|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzesień - u Kretki pielęgnacja, kolorówka i naturalki :)
NIEAKTUALNE!
Chętnie wymienię się na kosmetyki pielęgnacyjne do cery suchej i alergicznej, kosmetyki do ciała i włosów. Z kolorówki interesują cienie do powiek, kredki do powiek, lakiery i tusze do rzęs. Nie interesują mnie za to perfumy - jestem wybredna oraz kosmetyki kolorowe do twarzy typu podkłady, pudry, rozświetlacze, róże, bronzery - po prostu ich nie używam. Legenda: - dostępne - rezerwacja, do wysłania - dokładka Wysłane usuwam! Pielęgnacja: Zdjęcie nr. 1 * Yves Rocher Culture Bio tonik na dobranoc - zużycie widać na zdjęciu Zdjęcie nr. 2 * Avon Solutions krem koloryzujący - nieużywany Zdjęcie nr. 3 Zdjęcie nr. 4 - próbki Kolorówka: Zdjęcie nr. 5 - lakiery używane * Essence Nail Art Special Effect Topper 05 time for reflection * Catrice 590 Jade Is Not My Name * Pease Cameleon 151 * Essence Colour & Go 33 just in case * Essence Colour & Go 72 time for romance Zdjęcie nr. 6 - błyszczyki * Essence LE Crystalliced 01 it's a snow woman's world - raz użyty Nie ma na zdjęciu, a wymienię: * Yves Rocher Fruits de Noël Orange & Chocolate mleczko do ciała perfumowane - zużycie 10-20% * Neutrogena Formuła Norweska szybko wchłaniający się krem do rąk - nieużywany * Biały Jeleń żel do mycia twarzy do cery normalnej i mieszanej - parę razy użyty, zużycia nie widać praktycznie * Konserwant naturalny EKO Biochemia Urody - raz użyty do kremu łagodzącego, kupiony w sierpniu, przechowywany w ciemnym, chłodnym miejscu * Mieszanka olejowa (miała być do OCM) w buteleczce z ciemnego szkła - wszystkie oleje i buteleczka z EcoSpa, w skład wchodzą (wymieszane w buteleczce): olej ze słodkich migdałów (50 ml) olej arganowy (30 ml) olej rycynowy (10 ml) Mieszanka zrobiona pod koniec lipca, oleje też w tym czasie kupione. Zużyte 10% z 90 ml. Przechowywana w lodówce
Mydła, oleje, no poo Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2012-10-01 o 00:09 |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wrzesień - u Kretki pielęgnacja, kolorówka i naturalki :)
Wpadła mi w oko na pewno ta mieszanka olejków, ale to trochę za mało, pomyślę jeszcze
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za
Suhada krem do rąk z granatem i masłem shea - raz użyty * Garnier Mineral dezodorant BIO kokosowy - nieużywany, kulka przesunięta w celu sprawdzenia zapachu Essence Colour & Go 72 time for romance Pease Cameleon 151 Dezodorant ałun kryształ Crystal - użyty parę razy, zużycia w ogóle nie ma, dokładnie umyty |
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
* Essence Nail Art Special Effect Topper 05 time for reflection * Catrice 590 Jade Is Not My Name * Pease Cameleon 151 * Essence Colour & Go 33 just in case * Essence Colour & Go 72 time for romance i oleje ?????? |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za krem neutrogena i deo garnier?
|
|
|
|
|
#11 |
|
EDUkator
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za * Organique Savon Noir Classic naturalne mydło?
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ta mieszanka olejowa jest dobra do włosów? I czy w jej skład wchodzą same naturalne składniki, czy ma jeszcze inne dodatki? Znalazłabyś coś za nią u mnie?
|
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za lakiery essence i pease?
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
nie, byłam zainteresowana:
* Aubrey Organics zestaw podróżny z zieloną herbatą do cery normalnej, zawiera: lotion do mycia twarzy (30ml) - ubytek minimalny, raz użyty toner (30ml) - ubytek minimalny, raz użyty krem nawilżający (30ml) - ubytek nieznaczny, dwa razy użyty maseczkę (15ml) - nieużywana ons krem koloryzujący - nieużywany * Organique Basic Tonic z oczarem wirginijskim - raz użyty, zużycie widać na zdjęciu próbki: * John Masters Organics Vitamin C Anti-aging Face Serum * Biotherm Aquasource Nuit (2 sztuki) * Biotherm Aquasource 24h moisturizer *Aubrey Organics Rosa Mosqueta luxurious moisturizing lotion * L'Occitane Ultra Rich Face Cream (2 sztuki) * L'Occitane Fabulous Serum |
|
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
* Aubrey Organics zestaw podróżny z zieloną herbatą do cery normalnej, zawiera:
lotion do mycia twarzy (30ml) - ubytek minimalny, raz użyty toner (30ml) - ubytek minimalny, raz użyty krem nawilżający (30ml) - ubytek nieznaczny, dwa razy użyty maseczkę (15ml) - nieużywana * Yves Rocher Culture Bio tonik na dobranoc - zużycie widać na zdjęciu * Yves Rocher Culture Bio tonik na dzień dobry - zużycie widać na zdjęciu coś u mnie?
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
och, faktycznie
nie, nie, krem koloryzujący nie ![]() podobają mi się jeszcze w/w próbki i mydło organique |
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
* Catrice Colour Show 070 Light My Fire (koral) - nieużywany
* Catrice Colour Show 090 No. 9 Is Mine - nieużywany Jeszcze ten tonik Orgainque mnie kusi, ale nie wiem czy sobie coś dobierzesz u mnie za to? Już nawet nie mam zbytnio co dokładać ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Hmm niech pomyślę. Mam próbkę Dermedic Hydrain 2, mogę odstąpić próbkę (w słoiczku chyba 10ml) masła TBS Chocomania no i zrobić odlewkę tego BB z YR w małym słoiczku z TBS (5ml) |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze ewentualnie krem neutrogeny by mnie interesował
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Biżuterii niestety nie wymieniam, wyłącznie sprzedaję
A jeśli w wątku kosmetycznym nic nie widzisz to może w ubraniowym? A jak nie to może masz listę rzeczy, które Cię interesują i mogłabym wyszperać coś poza wątkiem?
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
Pasuje!
![]() Tylko ja już z powrotem jestem w domu i mogę wysłać około 14 września. To może tym razem Ty wyślesz pierwsza i później ja? ![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Ok! Ciekawe kiedy następne wymianka
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za mieszankę do ocm, krem nivea i dezodorant w krysztale?
---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- tej https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1343722664 niestety już nie mam, a te 2 pozostałe mogę zrobić na wymiar
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
Hej! Znajdziesz coś u mnie za mieszankę olejową? Pozdrawiam, Magda.
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
niestety, za tusz szukam tylko inego tuszu, nowego, z podobnej półki...
|
|
|
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
ajcik, wiedziałam, że znam Cię skądś, ale nie wpadło mi do głowy, że z mojego wątku
![]() więc niestety podziękuję, bo za Kopalińskiego będę baaaaardzo wybredna ;p |
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
tak jest
a czy na te próbki też mogłabym liczyć? przepraszam, że tak męczę, ale jestem próbkolubna
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Hej, bransoletki robię z woskowanego sznurka bądź muliny. Za mieszankę, ałun i krem mogę oddać 2 bransoletki, kolczyki i szminkę. Chyba że podoba Ci się u mnie coś jeszcze, bo ja u Ciebie na pewno bym jeszcze coś znalazła i może udałoby się zrobić większą wymiankę
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
Podoba mi się jeszcze krem AA, toniki Yves Rocher i krem do rąk. Co z tego możeszz oddać za rzeczy które chciałabyś ode mnie?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.