![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Marzec. Lokówka 38 mm, Meteoryty i kilka pachnidełek.
WĄTEK NIEAKTUALNY
Nowy wątek - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=678468 [COLOR="Silver"]Witam. Poniżej rzeczy, które chętnie wymienię. Na pierwszy ogień idzie gruba lokówka Remington do dużych fal 38 mm Pro Soft Ci151. Tu jest bardzo szczegółowy opis - http://remington24.pl/sklep/lokowki-...ton-ci151.html Lokówkę dostałam ponad rok temu i niestety nie mogę się do niej przekonać. Jest w stanie idealnym, mam pokrowiec, pewnie pudełko też gdzieś jest. Oprócz tego chętnie się pozbędę: 1. Guerlain Meteoryty - mieszanka Beige Chic i Glittering Pearls, używane, w zastępczym pudełku po innym pudrze Guerlain. Stan na zdjęciu. Wymienione z parisienne__ 2. Kulki brązujące Giordani Gold. Stan na zdjęciu (zawiasy poszły i wieczko niestety odpada). Nie będę wybredna ![]() 3. Givenchy, Oblique Play - 14/20ml. Stara wersja. Flakonik z "obudową". Zapach niedostępny od paru lat. Tu można sobie o nim poczytać: 4. Odlewka Perles de Lalique - chyba z 10 ml., Perles de Lalique ( z wymiany na forum gazetowym) 5. Odlewka La Perla - Dark Extacy - 5 ml, raz psiknięte. (z wymiany na forum gazetowym) DOKŁADKA 25/04 6. Sztuczne rzęsy Ingot (71S) - piękne, delikatne, mięciutkie, krótsze w wewnętrznym kąciku, dłuższe w zewnętrznym - piękne firanki, bez nachalnego efektu, ale niestety nie umiem je przykleić ![]() 7. Maska L`Biotica Biovax (wersja do włosów wypadających) - 250 ml, użyłam ją z 3 razty, ubyło pewnie ok. 50 ml 8. Sephorowa Wanilia - 95/100 ml 9. Sephorowa Wanila-Karmel - 95/100 ml 10. Podkład Parure Aqua, odcien 13 Rose Naturel - nowy tester 15 ml. Dokładka majowa: 11. Olejek Vatika Dabur w wersji stałej - pierwotna pojemność 150 ml, ubytek ok. 15% 12. Perfumy Trussardi Inside - pierwotna pojemność 100 ml, pozostała połowa. 13. Wyjątek ubraniowy. Słynna bluzka z baskinką z HM Trend czarna. Nowa z metką. Rozmiar 38. Kupiłam ją za 99 zł i za coś o podobnej wartości będę chciała wymienić (jakieś perfumy, kolorówkę lub pielęgnację z górnej półki). Ubrania raczej mnie nie interesują. 14. Perfumy Mandragore - Annick Goutal - 50/100 ml (bez korka). DOKŁADKA CZERWCOWA 15. Olejek Sesa 90 ml kupiony na Helfach - wymiana tylko na olejek Khadi. 16. Kultowy i nieosiągalny już zapach Issey Miyake Le Feu Light - 35-40/50 ml (tylko za inny zapach - najchętniej Likierowy Aniół, Dolce Vita, Mouboussin EDP lub EDT, Silver Night La Praire). Mój mały prywatny regulamin. Jeśli zapytałaś mnie w moim wątku, w nim też spodziewaj się odpowiedzi. Wysyłam przesyłki jako polecone, w kopercie bąbelkowej i tego wymagam również od drugiej osoby. Osoby z ilością przekupek mniej niż 10 proszę o wysłanie jako pierwsze. Jeżeli coś mnie zainteresuje w twoim wątku na pewno odpiszę. Zapraszam do wymiany ![]() Szukam: - dobrej bazy pod cienie - nowych tuszy: Lancome Virtuos, 2000 Calorie, Masterpiece Max, One By One, Collosal - różu w kremie, mussie Maybelline - paletki Sleek Curacao lub matów Ultra Mattes V2 Darks, - wszelkiej maści naturalnych olei - masek stapiz sleek line oraz mlecznej Kalos, - kremów BB, - błyszczyka Bourjois Gloss Menthol - pachnideł... Nie interesują mnie ubrania, biżuterią, pielęgnacja i kolorówka z niższej półki. Edytowane przez Vishnja Czas edycji: 2013-02-25 o 10:50 Powód: Nowy wątek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: Marzec. Lokówka 38 mm, Meteoryty i kilka pachnidełek.
Coś u mnie za lokówkę?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Na pierwszy ogień idzie gruba lokówka do dużych fal 38 mm Pro Soft Ci151.
Tu jest bardzo szczegółowy opis - http://remington24.pl/sklep/lokowki-...ton-ci151.html wiele oddam Guerlain Meteoryty - mieszanka Beige Chic i Glittering Pearls, używane, w zastępczym pudełku po innym pudrze Guerlain. Stan na zdjęciu. poszukam poza wątkiem
Edytowane przez Ruda_kita Czas edycji: 2012-03-07 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() coś za lokówkę, kuleczki giordani, 3. Givenchy, Oblique Play
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za lokówkę
![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie za Guerlain Meteoryty - mieszanka Beige Chic i Glittering Pearls, używane, w zastępczym pudełku po innym pudrze Guerlain. Stan na zdjęciu.
2. Kulki brązujące Giordani Gold. Stan na zdjęciu (zawiasy poszły i wieczko niestety odpada). ???
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
maffash, marylinda, aaurinko, Ruda_kita, Dagmalka87 - dziękuję, dziewcznyny, ale nic nie znalazłam
Hej, szkoda że nie masz "cudownej wody" EDP lub Elixir - bo może byśmy się dogadały. Dziękuję, jedynie paletki Sleek mi się podobają, ale za lokówkę to chyba za mało. Może 5 diora, ale nie wiem, czy to nie za wiele ![]() Podoba mi się Lola EDT i Organza, chociaż obydwa swego czasu odesłałam w świat. Szkoda, że nie masz już Hot Couture. Możemy pogadać ![]() A jakie masz termoloki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu jest dobrze pokazane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za lokówkę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Mam odlewkę ok. 7 ml wersji Eau des Merveilles
![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2012-03-08 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Mon9, dzięki za fotkę, obadam, pomyślę
![]() Podoba mi się Champs Elysess (miałam je kiedyś i ostatnio myślałam nawet o powrocie) kremik liftingujący Lierac lub LRP. Możemy pogadać ![]() Hmmm, kurcze tylko to za meteorki mi się "nie opyla". |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Już patrzyłam, ale niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
A ile oferujesz Shalimar'a i czy to odlewka, czy flakonik?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Pola chciałabym na inne perf. A coś poza .........?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Dziękuję, nic nie wypatrzyłam.
Shalimar to flakon 75 ml, ale niestety zostało go około 10-12 ml. Oprócz tego co wymieniłam mogę zrobić odlewki z własnych flakonów - np. Mandragorę, Figę L`Artisana, Eaudemoiselle, Extravagance de Amarige. Coś poza, to nie za bardzo. Najprędzej wymieniłabym ją na jakiś zapach, ewentualnie może termoloki, albo jakiś dobry puder i tusz. Edytowane przez Vishnja Czas edycji: 2012-03-09 o 08:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Hej, jeszcze nie. Tak jak pisalam dopiero w weekend mi się uda.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Szkoda, że tak mało. A ile zostało Ci Trussardi i od kiedy masz kuleczki Oriflame?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
niestety z Waniliami się nie polubiłam a mialam dużo sampli i jadalna mi nie leży co do inside to postaram się przetestować w poniedziałek i dam znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
witaj, może coś u mnie za meteorki?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.