małe piersi:( - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-08-14, 20:07   #1
katrine1991
Przyczajenie

małe piersi:(

Witam! Już tak naprawdę nie wiem co mam robić... Mam strasznie małe piersi, a właściwie wogle ich nie mam, jakieś takie tylko pryszcze;( Żaden stanik na mnie nie pasuje, a już wyjście na plażę czy rozebranie się wogle nie ma mowy. Operacja wogle nie wchodzi w grę, bo nie mogłabym znieść chyba myśli, że mam jakieś obce ciało w sobie, zresztą jest strasznie droga.

A dokładnie mam 21 lat i mam problemy hormonalne. Leczę się ciągle u ginekologa, ale jak pytałam, czemu biust jest mały, to mówił, że taka uroda podobno. W rodzinie nikt nigdy nie miał podobnego biustu co ja. Piłam różne zioła i nic nie pomagały tak naprawdę. Co prawa jestem szczupła i mam szybką przemianę materii, a jak już trochę przytyję to wszystko idzie w brzuch czy boczki. Mam okropny trądzik od wielu, wielu lat i nie mogę uporać się z nim...

Może ktoś miał podobny problem i jakimś cudem udało się choć trochę powiększyć piersi. Jestem strasznie załamana i nie mogę poradzić sobie z tym. Tak naprawdę nikt mnie nie rozumie. Każdy uważa, że nie powinnam się przejmować, ale mam dużo kompleksów z tego powodu.

Proszę pomóżcie!
katrine1991 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-14, 20:22   #2
mpt
Zakorzenienie

Dot.: małe piersi:(

Cytat:
Napisane przez katrine1991 Pokaż wiadomość
Witam! Już tak naprawdę nie wiem co mam robić... Mam strasznie małe piersi, a właściwie wogle ich nie mam, jakieś takie tylko pryszcze;( Żaden stanik na mnie nie pasuje, a już wyjście na plażę czy rozebranie się wogle nie ma mowy. Operacja wogle nie wchodzi w grę, bo nie mogłabym znieść chyba myśli, że mam jakieś obce ciało w sobie, zresztą jest strasznie droga.

A dokładnie mam 21 lat i mam problemy hormonalne. Leczę się ciągle u ginekologa, ale jak pytałam, czemu biust jest mały, to mówił, że taka uroda podobno. W rodzinie nikt nigdy nie miał podobnego biustu co ja. Piłam różne zioła i nic nie pomagały tak naprawdę. Co prawa jestem szczupła i mam szybką przemianę materii, a jak już trochę przytyję to wszystko idzie w brzuch czy boczki. Mam okropny trądzik od wielu, wielu lat i nie mogę uporać się z nim...

Może ktoś miał podobny problem i jakimś cudem udało się choć trochę powiększyć piersi. Jestem strasznie załamana i nie mogę poradzić sobie z tym. Tak naprawdę nikt mnie nie rozumie. Każdy uważa, że nie powinnam się przejmować, ale mam dużo kompleksów z tego powodu.

Proszę pomóżcie!
Masz rację, Ty jedna na całym świecie masz mały biust
Nie urośnie Ci już (no chyba że w ciąży), zostało Ci zaakceptować to, co dostałaś od natury. Zakładaj powiększające staniki, idź do brafitterki, zadbaj o figurę - zgrabne dziewczyny z małym biustem wyglądają świetnie, więc dbaj o to, żeby nie wylewały Ci się "boczki". Wylecz trądzik u dermatologa i uwierz, że mały biust też może być piękny.
Stary 2012-08-14, 20:24   #3
lizawietta
Zadomowienie

Cytat:

Proszę pomóżcie!

a ile masz w biuście i pod?

shred level1 level2 level3
Mel B :
posladki
ramiona
lizawietta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-14, 20:32   #4
katrine1991
Przyczajenie

Wiem, że dużo osób ma małe piersi, ale chodzi o to, że dla mnie nawet rozmiar 0 byłby za mały;( Mam pod 70, a w 76 ale jest on jakby to powiedzieć, taki spiczasty i żaden stanik nie pasuje na niego i w rzeczywistości wygląda na mniejszy.

Może jest jednak ktoś taki jak ja, kto nie miał biustu jak ja, a jednak może dzięki jakimś tabletkom czy sposobom udało się choć trochę go powiększyć?
Stary 2012-08-14, 20:37   #5
rousse
BAN stały

Cytat:

Proszę pomóżcie!
Najpierw podaj swoje wymiary może Ci się tylko wydaje...

Operacja nie musi oznaczać ciała obcego

Edit: zajrzałaś do tego wątku ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=527809&page=109
czy to 70 to jest zmierzone ciasno i na wydechu?

Edytowane przez rousse
Czas edycji: 2012-08-14 o 20:40
rousse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-14, 20:41   #6
tosiajola
Rozeznanie

Ja też mam baaaardzo maly biust, jeśli to cię pocieszy Nigdy się tym zbytnio nie przejmowałam, mnie się podoba. A niby po co ci większy? Dlaczego akurat z większymi piersiami czułabyś się lepiej? Przecież małe też są bardzo ładne, a stanik jak już ktoś pisał możesz sobie dobrać z pomocą brafiterki i ładnie wymodeluje twoje piersi.
Ja noszę 65B, choć szczerze mówiąc mam trochę problem z doborem stanika.

Hermann Hesse

Edytowane przez tosiajola
Czas edycji: 2012-08-14 o 20:48
tosiajola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-14, 20:52   #7
katrine1991
Przyczajenie

Nie chcę dużego biustu, ale żeby przynajmniej mieścił się do stanika, bo jak narazie noszę push-up, ale jest pusty. Kupić jakąkolwiek bluzkę, nie mówiąc już o sukience to koszmar.
Stary 2012-08-14, 21:00   #8
babcia_miecia
Zadomowienie

Przecież wiele z nas ma małe piersi. Jeśli dziewczyna jest szczupła, to zupełnie naturalne. Ja sama mam figurę gruszki i od pasa w górę jestem przeraźliwie chuda (biust 65C lub 70B na ostatnią sprzążkę) i nie przejmuję się docinkami ze strony koleżanek czy rodziny. Nie zmienisz rozmiaru swojego biustu, ale na przykład podkreślanie talii czy korzystny krój ubrań mogą skutecznie odwrócić od niego uwagę.
Zresztą mały biust jest ładny. Zauważyłam, że małobiuściastym łatwiej jest zaszaleć z różnymi krojami sukienek, w wielu ubraniach wyglądają bardzo korzystnie i rzadko ich ubiór jest wulgarny.
Jeśli bardzo Ci w danym dniu przeszkadza mały biust, to można zawsze założyć golf lub bluzkę z żabotem. Osobiście już dawno porzuciłam usztywniane staniki push-up i jestem szczęśliwa.

Poza tym, kobieca atrakcyjność to nie tylko piersi. To także piękne włosy, szczery uśmiech, zgrabne nogi, ładne ramiona i cała masa innych czynników, które sprawiają, że np. pani Kasia Pakosińska bardzo się podoba mężczyznom a już Iga Wyrwał niekoniecznie Jeśli nie masz biustu, to pewnie natura obdarzyła Cię innymi atutami i je właśnie warto podkreślać.
babcia_miecia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-14, 21:34   #9
Valoissa_
Raczkowanie

Ciesz się, że masz mały biust I w żadnym wypadku nie męcz się z żadnymi stanikami.

Valoissa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-14, 21:42   #10
_cup of tea_
Zakorzenienie

inwestuj w to na co masz wpływ- dbaj o siebie, ciekawie ubieraj (co nie znaczy drogo), podkreślaj atuty budowy (bo na pewno je masz - kobieca figura nie "składa się" tylko z biustu) rozwijaj się, czytaj, miej hobby i poglądy, a wielkość biustu zepchnij w głowie na sam dół dolnej szuflady Rozmiar stanika naprawdę nie ma istotnego znaczenia!
_cup of tea_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-14, 22:02   #11
asta9126
Zadomowienie

warto zabawić się w dobranie odpowiedniego stanika zmierz się pod biustem ciaśniutko i w biuście luźniej. Też miała kompleksy, bardziej były związane ze stanikiem niż z samy biustem spróbuj!
Stary 2012-08-14, 22:55   #12
ulinkaaa
Zakorzenienie

W dzisiejszych czasach dobry stanik może zdziałać cuda.
w nicości za oknem, gdy budzą się mgły...
ulinkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-14, 23:20   #13
201803300917
Konto usunięte

ja nie wiem co to za wysyp tego typu wątków ostatnio. ja wiem, ze media lansują duże piersi ale litości. cycki to cycki nie muszą być duże żeby były fajne
201803300917 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-15, 00:03   #14
anoska
Zakorzenienie

też mam małe i pogodziłam się z tym już daaawno temu. Jedyny napad szału pamiętam za czasów gimnazjum, kiedy to koleżankom na wf podskakiwały piersi a mi na dzień dzisiejszy nie (mam 23 lata)
nie rozumiem jak można śmiać się z małego biustu, jak w ogóle rodzina może się z tego śmiać wiedząc, że ktoś ma z tym problem. Jeśli masz problemy hormonalne to może odpowiedni poziom hormonów wpłynie na to, że piersi będą większe, dlatego może warto żebyś przeszła się do endokrynologa?
Wiesz co, dokładnie nie pamiętam ile, ale chyba mam podobne wymiary co Ty, chodzi mi też o tę różnicę 'pod i na'. Nie kupuję nigdy push-upów, bo nie widzę sensu, żeby sztucznie powiększać sobie to i owo, zresztą tam jest tylko gąbka... Kupuję zawsze staniki z szeroko rozstawionymi miseczkami, bo wtedy ładnie przylegają i nic nie odstaje pomiędzy piersiami. Dodatkowo jak się człowiek schyli to nie ma efektu 'pustej miski'. I wybieraj większe miseczki, żeby aż niemalże pod pachy sięgały, wtedy pierś ma naprawdę ładny kształt mimo, że bez biustonosza tak naprawdę nie ma żadnego kształtu bo sterczą tylko sutki...
Powiedz mi jeszcze jaką masz sylwetkę?

Mam nadzieję, że moje rady Ci pomogą
Stary 2012-08-15, 11:21   #15
new_me
Zadomowienie

tez mama male ale nie pogodzilam sie z tym i nie pogodze tymbardziej ze czy pojde na plaze czy gdziekolwiek indziej widze same biusciaste osobniki, chociaz to to juz chyba zboczenie jakies i zawsze na to zwracam uwage dobija mnie tez to ze tak jak u autorki gdzy przytyje to w biust mi idzie na samym koncu moze nie mam jakichs mikroskopijnych piersi ale wg mnie takie jak mam pasowalyby komus kto przy moim wzroscie wazylby moze ok 47-50kg a mi tam blizej jednak do 60 pozostaja marzenia o operacji bo na cod przestalam juz dawno liczyc
new_me jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-15, 11:25   #16
201803300917
Konto usunięte

skoro masz 6 cm różnicy to oznacza, ze płaska nie jesteś i coś ci tam wystaje
a według kalkulatora masz rozmiar 65A. polecam przejść się do jakiegoś dobrego sklepu i kupić dobrany stanik. to serio dużo daje.
zresztą spójrz ile znanych i powszechnie uznawanych za seksowne kobiet ma małe piersi. i to im wcale nie ujmuje kobiecości.
201803300917 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-15, 14:23   #17
rousse
BAN stały

Cytat:
Napisane przez maconha89 Pokaż wiadomość
skoro masz 6 cm różnicy to oznacza, ze płaska nie jesteś i coś ci tam wystaje
a według kalkulatora masz rozmiar 65A. polecam przejść się do jakiegoś dobrego sklepu i kupić dobrany stanik. to serio dużo daje.
zresztą spójrz ile znanych i powszechnie uznawanych za seksowne kobiet ma małe piersi. i to im wcale nie ujmuje kobiecości.
A może i 60B, coś mi się wydaje, że pierwszy raz nikt się dobrze nei potrafi zmierzyć
rousse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-15, 15:08   #18
katrine1991
Przyczajenie

Ja ostatnio na plaży byłam kiedy byłam małą dziewczynką, tak się wstydzę swego ciała. Te staniki, które mi proponujecie i tak pewnie byłyby za duże, bo u mnie nie ma co unosić...

Obecnie biorę Diane 35 przez tydzień na mój straszny trądzik-może mi pomoże, a przy okazji słyszałam, że może urosnąć trochę biust, a ja bym cieszyła się, żeby on chociaż trochę urósł. Jak narazie nie ma żadnych zmian i trochę powoli przestaję wierzyć, że może coś mi urosnąć z tego powodu, bo jakiekolwiek efekty miały dziewczyny, które mają trochę tego biustu, a nie tak jak ja...
Stary 2012-08-15, 15:34   #19
anoska
Zakorzenienie

no może być większy mój przy tabsach też podskoczył aż dziwnie mi z nim było i wręcz mi przeszkadzał

z drugiej strony jeszcze nie spróbowałaś zmierzyć jakiegoś stanika i już narzekasz, że będzie za duży. Trochę więcej zaangażowania, bo albo chcesz lepiej wyglądać i mieć dobrze dobrany stanik, który nada Twoim piersiom kształtu i zrobi z Ciebie atrakcyjna babke, albo będziesz siedziała dalej i jęczała, a wtedy to nie rozumiem sensu zakładania wątku
i jeśli ma Ciebie to w jakikolwiek sposób pocieszyć, to wg kalkulatora mam 65AA, więc mam nawet i taki sam biust jak Ty. Ostatnio kupiłam baaaardzo fajny cielisty biustonosz w pepco za szalone 13zł, rozmiar 70B i rzekłabym, że jest idealny!! Idź i zmierz, to nic nie kosztuje...

a co do plaży to też zawsze miałam problem z doborem góry. W tym roku odwiedziłam baaaardzo dużo sklepów, zmierzyłam wszystkie stroje, które mi się podobały i zrobiłam zdjęcie i porównywałam w którym korzystniej wyglądam. Wszystkie trójkąty odrzuciłam w kąt, bo sięgały mi od obojczyka do grubo pod piersią i strasznie śmiesznie w nich wyglądałam, jak dziecko... W housie kupiłam idealny strój. Góra jest w rozmiarze nie S, a L (!), tylko dlatego, że S mnie gorzej spłaszczała i ściskała, a w L niczego mi nie odbiera, a dodaje kształtu.

Chcę Ci tylko dać przykład, że jak ktoś chce to znajdzie i odpowiedni strój i odpowiedni stanik. Tylko trzeba zacząć działać i szukać...

Edytowane przez anoska
Czas edycji: 2012-08-15 o 15:35
anoska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-15, 17:16   #20
katrine1991
Przyczajenie

anoska szczerze mówiąc trochę mnie pocieszyłaś, może jest jakaś nadzieja dla mnie. A z tymi stanikami to jest tak, że przymierzyłam już sporo i tylko zawsze się załamywałam, a może faktycznie rozmiar rozmiarowi nierówny i trzeba brać nawet te większe

A mogłabyś powiedzieć czy też masz jakieś problemy hormonalne? I po jakim czasie widziałaś efekty po dianie?
Stary 2012-08-15, 18:39   #21
anoska
Zakorzenienie

Cytat:
anoska szczerze mówiąc trochę mnie pocieszyłaś, może jest jakaś nadzieja dla mnie. A z tymi stanikami to jest tak, że przymierzyłam już sporo i tylko zawsze się załamywałam, a może faktycznie rozmiar rozmiarowi nierówny i trzeba brać nawet te większe

A mogłabyś powiedzieć czy też masz jakieś problemy hormonalne? I po jakim czasie widziałaś efekty po dianie?
nie, nie mam problemów hormonalnych i nie brałam diany
Stary 2012-08-15, 19:30   #22
marrunia
Raczkowanie

Cytat:
Ja ostatnio na plaży byłam kiedy byłam małą dziewczynką, tak się wstydzę swego ciała. Te staniki, które mi proponujecie i tak pewnie byłyby za duże, bo u mnie nie ma co unosić...

Obecnie biorę Diane 35 przez tydzień na mój straszny trądzik-może mi pomoże, a przy okazji słyszałam, że może urosnąć trochę biust, a ja bym cieszyła się, żeby on chociaż trochę urósł. Jak narazie nie ma żadnych zmian i trochę powoli przestaję wierzyć, że może coś mi urosnąć z tego powodu, bo jakiekolwiek efekty miały dziewczyny, które mają trochę tego biustu, a nie tak jak ja...
Przepraszam, że z innej beczki ale jak przeczytałam Diane35 to mi się włosy zjeżyły! Miałaś robione badania hormonalne? Diane to trucizna! Nabawiłam się od niej żylaków, a inne dziewczyny nawet zatorowości płucnej! Ja brałam bez badań hormonalnych, przez problemy z cerą. Proszę dla swojego dobra pójdź do dobrego gina i zrób badania. Potem wybierzcie tabletki odpowiednie.

Katrine posłuchaj cup of tea, babci mieci dziewczyny dobrze prawią Postaraj się znaleźć w sobie coś co wg Ciebie jest piękne! A brać hormony to nie problem, ale nabawić się choroby dzięki temu to już nie żarty

Edytowane przez marrunia
Czas edycji: 2012-08-15 o 19:32
marrunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-15, 19:47   #23
Sumi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anoska Pokaż wiadomość
Kupuję zawsze staniki z szeroko rozstawionymi miseczkami, bo wtedy ładnie przylegają i nic nie odstaje pomiędzy piersiami. Dodatkowo jak się człowiek schyli to nie ma efektu 'pustej miski'. I wybieraj większe miseczki, żeby aż niemalże pod pachy sięgały, wtedy pierś ma naprawdę ładny kształt mimo, że bez biustonosza tak naprawdę nie ma żadnego kształtu bo sterczą tylko sutki...
Powiedz mi jeszcze jaką masz sylwetkę?

Mam nadzieję, że moje rady Ci pomogą
niech lepiej dziewczyna pójdzie do brafitterki do sklepu gdzie mają małe obwody to jej dobierze idealny stanik. Miseczka musi sięgać pachy - fiszbina celować w środek pachy i kończyć się wysoko bo tylko to gwarantuje dobre zebranie biustu z boków i przesunięcie go na środek. Nie wiem co Ci odstaje między piersiami przy wąskim mostku (stanika), mostek jako by nie był ma przylegać do ciała, jeśli biust jest większy a mostek szeroki to wtedy leży na piersiach zamiast mostku i cały stanik jest krzywo i odstaje, ale mówimy w tym wątku o małym biuście.

Cytat:
Napisane przez marrunia Pokaż wiadomość
Przepraszam, że z innej beczki ale jak przeczytałam Diane35 to mi się włosy zjeżyły! Miałaś robione badania hormonalne? Diane to trucizna! Nabawiłam się od niej żylaków, a inne dziewczyny nawet zatorowości płucnej! Ja brałam bez badań hormonalnych, przez problemy z cerą. Proszę dla swojego dobra pójdź do dobrego gina i zrób badania. Potem wybierzcie tabletki odpowiednie.

Katrine posłuchaj cup of tea, babci mieci dziewczyny dobrze prawią Postaraj się znaleźć w sobie coś co wg Ciebie jest piękne! A brać hormony to nie problem, ale nabawić się choroby dzięki temu to już nie żarty
Brałam prawie rok i nic mi nie było, byłam pod stałą kontrolą gina.
Stary 2012-08-15, 20:06   #24
anoska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sumi Pokaż wiadomość
niech lepiej dziewczyna pójdzie do brafitterki do sklepu gdzie mają małe obwody to jej dobierze idealny stanik. Miseczka musi sięgać pachy - fiszbina celować w środek pachy i kończyć się wysoko bo tylko to gwarantuje dobre zebranie biustu z boków i przesunięcie go na środek. Nie wiem co Ci odstaje między piersiami przy wąskim mostku (stanika), mostek jako by nie był ma przylegać do ciała, jeśli biust jest większy a mostek szeroki to wtedy leży na piersiach zamiast mostku i cały stanik jest krzywo i odstaje, ale mówimy w tym wątku o małym biuście.
ale po co mi to tłumaczysz skoro ja to wiem?
i mi nic nie odstaje między piersiami, chyba niedokładnie przeczytałaś mój post
Stary 2012-08-15, 20:13   #25
katrine1991
Przyczajenie

Na Diane każdy reaguje inaczej, ja mam problemy hormonalne, co sam mój ginekolog mi powiedział, a poza tym jeszcze ten trądzik, co tylko potwierdza moje problemy. Jak narazie zaczęłam niedawno łykać tabsy, zobaczymy co się stanie. Tak naprawdę to mam nadzieję, że dzięki nim trochę mi się powiększy biust.

A może jakieś tabletki ziołowe by mi pomogły... Tylko ważne dla mnie jest to, czy pomogły komuś, kto ma podobne problemy jak ja.
Stary 2012-08-15, 20:17   #26
lizawietta
Zadomowienie

Cytat:
Na Diane każdy reaguje inaczej, ja mam problemy hormonalne, co sam mój ginekolog mi powiedział, a poza tym jeszcze ten trądzik, co tylko potwierdza moje problemy. Jak narazie zaczęłam niedawno łykać tabsy, zobaczymy co się stanie. Tak naprawdę to mam nadzieję, że dzięki nim trochę mi się powiększy biust.

A może jakieś tabletki ziołowe by mi pomogły... Tylko ważne dla mnie jest to, czy pomogły komuś, kto ma podobne problemy jak ja.

Daj spokój, nie ma żadnych cudownych tabletek- pic na wodę.
Gdyby było inaczej, nie byłoby operacji.

shred level1 level2 level3
Mel B :
posladki
ramiona
lizawietta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-15, 20:38   #27
Sanaga
Przyczajenie

Oooj znam ten ból... W biuście mam 85 cm, pod 80... To jest okropne, wstydzę się chodzić w stroju nad jeziorem, nawet przed chłopakiem mam opory, bo ostatnio mi zażartował, że czemu ja tam nic nie mam Niby niewinny żarcik, ale mam kompleksy i zabolał jak cholera. Mam 19 lat i też wątpię w cud, że nagle mi urośnie biust staram się zaakceptować to, ale wiecie jak jest. Przytyję to też mi tam nie idzie, tylko właśnie jak Autorce w tyłek i brzuch. Czuję się wręcz aseksualnie, bo mam figurę chłopca jakiegoś. Eh...
Sanaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-15, 21:00   #28
marrunia
Raczkowanie

Cytat:

Wszystkie tabletki działają (antykoncepcyjne) tylko wtedy jak je przyjmujesz. Przestajesz brać to i efekty znikają. Taka jest prawda. Możesz brać zioła, hormony, ale nie bierz nic sama. Konsultuj się z lekarzem. Jesteś młodą kobietą i nie powiedziane, że za rok nawet 2 piersi Ci nie podrosną. A powtarzam szkoda niszczyć sobie organizm. Nie pisała bym Ci kazań gdybym sama nie miała nauczki z eksperymentami i "zabawą" hormonami... Lekarz może mówić różne rzeczy, ale jeśli nie zleci Ci badań hormonalnych to nie wierz mu na słowo! Choćby był mistrzem w swojej dziedzinie.
Stary 2012-08-15, 21:02   #29
katrine1991
Przyczajenie

Dokładnie, też tak się czuję. Wiem, że najważniejsze to zaakceptować siebie, ale jak widzisz 12-latkę, która ma większy biust od Ciebie, to jest naprawdę trudno.
Stary 2012-08-15, 22:01   #30
marrunia
Raczkowanie

Musisz po prostu poćwiczyć pewność siebie! Ja też mam kompleks na punkcie biustu, ale już nie taki jak np 5 lat temu Na rawdę rozumiem jak jest Ci ciężko, ale musisz mieć coś w sobie czego mogą zazdrościć Ci inni! Tak to już jest Mam koleżankę, która ma chłopięcą sylwetkę jak Ty. Identyczny biust ma 28 lat. Ale ma tak piękne włosy, tak piękne oczy i szczupłe nogi, że założę się, nie jedna dziewczyna z dużym biustem chciałaby się z nią zamienić na te atuty o których wspomniałam! Tak to działa kochana
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości