|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Październik - depilator PHILIPS, puder bambusowy, perfumy FM nr 98 - Mexx Woman
NIEAKTUALNE
Hej dziewczyny ![]() w tym miesiącu mam do wymiany: kolor zielony: dokładka kolor szary:wyminione 1. Depilator Philips - uzywany kilka razy (jednak mam za słabe nerwy na tę metodę depilacji) stan bdb więc chętnie się wymienię. Niestety nie mam instrukcji obsługi ale spróbuje jeszcze znaleźć ![]() 2.Puder bambusowy z biochemii urody. Odsypałam dla siebie i nieużywaną resztą chętnie się wymienię, bo strasznie wolno się go zużywa ![]() 3. Perfumy z FM nr 98 jest to odpowiednik Mexx Woman zostało mi ok 12ml, zapach mi się troszkę znudził więc chętnie wymienię się na próbkę innego 4. Odżywka dwufazowa biowax do włosów suchych i zniszczonych zostało ok 75ml niestety zgubiłam zatyczkę ale do czasu wysyłki postaram się jakoś zabezpieczyć ![]() 5.Serum do włosów Marion termo-ochrona użyłam może 3 razy, teraz już włosów nie prostuję więc jest mi zbędne zapachy które by mnie szczególnie interesowały to:
#D&G Light Blue # Penthaligon's Violette #Violetta di Parma #Yardley April Violets #V Valentino #Guerlain Insolence #Escada Moon sparkle #Thierry Mugler, Angel poza tym chętnie wymienię się na próbki/odlewki np. podkładu Revlon ColorStay dla cery tłustej odcień 150 Buff lub Rimmel Match Perfection Cream Gel Foundation - 103 True Ivory
drożdże od 31.07.2012 Jantar od 06.08.2012r 31.08.2012 - 48cm 23.01.2013 -58cm cel - 77cm ![]() Edytowane przez olkaa7x Czas edycji: 2012-11-23 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październik - depilator PHILIPS, puder bambusowy, perfumy FM nr 98 - Mexx Woman
Coś za depilator?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październik - depilator PHILIPS, puder bambusowy, perfumy FM nr 98 - Mexx Woman
coś za depilator i fm ?
---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- podziękuję taka wymiana nie miałby sensu, biorąc pod uwagę koszty wysyłki
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
coś za puder bambusowy i FM?
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Ok. Mi pasuje
![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
a cos za depilator
![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś za depilator oraz
4. Odżywka dwufazowa biowax do włosów suchych i zniszczonych zostało ok 75ml niestety zgubiłam zatyczkę ale do czasu wysyłki postaram się jakoś zabezpieczyć 5.Serum do włosów Marion termo-ochrona użyłam może 3 razy, teraz już włosów nie prostuję więc jest mi zbędn
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.