![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Grudniowa wymianka ciuchowa
Nieaktualny
Zasady takie jak u wszystkich. - Ja piszę u Ciebie, Ty u mnie. - Nie ponoszę odpowiedzialności za już nadaną przesyłkę. - Podaję numer przesyłki po nadaniu i Ciebie proszę o to samo ![]() - Jeżeli urywasz kontakt, jesteś dla mnie niewiarygodna. - Jeżeli zapomnę odpisać, przypomnij mi się. ![]() - Nie gryzę, więc warto pytać ![]() Najchętniej wymienię się za kosmetyki! ![]() ![]() Jeżeli chcesz zobaczyć coś bliżej, postaram się zrobić zdjęcie. Proszę pytać, ja zawsze chętnie odpowiem na wszystkie pytania. ![]() Negocjacje Zarezerwowane Wymienione Czego szukam: Ubrań raczej nie szukam, jedynie dodatków: * torba shopper bag z h&m, może być też z innych firm, ale ta z h&m bardzo mi się podoba, * torby czarne, bądź brązowe, które można przełożyć przez ramię, z długimi uszami, * kolczyki wkrętki (kwiatuszki, gwiazdki, serduszka), * bransoletki modułowe Poza tym przede wszystkim: Kosmetyki: Kolorówka: * podkłady w jasnych kolorach (Loreal, Max Factor), również mineralne, * cienie Maybelline Color Tatto, Sleek, * róże, jak i bronzery, ale tylko mineralne, * kredka Max Factor 090 Natural Glaze na linię wodną, * konturówka do ust Max Factor, Pielęgnacja: * szampony do bardzo suchej skóry głowy, * odżywki do włosów (Alverde, Aussie) * maska do włosów mleczna (może być odlewka), * olejki (Alverde, Alterra), Zapachy: * Kenzo, Jungle Elephant EDP, * YSL, Parisienne EDP, * Christian Dior, Hypnotic Poison Interesują mnie waniliowe zapachy ![]() ![]() Inne: * tańsze odpowiedniki Beauty Blendera nieużywane, * pojemniki na soczewki nieużywane ![]() Na czerwono dokładka Dokładka 01.01.2013: Srebrna, torba na laptop, super do pracy, bo ma dwie duże przegrody na zamek, specjalny futerał na laptop chyba 13'', firma: Coccinelle. Używana tylko kilka razy. --> za torebkę o podobnej wartości. Edytowane przez Madziulllka Czas edycji: 2013-02-09 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudniowa wymianka ciuchowa
1. Spodnie:
*kolor czerwony, kolor spodni, najbardziej oddaje zdjęcie z metką, dla zainteresowanych zrobię lepsze zdjęcia o ile mi się to uda, *nie noszone przez nikogo, jednak długo leżały w szafie, bez papierowej metki, *rozmiar: 10 *firma: Liz Claiborne collection *skład materiału widoczny na zdjęciu. 2. Rajstopy: (dokładka 04.01.2013) 1. Lane Bryant, białe, ecru, duży rozmiar: E (na stronie rozmiarówka), 2. Donna Karan NY rozmiar M, kolor ecru, 3. F&F rajstopy 40 DEN rozmiar M/L Edytowane przez Madziulllka Czas edycji: 2013-02-04 o 16:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1. Sukienka:
*Ładna letnia sukienka z USA firmy Sonoma life+style (KOHL'S), *w kolorze niebiesko-szarym (blue force), *rozmiar 12. *Nowa z metką. *Wymiary na ostatnim zdjęciu 2. Sukienka: *Ładna niebieska sukienka we wzory, z koronkowym dekoltem. *firma: Marks and Spencer limited collection. *rozmiar: 12 * Nowa z metką. 3. Sukienka: (dokładka: 31.12.2012) *Ładna, letnia sukienka, różowa, bez ramiączek, *firma: Next *rozmiar: 12 *Przymierzona tylko, bez papierowej metki. Edytowane przez Madziulllka Czas edycji: 2013-01-24 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Sukienka: (dokładka 31.12.2012)
*Czarno-biały wzór, maxi dress z cienkiej bawełny, idealna na lato. *firma: H&M *rozmiar: 14 * Tylko przymierzona, brak papierowej metki. Tunika: (dokładka 09.01.2013) *fioletowa (na zdjęciu niebieska, aparat nie łapie odcienia), z ładnym motywem z przodu, *firma: Glamorosa *rozmiar: (duży) 50, UK 22, *nienoszona, bez papierowej metki, Tunika: (dokładka 09.01.2013) *czarno szara, w kwiatuszki, falbanki z przodu, *firma: George, *rozmiar: UK 18 EUR 46 (moim zdaniem mniejszy) *założona może raz, *zmierzona na płasko, na podłodze Sukienka: (dokładka 26.01.2013) *jasny fiolet, z przodu zawiązywana na tasiemkę (ozdoba), z tyłu kwiatuszek wyszyty przy rozporku, *firma: George, *rozmiar: 18, *nienoszona, Edytowane przez Madziulllka Czas edycji: 2013-01-26 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. Biustonosz:
*Panache Zara 5086 *Biustonosz na fiszbinach z usztywnianymi miseczkami o kroju plunge, idealny do głębokich dekoltów. *Ładny kolor: Latte Blush, tak mi się wydaje, że to ten kolor, *Nieużywany, jedyna wada to brak ramiączek. *Rozmiar: EUR: 65FF 2. Body: *jasne niebieskie w kwiaty, *firma: River island 2. look amazing *rozmiar: 14 (myślę, że mniejszy) *tylko przymierzone, nie noszone, *brak papierowej metki 3. Biustonosz: (dokładka 01.01.2013) *czarny koronkowy, z białą kokardką, *firma: Marks&Spencer *rozmiar: 34 DD *noszony kilka razy, brak śladów zniszczenia, 4. Biustonosz: (dokładka 01.01.2013) *czarny z malutką kokardką, *firma: Gorgeous Lingerie Debenhams *rozmiar: 32 FF *noszony kilka razy, brak śladów zniszczenia, oprócz trochę spranej metki, 5. Biustonosz: (dokładka 01.01.2013) *beżowo-biały z dużą kokardką, koronkowy, *firma: Marks&Spencer Limited Collection *rozmiar: 34 D *noszony ze 2 razy, brak śladów zniszczenia, 6. Biustonosz: (dokładka 01.01.2013) *beżowy, *firma: TU *rozmiar: 34 D *noszony kilka razy, brak śladów zniszczenia, 7. Biustonosz: (dokładka 01.01.2013) *zielono-różowy, pięknie wyszywany, *firma: NEXT, *rozmiar: 36 D *noszony kilka razy, brak śladów zniszczenia. Edytowane przez Madziulllka Czas edycji: 2013-01-21 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Paski:
1. Pasek nie był używany, ale niestety nie ma metki. Jest to czarny, zamszowy pasek ze złotą klamrą w kształcie serca. Długość paska z klamrą: 94 cm Długość bez klamry: 90 cm Klamra: 10 cm. 2. Pasek z New Yorker składający się z czterech srebrnych łańcuchów z czarną gumą z tyłu. Zapinany na dwa zatrzaski z tyłu. Rozmiar z metki: M. 3. Pasek srebrny z H&M, później sprawdzę rozmiar to napiszę. 4. Czarno-żółty cienki pasek H&M rozmiar L (dokładka 1.01.2013) Torebki: 1. czarna cekinowa malutka torebka, no name. (dokładka 22.01.2013) 2. czarna malutka torebka, no name. (dokładka 22.01.2013) 3. zielona torba z frędzlami po bokach David Jones - używana (dokładka 02.03.2013) - oddam za inną torebkę Edytowane przez Madziulllka Czas edycji: 2013-02-07 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1. Bluzka: (dokładka 31.12.2012)
*niebieska, w dużym napisem "Me" napis z brokatem, *rozmiar: XL *firma: Madonna *miałam ją może na sobie 2 razy 2. Bluzka: (dokładka 31.12.2012) *czarna, z ładną aplikacją z motywem kwiatowym, wiązanie z boku, *rozmiar: L *firma: Esprit *miałam ją raz na sobie, 3. Bluzka: (dokładka 31.12.2012) *koralowa, prosta, z dużym dekoltem, *rozmiar: M *firma: The Limited *długo leży w szafie, noszona ze 2 razy, *na lewej stronie bluzki białe ślady po antyperspirancie, nie widoczne na prawej stronie. Edytowane przez Madziulllka Czas edycji: 2012-12-31 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1. Bluzeczka:
*letnia, różowa, na cienkich ramiączkach pięknie zdobiona koralikami, *firma: Victoria Jayne, *rozmiar: 18 *Nie noszona z metkami, dość długo leżała w szafie. 2. Bluzeczka: *letnia, niebieska, na cienkich ramiączkach pięknie zdobiona koralikami, *firma: Victoria Jayne, *rozmiar: 18 *Nie noszona z metkami, dość długo leżała w szafie. 3. Bluzeczka: *letnia, niebieska, na grubszych ramiączkach niż poprzednie, zdobiona cekinami i srebrną nitką, *firma: Victoria Jayne, *rozmiar: 18 *Nie noszona z metkami, dość długo leżała w szafie. 4. Bluzeczka: (dokładka 31.12.2012) *czarna, na cienkich ramiączkach, z tyły skrzyżowane ramiączka, w przodu i z tyłu dość duży dekolt, z przodu zdobienie z cekinów, *firma: River Island, *rozmiar: 18 EUR: 44 *Nie noszona, brak metek papierowych. wymiary podane na ostatnim zdjęciu, bluzka jest rozłożona na podłodze. 5. Bluzeczka: (dokładka 31.12.2012) *biała, na grubszych ramiączkach, niż poprzednia, ramiączka i przy dekolcie haftowana, *firma: H&M, *rozmiar: 42 *nie noszona, z metką Edytowane przez Madziulllka Czas edycji: 2013-01-09 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1. Tunika: (dokładka 30.12.2012)
*fioletowa z pawimi pórami srebrnymi i czarnymi, *noszona 2 razy maksymalnie, *obcięta metka z boku bluzki *firma: AMISU, *rozmiar: XL. *materiał mechacący się mierzona na podłodze, rozłożona 2. Bluzko-tunika: (dokładka 03.02.2013) - tylko za coś z wish ![]() *beżowa, pięknie zdobiona, *noszona 2 razy, *firma: no boundaries, *rozmiar: L, 3. Tunika: (dokładka 03.02.2013) - tylko za coś z wish ![]() *biała w kwiaty, *nienoszona, brak metki, *firma: River Island, *rozmiar: 16, 4. Bluzka mgiełka: (dokładka 03.02.2013) *niebieska cieniowana, ozdabiana ciekinami z przodu, *noszona 2-3 razy, *firma: nie wiem, bo odcięłam metkę, *rozmiar: 16, albo większy, Edytowane przez Madziulllka Czas edycji: 2013-02-09 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1. Spódnica: (dokładka 30.12.2012)
*jasny delikatny róż, ładny krój (taki ołówkowy moim zdaniem), materiał lekko błyszczący, bez podszewki, z rozporkiem z tyłu *nienoszona, dość długo leżała w szafie, *firma: WAREHOUSE, *rozmiar: 14, EUR: 42, 2. Spódnica: (dokładka: 30.12.2012) *koralowy kolor, materiał matowy, bez podszewki, na dole pasek ozdobny widoczny na zdjęciu, z rozporkiem z tyłu *nienoszona, dość długo leżała w szafie, *firma: Cherokee Spring Collection, *rozmiar 16, 3. Spódnica: (dokładka 26.01.2013) * jeansowa, przecierana mini, wyszywana, *nienoszona, metki oderwane, *firma: Denim Co *rozmiar: 14 EUR: 42 4. Spodnie: (dokładka 26.01.2013) *bardzo szerokie nagawki, wyglądają jak spódnica, wyszywane przy kieszeniach koralikami, perełkami, *nienoszone, metki brak, *firma: Laura Kent, *rozmiar: GB: 16R Edytowane przez Madziulllka Czas edycji: 2013-01-26 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
1. Koszula: (dokładka: 31.12.2012)
*czarna w białe kwiatki, z kieszonką, *maksymalnie 2 razy noszona, *firma: GAP *rozmiar: S (raczej S to to nie jest) 2. Sweterek: (dokładka 31.12.2012) *szary, 36% wełny, krótki, może być gryzący, *noszony ze 2 razy, *firma: OLD NAVY *rozmiar: L *troszkę zmechacony, 3. Koszula: (dokładka 26.01.2013) *panterkowa, *noszona ze 2 razy, *firma: Liz Sport, *rozmiar: S, ale jest duża, taki oversize, 4. Bluzka (dokładka 26.01.2013) *czerwona, *nienoszona, brak metki, *firma: MNG Basic, *rozmiar: L, Paski: (dokładka 04.01.2013) 1. Czarny pasek z dużą klamrą ze skóry, firma: AVIGNON, rozmiar S 2. Czerwony pasek ze skóry, firma: Joan & David, rozmiar: S Edytowane przez Madziulllka Czas edycji: 2013-01-26 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
coś za biustonosz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Madziulllka Czas edycji: 2012-12-30 o 08:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Witam coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1356867018 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1356789989 pozdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie u ciebie:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1356189929 - zielone https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1355575731 - pierwszy od góry https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1355485419 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1356120709 - róż https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1354649205
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Cos za
*Panache Zara 5086 *Biustonosz na fiszbinach z usztywnianymi miseczkami o kroju plunge, idealny do głębokich dekoltów. *Ładny kolor: Latte Blush, tak mi się wydaje, że to ten kolor, *Nieużywany, jedyna wada to brak ramiączek. *Rozmiar: EUR: 65FF i czarny pasek z sercem?
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
3. Tunika: (dokładka 31.12.2012)
Ona zdecydowanie będzie za duża na osobę noszącą rozmiar S?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.