|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Coś za coś ;-) Różności
NIEAKTUALNE. Zapraszam do nowego wątku.
Oferuję kilka kosmetyków na wymianę. Nie ma tego wiele, więc najchętniej będę się wymieniać po kilka rzeczy na raz. W pierwszej kolejności oddam moje rzeczy za: -stemple do zdobienia paznokci Zdjęcie pierwsze: - GlissKur Liquid silk (została prawie połowa) brak - Nivea beautiful age - odżywka do włosów (prawie cała, poza tym baardzo wydajna) - Hema Styling spray - lakier do włosów - jest 3/4 - Nivea Fresh natural- antyperspirant - zostało ok 80% - BeBeauty- mleczko do twarzy - jest 3/4 Zdjęcie drugie: - BeBeauty- micelarny żel do twarzy (skóra wrażliwa)- jest prawie cały brak - Avon foot works- krem/żel do stóp- jest jakieś 80% - Cien- krem do twarzy- ok 70% Zdjęcie trzecie: - Tołpa- maska-opatrunek wzmacniająco łagodząca dla cery naczynkowej - 2 opakowania cieni do powiek Wibo- tylko wypróbowane - 2 op. cieni do powiem Markwins- tylko wypróbowane - Róż do policzków - 2/3 razy użyty - błyszczyk o ciemnym, brązowawym odcieniu- jest cały - fioletowa kredka do oczu (Marion)- cała - Oriflame- maseczka do twarzy, cera sucha- jest prawie cała - LRP- balsamik do ciała - separatory - Rimmel- lakier do paznokci, kolor- taka jakby krwista czerwień-ładny. Jest 3/4. - Shiseido- próbka korektora (chyba)- tylko maźniętabrak Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2012-10-31 o 08:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Coś za coś ;-) Różności
mam nadzieję,że się nie wcinam
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
GlissKur Liquid silk (została prawie połowa) - BeBeauty- micelarny żel do twarzy (skóra wrażliwa)- jest prawie cały - Tołpa- maska-opatrunek wzmacniająco łagodząca dla cery naczynkowej - LRP- balsamik do ciała - Shiseido- próbka korektora (chyba)- tylko maźnięta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
- Nivea beautiful age - odżywka do włosów - Nivea Fresh natural- antyperspirant - zostało ok 80% - BeBeauty- mleczko do twarzy - jest 3/4 lub część z rzeczy
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
notes ma 11,5 cm na 14,5 cm i około 50 stron
aa może znajdziesz jeszcze coś za: BeBeauty- micelarny żel do twarzy (skóra wrażliwa)- jest prawie cały
Blog Moje wątki: torebki druty,igła,szydełko i co z tego wyszło Tu wymieniam książki pozostałe rzeczy Edytowane przez asieńczyk Czas edycji: 2012-08-08 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos za lpr i nivea deo?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
na razie rezygnuje
![]() ---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- jednak rezygnuje ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
Avon foot works- krem/żel do stóp fioletowa kredka do oczu (Marion)?
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś u mnie za
2 opakowania cieni do powiek Wibo- tylko wypróbowane lub/i 2 op. cieni do powiek Markwins- tylko wypróbowane |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
![]() - GlissKur Liquid silk (została prawie połowa) - Tołpa- maska-opatrunek wzmacniająco łagodząca dla cery naczynkowej - LRP- balsamik do ciała |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:15.