![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Na lato w rozmiarze S - zapraszam!
Zapraszam!
Osoby z mniejszą ilością przekupek wysyłają jako pierwsze, albo wysyłamy towar umówionego dnia. Nie odmieniamy się. Edytowane przez Kurpianka Czas edycji: 2012-08-15 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Na lato w rozmiarze S - zapraszam!
*Śliczna dzianinowa mini sukienka biała z przenikającą srebrną nitką. Nigdy nie noszona, rozm. S.
55% cotton, 35% rayon, 10% metalic. Firma SayWhat - U.S.A. *Tunika w poziome maski biało-granatowe z delikatnymi falbankami, nigdy nie noszona Proszę nie wysyłaj mi linków z moimi rzeczami do wymiany, tylko napisz krótko: coś za np. czarną bluzk..., ja będę wiedziała o którą ![]() Edytowane przez Kurpianka Czas edycji: 2012-08-03 o 07:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Tally Weijl
Bluzeczka z bufkami i żabotem, rozm. S Proszę nie wysyłaj mi linków z moimi rzeczami do wymiany, tylko napisz krótko: coś za np. czarną bluzk..., ja będę wiedziała o którą ![]() Edytowane przez Kurpianka Czas edycji: 2012-08-02 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
*Bluzka z koronką ATMOSPHERE rozm. 8-10/36-38. Nie noszona!
* Kurta rozm. S. Nie noszona! 100% Polyester, wygląda jak skórzana Szerokość pod pachami- 46 cm, długość mierzona od ramienia 56 cm, długość rękawa 64 cm. Proszę nie wysyłaj mi linków z moimi rzeczami do wymiany, tylko napisz krótko: coś za np. czarną bluzk..., ja będę wiedziała o którą ![]() Edytowane przez Kurpianka Czas edycji: 2012-08-26 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Śliczna koronkowa sukienka MANGO, nowa z metką. Na metce rozm. M, jednak jak na moje oko to rozm XS. Czarna koronka spod której prześwituje delikatny blady róż.
Proszę nie wysyłaj mi linków z moimi rzeczami do wymiany, tylko napisz krótko: coś za np. czarną bluzk..., ja będę wiedziała o którą ![]() Edytowane przez Kurpianka Czas edycji: 2012-08-07 o 03:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Luźna, fioletowa tunika w krateczkę, pasuje na rozm. S i M.
Proszę nie wysyłaj mi linków z moimi rzeczami do wymiany, tylko napisz krótko: coś za np. czarną bluzk..., ja będę wiedziała o którą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Biała bluzeczka ze zdobieniem ze srebrnych koralików. Nigdy nie noszona. Rozm. S
Proszę nie wysyłaj mi linków z moimi rzeczami do wymiany, tylko napisz krótko: coś za np. czarną bluzk..., ja będę wiedziała o którą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Żółta dłuższą koszula, zapinana na guziki z kieszonkami. Pasuje na rozm. S.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Biało koszulowa bluzeczka bez rękawów, zapinana na guziki, rozm. S
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Koszulowa tunika w kratkę. Tally Weijl rozm. XS
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Spódnica TOP SECRET rozm. XS, nigdy nie noszona
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Biała szyfonowa bluzka w stylu JAPAN Style, można znaleźć do kupienia na Allegro. Rozm. L
Szerokość pod pachami mierzona na płasko 44 cm, długość - 58 cm, szerokość ściągacza - 38cm Proszę nie wysyłaj mi linków z moimi rzeczami do wymiany, tylko napisz krótko: coś za np. czarną bluzk..., ja będę wiedziała o którą ![]() Edytowane przez Kurpianka Czas edycji: 2012-08-26 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Tunika brązowo-złota, pasuje na rozm. S
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
*Piękna spódnica MAKALU, nowa z metką, rozm. 34
* śliczna brązowa bluzeczka z cekinami, pasuje na rozm. S Proszę nie wysyłaj mi linków z moimi rzeczami do wymiany, tylko napisz krótko: coś za np. czarną bluzk..., ja będę wiedziała o którą ![]() Edytowane przez Kurpianka Czas edycji: 2012-08-26 o 22:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
*Fioletowa Spódnica HOUSE rozm, XS
*Zielona bluzeczka koszulowa w kropki, delikatnie prześwitująca, ATMOSPHERE rozm. 36. oddam za cokolwiek, niekoniecznie za ubranie, ponieważ wystają z niej malutkie niteczki i rozchodzi się przy szwach. Proszę nie wysyłaj mi linków z moimi rzeczami do wymiany, tylko napisz krótko: coś za np. czarną bluzk..., ja będę wiedziała o którą ![]() Edytowane przez Kurpianka Czas edycji: 2012-08-24 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
*Spódnica GREY WOLF rozm. S
* Mini Sukienka biała, rozm. 8, fioletowe wzory, 96% polyester Proszę nie wysyłaj mi linków z moimi rzeczami do wymiany, tylko napisz krótko: coś za np. czarną bluzk..., ja będę wiedziała o którą ![]() Edytowane przez Kurpianka Czas edycji: 2012-08-03 o 07:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
*Kremowy sweterek w stylu nietoperz, firmy GEORGE, rozm na metce 40, ale pasuje na S.
Proszę nie wysyłaj mi linków z moimi rzeczami do wymiany, tylko napisz krótko: coś za np. czarną bluzk..., ja będę wiedziała o którą ![]() Edytowane przez Kurpianka Czas edycji: 2012-08-15 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Hey, coś u mnie za bluzkę białą koszulową z guzikami oraz sukienkę koronkowa?
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Coś za spódnice TOP SECRET rozm. XS, nigdy nie noszona i spódnice MAKALU, nowa z metką, rozm. 34 ??
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Biała bluzeczka ze zdobieniem ze srebrnych koralików. Nigdy nie noszona. Rozm. S
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
m-ce na dokladke
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
W takim razie podziękuję bo nic więcej nie widzę, pozdrawiam
![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Nie jestem zainteresowana, szukam ubrań tylko z nowszych kolekcji bo sama takie oferuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
nie praktykuję wymian 1 rzeczy
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
dokladka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie biała szyfonowa
![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- a mogłabym prosic zdjecie na kims? nawet z neta, zeby widziec jak sie uklada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.