Wymienię WRZESIEN z adele! jesienne perelki w rozmiarach xxs-m! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: ciuchlandia

Notka

Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-09-15, 19:57   #1
adele_
BAN stały

Przekupka: 23 pkt / 88% pozyt.

WRZESIEN z adele! jesienne perelki w rozmiarach xxs-m!

regulamin jak u wiekszosci: wysyła osoba z mniejsza ilością komentarzy, nie robie zdjec na sobie, prosze o kontakt ze mna - nie lubie sie kilka razy upominac, nie chce byc nachalna.

no i jeszcze jedna, bardzo ważna rzecz: jestem w trakcie przeprowadzki, część rzeczy jeszcze mam w starym domu, część w nowym, raz bywam tu, raz tam, do tego dochodzi ograniczony internet (stale mam go tylko w komórce, co jest dość uciążliwe przy przeglądaniu) i moje coraz częstsze wizyty w szpitalu. wiem, że to dużo czynników na raz, ale tak to już jest, jak wali się, to wszystko. proszę więc o wyrozumiałość, nie siedzę oczywiście non stop w szpitalu, ale niestety zdarza mi się to coraz częściej.

rzeczy wystawione w tym wątku nie są mi niezbędne. oddam je więc najchętniej za poszukiwane przeze mnie rzeczy. w tym miesiącu szukam głównie:

- dobrze dopasowanych rurek z cubusa w rozmiarze XXS: granatowych i czarnych. mogą być też innych firm, ale te z cubusa pasują najlepiej.
- ew. tregginsów czarnych granatowych z kieszeniami na pupie w rozmiarze XXS/XS
- jazzówek do kostki, najchętniej bezowych. mam jedną parę, ale nie pogardzę kolejnymi. rozmiar 36. conversy w rozmiarze 36, vansy authentic, rozmiar 36/36,5
- kurteczki na jesień! chętnie takiej z kożuszkiem, jakieś ramoneski, kurtki typu waterfall. rozmiar XS, kolory beż, karmel, czerń. to mój nr 1 jeśli idzie o poszukiwania.
- swetra we wzór warkocza, rozmiar XS/S, kolor karmelowy/bezowy
- szal-komin w kolorze karmelowym;
- dużą torbę mieszczącą format a4, typ aktówki, listonoszki. najchętniej na pasku i z możliwością noszenia w ręce.

mam też całą masę niedodanych rzeczy, które czekają na nowych właścicieli. więc jeśli proponuję wymianę, a Ty nic nie widzisz w zamian, chętnie przejrzę Twoją wish - może coś mam z niej?

aha: na szaro zaznaczam rzeczy, ktore sa juz wymienione, lub sprzedane na innym portalu. rzeczy zarezerwowane to kolor rozowy, a te z dokladki turkusowy.

zapraszam i życzę udanych wymian

DOKLADKA 2.10!

1. piękny, turkusowy sweterek marki old navy, rozmiar M, ale jest elastyczny - pasuje od XXS - M. stan BDB,ubrany dwa razy. był drogi.

2. mgiełka oversize, stan idealny. kolor fioletowy, na zdjęciu wygląda na niebieski.

3. piękna koszula floral połączona z beżowym kardiganem. marka next, rozmiar XS/S. stan BDB-, minus za brak jednego guziczka, ale to zwykły taki. rękawki od kardigana można podpiąć, a koszulę się wiąże. nie jestem pewna, czy chcę oddać.

4. AIRMAXY NIKE! rozmiar 35,5 wkładka 22,5 cm, pasuje też przy rozmiarze 36. stan jak na zdjęciach: małe przetarcie przy sznurówce i znaczek miejscami ma czarne kreseczki. oddam tylko i wyłącznie za inne airmaxy: chodzi mi o kolor, bo te czarne są zbyt ciemne chętnie białe z kolorowymi akcentami. rozmiar od 35,5 do 36,5.

5. piękna sukienka new look, rozmiar 6/34, pasuje też na XXS. stan idealny. w stylu retro/pin up, z ładnym zdobieniem przy dekolcie, zawiązywana w pasie. wzór w kokardki i groszki. stan IDEALNY, ubrana raz. była dość kosztowna, mogę trochę pomarudzić

6. piękna koszula w kratę LYLE&SCOTT, rozmiar S, kolekcja vintage. koszula jest męska, ale kupowałam ją dla siebie. na stronie internetpowej sklepu widnieje jej cena; ok 400 zł w przeliczeniu na złotówki, ja płaciłam niewiele mniej, gdyż była promocja, ok 300 zł. jest taliowana, więc dobrze leży na kobiecym ciele. dość długo na nią zbierałam, to świetna marka męskich ciuchów, materiał jest rewelacyjny, a koszula najlepszego gatunku. stan IDEALNY - ubrałam ją kilka razy, ale brak jakichkolwiek oznak. w drobną krateczkę, z orzełkiem na piersi. rewelacyjnie leży. będzie ciężko, ale kuście

7. dokładam! turkusową bluzę w modnym college'owym stylu, rozmiar 8/36, dobra na 6/34. stan bdb-: minusem jest lekkie zmechacenie, widoczne na zdjęcu. popękany nadruk jest celowy i był od nowości. nie jestem pewna, czy chcę oddać - kusić.

dokładam!

szorty z wysokim stanem H&M TREND, rozmiar XS, w sarenki. wyglądają jak spódnico spodnie. stan IDEALNY. były drogie, są mega niepowtarzalne, nie oddam za byle co

pomaranczowo-koralowa sukienka diy! czarny koronkowy kolnierz i kokardka doszyte i wykonane wlasnorecznie. kolnierzyk ma troche postrzepione zakonczenia, ale jak ktos ma maszyne to da sie to wyrownac. stan opgolnie oceniam na bdb-: z racji tych wykonbczen i drobnych dziurek z boku (w biodrach) ktore zaszylam, ale prowizorycznie. metki powycinane, ale sukienka pasuje na rozmiar XXS/XS. kolor mniej intenstywny niz na zdjeciu, ktore jest z lampa. ZA INNA SUKIENKE!

legginsy jeansowe new look, rozmiar XS, pasują na XXS i XS. stan BDB, ubrane kilka razy, ale nie mieszczę się już w biodrach. najchętniej za inne, ale karmelowe, beżowe.
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06531.jpg
Wyświetleń: 26
Rozmiar:  94,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06530.jpg
Wyświetleń: 25
Rozmiar:  114,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06534.jpg
Wyświetleń: 8
Rozmiar:  62,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06535.jpg
Wyświetleń: 7
Rozmiar:  63,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06536.jpg
Wyświetleń: 6
Rozmiar:  53,9 KB  

Nazwa:  DSC06540.jpg
Wyświetleń: 11
Rozmiar:  140,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06542.jpg
Wyświetleń: 10
Rozmiar:  141,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  hm-trend-kolekcja-xs-sarny-wysoki-stan-unikat.jpg
Rozmiar:  81,4 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  koralowa-z-kolnierzykiem-z-koronki-diy.jpg
Wyświetleń: 19
Rozmiar:  47,4 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06668.jpg
Rozmiar:  43,7 KB  

Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!

Edytowane przez adele_
Czas edycji: 2012-10-21 o 14:54
adele_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-15, 20:06   #2
adele_
BAN stały

Dot.: WRZESIEN z adele! jesienne perelki w rozmiarach xxs-m!

SUKIENKI

1. prześliczna sukienka marki tally weijl, czarna z panterkowym pasem ciągnącym się przez środek. rozmiar XXS i na taki zdecydowanie pasuje, mimo lekkiego rozciągania, XS nie wejdzie. dekolt w serduszko, mini, bardzo seksowna, ale jakoś nie bardzo mam ją gdzie nosić. ubrana dwa razy na góra 3 godziny - więc nie ma oznak użytkowania. można odpinać ramiączka.

sukienka jest kruczoczarna, ale zdjęcie wykonane z lampa. mogę podesłać inne.

WYMIENIĘ TYLKO I WYŁĄCZNIE NA INNĄ SUKIENKĘ BANDAZOWĄ Z TALLY WEIJL W TYM ROZMIARZE: najchętniej koronkową, może być także rozkloszowana.

2. rozmiar 10, pasuje na XS/S. ubrana raz na jedną imprezę przez moją mamę. bandażowa, lekko się naciąga, z tyłu ma zamek, pięknie podkreśla kształty. bardzo elegancka.

stan BDB- z małym minusem: do naprawy są dwie drobne rzeczy, mianowicie sukienka rozpruła się na dole, to znaczy odpruł się szew przez co sukienka jest o zakładkę dłuższa, ale każdy, kto ma maszynę naprawi to w mig. oraz w dwóch miejscach rozeszła się w szwach, na długość nie wiekszą niż trzy centymetry, również do szybkiej naprawy. sukienka kosztowała prawie 300 zł, a wymienione wady są minimalne i do naprawienia za niewielki koszt.

3. mam na wymianę śliczna sukienkę marki pull&bear. rozmiar S, ale pasuje na XXS/XS, bo ja taki noszę i bardzo dobrze leży. mam ją z wymiany, ale nie bardzo mam do czego nosić.
stan BDB-, gdyż jest trochę zmechacona. trochę ciemniejsza niż na zdjęciu (lampa). piękna falbanka na biodrach!

4. floral sukienka marki bik bok, rozmiar S, pasuje na XS. stan BDB.-, jest lekko sprana, widac to na zdjeciu, ale mimo wszystko prezentuje sie slicznie.

5. sukienka tally weijl, rozmiar XXS, nowa bez metek, tylko przymierzona. stan idealny wiec. bandazowa, z tylu zip, wbudowane miseczki. byla droga, niestety nie odczekalam do promocji i nie dorwalam jej w super niskiej cenie. oddaje, bo jednak zle sie czuje w takim rozu. kolor zywszy niz na zdjeciu. odda tylko za inna sukienke w rozmiarze XXS/XS.

6, Przesliczna sukienka marki new look, rozmiar 6/34, pasuje tez na XXS. kupilam, jest przepiekna, ale nie bardzo mam ja gdzie nosic. stan idealny, bo ubralam ja raz. kolor to czerwien, zywszy niz na zdjeciu.

7. sukienka marki atmosphere.
rozmiar S, ale pasuje takze na XS i na mniejsza Mke te powinna byc dobra, bo w pasie jest wiazana.
stan BDB, ubrana raz. brak oznak uzytkowania.
z tylu zapinana na male guziczki, rekawki prezroczyste. w stylu retro

8. kupiona na stronie asosa, kosztowala 30 funtow. rozmiar XS, ale pasuje tez na XXS. tylko przymierzana. mam 160 cm wzrostu i siegala mi do kostek. w biuscie jest elastyczna, ja mam rozmiar a/male b i pasowala.

9. piekna sukienka marki sugarbebe. rozmiar 10/38, ale pasuje tez na XS/S. stan BDB, ubrana raz, dla mnie jednak troszke za luzna. ma fakture mgielki, ale pod spodem jest podszewka. piekny dekolt, ladny wzor, bardzo zwiewna i wygodna. gumka pod biustem pomaga dopasowac sukienke do sylwetki.

dokladam! absolutnie zjawiskowa sukienka w kolorze koralu, zapinana na guziczki, posiada kolnierzyk. asymetryczna, we wzor jaskolek. stan IDEALNY. ODDAM TYLKO ZA COS MEEEGA, bo jest genialna i jestem w niej zakochana, ale moze uda mnie sie czyms skusic

DOKŁADKA 7.10!

spodenki cheap monday, rozmiar XXS, diy. skrócone, naszyte perełki. stan idealny. za coś mega.

koronkowa elegancka bluzka f&f, rozmiar XS, pasuje też na S. stan idealny. kruczoczarna. kosztowała 60 zł, nie oddam za byle co.

koronkowe body jane norman, rozmiar XS, pasuje też na Skę, rozciąga się. kolor kremowy, stan oceniam na BDB-, minus za wychodzące niteczki miejscami, co jest dość normalne przy koronkowych ciuchach.

dokładam! marynarka dorothy perkins, rozmiar 10/38 ale pasuje lepiej na XS/S. stan idealny, kupiona na allegro, ale źle na mnie leży. wymienię na inną w pastelowym kolorze i w rozmiarze XXS/XS.

dokładka! poszukiwana koszula z białym kołnierzem i mankietami. błękitna w drobne paseczki. rozmiar L, ale pasuje też n mniejsze jako lekki oversize. stan bdb, marka gina tricot.
Ikonki załączonych zdjęć
Nazwa:  tally-weijl-xxs-32-sukienka-bandazowa-panterka-hit.jpg
Wyświetleń: 44
Rozmiar:  67,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  elise-ryan-asos-bandazowa-zip-sukienka-xs-s-mega.jpg
Wyświetleń: 36
Rozmiar:  43,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  atmo-retro-sukienka-groszki-mgielka-xs-s-hit.jpg
Wyświetleń: 30
Rozmiar:  90,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  sugarbebe-gwiazdki-mgielka-xs-s-sukienka-hit.jpg
Wyświetleń: 30
Rozmiar:  60,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  a4135c5850a19325263c735c07a1a69d.jpg
Wyświetleń: 62
Rozmiar:  38,0 KB  

Nazwa:  7e5af092f5cae1ffeb7f894bb03080bc.jpg
Rozmiar:  37,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06669.jpg
Wyświetleń: 12
Rozmiar:  55,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06681.jpg
Rozmiar:  51,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06725.jpg
Wyświetleń: 5
Rozmiar:  89,6 KB  

Edytowane przez adele_
Czas edycji: 2012-10-22 o 23:19
Stary 2012-09-15, 20:13   #3
adele_
BAN stały

BLUZKI, SWETRY

1. rozmiar: 40, ale mozna nosic jako oversize.
stan: bdb, nie jest zmechacony, ale to welna, wiec miejscami jest kilka klaczkow. normalna rzecz.

bardzo cieply, w pieknym, jesiennym kolorze. kupilam go na all dla babci, potem chcialam wziac dla siebie, ale jednak jest za szeroki na dole

wymiana na inny sweter zimowy, ze wzorem warkocza najlepiej.

2. [piekna mgielka marki Dunnes, rozmiar na xs/s, posiada maly zabot, a z tylu ma rzad guziczkow. stan BDB, ubrana max 3 razy, ale jednak nie czuje sie dobrze w niej. ma wszyta podkoszulke, wiec nie przeswituje. posiada wiazanie w pasie, wiec mozna ja sobie dopasowac.

3. koronkowe turkusowe body, stan bdb, rozmiar M, ale myślę, że na większą Skę też będzie pasować. mam z wymiany, jednak okazało się za duże. kolor bardziej wpada w miete, zielen niz na zdjeciu

4. must have! pleciony kardigan oversize w kolorze beżowym z karmelowymi łatkami na łokciach! marka GINA TRICOT, plus moje małe diy w postaci łatek. stan oceniam na db-: sweterek ma wady, które jednak ktoś z zacięciem krawieckim lub po prostu maszyna naprawi. sweterki tego typu szybko się 'haczą', więc on ma kilka takicjh zahaczen, jednak nie są już widoczne, bo od drugiej strony są zawiązane. wadą jest również to, że nie ma dwóch guziczków (młodszy brat się bawił) ale to zwykłe bezowe guziki i myslę, że można je znaleźć wszędzie. na miejscu powstały dziurki, ale gdy wszyje się guzik po niczym nie będzie śladu. jedna kieszen się rozpruła, zaszyłam baardzo prowizorycznie, ale oczywiście jest to do poprawy. wady jak widac są, ale myslę, że aż tak nie wpływają na sweterk. ROZMIAR XS, ale jest ogromny, niby ma to byc oversize, ale jak dla mnie jest aż za duzy, wiec pewnie to bardziej S/M, do tego bardziej dla wysokiej, bo mam 160 cm i sięgał mi do kolan prawie dla chętnych więcej zdjęć!

lawendowy kardigan h&m, rozmiarówka dziecięca, dobry na XXS/małe XS. piękny kolor, wzór warkocza. mam go z wymiany, ubrałam go trzy razy, jednak za bardzo mnie drapie stan BDB-, minusik za to, że się mechaci, ale to taka wełna, więc od nowości był już taki. kolor bardzej wyrazisty.

sweterek f&f, rozmiar 34, pasuje takze na 32. stan BDB+, urany kilka razy, ale jednak zle sie czuje w czarnym. kosztowal 70 zl, wiec nie oddam latwo.

dokladam!szara bluza w modnym, uniwersyteckim stylu. marka JC, dzieciecy dzial, rozmiar na 160 cm, ale to typ oversize - ja nosze XXS/XS i byla luzna, dla S/M normalna. stan BDB, malo noszona. dosc dluga, przy 160 cm zakrywa pupe. ciepla!

body pasiak miss selfridge, rozmiar 34, pasuje te na 32. stan BDB+, ubrane dwa razy. kosztowalo mnie ok 90 zl plus przesylka ze strony ms. za cos mega.

Ikonki załączonych zdjęć
Nazwa:  atmosphere-karmel-bez-oversize-40-pasy-hit.jpg
Wyświetleń: 115
Rozmiar:  77,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06338.jpg
Wyświetleń: 47
Rozmiar:  111,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06339.jpg
Wyświetleń: 18
Rozmiar:  136,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  P1012118.jpg
Rozmiar:  69,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  P1011872.jpg
Wyświetleń: 31
Rozmiar:  131,1 KB  

Nazwa:  P1011871.jpg
Wyświetleń: 40
Rozmiar:  113,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  P1011981.jpg
Wyświetleń: 42
Rozmiar:  125,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC04103.jpg
Wyświetleń: 61
Rozmiar:  88,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  college-jumper-bluza-oversize-szara-studencka-hit.jpg
Wyświetleń: 29
Rozmiar:  54,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  img-thing (2).jpg
Wyświetleń: 27
Rozmiar:  17,2 KB  

Edytowane przez adele_
Czas edycji: 2012-09-25 o 17:43
Stary 2012-09-15, 20:18   #4
adele_
BAN stały

SPODNICZKI

1. spodniczka ze zlotym zipem marki h&m, rozmiar XXS.jest czarna, z eleganckiego, jakby gniecionego miejscami materialu. stan BDB.

2. spodniczka atmosphere, popularny rozkloszowany model ze zlotymi guzikami. piekny kwiatowy wzor. rozmiar 38/M, ale pasuje tez na XS/S. wada jest jedna - brak dwoch guziczkow w spodniczce.

3. piekna, rozkloszowana spodniczka marki marks&spencer, dzial dzieciecy. bialo niebieska krateczka, dwie kieszonki, z tylu zip. bardzo ladnie sie uklada, mozna nosic na biodrach lub w talii - gdyby nie byla za duza, to bym jej nie oddawala.
rozmiar na 11 lat, ale w pasie jest dosc szeroka, powinna pasowac na XS/S.

WYMIARY:
pas - 34,5 cm (przod), 33 cm (tyl)
dl. calkowita - 33,5 cm (przod) 35 cm tyl

4. dokladka! poszukiwana spodniczka h&m, tiulowa. rozmiar xs, ale ma w pasie gume i pasuje od XXS do malego s. stan idealny, nie mialam jej ani razu na sobie, no nie przekonam sie do tiulu

dokładka 14,10!

buty marki office, kosztowały ponad 300 zł, ubrane dwukrotnie, kupione przez moją mamę.
rozmiar z metki 38, ale mają dł. wkładki ok 24 cm, więc 37 też powinny pasować. ja noszę 36 i o dziwo też są dobre, tzn nie uciekają mi ze stopy.
buty nie noszą śladów użytkowania na zewnątrz, wadą fabryczną jest lekko odklejony obcas z tyłu (zdjęcie), ale wystarczy to dokleić i nic nie będzie widać. nie jest to również bardzo widoczne, na zdjęciu jest robione z bardzo bliska i z lampą. w środku mają lekk odcsnęty palec, ne jest to aż tak wdoczne jak na zdjęciu są też miejscowo przybrudzone od leżenia w szafie, ale wystarczy przetrzeć.

kolor kobaltowy, ciemniejszy, niż na głównym zdjęciu, które jest robione w świetle dziennym. BĘDĘ MEGA WYBREDNA: NAJCHĘTNIEJ ODDAM ZA JAKIEŚ PERFUMY, PŁASZCZ NA ZIMĘ/JESIEŃ XS/S, WORKERY 36, TORBĘ MIESZCZĄCĄ A4 W TYPIE MIZENSY EMILI, KRISTY.

dokładka 16.10!

dokładam koszulkę KISS, rozmiar dziecięcy na 170 cm, pasuje od XXS do małego M, stan IDEALNY, za coś super

kamizelka DENIM CO, karmelowa z frędzlami z takiego jakby dresowego materiału, rozmiar S, pasuje od XXS do małego S, stan IDEALNY.

tregginsy marki cubus, rozmiarówka dziecięca na 146 cm, ale mam 160 cm i noszę rozmiar XXS i są dobre. stan oceniam na bdb-: z tyłu za kolanami mają trochę odciśnięte (jakby wyblakły materiał, ale nie bardzo, chodzi mi o to, że od zagięć materiału jest trochę jaśniejsze tam) kolor w rzeczywistości - ciemneijszy kobalt. z tyłu kieszenie. ODDAM TYLKO ZA TREGGINSY XXS W KOLORACH BEŻ/KARMEL!
Ikonki załączonych zdjęć
Nazwa:  DSC06440.jpg
Wyświetleń: 110
Rozmiar:  121,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06455.jpg
Wyświetleń: 41
Rozmiar:  136,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  rozkloszowana-kratka-zip-xs-s-marks-and-spencer.jpg
Wyświetleń: 196
Rozmiar:  60,4 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  img-thing.jpg
Wyświetleń: 21
Rozmiar:  19,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06598.jpg
Wyświetleń: 23
Rozmiar:  85,9 KB  

Nazwa:  DSC06599.jpg
Rozmiar:  163,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06600.jpg
Wyświetleń: 7
Rozmiar:  51,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06651.jpg
Wyświetleń: 8
Rozmiar:  52,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06655.jpg
Wyświetleń: 20
Rozmiar:  69,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06159.jpg
Wyświetleń: 9
Rozmiar:  124,5 KB  

Edytowane przez adele_
Czas edycji: 2012-10-21 o 14:55
Stary 2012-09-15, 20:27   #5
adele_
BAN stały

BUTY

1. prześliczne vansy, model hadley wmn. posiadam je z wymiany (zdjęcia od poprzedniej wlascicielki), jednak nie mam ich do czego nosić żałuję, bo sa świetne.
bardzo ciekawy kolor, wysokie, przez co dobrze trzymają kostkę. wykonane z zamszu, pięty i nosek ze skóry. stan oceniam na bdb-: przy sznurówkach są trochę odbarwione, myślę, że może to zejść, plus znasczek z tyłu jest trochę starty. więcej zdjęć dla chętnych.

2. botki marki rebel heart, rozmiar 37, ale pasuja lepiej na 36. dosc wysoki, ale gruby obcas, raczej dla osob, ktore ogarniaja chodzenie w wysokich obcasach, ja do takich nie naleze. ubralam je raz, ale z racji, ze nie umiem chodzic w obcasach, troche mi sie darly fleki. zdjecia dodam na dniach. sa zamszowe, raczej na jesien/wiosne, bo nie chronia za bardzo przed zimnem. zdjecie kiepskiej jakosci, postaram sie zrobic lepsze. kupilam je za ponad 200 zl.

3. niepowtazalne trampki marki marimekko, sa totalnie unikatowe, byly bardzo drogie.

rozmiar 37, ale pasuja na 36, na 37 beda za male.

stan oceniam na bdb-: minusem jest to, ze sa lekko zabrudzone, sa wiec do wyprania (chetnie to zrobie), oraz maja mala wade ukazana na zdjeciu.

wymienie tylko na vansy, conversy. pierwse zdjecie jest internetu, kolejne sa mojego wykonania. rzeczywisty kolor predstawiaja zdjecia bez lampy.

4. dokladam nowe sandalki na platformie marki CENTRO. rozmiar 35, obcas ma wysokosc 13 cm, a platforma w najszerszym miejscu 4cm. sa zamszowe, w pieknym polaczeniu czerni i bezu. dla mnie troszke przyciasne i za wysokie. zdjecia wykonane przeze mnie sa robione z lampa, dlatego wygladaja na 'obrane', jak to zamsz.
Ikonki załączonych zdjęć
Nazwa:  vans-hadley-wml-36-5-malinowe-hit.jpg
Wyświetleń: 24
Rozmiar:  26,4 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  sportowe-vans-hadley-wml-36-5-malinowe-hit.jpg
Wyświetleń: 29
Rozmiar:  24,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  305234_523220947705106_182675756_n.jpg
Wyświetleń: 90
Rozmiar:  27,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  marimekko omena 432.jpg
Wyświetleń: 14
Rozmiar:  81,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  marimekko-apple-trampki-hit-unikatowe-37-marimekko.jpg
Wyświetleń: 12
Rozmiar:  38,8 KB  

Nazwa:  trampki-marimekko-apple-trampki-hit-unikatowe-37.jpg
Rozmiar:  32,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  zamszowe-sandalki-platformy-35-czarny-bez-piekne.jpg
Wyświetleń: 15
Rozmiar:  12,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  P1012120.jpg
Rozmiar:  96,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  P1012121.jpg
Rozmiar:  91,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  P1012123.jpg
Wyświetleń: 13
Rozmiar:  63,1 KB  

Edytowane przez adele_
Czas edycji: 2012-09-19 o 18:00
Stary 2012-09-15, 20:28   #6
adele_
BAN stały

SPODNIE

1. legginsy/tregginsy marki cubus, dziecięcy dział, na 146 cm. dobre na XXS/XS do wzrostu 160 cm. szare, z pięknymi kwiatami. kupione jakiś czas temu za 70 zł, ubrane dwa razy.

2. dokladam chinosy NEW LOOK. rozmiar S, ale powinny byc tez dobre na XS. stan BDB+, kupilam a all, ale niestety sa za luzne wymienie je tylko i wylacznie na spodnie w tym typie, rowniez karmelowe/bezowe, ale mniejsze. akurat w tym wypadku nie odstepuje od tej reguly, bo dlugo marzylam takich spodniach, a jak juz mam, to za duze ;/ kolor bardziej karmelowy, niz bezowy.

3. dokladam! hit! marmurkowe legginsy/tregginsy gina tricot, rozmiar XXS. stan IDEALNY, ubrane raz, kupione w szwecji za 300 koron, czyli ponad 100 zl. za cos mega! zdjecia zapozyczone, ale przedstawiaja ten sam model spodni.

4. dokladka, 2.10! czarne mega skinny h&m, rozmiar dzieciecy pasuje na XXS do 160 cm. idealnie waskie, opiete, z tylu na kieszeniach ćwieki. świetnie leżą, ale już się nie dopnę. :c stan bdb-, ćwieki są trochę starte. spodnie są nadal czarne, ale gdzieniegdzie mają drobne przetarcia, nie tak widoczne jak na zdjęciach.

dokładka 8.10!

cieniutki sweterek w kolorze cielistym H&M, rozmiar XS, stan bdb-, lekko zmechacony miejscami. bardzo się rozciąga. śliczne bufki na ramionach. raczej nie będę wybrzydzać.

fajny t shirt SOFT GREY, w klimacie paryskim z napisem merci gustave rozmiar 12/14, ale można nosić jako oversize. stan BDB+.

dokładka 14.10!

dokładam dwie pary szortów:
dżinsowe, ciemne (ciemny jeans), MOTO by TOPSHOP, rozmiar 10/38, ale polecam zdecydowanie na XS/S.stan BDB-, minus za rozwalony zamek i to, że z tyłu odwinęła się jedna nogawka - można podszyć, zaprasować. były drogie, mogę troooszkę grymasić

pudrowo różowe szorty, H&M YOUNG, rozmiar na 146 cm, ale pasują na dziewczyny w rozmiarze XXS. lekko wysoki stan, kolor delikatniejszy niż na zdjęciu. stan IDEALNY, ubrane max 2 razy.
Ikonki załączonych zdjęć
Nazwa:  P1012145.jpg
Wyświetleń: 32
Rozmiar:  47,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  P1012146.jpg
Rozmiar:  49,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  P1012147.jpg
Rozmiar:  42,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06532.jpg
Rozmiar:  89,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06584.jpg
Wyświetleń: 28
Rozmiar:  61,2 KB  

Nazwa:  DSC06585.jpg
Rozmiar:  100,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06636.jpg
Rozmiar:  140,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06641.jpg
Rozmiar:  55,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06640.jpg
Rozmiar:  69,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06642.jpg
Rozmiar:  58,5 KB  

Edytowane przez adele_
Czas edycji: 2012-10-14 o 17:25
Stary 2012-09-15, 20:29   #7
adele_
BAN stały

okrycia wierzchnie

piekny granatowy plaszczyk ASOS PETITE, rozmiar M, ale bardziej pasuje na XXS/XS. identyczny jak na zdjeciu. stan BDB-, jest miejscami lekko zmechacony, ale to do ogolenia. posiada kaptur, a dodatkowo robilam trzy malenkie dziurki i doszylam guziki, bo byly tylko te drewniane. dla chetnych zdjecie. ODDAM TYLKO ZA INNE ZIMOWE OKRYCIE - PLASZCZYK NUDE, KURTECZKA Z KOZUSZKIEM.

dokładka 6.10!

kozaczki z kokardką, rozmiar 37, ale to angielska numeracja, pasują więc na 36. ładne, bardzo zgrabne, okrągłe noski, ozdobione kokardką. stan db+, wady ukazane na zdjęciach: zdarte obcasy, ale mozna chyba zapastować. nie będę wybredna, chętnie się ich pozbędę, bo zalegają w szafie.

zimowa czapka we wzór warkocza, kolor kremowy. rozmiarówka dziecięca, ale jest spora, dla mnie z duża. ubrana kilka razy, brak oznak użytkowania. zdjęcie z sieci, moja jest praktycznie taka sama.

książka M. Schneider'a 'Marilyn, ostatnie seanse', w wizualnym stanie BDB+,nie posiada żadnych oznak użytkowania. w twardej oprawie. kosztowała 39 zł.

dokładam piękny stanik w cętki, h&m, rozmiar 75D. przepiękny, kupiłam dla mamy, ale okazał się za mały. miseczki zakończone koronką, piękny model. stan idealny, nigdy nie noszony.

zdjęcie sweterka only

dokładka! bluza pudrowy róż z koronką na ramionach i z jaskółkami DIY! rozmiar S, ale pasuje na XXS/XS. stan BDB-: ma maleńką plamkę na rękawie, co widać na zdjęciu. jaskółki namalowane niezmywalnym markerem, po kilku praniach mogą jedynie wyblaknąć. trochę się przy niej namęczyłam, więc będę wybredna

dokładka! sweterek diy, nude z perełkami na ramionach. stan BDB, perełki naszyłam sama. nie będę wybredna, ale chętnie oddam za inny sweterek. rozmiar uni - od XXS do M.

Ikonki załączonych zdjęć
Nazwa:  392778_242762642447026_493571351_n_large.jpg
Rozmiar:  34,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  img-thing.jpg
Wyświetleń: 64
Rozmiar:  10,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC05532.jpg
Wyświetleń: 4
Rozmiar:  44,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC05534.jpg
Wyświetleń: 4
Rozmiar:  59,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC05535.jpg
Rozmiar:  43,5 KB  

Nazwa:  hmprod.jpg
Rozmiar:  30,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06565.jpg
Rozmiar:  101,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06572.jpg
Wyświetleń: 56
Rozmiar:  52,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06688.jpg
Rozmiar:  51,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06689.jpg
Rozmiar:  92,2 KB  

Edytowane przez adele_
Czas edycji: 2012-10-18 o 20:35
Stary 2012-09-15, 20:30   #8
adele_
BAN stały

dodatki

bardzo retro torebka listonoszka, należała do mojej prababci, która dała mi ją jakiś czas temu kolor to beżowy, kawa z mlekiem, wyraźniejszy niż na zdjęciu. w środku - wiśniowa. torebka jest lekko naznaczona zębem czasu, wszelkie wady widoczne na zdjęciu - przy zapięciu troszkę starte złotko, ale po tylu latach... no i nie jest to widoczne przy noszeniu. jest absolutnie wyjątkowa, ale nie noszę torebek tego typu. za coś mega!

dokladam! ok 15/30 ml ck truth, kupiona w lipcu, wiec świeża. tylko za inny zapach wysokopolkowy!

dokladam jeszcze! mega sweterek only, kolekcja truth, rozmiar M. zipy przy rekawkach, wzor warkocza, cieplutki. pasuje takze na XS/S. MOJ JEST CZARNY, ALE TO IDENTYCZNY SWETER JAK TEN ZE ZDJECIA! kosztowal ponad 100 zl, wiec nie oddam za byle co. stan BDB-

dokładam perfumy LA RIVE X LOU, odpowiednik marc jacobs - lola. pojemność wyjściowa 90 ml, ubyterk ok5ml. EDP. kupione miesiąc temu. oddam za inny kosmetyk, chętne perfumy. kosztowały 22 złote.

dokładka! podklad loreal true match, odcien n5, sand. użyty kilkukrotnie, ale ciężko określić zużycie, na pewno jest go jeszcze dużo. dostalam od mamy, jednak dla mie troche za ciemy, mieszalam go z dermacolem i jakos dalo rade WYMIENIE TYLKO NA JAKIS JASNIEJSZY ODCIEN, BO JEST NAPRAWDE BARDZO FAJNY! nie jest az tak ciemny jak na zdjecciu, na skorze wypada nieco jasniej, prosze sprawdzic swatche na google zdjecie zapozyczone

powraca gorsetowy top floral marka new look, edycja limitowana. rozmiar S, ale lepiej pasuje na XXS/XS, na dziewczynę z małym biustem, bo mimo tego, że się rozciąga przez gumki z tyłu, to przy większym biuście niż małe B przód będzie się 'rozchodził', odsłaniając biust
stan oceniam na BDB-: odcięłąm od niego falbankę, którą był zakończony, podszyłam. nie jest to super hiper profesjonalne, ale można to naprawić, a i bez tego wygląda fajnie. również brakuje jednej hafki z przodu, ale to takie same, jak są przy staniku, więc można wziąć od starego regulowane ramiączka. piękny, ale nie mam na niego pomysłu. będę wybredna!

burgundowe legginsy f&f, rozmiar XS, ubrane raz - jednak troszkę za luźne. kupione tydzień temu. oddam tylko za inne, mniejsze. trochę jaśniejsze niż na zdjęciu.

czerwona rozkloszowana spódniczka gina tricot, rozmiar XS, zapinana na guziczki. przepraszam, że taka pognieciona, sle była w szafie. stan idealny - okazała się za szeroka. dobra też na S. kolor żyszy niż na zdjęciu, zdjęcie robione bez lampy w dzień.

Ikonki załączonych zdjęć
Nazwa:  P1011918.jpg
Wyświetleń: 37
Rozmiar:  42,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  P1011923.jpg
Rozmiar:  44,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  P1011922.jpg
Rozmiar:  48,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  calvin-klein-----female-truth-30ml-edp-spray.jpg
Rozmiar:  15,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  49047_250.jpg
Wyświetleń: 3
Rozmiar:  14,1 KB  

Nazwa:  1288449644.jpg
Wyświetleń: 10
Rozmiar:  22,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  new-look-limited-floral-gorset-top-xxs-xs-mega.jpg
Rozmiar:  52,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  top-new-look-limited-floral-gorset-top-xxs-xs-mega.jpg
Rozmiar:  59,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06692.jpg
Wyświetleń: 23
Rozmiar:  44,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06693.jpg
Rozmiar:  38,6 KB  

Edytowane przez adele_
Czas edycji: 2012-10-19 o 19:41
Stary 2012-09-15, 21:05   #9
never6mindx
Wtajemniczenie

Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.

mam nadzieje, ze juz mozna? cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1347736401 ?
never6mindx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-15, 21:27   #10
rozsznurowana
Zadomowienie

Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.

coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1347736401 ?

włosomaniaczka
kierowca od 25.10.2013
kociara

rozsznurowana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-15, 21:43   #11
Purchaweczka
Zakorzenienie

Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
GG do Purchaweczka

cos za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1347736401

książki
Purchaweczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-15, 21:43   #12
PrywatnyKotek
Rozeznanie

Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
GG do PrywatnyKotek Send a message via Skype™ to PrywatnyKotek

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1347736401 coś u mnie za ten sweterek? u mnie w wątku rzeczy znajdują się na 1 i 2 stronie
PrywatnyKotek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-15, 22:08   #13
arszenikzcukrem
BAN stały

Przekupka: 63 pkt / 98% pozyt.

2. botki marki rebel heart, rozmiar 37, ale pasuja lepiej na 36. dosc wysoki, ale gruby obcas, raczej dla osob, ktore ogarniaja chodzenie w wysokich obcasach, ja do takich nie naleze. ubralam je raz, ale z racji, ze nie umiem chodzic w obcasach, troche mi sie darly fleki. zdjecia dodam na dniach. sa zamszowe, raczej na jesien/wiosne, bo nie chronia za bardzo przed zimnem. zdjecie kiepskiej jakosci, postaram sie zrobic lepsze. kupilam je za ponad 200 zl.

COS U MNIE? ODDAM WIELE!
arszenikzcukrem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-16, 00:08   #14
solll
Zakorzenienie

Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.

znajdziesz coś u mnie za sukienkę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1347735978 ?

solll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-16, 01:19   #15
iveriin
Wtajemniczenie

Przekupka: 34 pkt / 100% pozyt.

coś u mnie?
iveriin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-16, 08:16   #16
sunny_eyes
Zakorzenienie

Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.

cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1347735978
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1347735978 ?
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-16, 09:37   #17
LucyJordan
Zakorzenienie

Przekupka: 181 pkt / 99% pozyt.

cos za:

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1347736401
Stary 2012-09-16, 10:02   #18
katja_24
Zakorzenienie

Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.

cos za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1347735978
katja_24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-16, 10:10   #19
kasiulka1919
Rozeznanie

Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.

coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1347735978

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1347735978

mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post36553820
kasiulka1919 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-16, 10:53   #20
malwinaJestem^^
Wtajemniczenie

Przekupka: 16 pkt / 94% pozyt.

coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1347736401
malwinaJestem^^ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-16, 11:12   #21
Jovanka85
Zadomowienie

Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.

Coś u mnie za sukienkę:
2. rozmiar 10, pasuje na XS/S. ubrana raz na jedną imprezę przez moją mamę. bandażowa, lekko się naciąga, z tyłu ma zamek, pięknie podkreśla kształty. bardzo elegancka.
???
Zapraszam

Jovanka85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-16, 13:14   #22
basia.lex
Wtajemniczenie

Przekupka: 52 pkt / 100% pozyt.

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1347737269

coś u mnie?
Stary 2012-09-16, 17:47   #23
MaliciousGirl
Zakorzenienie

Przekupka: 106 pkt / 100% pozyt.

Znajdziesz coś u mnie dla siebie?
MaliciousGirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-16, 18:39   #24
dziuniaax
Zakorzenienie

Przekupka: 87 pkt / 99% pozyt.

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1347736401 cos u mnie???
dziuniaax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-16, 22:12   #25
MaliciousGirl
Zakorzenienie

Przekupka: 106 pkt / 100% pozyt.

Jakie wymiary?https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1347735978
MaliciousGirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-16, 22:27   #26
Kasiunia66
Zakorzenienie

Przekupka: 109 pkt / 100% pozyt.
GG do Kasiunia66

niestety nic dla mnie

nie masz jakiegoś płaszcza na zimę? kozaków 39 ?

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post87641949
Kasiunia66 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-17, 20:37   #27
izis888
Zakorzenienie

Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.

coś u mnie za któreś z rzeczy:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1347735978
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1347736401
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1347735978 ?

kosmetyki
izis888 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-17, 20:49   #28
cabron
Rozeznanie

Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
GG do cabron

coś za:
. kupiona na stronie asosa, kosztowala 30 funtow. rozmiar XS, ale pasuje tez na XXS. tylko przymierzana. mam 160 cm wzrostu i siegala mi do kostek. w biuscie jest elastyczna, ja mam rozmiar a/male b i pasowala.?
Stary 2012-09-17, 21:31   #29
1990paulinka
BAN stały

Przekupka: 150 pkt / 98% pozyt.

a masz w zamian cos co szukam?
bo jesli tak to porobie zdjecia
1990paulinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-17, 22:07   #30
szczęście_jest_blisko
Zakorzenienie

Przekupka: 127 pkt / 99% pozyt.

podoba mi się
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1347735978
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1347735978

mogę wymienić obie

odp u mnie proszę

szczęście_jest_blisko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości