![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wrześniove Wymiankove Love<3 Częste dokładki<3 H&M, Zara, Atmo, TopShop<3 JESIEŃ <3
wątek zamknięty!!!!
_____________________ Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-11-05 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniove Wymiankove Love<3 Częste dokładki<3 H&M, Zara, Atmo, TopShop<3 JESIE
1 botki new look 37 założone 2 razt stan bdb+
dokładka 2.10 2 karmelowa eko skora pasuje na xs s stan bdb najchetniej wymienie na jakas sm ale niekoniecznie ![]() dokładka 4.10 3. złota nitka sukienko tunika SMnie ma stan bdb Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-10-30 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniove Wymiankove Love<3 Częste dokładki<3 H&M, Zara, Atmo, TopShop<3 JESIE
nie ma
Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-10-30 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1 Nowa sukienka H&M
rozm 44 kupiona za 99zł przez calosc zapinana na haftki 2 marynarka VILA założona raz rozm 38 pasuje tez na 40 wyglada jak by miala skórzane wstawki mozna nosic jako sukienke do rajstop piękna oddam za coś super 3 nowe tylko przymierzane legginsy wysoki stan wstawki ze skóry kieszenie,w tyle zamek z metki xs pasuja tez na s elastyczne Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-09-19 o 06:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
dokladka 12.09
1 nowa kobaltowa bransoletka 2 legginsy new look NIE MA!!!!!!!!!!!!!!! 3 mgielka jak nowa 42 pasuje na ok 38 40 42 4 nowy sweter-tunika czarno srebrny, pasuje na ok 34 36 i chyba 38 Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-09-19 o 06:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1 NOWE H&M srebrne metaliczne cygaretki
NOWE Z METKĄ spodnie cygaretki H&M kolor srebrny metalik stan: nowe z metką cena z metki 199zł obecnie na wystawie w sklepie można zobaczyć takie same złote ![]() na podszewce rozm 34 powinny pasowac na 34 i 36 HIT WSROD BLOGGIEREK!!!!! ja ich jednak nie będę nosić- niech nosza się dobrze komuś innemu polecam Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-09-01 o 07:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
dokladka 15.11
1 avon 2 eyelinery mięta i fiolet mazniete raz na probe 2 długi blazer vero moda mozna nosic jak sukienke 38 40 3 nowy żakiet orsay nowy bez metki 4 ramoneska szara z ćwiekami nowa M na L tez powinna pasować oddam za: -karmelową ramoneskę SM -parkę -marynarkę najchetniej bershka M zapinana na jeden guzik Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-10-15 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1 bluzka cos w stylu oversize NOWA
rozm z metki M ale moim zdaniem lepiej bedzie wyglądać na L 2 kamizelka cekinowa bdb xs s m 3 różowo pudrowa bluzka 36 pasuje tez na 34 stan bdb cekiny na rekawach, bufki 5 bialy long z golfem rozm sml stan bdb długi!!!! 6 marynarka stan idealny rozm 40 Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-09-19 o 07:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
dokładka 5.09
rzeczy ok xs s m dokladny opis jutro wszystko bez wad Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-09-05 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1 Atmosphere torebka sliwka frędzle
stan bdb- (widac na foto drobne wady) 2 ponczo H&M NIE MA!!!! 3 parka H&M NIE MA!!!!!!!!!! Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-10-30 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
1 marynarka marki MANGO
kolor ecru/kremowy w delikatne paseczki stan : używany ok 3 razy, bardzo dobry bardzo efektowny, taliowany, dopasowany do sylwetki, wszystko widać na zdjęciach rozmiar z metki UK 8, pasuje na 36 38 wymiary: pachy na płasko 2x42,5cm, talia ok 2x39cm, długość ok. 67cm raczej elastyczny materiał 2 Wyjątkowa Biała Marynarka Dunnes Stores kolor biały, biała podszewka rękawki można wywijać zapinana na 3 guziki piękny wytłaczany materiał stan : używany, bardzo dobry bardzo efektowny,pięknie wygląda z opalenizną, wszystko widać na zdjęciach rozmiar z metki 38, pasuje na ok 38 40 wymiary: pachy na płasko 2x44cm, talia ok 2x38cm długość ok. 60cm, dł rękawa od pachy ok 42cm Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-09-01 o 08:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
1 sweter xs s stan bdb+
2 bluzka z falbankami stan bdb sm 3 sweter z metki M pasuje tez na S NIE MA Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-10-15 o 07:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
1 koronkowa ok s bdb
2 H&M nowa nienoszona 34 pasuje jak najbardziej na 36 tez 3 NOWA ATMOSPHERE pastelowa z metki 40 ale to SM 4 latexowa boxerka stan bdb z metki M 5 koszula z kamizelką F&F rozm ok 40 bdb założona 2 razy Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-09-19 o 06:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
1 wyjątkowa perełka - tunika w stulu carskiej rosji
kolor miętowy - najmodniejszy w tym sezonie!!! w pasie elastyczna gumka prawdziwa perełka dla wielbicieli retro!!! stan : używany, oceniam go na dobry+ ponieważ z przodu ma małą plamkę a w tyle zahaczenia jak by dziurki i rozpruty ok 1cm szwu pod pachą (pokazałam to na dwóch ost zdjęciach) nie rzuca się to w oczy, no ale jest;( mimo to myślę, że tunika może przydać się komuś, chociażby do sesji fotograficznej, lub po prostu pod coś... ![]() bardzo efektowny dekolt, wszystko widać na zdjęciach rozmiar: brak metki z rozmiarem pasuje na ok 38 40 chyba 42, modelka na foto nosi rozm 38 nie wiem jak z innymi rozm, prosze spr wymiary wymiary: pachy na płasko ok 2x53cm, talia ok 2x33cm max ok 2x45cm długość (mierzona przez srodek) ok. 75cm
2 sweter czarny długi jak tunika zapinany dwurzedowo wełniany z metki 14 ale moze byc oversize osoba na foto nosi s i ma 166cm wzrostu -dla porownania ![]() stan bdb, bez zmechacen Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-10-04 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
1 sukienka redial
elastyczna ala jeans zapinana na zamek stan idealny pasuje na s i m dokładka! 2 pasek nowy, zalozony raz do zdjec pasuje na sml zapinany na rzep, w tyle guma polecam oddam za cos super kolor zimny beż Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-10-04 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
1 Używana prostownico- karbownica AKIRA
sprawdzałam -działa, polecam na cienkie włosy, ja mam grube i słabo mi karbuje, używana, mozna wlewac wode w nia i wtedy karbuje.prostuje przy pomocy pary, pojemniczek na wode pekl ale byl sklejony i jest ok ![]() Nie będe za nią wybredna 2. H&M koszulka / sukienka nocna z falbankami bardzo sexy rozm 36 uzywana stan bdb elastyczna gumka pod biustem 3.2x piżamki satynowe z metek rozm S uzywane stan bdb Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-09-27 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
27.09 dokładka bielizny!
najchetniej wymienie np kilka za jedną rzecz lub mogę podokładać do wymian ![]() 1. szary pushup załozony raz 36/80 B 2. czarny w biale kropeczki z czerwoną tasiemką Secret Possessions sztywna miseczka założony raz 34/75 C 3. nude/cielisty z koronką założony ok 3 razy bdb pushup 36/80 B 4. bananowy z czarną koronką założony ok 2 razy sztywna miseczka malutki pushup 80 B 5. czarny z cekinami stan bdb zalozony ok3 razy usztywniana miseczka 42/95 B 6. brązowy pushup założony ok 5 razy 85 B 7. ecru koronkowy duży pushup uzywany czesciej 38/85 B 8. biały koronkowy duży pushup używany częściej 38/85 B 9. koronkowy róż +czerń pushup używany częściej 34/37 C moim zdaniem B dodam gratis gdyż wychodzi drucik i nie ma ramiaczek 10. 11. dwa razy czarny koronkowy duży pushup używane częściej 38/85 B 12. panterkowy duży pushup używany częściej 38/85 B 13. bananowy +majtki bdb 38 B 14. zielony +majtki bdb 36 B 15. gorset ann summers nienoszony 34/75 A Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-09-27 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
1 biżuteria nowa i używana, prosze pytać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
1 F&F bdb 42
2 marmurkowa pasuje na s i m stan bdb+ 3 H&M pasuje na s m moze l stan nowa nienoszona kupiona za 129zł i nigdy nie założona! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
1 nowy zegarek
2 naszyjnik/bransoletka "wąż" nowy mozna go dowolnie formowac NIE MA 3 pierscionek H&M srebrny Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-10-04 o 07:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
1 perfum kilka razy psikniety
2 perfum w kształcie jabłka psikniety moze 2 razy nie mma od nich pudełek dokladka 4.10 1. bransoletki H&M turkusowe cena z metki 19,99 nowe jak widac na foto tylko jedna sie przerwala(widac na zdjeciu) 2. kolczyki sople większe turkus i srebro ![]() nienoszone, nowe Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-10-04 o 07:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
1 jeansy banana republic
rozmiar z metki 28, pasują na ok 34 36 prosze sprawdzic wymiary!!! stan:używane tylko raz i raz wyprane a więc bardzo dobry, nie zauważyłam żadnej wady wymiary: pas 2x36,5cm max ok 2x38cm, stan z przodu 21cm, udo pod krokiem 2x25cm, nogawka u dołu 2x15,5cm długość ok. 102cm, dł nogawki od kroku ok 80cm
DOKŁADKA 5.09!!! 2 jeansowe tregginsy polecam na niską L z większymi biodrami tak mysle 3 nie ma 4 nie ma Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-10-15 o 07:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
1 nude spodniczka sm ale lepiej lezy na xs i s
nowa! 2 sukienka H&M rozm 36 pasuje tak na 34 36 wymiary dla chetnych metki wyciete sykienka byla zalozona tylko raz kupiona za ok 129zł Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-09-01 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
COŚ DLA TWOJEGO FACETA
![]() 1 nowa bez metki kurtka męska marki F&F rozmiar M kurtka nie była noszona, kupiłam mojemu mężczyźnie, jednak okazało się, że nie pasuje na niego;( a szkoda ponieważ kurtka jest świetna idealna na lato/deszcz/wiosne/ jesień jest jak przeciwdeszczowa cienka wiatrowka podszewka dziurkowana przewiewna przepuszczająca powietrze motyw plastrów miodu na fakturze materiału na żywo kurtka wygląda lepiej, tutaj lampa błyskowa i ciemne światło zepsuło efekt ;( za kurtkę dałam coś ok 100zł teraz juz nei pamietam a kupiłam ją na początku lata. ja sprzedaję za połowę ceny więc myślę że warto kryty kaptur rozm z metki Medium pachy 2x58cm (musi lezec luzno) proponuje spojrzec na zdjęcie metki 2 NOWA z metkami ADIDAS!!!!!! NIE MA!!!!!!!! Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-10-30 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
1 NOWY granatowy oversize H&M
nowy sweter H&M kolekcja 2012 cena z metki 99zł rozmiar z metki S ale bedzie pasował na XS S M połyskujący ażurowy materiał mój oversize jest identyczny jak ten morelowy na foto z jakiegoś bloga oraz ten co ma na sobie honey Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-10-30 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
dokłądka
nowa z metkami narzutka beyonce byla droga oddam za cos super Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-10-04 o 07:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
dokładka
buty 1 ccc 38 stan bdb zakladna włożona w srodek bo wypadlo jedno koleczko mozna uciac 2 czarne za kolano NIE MA Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-10-30 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za którąś marynarkę ?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za któreś rzeczy:
futrzaną kamizelkę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1346483419 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1346483231 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.