadaje piękną, niebieskawą poświatę (w stylu rybiej łuski). Zużycie 5%. 14. Manhattan Lotus Effect, zużycie 5-8%, daje fioletowy połysk. 15. Selene 170 szmaragdowy brokat, nowy. 16. Selene 158 złoto-rdzawy, nowy. 17. Miss Sporty 416 szarobury, nowy. 18. Miss Sporty 453 pastelowy żółty, zużycie 5-10%. 19. Miss Sporty 455 groszkowy pastelowy, nowy. 20. Miss Sporty 330 metaliczna mięta, nowy. 21. Golden Rose Classics 173, nowy. 22. Hean Matt 461 matowy pomarańcz, nowy. 23. Wibo 412 jasny pomarańcz z drobinkami, zyżycie 3-5%. 24. Golden Rose 182 lilowo-różowy, nowy. 25. Lovely MAGNETIC wiśnia metaliczna i niebieski z drobinkami, mam magnes do robienia pasków. 26. Top Flex 11 typowy flakes, tutaj widać efekt (zdjęcie pochodzi z bloga grzee.blogspot.com): http://1.bp.blogspot.com/-uOgh9tuXKP...1600/pierr.jpg 27. Essence Speccial Effect brokat. 28. ESSIE Spaghetti Strap ubytek 3-5%. 29. Kultowy Flormar U33, ubytek 5%, daje piękny niebiesko-fioletowy poblask. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Te 4 rzeczy oddam TYLKO I WYŁĄCZNIE za coś z wish. Jeśli o nie pytasz to napisz od razu co z listy masz, oszczędzi nam to obu czasu.
30. BeneFit That Gal, ubytek dosłownie kropelka. Kupiony w Sephorze, mam paragon, mogę zeskanować lub wysłać razem z kosmetykiem. 31. The Body Shop mgiełka do twarzy z witaminą C, ubytek jeden psik. 32. Armani, Acqua di Gioia, w 100% oryginalna i dam sobie za to obie ręce uciąć ![]() Kupiłam 30ml razem z balsamem perfumowanym, zdążyłam zużyć tyle ile widać i dostałam całą setkę, oddam z chęcią za inny zapach z tej samej półki. 33. Balsam perfumowany Acqua di Gioia, ubytek oceniam na około 15%. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Różności:
34. Srebrna zawieszka z porcelanowym wypełnieniem i motywem motylków. 35. Srebrny Apart Charms, nie ma go w katalogu ponieważ pochodzi z ich pierwszej kolekcji charmsów, bardzo solidnie wykonany, wybita próba 925. Nosiłam go jakiś czas i żaden kamyczek nie wypadł, całość się nie porysowała, na pewno będzie jeszcze długo służył. Wysyłam w ozdobnym opakowaniu, tak jak go kupiłam. 35. Srebrna bransoletka Apart Charms, również pochodzi ze starszej kolekcji. Bardzo starannie wykonana, nigdy się nie zerwała/przerwała. Wybita próba 925, wysyłam w ozdobnym opakowaniu. 36. Szczotka Elite z włosia dzika, nowa, rozmiar L lub XL, na życzenie podam obwód. Mam już swoją, tą dostałam w prezencie, szkoda żeby leżała nieużywana. esterie 37. Kubek termiczny, nowy. Można go podłączyć do ładowarki samochodowej i wtedy mamy stałe podgrzewanie naszego napoju. Z drugiej strony grawer PZU. Wysyłam zapakowany fabrycznie w kartonowe pudełeczko. 38. Paleta magnetyczna Inglot na 5 okrągłych cieni (zdjęcie z sieci) 39. Paleta magnetyczna Inglot z lusterkiem na 3 okrągłe cienie (zdjęcie z sieci). 40. Szkatułka na biżuterię, wysokość 6cm, szerokość 8, długość 23. 41. Capivit Sun System ważny jeszcze przez rok. 42. Nowe mydełko PSOR, bardzo polecam, oddaję bo zrobiłam za duże zapasy. O mydełku: Cytat:
Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2012-08-19 o 13:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
43. 5 rybek Alterra, oddamza drobiazg. esterie
44. The Body Shop mini roller do twarzy, szyi i dekoltu, odpakowany ale nie używany, w solidnym woreczku z hermetycznym zamknięciem. 45. The Body Shop ręcznicek na twarz, świetny do parówek, ocm, do otwierania porów przed oczyszczaniem, wzmacniania efektów masek (wyatarczy zmoczyć gorącą wodą). Nowy w siateczkowym woreczku. 46. The Body Shop szczoteczka do twarzy. Nowa jednak spadła mi na kafelki i w jednym miejcu plastik minimalnie odprysł ale nie wpływa to na jej funkcjonalność, 'futerał' też się nie poluzował. 47. Olejek Alterra granat i awokado, nowy. esterie 48. Vatika kokosowa, nowa. 49. Olejek z nasion winogron, nowy. esterie 50. Green Pharmacy olejek łopianowy ze skrzypem polnym. Nowy, 'zawleczka' nie otwierana. esterie 51. The Body Shop zestaw miniaturek: tonik, żel esterie , serum na noc, krem matujący na dzień. Ubytek widoczny, krem zużycie 35%. 52. Cienie Inglot, jaśniejszy to AMC 123, ciemniejszy PEARL 429. 53. Dwa niebieskie cienie sypkie, na pewno zostało powyżej połowy z każdego, oddam za drobiazg. Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2012-08-21 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej,próbujemy dalej?
![]() podoba mi sie perfumy armani olejek green pharmacy olejek alterra z wish mam: -szminke mac w mocnym kolorze -czerwona nowa szminke avon -Paint pot mac- cos wygrzebię... -mam różo-rozświetlacz mineralny annabelle minerals http://kosmetyczneszalenstwo.blogspo...lle%20Minerals -paletke sleek acid -popatrzę na cienie matowe fotki w niedziele ![]()
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2012-08-18 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie za:
- The Body Shop ręcznicek na twarz -mydelko i mgielke z wit.C?? Z Twoich wishy mam sleek, rozswtelacze do twarzy, odlewka black xs. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie? Podoba mi sie kilka rzeczy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
Pędzle EcoTools: - 1201 do różu/ dokładnego nakładania pudru w okolice nosa i oczu, nowy ale odpakowny - 1290 flat top do podkładu, używany kilka razy, wyprany delikatnym myjadłem - 1200 do pudru, stan taki jak flat top
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za lakierową 14, 19, 21, 26,27,28?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
- 1290 flat top do podkładu, używany kilka razy, wyprany delikatnym myjadłem
olejek Alterra olejek łopianowy znajdziesz coś u mnie za cokolwiek z nich?
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
coś u mnie?
![]() 4. Yves Rocher miniatura różanego żelu pod prysznic. 5. Yves Rocher miniatura żelu pod prysznic o zapachu bzu. 10. Manhattan Soft Mat Lipcream, kolor 56K, testowany raz, tylko na dłoni, otwarty 2 tygodnie temu. 28. ESSIE Spaghetti Strap ubytek 3-5%. 51. The Body Shop zestaw miniaturek: tonik, żel, serum na noc, krem matujący na dzień. Ubytek widoczny, krem zużycie 35%.?? ![]() odpisz proszę https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=637300 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
może znajdziesz coś u mnie za:
47. Olejek Alterra granat i awokado, nowy. 48. Vatika kokosowa, nowa. 49. Olejek z nasion winogron, nowy. spray z witaminą C lakier Essie 2. Elizabeth Arden Green Tea Tropical, wyjściowo setka, ubytek widać. 4. Yves Rocher miniatura różanego żelu pod prysznic. 5. Yves Rocher miniatura żelu pod prysznic o zapachu bzu. ?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Cos u mnie za:
44. The Body Shop mini roller do twarzy, szyi i dekoltu, odpakowany ale nie używany, w solidnym woreczku z hermetycznym zamknięciem. 45. The Body Shop ręcznicek na twarz, świetny do parówek, ocm, do otwierania porów przed oczyszczaniem, wzmacniania efektów masek (wyatarczy zmoczyć gorącą wodą). Nowy w siateczkowym woreczku. 30. BeneFit That Gal, ubytek dosłownie kropelka. Kupiony w Sephorze, mam paragon, mogę zeskanować lub wysłać razem z kosmetykiem. 28. ESSIE Spaghetti Strap ubytek 3-5%. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Armani Acqua di Gioia?
Mam sporo rzeczy z Twojej wish, tyle, że część poza wątkiem, np. pędzle, małe opakowanie micela Biodermy, paletki cieni w matowych beżach i brązach, mocne szminki, no tylko nie wiem jak Ty to widzisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
hej znajdziesz coś u mnie? mnie interesuje pędzel ecotools do pudru, żele IR, róż Essence, paletka inglot https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=635657
Edytowane przez eska89 Czas edycji: 2012-08-18 o 09:12 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Hej, pamiętasz mnie?
![]() *Ecotools 1200 do pudru, stan taki jak flat top *Olejek Alterra granat i awokado, nowy. i jeszcze może dobrałabyś coś za roller TBS? Edytowane przez iveriin Czas edycji: 2012-08-18 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Chętnie przygarnę:
2. Elizabeth Arden Green Tea Tropical, wyjściowo setka, ubytek widać. 47. Olejek Alterra granat i awokado, nowy. 50. Green Pharmacy olejek łopianowy ze skrzypem polnym. Nowy, 'zawleczka' nie otwierana. Znajdziesz coś? ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
4. Yves Rocher miniatura różanego żelu pod prysznic. 5. Yves Rocher miniatura żelu pod prysznic o zapachu bzu. 6. Pędzle EcoTools: - 1201 do różu/ dokładnego nakładania pudru w okolice nosa i oczu, nowy ale odpakowny Mam w wątku pomadki kremowe czerwoną i nude, a w ciuchowym kosmetyczki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś za tusz max factora, olejek green farmacy i pędzel flat top z ecotools?
![]() ![]()
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2012-08-18 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za pędzle Ecoo tools
Top Flex 11 typowy flakes, tutaj widać efekt (zdjęcie pochodzi z bloga grzee.blogspot.com): http://1.bp.blogspot.com/-uOgh9tuXKP...1600/pierr.jpg 29. Kultowy Flormar U33, ubytek 5%, daje piękny niebiesko-fioletowy poblask. Olejek Alterra granat i awokado, nowy. 48. Vatika kokosowa, nowa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za
47. Olejek Alterra granat i awokado, nowy. 48. Vatika kokosowa, nowa. 49. Olejek z nasion winogron, nowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za:
- pędzel Ecotools do pudru - ręczniczek na twarz TBS - lakier Essence brokatowy Mam miniaturkę kremu BB Hot Pink Skin 79 zostało na ok. 2 użycia, próbki podkładów: Sephora medium 30, Dax Perfecta matujący 03 cappucino, Oriflame Matte Control kolor Sand, Clinique 05 neutral. ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Niestety raczej nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie w obu wątkach za:
pedzel flat top https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1345244284 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1345244601 ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.