|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Sierpień u Anastazji ***Asos, H&M, Zara,Top Shop***
NIEAKTUALNE
![]() ZAPRASZAM DO WYMIANY ![]() Chętniej wymienię ubrania na kosmetyki. Szukam nowych kosmetyków Yves Rocher na prezent. Lipsy ze sklepu ASOS Seksowna mini. Piękny śliwkowy odcień. Ozdobiona falbanami. Seksownie wyeksponowane plecy. Z boku zapinana na zamek. Materiał: 100% poliester. ROZMIAR z metki UK 8, czyli ok. S obwód pod pachami ok. 82 cm, obwód w miejscu przejścia górnej części w spódnicę- 74 cm, obwód w biodrach ok. 92 cm. SUKIENKA nie była używana, jednak pochopnie oderwałam i wyrzuciłam papierową metkę. MISS SELFRIDGE Nowy top (metkę papierową niestety urwałam). Piękny pastelowy, jasno łososiowy kolor. Na przodzie aplikacja- motyl, dodatkowo zdobiony jetami. WYMIARY: obwód pod pachami 90 cm, długość średnia 57 cm. STRADIVARIUS Seksowna czarna mini. Materiał lekko połyskujący. Z boku zapinana na zamek. Po bokach kieszonki. W talii z tyłu gumka. Rozmiar z metki M. Obwód w pasie 74 cm, długość 37 cm. Spódnica nowa z papierową metką. InWear ze sklepu JACKPOT Piękna, zielona spódnica . Z przodu zapinana na guziki oraz zamek. Dół plisowany. Bardzo modny haftowany wzór kwiatów. Od spodu podszewka. Materiał: 100% bawełna. ROZMIAR z metki 32, ale raczej S Proszę zwrócić uwagę na wymiary: długość 61 cm, obwód w pasie 72 cm (biodrówka). SPÓDNICA jest NOWA, ale bez papierowej metki. GINATRICOT Nowa bez metki. Rozmiar około L. Śliczna spódnica mini. Od spodu podszewka. Z tyłu zapinana na zamek. Wymiary: obwód w pasie 76 cm, długość 40 cm. EVIE- nieaktualna, sprzedana na innym portalu Nowa z papierową metką. Rozmiar ok. M/L Super spódniczka mini. Z najmodniejszymi falbanami. Na materiale wzór podobny do panterki. Podaję wymiary: Obwód w pasie 72 cm (max 98 cm), Długość 35 cm. ATMOSPHERE Stan bdb. Rozm. ok. L Fajny żakiet z przodu zapinany na guziki. Po bokach kieszonki. Melanż brązowo-beżowy z małą domieszką innych kolorów. Wymiary: obwód pod pachami 92/94 cm, obwód w pasie 84 cm, długość 53 cm, długość rękawa mierzona od ramienia 60 cm. ONLY Nowa z metką. Rozm. M Szara sukienka. Bardzo ciekawy i oryginalny fason. Wiązana na szyi. Z boku sznureczki. Obwód pod pachami 80 cm, długość ok. 100 cm (sukienka po bokach jest krótsza niż z przodu- podałam długość max mierzoną od pachy). DKNY JEANS Piękna koszula. Kolor czarny. Z przodu zapinana na jeden guzik. Na przodzie materiał kopertowo zakładany. Z boku wiązanie na kokardę. Materiał: 98% bawełna, 2% elastan ROZMIAR z metki S, ale wg mnie S/M Wymiary: długość 60 cm, obwód pod pachami ok. 94 cm, długość rękawa zewnętrzna 54 cm, wewnętrzna 40 cm. Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2012-10-27 o 10:33 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień u Anastazji ***Asos, H&M, Zara,Top Shop***
DOROTHY PERKINS
Śliczny sweterek w ciemno turkusowym odcieniu. Z przodu zapinany na duży guzik. Wywijany kołnierz. ROZMIAR ok. L/XL Wymiary: długość 55 cm, szerokość pod pachami 102 cm (mierzone na płasko), długość rękawa wewnętrzna 50 cm. ICHI Nowy z metką. Rozmiar z metki L. Fajny bezrękawnik z golfem. Sweterek w kolorze ecru. Materiał: 70% akryl, 30% wełna. Obwód pod pachami 94 cm (bez rozciągania), długość mierzona bez golfu 75 cm. Vero Moda Nowa z metką. Rozmiar podany M Fajna dzianinowa tunika. Może też służyć jako sweterek z krótkim rękawem. Kolor jasno szary. Obwód pod pachami 88 cm, długość 83 cm. H&M Stan idealny- jak nowy. Rozmiar M, ale ze względu na fason na L też będzie dobry. Ażurowy sweterek, kamizelka. Oversized. Kolor czarny. Długość 80 cm, obwód pod pachami ok. 110 cm. CONSTANCE Nowa bez metki. Rozmiar ok. S/M Szara spódnica. Z tyłu zapinana na guzik i zamek. W pasie marszczona też gumka. Od spodu podszewka. Przód ozdobiony guzikami. Materiał: 75% wełna, 25% poliester. Obwód w pasie 62 cm (max 72 cm) długość 74 cm. PAPAYA Stan idealny (z tego co pamiętam w ogóle nie noszony). Rozmiar ok. M Śliczny sweterek, w pieknym zielonym, pastelowym kolorze. Z przodu zapinany na guziki. Mankiety rękawów również ozdobione guzikami. Obwód pod pachami 90 cm, długość 47 cm, długość rękawa zewnętrzna 61 cm, wewnętrzna 46 cm. H&M Stan db+. Rozmiar z metki M Śliczny sweter w kolorze ecru. Z przodu zapinany na guziki. Ozdobiony falbankami. Obwód pod pachami 94 cm, długość 45 cm, długość rękawa mierzona od ramienia 45 cm, od pachy 32 cm, obwód na samym dole 72 cm. RINASCIMENTO Nowe z metką. Spodnie w panterkę. Z przodu zapinane na zamek i guzik. Grubszy materiał w sam raz na jesień/zimę. WYMIARY: obwód w pasie 80 cm, długość od pasa do kroku z przodu 24 cm, długość nogawki -od pasa 105 cm, -od kroku 84 cm. GAP Fajne spodnie. Melanż. Z przodu zapinane na haftki oraz zamek. Nowe z metką. Rozm. ok. xs/s Obwód w pasie 72 cm (biodrówki), długość nogawki zew. 98 cm, wew. 77 cm. Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2012-08-29 o 07:56 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
MARKS&SPENCER
Cudnej urody kurtka dla małej księżniczki. Z przodu zapinana na zatrzaski. Z kapturem obszytym futerkiem. Ozdobiona ślicznymi obrazkami. ROZMIAR z metki 9-12 m-cy Wymiary: długość 31 cm, obwód pod pachami 60 cm, długość rękawa wewnętrzna 27 cm, zewnętrzna 19 cm. Kurtka w stanie idealnym, jak nowa (ubrana 2-3 razy). PILOT Czarna kamizelka. Nowa bez metki. Rozmiar S. Materiał: 95% akryl, 5% lycra. Obwód pod pachami 70 cm- mierzone na płasko bez rozciągania, długość 50 cm. PRIMARK SECRET Nowa z metką. Rozmiar ok. L Cudowna tunika. U góry "koronka". Obwód pod pachami 104 cm, długość 79 cm. H&M Rozmiar z metki 34 Fajna jeansowa mini. Zapinana na guziki. Z kieszonkami. Obwód w pasie 74 cm (biodrówka), długość 27 cm. VERO MODA Nowa z metką. Śliczna sukienka pin up. Z cienkiego jeansu. W talii szeroko gumka. Dół rozszerzany. Obwód pod pachami ok. 96 cm, pas (mierzony bez naciągania) 66 cm, max 100 cm, długość 95 cm. TOPSHOP Śliczna sukienka. Kolory: biały, żółty, zielony. Z tyłu zapinana na zamek. W stylu pin up. Górna część bardziej dopasowana. Dół rozszerzana, plisowana spódnica. Od spodu podszewka. Materiał: 100% bawełna. ROZMIAR z metki UK 10, czyli ok. M Wymiary: długość 109 cm, obwód pod pachami 86 cm, obwód w miejscu przejścia górnej części w spódnicę 74 cm. SUKIENKA jest NOWA z metką. MISS REAL sprzedana na innym portalu Piękna sukienka. W stylu pin up. Materiał w różowe serduszka. Z przodu ozdobiona guzikami. Z tyłu zapinana na zamek. Spódnica rozkloszowana z kieszonkami. Spódnica od spodu posiada podszewkę zakończoną siateczką widoczną u dołu spódnicy. ROZMIAR z metki UK14, ok. L/XL Wymiary: długość 85 cm, obwód pod pachami 96 cm (w biuście będzie więcej, ale nie mam jak tego zmierzyć na płasko), obwód w pasie ok. 80/82 cm. Przy wewnętrznej metce niewielkie plamki. ASOS Nowa z metką. Rozmiar z metki UK12, ok. L. Mini sukienka, tunika. Kolor malinowy. Z tyłu jak bokserka. Z przodu ozdobiona tiulowym materiałem. Super, oryginalna. WYMIARY- Obwód pod pachami 90 cm, długość 92 cm. SUKIENKA jest NOWA bez metki papierowej. InWear dla JACKPOT- sprzedana na innym portalu Spódnica w kolorze czarnym. Z cienkimi pomarańczowymi paseczkami. Fason rozszerzany ku dołowi. W talii zapinana na kryty zamek. Z paseczkiem. Materiał: 51% len, 49% rayon. ROZMIAR z metki 36. ale wg mnie raczej 38 Proszę sprawdzić wymiary: długość 57 cm, obwód w pasie 80 cm. Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2012-10-26 o 09:28 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
ONLY
Spódniczka szara w fioletowe kwiaty. Z boku zapinana na kryty zameczek. W talii wiązana paskiem. Rozszerzany ku dołowi fason. Materiał: 100% bawełna. ROZMIAR z metki 42 Wymiary-długość 60 cm, szerokość w pasie 84 cm. SPÓDNICA jest nowa z metką. InWear ze sklepu JACKPOT Śliczna miętowa sukienka. Kopertowa. W stylu retro. Materiał w groszki ułożone w finezyjne wzory. Od spodu podszewka. Materiał: 100% poliester. ROZMIAR z metki UK 36, wg mnie raczej M Proszę zwrócić uwagę na wymiary: długość 100 cm, obwód pod pachami 96 cm, długość rękawa -od ramienia 47 cm, -od pachy 31 cm. SUKIENKA jest NOWA z metką. H&M Śliczna bluzka. Kolor pudrowy róż. Z przodu zakładana kopertowo. W talii wszyta gumka. Nietoperz, oversized. Materiał: 100% poliester. ROZMIAR z metki S Proszę zwrócić uwagę na wymiary: długość 68 cm, obwód pod pachami 110 cm. Bluzka nie była przeze mnie używana, niestety nie posiada już papierowej metki. CARTOON NOIR Elegancki żakiet. Kolor czarny. Ze zwierzęcymi motywami na kołnierzu i klapach. Z przodu zapinany na guziki. Od spodu podszewka. Materiał:70% wiskoza, 30% poliester, podszewka 100% acetat. ROZMIAR z metki S Proszę zwrócić uwagę na wymiary: długość 62 cm, obwód pod pachami 94 cm, długość rękawa -od ramienia 59 cm, -od pachy 43 cm. Żakiet jest nowy, ale bez papierowej metki. NEXT Stan bdb Rozmiar z metki UK14- ok. L/XL Piękna sukienka w ciekawym, pomarańczowym odcieniu (kolor rudo- pomarańczowy). Pod biustem paseczek. Z boku zapinana na zamek. Obwód pod pachami 94 cm, długość 92 cm. ATMOSPHERE stan bdb rozm. z metki S fajna sukienka w stylu retro. Vintage by OASIS Stan db+ Rozmiar z metki M Śliczna sukienka zakładana na jedno ramię. Górna część dopasowana. Z ładną ozdobą na ramieniu. Z boku zapinana na zamek. Materiał 100% JEDWAB, podszewka 100% acetat. Sukienka raz ubrana, z przodu ma niewielkie zaciągnięcie dlatego stan określam na 4+ Obwód pod pachami 84/86 cm długość 92 cm. FISHBONE Stan bdb Rozmiar z metki S. Przy dekolcie zapinana na duże zatrzaski. Po bokach kieszonki o bardzo fajnym kształcie. Kolor beżowy. Obwód pod pachami 90 cm, długość 80 cm. |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
IRREGULAR CHOICE
Ekskluzywne buty w kolorze zielonym. Paseczek na przodzie zapinany na rzep. Z boku biały element ozdobny. Zgrabne i kobiece buciki na niewielkim obcasiku. ROZMIAR niestety nie jest podany, według mnie ok. 36. Długość wkładki wewnętrznej 23,5 cm. Obcas- 4 cm. BUTY NOWE BEZ ORYGINALNEGO PUDEŁKA. SERGIO TODZI WYMIENIĘ TYLKO NA NOWE PERFUMY YR (najchętniej Moment de Bonheur, So Elixir, Yria) Buty w kolorze czarnym. Platformy, klocki. Z tyłu zapinane na zameczek. Przód wiązany, sznurowany. ROZMIAR podany 38 Długość wkładki wewnętrznej ok. 24,5 cm. Obcas- 14 cm. Platforma- 4 cm. BUTY NOWE BEZ ORYGINALNEGO PUDEŁKA. QUINTESSENTIAL Nowe buty. Rozmiar UK5, wg mnie typowe 38. |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
ZARA WOMAN
Świetne spodnie. Kolor czekoladowy brąz. Z przodu zapinane na zamek i haftki. Po bokach kieszonki. Z tyłu- atrapy kieszonek. Materiał: 100% bawełna, cienki sztruks. ROZMIAR z metki S, ale wg mnie M Proszę zwrócić uwagę na wymiary: obwód w pasie 72 cm, długość od pasa do kroku 30 cm, długość nogawki zewnętrzna 96 cm, wewnętrzna 67 cm, obwód nogawki na samym dole 34 cm, biodra ok. 98/100 cm. SPODNIE nowe, ale bez papierowej metki. ASOS Elegancki top. Nowy, UK12. WAREHOUSE Czarny płaszcz, nowy. Rozmiar UK 12- będzie dobry na ok. 38. Cena na metce 90 funtów. NIEBIESKIE TREGGINSY Nowe bez metki (metki wewnętrzne wycięte). Niebieskie tregginsy, przecierane. W pasie gumka. Na nogawkach zameczki. Rozmiar nie jest podany według mnie ok. L Obwód w pasie 70 cm (max 104 cm), biodra ok. 94 cm (max 110 cm), szerokość nogawki na samym dole 14 cm, długość nogawki od pasa 94 cm, od kroku 68 cm. CITY TRIANGLES Nowa sukienka. Rozmiar z metki 7- wypada ok. S/M. DOROTHY PERKINS Boska sukienka, nowa z metką. Tulipan. Rozmiar UK12. TWENTY8TWELVE by S. Miller Nowe z metka jeansy. Rozmiar W: 26 L: 34 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
TATU
Nowa z metką sukienka. Materiał elastyczny, ładnie dopasowuje się do sylwetki. Rozmiar ok. S/M. Pięknie zdobiony rękaw. DIVIDED by H&M Śliczny płaszcz. Materiał 100% bawełna, z podszewką. Rozmiar z metki S. Stan db ( przybrudzenia na mankietach rękawów i kieszonkach, oraz na kołnierzyku). |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Miejsce
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Ciąg dalszy
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze trochę miejsca
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1346220216 ?
Na wątku dużo kosmetyków mi nie zostało, ale może napisz co Cię interesuję, to poszukam poza wątkiem, bo bardzo mi na sukience zależy.
|
|
|
#15 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1346220671
moja wymiana: ciuchowa- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=641972 książkowa- https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post34906355 kosmetyczna- https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post36090681 |
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
coś za bluzeczkę i tregginsy?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1346220671 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1346221538
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
coś za bluzeczkę i tregginsy?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1346220671 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1346221538
|
|
#20 |
|
A.
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
cos za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1346221155 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1346220281 ?
|
|
#25 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Niestety nic nie wypatrzyłam. Pozdrawiam
Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2012-08-30 o 11:54 |
||||
|
|
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
NIEBIESKIE TREGGINSY znajdziesz cos za nie?
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
*VERO MODA
Nowa z metką. Śliczna sukienka pin up. Z cienkiego jeansu *H&M Śliczna bluzka. Kolor pudrowy róż. Z przodu zakładana kopertowo. W talii wszyta gumka. Nietoperz, oversized. *DIVIDED by H&M Śliczny płaszcz. Materiał 100% bawełna, z podszewką coś w moich wątkach?
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
oddam sporo za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1346221503
|
|
|
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś u mnie za płaszcz lub top Asos?
![]() Moja wyminka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=636616 |
|
|
|
|
#30 |
|
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1346220671 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.

04.10.2014