![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
W kraju - październikowo. Jak zwykle pachnąco i kolorowo.
NIEAKTUALNY!
Witajcie ![]() Na początku parę słów wyjaśnienia – proszę to przeczytać przed zaproponowaniem mi wymiany ![]() Mieszkam za granicą, wiem, że wiele osób ten fakt odstrasza – przesyłki są droższe, a czas dotarcia do celu się wydłuża.... Tym razem chcę zaproponować wymianę krajową, podczas moich ferii jesiennych. Na szczególnych warunkach. Wszystkie wymiany ustalam max. do 24.10.12 Ten termin bedzie też Waszym terminem wysyłki – wszystkie paczki muszą dojść do mnie do 27.10.12 Moje paczki do Was polecą 29.10.12 Jeśli ustalimy wymianę, bardzo proszę o trzymanie się podanych terminów - jeśli jakaś przesyłka do mnie we wskazanym czasie nie dotrze, uznaję to automatycznie za rezygnację z wymiany. Niestety, nie moge sobie pozwolić na czekanie w nieskonczonosć na dotarcie przesyłek. Będę w Polsce tylko przez tydzień! Forma przesyłki do uzgodnienia, ale niech będzie zawsze polecona i dobrze zabezpieczona. Mimo przydługiego wstępu - Zapraszam serdecznie do udanych wymian ![]() Wymienię: KOLOROWANKI [zdj.4-5] - Lakier Essence z limitowanej edycji Soul Sista - kolor 05 Mojito Green - używany - Lakier essence z limitowanej edycji Soul Sista – kolor 02 James's Favorite Brown – używany - Lakier essence z limitowanej edycji Marble Mania – kolor 01 Raspberry Swirl – używany - Lakier essence z limitowanej edycji Marble Mania – kolor 02 Who is Mr. Brown – używany - Lakier essence Nude Glam – kolor 06 Hazelnut cream pie- używany Drobiazg dla kolekcjonerek: Flakon M by Mariah Carrey - pusty w dobrym stanie (po prawej) Wish lista: Tylko flakony - pełne, używane, puste.... Takie, których jeszcze w swojej kolekcji nie posiadam Tu lista poszukiwanych flach: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=388165 Na czerwono będę dopisywała nowości/dokladki, na zielono rezerwacje, wymienione wyszarzam. Wymienione: Carla Fracci - Giselle EDP 50ml zostalo ok. 18-20ml (bez kartonika) Paris Hilton – Passport Paris EDT 30ml z kartonem, raz psiknięta - pysiak103 YR - Winterapfel - 20ml nowe - Lakier essence z limitowanej edycji Crazy Good Times - kolor 05 Candyction – używany - Cindy28 - Lakier essence z limitowanej edycji Wild Craft – kolor 04 Rosewood Hood – używany - Cindy28 - Lakier essence Colour&Go – kolor 104 Sweet as candy - Cindy28 - Balea- Bodymousse MALINA 200ml w słoiczku (nowy, ważny do 12/2014) - Cindy28 - Olejek Alterra Migdał i Papaja 100ml (przetestowany, zużycie znikome, jest kartonik ważny do 03/2014) - Olejek Alverde „MAMAGLÜCK” z dziką malwą 100ml (przetestowany, zużycie znikome, jest kartonik ważny do 07/2014) - Olejek Terra Naturi – Jojoba 100ml (nowy, nieużywany,jest kartonik, ważny 6m-cy od otwarcia) - miszona Edytowane przez magdulenka Czas edycji: 2012-12-07 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W kraju - październikowo. Jak zwykle pachnąco i kolorowo.
Salvador Dali - Little Kiss - moge zrobic odlewki z mojego flakonu 2x10ml
Van Cleef & Arpels - Hiver odlewka 10/22ml p2 - pen do zmiekczania i usuwania skorek 2 razy uzyty, wazny przez 24 m-ce od otwarcia (czyli do konca sierpnia 2014) Yves Rocher - Sexy Pulp blyszczyk w kolorze 02 Rose Indien nowy, zafoliowany Wymienione: Dior - Dolce Vita [nowa wersja] 30ml z ubytkiem jak na zdjeciach - wmienie tylko za Eaudemoiselle Givenchy - Cindy28 Alverde - preparat do demakijazu oczu Calendula x2 - miszona Alverde - Szampon do wlosow blond - miszona p2 - Perfect Face! Anti-Red Base - baza pod makijaz neutralizujaca zaczerwienienia (uzyta 3 razy, wazna przez 12 m-cy od otwarcia, czyli do konca sierpnia 2013) Salvador Dali - Little Kiss - Perfumowany Balsam do Ciala 100ml (nowy) - Nusia7 Edytowane przez magdulenka Czas edycji: 2012-12-07 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Coś w moich wątkach za
- Balea - balsam Splashy Kiwi z limitowanej edycji 200ml (nowy, wazny do 06/2014) - Balea- Bodymousse MALINA 200ml w słoiczku (nowy, ważny do 12/2014) - Olejek Alverde „MAMAGLÜCK” z dziką malwą 100ml (przetestowany, zużycie znikome, jest kartonik ważny do 07/2014) - Olejek Terra Naturi – Jojoba 100ml (nowy, nieużywany,jest kartonik, ważny 6m-cy od otwarcia) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
- Olejek Alverde „MAMAGLÜCK” z dziką malwą 100ml (przetestowany, zużycie znikome, jest kartonik ważny do 07/2014)
- Olejek Terra Naturi – Jojoba 100ml (nowy, nieużywany,jest kartonik, ważny 6m-cy od otwarcia) coś u mnie
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Ja chętnie oddam Demeter i odlewki w zamian za olejki.
A masz może coś z tego? Bo byłabym chętna na małe odleweczki. ++ Dior: Pure Poison Elixir, Miss Dior Eau Fraiche ++ Calvin Klein: CK One We Magnets, Euphoria EDP, Euphoria EDT, Euphoria Luminous Lustre, Euphoria Blossom, Euphoria Crystal Edition, Euphoria Spring Temptation, Forbidden Euphoria, Euphoria Men, Euphoria Men Intense, Obsession Night for Men ++ Cacharel: Noa Summer Edition, Noa Gold, Amor pour Homme, Amor pour Homme Tentation ++ Chanel: Coco Noir ++ Dsquared2: Potion woman ++ Givenchy: Very Irresistible L'Intense ++ Jean Paul Gaultier: Kokorico ++ Kenzo: Vintage, Indigo, Jungle pour Homme ++ Lady Gaga Fame ++ Prada: Candy ++ Rance: Eau Sublime 1795 ++ Serge Lutens: El Attarine ++ Tom Ford: Violet Blonde, Santal Blush, Tom Ford for Men, Tom Ford for Men Extreme ++Valentino: Valentina ++ Viktor & Rolf: Eau Mega, Spicebomb ++ Yves Saint Laurent: Opium Vapeurs de Parfum Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2012-10-05 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za olejek alverde i mus balea?
![]()
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2012-10-05 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witaj aniołku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() coś za? Paris Hilton – Passport Paris EDT 30ml z kartonem, raz psiknięta - Balea - balsam Splashy Kiwi z limitowanej edycji 200ml (nowy, wazny do 06/2014)
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Aha, a to z wymienionych mam wyłącznie Lumiere (bez paru psików)
a za co za perfumy mogłabyś oddać bo powiem szczerze nie jestem pewna czy chce wymieniać (tz mogę być wybredna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
- Olejek Alterra Migdał i Papaja 100ml (przetestowany, zużycie znikome, jest kartonik ważny do 03/2014)
- Olejek Alverde „MAMAGLÜCK” z dziką malwą 100ml (przetestowany, zużycie znikome, jest kartonik ważny do 07/2014) - Olejek Terra Naturi – Jojoba 100ml (nowy, nieużywany,jest kartonik, ważny 6m-cy od otwarcia) Coś u mnie? ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos za wszystkie lakiery?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Balea - balsam Splashy Kiwi z limitowanej edycji 200ml (nowy, wazny do 06/2014)
- Balea- Bodymousse MALINA 200ml w słoiczku (nowy, ważny do 12/2014) - Olejek Alterra Migdał i Papaja 100ml (przetestowany, zużycie znikome, jest kartonik ważny do 03/2014) - Olejek Terra Naturi – Jojoba 100ml (nowy, nieużywany,jest kartonik, ważny 6m-cy od otwarcia) cos u mnie?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Yves Rocher – Pomme Delice EdT 20ml nowa - Lakier essence z limitowanej edycji Wild Craft – kolor 04 Rosewood Hood – używany - Olejek Terra Naturi – Jojoba 100ml (nowy, nieużywany,jest kartonik, ważny 6m-cy od otwarcia) ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
No niestety ale z zapchów nic mnie nie zainteresowało. A mogłabyś coś więcej napisać o oleju jojoba? Do czego się go stosuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Nie jesteś zainteresowana flakonami Muse z resztką zapachu ani laleczką Crazy Kiwi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Ciężka sprawa bo olejki wychodzą taniej niż zapachy które sobie u mnie wybrałaś. Może sama coś zaproponuj. Mam do Ciebie jeszcze mały interes ale o tym już priv
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Lux Mundi
|
U mnie poza wątkiem Eaudemioselle Givenchy EDT, 22/100 ml
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Lux Mundi
|
Zrobiłaś mi misję - wyszłam oglądać flaszkę na balkon
![]() Zero rysek etc., korek jest ![]() Jakość zdjęcia niestety nie powala, ale aparat mi umarł, a tel robi, jak robi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Lux Mundi
|
Nie ma sprawy
![]() ![]() Mam nadzieję, że weryfikacja przejdzie pomyślnie ![]() Czekam na wiadomość ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
![]() - Lakier essence z limitowanej edycji Wild Craft – kolor 04 Rosewood Hood – używany - Balea - balsam Splashy Kiwi z limitowanej edycji 200ml (nowy, wazny do 06/2014) - Balea- Bodymousse MALINA 200ml w słoiczku (nowy, ważny do 12/2014) ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Mogę się wymienić albo za puder, albo za róż, bo tylko tak się opłaca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Lux Mundi
|
No to dopsh
![]() Kod : 0Y01. Jak szacujesz pojemność Dolve Vity? ![]() Znalazłabyś coś jeszcze u mnie za olejki Alterry i lakier Wild Craft Essence ? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Rozumiem ![]() ![]() U Ciebie podoba mi się jeszcze mus malinowe i lakier essence - crazy ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Pewnie ![]() To ja pomarudzę jeszcze o lakier essence color go, ten różowiutki ![]() ![]() ![]() Jak wszystko dograne, to zapraszam na priv ![]() I żeby nie było - doczytałam kiedy wysyłka etc. ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
ze wzgledu na to ze nie mam swojego watku na targowisku ( stary nieaktualny) a nie chce zakladac watku, bo na chwile obecna mam malo czasu to wklejam liste flakonow w Twoim watku
![]() YSL yvresse 60ml Versace Versus time to relax 125ml Jil Sander sun men 125ml Naf Naf 30ml kenzo pour homme 50ml iceberg twice 125ml joop thrill 100ml lanvin wetyver 30ml versace blue jeans man 75ml ysl live jazz 100ml salvador dali laguna 30ml salvador dali eau de dali 100ml versace red jeans 75ml lanvin oxygene edp 75ml lanvin oxygene edt 100ml trussardi inside 100ml guess marciano man 100ml guess man 75ml dali black sun 30ml sonia rykiel homme (fioletowy sweterek)75ml masaki matsushima aqua mat 80ml cerruti 1881 amber zara silver 100ml zara sport 75ml gucci nobile 120ml moschino uomo 125ml givenchy pi 50ml givenchy xeryus rouge 100ml armani acqua di gio pour homme 100ml nina ricci les belles de ricci (flakoniki zielone matowe)30ml i 50ml maty opera 100ml kookai oui non 100ml i 30ml cerruti 1881 pour femme 30ml chipie princess 30ml,50ml,100ml ( kazdy inny) jean patou voyager 100ml hanae mori 30ml loulou 30ml azzaro now (damskie) 30ml roger&gallet white reseda 100ml jean louis scherrer 'scherrer" 100ml i 50ml yves rocher orchidee 100ml yves rocher ming shu fleur rare 30ml azzaro chrome 30ml YSL paris 75ml kenzo parfum d'ete 50ml (stara wersja) versace 50ml cartier must de cartier 50ml bruno banani not for everybody 20ml bruno banani magic man 50ml guy laroche drakkar noir 100ml claude montana just me 30ml isabel derroisne pour toi des fleur 50ml isabel derroisne pour l'amour de l'inde 50ml claude montana parfum d'homme 75ml caron infini 230ml (duzy flakon) cerruti 1881 pour homme 100ml lancome o de lancome 120ml kenzo ca sent beau 100ml davidoff cool water game for men 100ml PS. To nie wszytsko ide poczytac Twoja wishliste moze cos jeszcze znajde ![]() edit: z wishow mam fendi for men (dorzuce Ci gratis bo to tester bez korka), dali sun black i chyba mam rochas pour homme (nie jestem pewna) w zalaczniku zdjecia 14flakoników ktore Cie interesuja dodałam jeszcze zdjecie jednego ze sztucznym kwiatkiem(orchideą?) w środku- les fleuris de grasse od babylone parfumes-moze Cie zainteresuje? ![]() co do flakoniów to aqua mat, guess man, i sonia rykiel posiadaja rysy na flakoniku, a versus nie ma łańcuszka z "medalikiem" Edytowane przez MAGDA1704 Czas edycji: 2012-10-15 o 15:38 Powód: dodanie zdjec |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
A zgodziłabyś się może na odlewkę Eaudemoiselle? Mam flaszkę 75 całej się nie pozbędę, ale z 20 ml mogę oddać (podoba mi się DV oczywiście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
gdyby jednak ktoś zrezygnował z rezerwacji:
- Lakier essence z limitowanej edycji Wild Craft – kolor 04 Rosewood Hood – używany rez- Cindy28 - Lakier essence Colour&Go – kolor 104 Sweet as candy rez- Cindy28 - Olejek Alterra Migdał i Papaja 100ml (przetestowany, zużycie znikome, jest kartonik ważny do 03/2014) szczególnie olejek, dam wiele ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.