![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Znajomość ze... sławnym piłkarzem?
Cześć dziewczyny!
Nie do końca byłam pewna, gdzie mogę napisać ten post, jednak wybrałam dział "Intymnie", mam nadzieję, że jako tako będzie pasował. ![]() Niedawno spotkałam się z moją najlepszą kumpelą, która powaliła mnie na ziemie pewnym wyznaniem. Mianowicie ma takie marzenie/pragnienie, by zdobyć piłkarza. Dokładnie wiem, o kogo chodzi itd, ponieważ jest to piłkarz ręczny, który gra w naszym mieście, w naszym klubie, będąc na meczach zawsze go widujemy. Nie jest to taki zwykły grajek - facet jest znany na całym świecie jako jeden z najlepszych graczy na swojej pozycji. Do tego nie jest polakiem, pochodzi z Bośni, ale w czasie trwania kontraktu z naszym miejskim klubem, mieszka u nas w mieście. Przejdźmy do rzeczy - kumpela wymyśliła sobie już jakiś czas temu, że chciałaby go zdobyć w jakiś sposób. Na początku myślałam, że sobie żartuje, jednak się przeliczyłam. Wszystko zaczęło się od tego, że kumpela przeczytała wywiad z tym piłkarzem na oficjalnej stronie klubu, gdzie facet mówi, że mieszka sam i nikogo nie ma, a na pytanie "Nie podobają ci się polki?" odpowiedział: "Polki są bardzo ładne, ale nieśmiałe(...) Gdy spojrzysz na ładną dziewczynę, ta spuszcza wzrok(...)". Po tym przyjaciółka wywnioskowała, że jest gotowy poznać polkę i mocno się nakręciła tym faktem. Spytana, w jaki sposób chce go poznać, odparła, że albo napisze wiadomość do niego na jego (zaznaczam - prawdziwym!) koncie na Facebooku albo dyskretnie wręczy mu jakiś miły list, w którym będzie np. jej mail lub numer telefonu. Jeśli chodzi o wiek tej dwójki - on 29 lat, ona prawie 21. Dziewczyny, co wy o tym wszystkim myślicie? Czy są szanse powodzenia tak szalonego planu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Znajomość ze... sławnym piłkarzem?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Żeby powstrzymać zarzuty, że jestem zazdrosny.. tak jestem
![]() Jak sama widzisz, piłkarz to osoba która nie robi nic pożytecznego dla świata. Ba, nawet marnuje swoją sprawność fizyczną na rzucanie piłką i dziecinne zabawy. Jest więc z zawodu i zainteresowania kompletnie bezużyteczny jak psi fryzjer. Mimo to, znajduje się wiele dziewczyn które leci na sławę tak jak i twoja koleżanka. Najprawdopodobniejszą opcją jest to, że co chwile jakaś dziewczyna próbuje go poznać a on nic już nie musi robić. Niczym też nie zasłużył na ich uwagę. Lecicie na niego bezwarunkowo a chłopak od lat sobie ciupcia i ciupcia ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez beznadziejny123 Czas edycji: 2013-11-02 o 14:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
co to jakiś wysyp wątków o kontaktach ze znanymi idolami?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Właśnie muszę koniecznie zaznaczyć, że jest jedną z tych dziewczyn, która nie bzyka się z pierwszym lepszym, znam ją na wylot i wiem, że pierwsze, co chciałaby osiągnąć, to faktycznie podejść do tego na poważnie, no a czy jakieś uczucie by rozkwitło - to już zależy od tej dwójki
![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() edit: Może i macie rację a może jest bardzo dyskretny. W sumie co możecie wiedzieć o jakimś typie obcym z innego kraju. Tyle co z wywiadów się dowiecie :d Edytowane przez beznadziejny123 Czas edycji: 2013-11-02 o 14:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co prawda wiemy, że facet raz na jakiś czas (w grupie innych piłkarzy lub sam) przebywa w jednym z kilku c. handlowych, bo to w sumie jedna z niewielu atrakcji w tym mieście. I jakby faktycznie udało jej się akurat go spotkać to co? Ma podejść i zagadać, czy czekać na cud, aż sam ją zauważy i wpadnie mu w oko? ![]() ![]() Edytowane przez laurek93 Czas edycji: 2013-11-02 o 14:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Domyślam się, o kogo może chodzić i... rzeczywiście "nie należy do najpiękniejszych"
![]() Wiesz... ja sama mam skłonności do zakochiwania się w sportowcach, nie tylko tych sławnych, grających w pierwszych ligach, ale nawet kumple z III-ligowego zespołu siatkarskiego zdobywali u mnie parę punktów więcej niż "przeciętni" faceci ![]() Co do twojej koleżanki - jest różnica, czy chce "zdobyć" tego piłkarza ze względu na to, że podoba jej się jako człowiek czy po prostu ma ochotę na sportowca ![]() Jednak dopracowałabym trochę ten plan - wysłanie wiadomości w stylu "cześć, jestem twoją fanką, chcesz ze mną chodzić" byłoby żenujące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ja bym nie napisała. Zagadałabym po meczu, czy też jeśli spotkałabym go na mieście - podeszłabym. Wiadomości na facebooku na pewno ma dużo.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ostatnio czytałam (swoją drogą, też na wizażu ![]() A tak na serio, to wolałabym już na tego delikwenta czekać pod halą/hotelem/domem/warzywniakiem i przez przypadek na niego wpaść ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Zakładam, że większość znanych osób ma zablokowaną możliwość odbierania wiadomości od nieznajomych, inaczej by zgłupieli chyba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie tak sobie pomyślałam, że niedługo kumpela będzie miała jedną z okazji by "zadziałać". Prawdopodobnie niedługo po meczu będzie można zrobić sobie na spokojnie zdjęcie z danym piłkarzem, z tym, że wtedy zazwyczaj sporo ludzi się kręci, 99% rodziców z małymi dzieciakami-kibicami i 1% dorosłych, młodych dziewczyn (max. 2-3 dziewczyny, w tym moja kumpela). Mogłaby wtedy zagadać albo podrzucić mu kopertę z listem w klubowych barwach, tylko co powiedzieć/napisać? To jest główny problem ![]() Edytowane przez laurek93 Czas edycji: 2013-11-02 o 17:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Stary tekst,jakbym była piłkarzem i chciała zaliczać też bym tak powiedziała.
Swoją drogą z własnego doświadczenia(strata czasu w młodości ![]()
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że uda się jej spełnić to marzenie tak jakby chciała. Wydaje mi się, że ciężko jej będzie go zdobyć, nie mówiąc już o jakimś związku. I myślę, że podoba jej się fakt, że on jest sławny, a nie jego osoba. No, ale jak chce go poznać to niech próbuje. Kto wie co się zdarzy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Oj bez przesady, mam w rodzinie sławnego sportowca, przystojnego, i jest normalny, nie sypia z tuzinem fanek.
PS Taa, kumpela ![]() Edytowane przez 201607050913 Czas edycji: 2013-11-02 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Nie każdy sportowiec, sławny fest na cały świat musi od razu sypiać z tabunem panien :P
Ja miałam to szczęście, że pracowałam w klubie sportowym, więc miałam dobre kontakty z chłopakami w drużynie, aczkolwiek po takim poznaniu żaden nie zawrócił mi w głowie. To są kurde normalni ludzie, którzy mogą nas odrzucać pewnymi wadami, przywarami, cechami charakteru, toteż dziwi mnie to skrajne zaślepienie twojej koleżanki - jeden wywiad + sława i już? Patent na związek idealny? ![]() Jak dla mnie napisanie na FB to naprawdę marny podryw. Pewnie XXX dziewczyn tak robi i takich wiadomości ma sporo.
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
może zacznie jako wolontariuszka pracować z zespołem?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
U nas raczej nie ma takich możliwości, nasz klub ma rangę europejską, gramy w Lidze Mistrzów, więc słabi nie jesteśmy, a i wszystko w klubie poustawiane jest, tak jak trzeba, nikt z ulicy wstępu nie ma
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez laurek93 Czas edycji: 2013-11-02 o 20:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No sama nie wiem, czy to by wypaliło... Raczej to nie typ reporterki/dziennikarki, wywiady głownie są przed kamerami w Polsacie Sport, gdzie reporterzy są ci sami i niezmienni, a jeśli chodzi o telewizję klubową itd. to tam są ludzie od tego. Także takie środowisko zamknięte, można rzec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale jeśli to nie typ dziewczyny, która chciała by tak zapoznac się z zawodnikiem, to nie wiem sama. Jak dla mnie lepiej wpaść na niego przypadkiem niż pisać na fb. Nie wiem dlaczego, ale pisanie na fb kojarzy mi się po prostu z fanką a nie poznaniem osoby. Ewentualnie niech koleżanka napisze, że chce założyć jego fanklub na fb czy stronę i chciałaby zadać kilka pytań :p
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurczę, ale dałaś mi kilka dobrych pomysłów. Z góry wiem, że z tymi "dziennikarskimi" podchodami nie ma szans i mnie wyśmieje, ale tak wpaść na niego PRZYPADKIEM... Dałoby się zrobić ![]() ![]() ![]() ![]() Dodaję, że właśnie wstukałam w Google coś na temat akredytacji w moim klubie, ale ostatnia informacja na ten temat na stronie oficjalnej pojawiła się w... 2011 roku, także raczej odpada ![]() Edytowane przez laurek93 Czas edycji: 2013-11-02 o 21:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sprawie akredytacji najlepiej zadzownić po prostu do sekretariatu klubu.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Heh, twoja koleżanka i jej plany przypominają mi bohaterkę z tego filmu http://www.filmweb.pl/film/Wygra%C4%...87-2010-506657 Niech zobaczy, jak to się może skończyć, takie zaślepienie na sportowca :p
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.