![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Mały biust :((
.
Edytowane przez NAasia91 Czas edycji: 2014-07-29 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mały biust :((
Zaakcepotwac siebie.
Nikt nie jest idealny, a małe piersi nie mogą miec wpływu na twoją samoocene. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez O moj borze Czas edycji: 2013-04-07 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Tak naprawdę trudno powiedzieć czego oczekujesz, raczej nikt Ci tu nie da jakiejś cudownej rady, że po wcieraniu soku z grejfruta cycki skoczą Ci o dwa rozmiary
![]() Możesz spróbować tabletki, przybranie kilku kilo, na pewno ćwiczenia na mięśnie klatki, ale jak na tym wszystkim zyskasz choć jeden rozmiar więcej, to będzie wszystko. Albo zaakceptuj siebie, albo poszukaj jakiś metod mniej naturalnych - powiększanie to ekstremum, widziałam, że w niektórych gabinetach wstrzykują kwas hialuronowy - trzeba to powtarzać co jakieś 2 lata, ale efekty są widoczne od razu i jest to dużo mniej inwazyjny zabieg. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Do Autorki - zostaje akceptacja. Z małymi też da się żyć ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez NAasia91 Czas edycji: 2014-07-29 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Głowa do góry!
Jestem podobnej budowy! Mam 165 cm wzrostu, waże 47kg i mam biust 70B! Wiele razy narzekałam na swój biust, że jest mały, czy sie spodoba partnerowi.. Przeminęło z wiatrem! Partner uważa mój biust wcale nie za mały! Twierdzi, że nawet nie chciałby, żebym miała większy, że podoba mu się taki jaki jest! Sądze, że to jakaś kwestia bardziej psychologiczna jest ![]() Zawsze możesz używać staników push-up, żeby podnieść w sobie tą atrakcyjność! Buziaki i w końcu sie zaakceptuj! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Autorko, a może spróbuj odwiedzić brafiterkę, dobrze dobrany biustonosz znacznie poprawi wygląd piersi. Mówicie, żeby zaakceptować, a ja mówię: pokochać, małe jest piękne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Ja naprawdę nie wiem, co wam z tymi małymi biustami (to już chyba milionowy wątek). Przecież to żaden defekt- gdzie jest napisane, że piersi mają być duże? Ważne, żeby były zdrowe i zadbane. I proporcjonalne do ciała wyglądają ładnie- a mówisz, że jesteś drobna.
Autorko, chyba sobie na siłę szukasz problemu, zwłaszcza, że facetowi się podobają. Duże też mu się podobają, a wiesz dlaczego? Bo to piersi. Facetom podobają się piersi, sam fakt, że kobieta je po prostu ma, chociaż nie mam pojęcia czemu ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez NAasia91 Czas edycji: 2014-07-29 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() To prawda...Trzeba zaakceptować siebie a co do tych operacji to bym odradzała bo nie wiadomo czy nie będzie komplikacji a ja zawsze sobie tłumacze,że małe jest piękne i tyle ![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Brafiterka to babeczka,która dobiera biustonosz odpowiedni do piersi,aby nie uciskał ani nie był za luźny.Żeby był idealnie dopasowany rozmiarowo.
Edytowane przez ewelka021293 Czas edycji: 2012-08-21 o 15:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
65 b brzmi jak realny rozmiar, skoro autorka jest drobna. Warto jednak to sprawdzić. Ja mam malutki biust i jakoś nie zapłakałam się na śmierć jeszcze, a co dziwne (!) bardzo go lubię. Nabrał fajnego kształtu odkąd noszę dobrze dopasowane staniki.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
moje piersi też nie są zbyt duże, są rozmiar większe od Twoich
![]() pocieszam się tym, że gdy będę w średnim wieku, mój biust będzie ładnie i estetycznie się eksponował, zamiast zwisać i marszczyć ![]() ![]() i ciesz się, że nie masz rozmiaru A!! Edytowane przez Your Florence Czas edycji: 2012-08-21 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
JA. CHROMOLĘ. Cycki, cycki, cycki, co nie wejdę na Intymne tam są cycki. A podobno to fraceci myślą tylko o jednym.
Co wam się te piersi tak na mózgi rzuciły? Juz nawet nie ma wiecznego marudzenia na temat "jestem gruba, a w telewizji same chude" tylko wieczne "mam małe cycki, a wokół pełno większych". Co w sumie jest wierutną bzdurą, bo jest mnóstwo gwiazd z małym biustem. Czy naprawde tak ciężko zrozumiec, że ZAWSZE będą wokół nas kobiety z większym/jędrniejszym biustem/tyłkiem/whatever, dłuższymi/szczuplejszymi nogami czy ładniejszą twarzą? Nie, lepiej załozyc milionowy wątek na wizazu. Dobra, wyplułam jad. Autorko, w tej kwestii ZAWSZE są dwie drogi: 1. Operacja. 2. Akceptacja, dobry stanik, dbanie o to aby był jędrny bla bla bla Chyba, ze wybierasz opcję trzecią, raczej niepewną w kwestii biustu (za to w przypadku tyłka, bardzo pewna) - przytyj. Ewentualnie poszukaj rady na którymś z tych wątków, ale wszędzie piszą to samo, więc wystarczyłoby użyć wyszukiwarki, bo twój problem nie jest wyjątkowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post35895162 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33872055 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post33900952 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post34420219 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Też już mnie wnerwiają te wątki o cyckach, bo tak naprawdę nie ma złotego środka. Jesteś gruba-schudnij. A jak masz mały biust-zaakceptuj i tyle. Ćwicz, noś dobry biustonosz i się badaj- ważne, żeby zdrowe były. A jak chłop lubi Twój biust, to co się martwisz? To chyba znaczy, że jest ładny i ma swoich amatorów?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Także zgadzam się z dziewczynami, ładnie ujęła to basior. Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2012-08-21 o 20:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Wybaczcie, że robię niektórym problem, że zakładam milionowy wątek na ten temat, ale miałam taka wilką potrzebę wyżalenia się osobiscie tutaj na tym forum, bo w pewnym sensie ono po to jest... Jestem tu od nie dawna i nie połapalam się jeszcze co gdzie, jaki temat jest...
P.S. gorzej jak pojdę do tej brafiterki i okaże się, że mam biust A i już się całkiem załamię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
High Quality Since 2007
|
I co, przejmujesz się literowymi oznaczeniami? Proszę Cię, nie wpadaj w skrajności. Idź sobie dobrze dopasować stanik, w międzyczasie zmierz sobie wymiary i wpisz choćby w okienku po prawej stronie na górze tutaj: http://bra-fitter.prv.pl/
Zdarza mi się kupować 70C - 70D, a zaczynałam od 65C. I nie, C to nie był duży biust ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kiedy w trakcie zakupów moja koleżanka dowiedziała się jakiego rozmiaru potrzebuję, to tylko głupio się uśmiechnęła z powątpiewaniem ![]() Edytowane przez tasik92 Czas edycji: 2012-08-22 o 11:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
ej, ale 65b, to jest BARDZO maly rozmiar. Idac starym trybem stanikowym, to wlasnie jakieś marne A by bylo albo nawet i nie, bo jak kiedys nosilam A to miseczki odstawaly.
Mam hm z 7,8 cm roznicy i wlasnie taki rozmiar jest dla mnie idealny. Czyli jak widzicie biustu wlasciwie nie mam. Autorko, pozostaje to tylko zaakceptowac. Kiedys nie chcialam chodzic w krotkim rekawku, tylko jakis obszernych bluzach, wstydzilam sie chodzic na plaze, przebierac w szatni, ogolnie cuda wyprawialam. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zostaje ci albo iść do brafiterki, albo używać staników push-up, albo po prostu sie zaakceptować! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Co prawda to prawda...Bo dobrze dobrany stanik to klucz do sukcesu.Jeżeli jest dobrze dobrany to kobieta czuje się oczywiście komfortowo jak nic jej nie uciska ani nie wisi jak na wieszaku,że tak się wyrażę.Ja tam mam mały biust i nie zmieniłabym tego.Wiele facetów by się na pewno spotkało,którym podobają się nadmuchane lale z okładki a swoje żonki czy narzeczone mają jak najbardziej naturalne.
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Autorko, uwierz, są większe problemy niż mały biust.
Też mam mały, ale nie narzekam, bo co zrobić ?? Masz 3 wyjścia : operacja, tabletki lub akceptacja. Innego wyjścia nie ma ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:29.