![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nieaktualne
Nieaktualne
Witam w mojej nowej kosmetyczce ![]() Moje zasady: - wysyłam pierwsza lub jednocześnie do osób, które mają co najmniej 20 przekupek lub z którymi juz się wymieniałam; - odpisuję u was i proszę o to samo; - chętnie wymieniam się osobiście na terenie Warszawy; - wysyłki robię tylko raz-dwa razy w tygodniu - czesciej niestety nie daje rady, weźcie to pod uwagę przy umawianiu się ze mną na wymianę; Wymienię się na: - ubrania damskie - w rozmiarze s/m, w klasycznym, kobiecym stylu (nie dla nastolatek); - ubrania dziecięce - na chlopca 104cm lub wiecej oraz na dziewczynke 86cm i wiecej, tez buciki - rozmiar 25 i wiecej dla chłopca i 19 i więcej dla dziewczynki; - ubrania meskie - tylko nowe lub w stanie idealnym, rozmiar m/l - dodatki - paski, torebki, szale, apaszki, rekawiczki, nakrycia glowy - wszystko w stylu niesportowym - buty - rozmiar 38, najchetniej skorzane lub choc ze skorzana wkladka; - kosmetyki - najchetniej: ~pielegnacyjne - kremy nawilzajace, do cery 25+, balsamy do ciala brazujace, nawilzajace, zele pod prysznic, balsamy do ust (tylko nowe), zele do mycia twarzy ~do wlosow kreconych - szampony, odzywki, pianki, lakiery, spraye ~kolorowe (nie z najnizszej polki - odpadaja wibo itp.) - najchetniej w odcieniach brazu, bezu, szarosci - kolory ziemi, naturalne, pilnie podkłady, kremy koloryzujące, czarne tusze nie przyjmuje probek i kosmetykow ktorych jest mniej niz 40-50%; - perfumy - tylko oryginalne, nie interesuja mnie odlewki; lubie tez mgielki do ciala - książki - głównie po angielsku (zarowno oryginalne po angielsku jak i tlumaczenia na angielski innych dziel), podreczniki do nauki jezyka angielskiego, słowniki, szczegolnie specjalistyczne. Jesli nie macie niczego z tej listy to prosze nie proponujcie mi wymiany - szkoda waszego i mojego czasu. Legenda: kolor fioletowy - rezerwacje kolor jasnofioletowy - nie ma kolor pomarańczowy - dokładki Zapraszam tez do mojego watku ciuszkowego! Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2014-10-01 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kosmetyczka na wymianę :)
Pielęgnacja
1. Nawilzajace mleczko w sprayu bez splukiwania do wlosow suchych i zniszczonych Avon Advance Techniques, zostalo okolo 40% ze 150ml Dotleniajaca kuracja do skory glowy Avon Advance Techniques, zostalo ponad 50% ze 150ml Ochronny krem nawilzajacy SPF 15 dla cery normalnej i suchej Artistry, z oryginalnym pudelkiem, choć uszkodzonym na dole (zamokło i nie ma jednego fragmentu), mam z wymiany ale jest nie dla mojej skory, 90% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zapachy 1. Pur Blanca Avon, psikniete 2 razy wiec praktycznie cale, Roccobarocco Jeans. jest około 50%, opakowanie lekko uszkodzone (peknięcie plastiku z boku, zewnetrznej warstwy więc nic się nie wylewa itp. oraz przybrudzone) Coty, The Healing Garden - Green Tea, około 70% (szczegóły zdjęcie) 2. Zdjęcie peknięcia Roccobarocco |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Kolorówka - twarz 1. Max Factor Natural Minerals Foundation, odcień 75 Golden, pojemność wyjściowa 10g, jest jakieś 90% Shimmering Brush - nabłyszczający pędzel do twarzy i ciała, mozna go uzywac na kosci policzkowe zamiast bronzera latem lub na cialo zeby podkreslic opalenizne, latwe dozowanie, otwarty ale nie uzywany --> nie ma Puder Rimmel, Lasting Finish, odcień 005 Silky Beige, jest okolo 60%, gabeczka oryginalna ale troche zuzyta Puder Bourjois, prasowany, jest 90% ale gabka raczej do wymiany - tylko za inny puder lub podkład! --> nie ma Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2012-01-18 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Kolorówka - oczy 1. Cień podwójny Essence, odcień 02 Coffee Shimmer, nowy maźnięty dla sprawdzenia koloru, kod BA0G Cień podwójny Lumene, odcień 8 stardust, do stosowania na mokro lub na sucho, użyte kilka razy, więc jest jakieś 90% Cienie podwójne Avon - kolor Jade, jasna i ciemna zieleń, użyte 2-3 razy Cienie do powiek Avon colortrend, fiolet, jest 90% Cienie do powiek Manhattan, odcień Cosmic Black nr 21, jest 90% Cienie do powiek Miss Sporty, odcień 117 Flirty, jest 80% Effect Powder Gosh, Gold dust - nadaje sie do nałożenia na cienie jako delikatny brokacik, też na policzki lub dekolt, jest 90% Cien do oczu Avon, kolor Sail, uzyty 2 razy Błyszczyk do oczu Avon, kolor Cafe Shimmer, zostało ok. 70% Magnetyczny Cień do powiem ArtDeco, odcień 17, maźnięty dla sprawdzenia koloru 2. Cień Astor, odcień 120 Grey Brown, raz maźnięty Potrójne cienie Wibo, szarości, każdy kolor maźnięty raz Kredka Avon Arabian Glow, trzy funkcje - jak cień, róż/bronzer i szminka, jest około 60% Konturówka do oczu Rimmel, seria Stars, odcień 003 Brassed Off, stare złoto, 2 razy temperowana Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2012-01-18 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Kolorówka - usta Szminka Avon, odcień Rich Copper, uzyta kilka razy Szminka Avon Colortrend, odcień Chocolate treat, uzyta kilka razy Błyszczyk do ust - nie znam firmy, otwarty nieuzywany Błyszczyk do ust Avon Extreme Gloss, otwarty, nieuzywany, kolor sprawdzony na dloni Błyszczyk do ust Avon Glazewear metallic, odcień Golden, otwarty, nieuzywany, kolor sprawdzony na dloni Błyszczyk do ust Eveline 3D Colourfix, podwójny - jedna polowa to kolor a druga błyszczyk, otwarty, nieuzywany, starta etykieta więc nie wiem jaki odcień Błyszczyk do ust Eveline 3D Colourfix, podwójny - jedna polowa to kolor a druga błyszczyk, otwarty, nieuzywany Błyszczyk Lumene, Berryfun, odcień 3 - Let's Run Wild, testowany tylko na dłoni Balsam do ust Dolci Baci, Aquolina, kolor Choccolato, jest 80% Konturówka do ust Constance Carroll, odcień 4 Rose, 2 razy temperowana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
dokładka
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
2
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
3
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
z kosmetykow nic
podaj wymiary poscieli bo masz napisane 200x.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
hej cos u mnie za cien artdeco i podwony essence?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Pur Blanca Avon, psikniete 2 razy wiec praktycznie cale, mam escadę moon sparkle?
![]() odp u mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post26293498 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Zerknij na moje rzeczy moze cos cie zainteresuje
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
odpowiedziane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
nic
![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- ale ja jej już nie widzę chyba ślepa jestem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- jejkuś jakoś dziwnie spojrzałam<lol> nie chciałabyś oddać pur blanci i ew czegoś jeszcze za odlewkę escady z 50ml mogę zrobić ok 25? ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- zgadzam się ale jeszcze napisz kiedy kupowałaś pur blankę ile to ml i jaka jest data produkcji i jakie zużycie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
hej, jakbym miala sie wymienic to bym wziela ten kompakt bourjois plus jakiec cienie czy blyszczyk zeby zbalansowac cene z tym ze jestme w trakcie negocjcjacjiz jedna z wizazanek
mozesz poczekac az bede wiedziala konkretnie?
![]() |
#19 |
patrysina
|
hej wieczorem zajrzę to spróbuje coś zaproponować, a tak wogóle to podoba mi się jeszcze u Ciebie pościel i okulary stradi...
a powiedz mi jak tam kremiki z poprzedniej wymiany może chciałabyś np ich zapasik nowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
1. Max Factor Natural Minerals Foundation, odcień 75 Golden, pojemność wyjściowa 10g, jest jakieś 90%
Puder Rimmel, Lasting Finish, odcień 005 Silky Beige, jest okolo 60%, gabeczka oryginalna ale troche zuzyta Puder Bourjois, prasowany, jest 90% ale gabka raczej do wymiany - tylko za inny puder lub podkład! cos u mnie?
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
oddałabym cały wątek i poszukała cos poza nim, za mineralny róż catrice którego niestety nie ma w moim mieście
![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- wiem, wiem wybacz pomyliły mi się wątki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
podoba mi się Pur Blanca Avon zapraszam do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
najchętniej wszystko to co mam w wątku, u mnie te kosmetyki tylko się marnują. Więc jeśli byłabyś zainteresowana to moge oddac cały wątek za wode, z tym ze czekam jeszcze na odpowiedz jednej wizażanki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Lux Mundi
|
Cześć
![]() Znajdziesz coś u mnie za : 1) Pur Blanca Avon, 2)Max Factor Natural Minerals Foundation, odcień 75 Golden, 3)Shimmering Brush - nabłyszczający pędzel do twarzy i ciała ? ![]() Pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
niestety wszystko co mi sie podoba z ciuchów ma nieodpowiedni rozmiar,najfajniejsze dzinsy z c&a sa za duze...szkoda
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:30.