Ni¿szy facet, co o tym my¶licie? - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2012-10-31, 12:41   #1
onatalka1993o
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 14
GG do onatalka1993o
Exclamation

Ni¿szy facet, co o tym my¶licie?

Witam
co my¶licie na temat ni¿szego od Was ch³opaka?
Sama mam taaakiego kochanego Mi¶ka ale Jemu czasem g³upio, ¿e nie mogê ubraæ obcasów bo muszê patrzeæ na Niego, tyle, ¿e mi to nie przeszkadza i choæ próbowa³am ju¿ wszystkiego, ¿eby Go przekonaæ to nic z tego, uparciuch i tyle
Nie jest to du¿a ró¿nica bo mo¿e jakies 3-4 cm, poza tym jest mi to na rêke gdy¿ mam problemy z krêgos³upem i nie jest to wskazane...
Aleee jak Jegoo przekonaæ? ;>
onatalka1993o jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-31, 12:46   #2
_ema_
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 980
Dot.: Ni¿szy facet, co o tym my¶licie?

Cytat:
Napisane przez onatalka1993o Poka¿ wiadomo¶æ
Witam
Sama mam taaakiego kochanego Mi¶ka ale Jemu czasem g³upio, ¿e nie mogê ubraæ obcasów bo muszê patrzeæ na Niego, tyle, ¿e mi to nie przeszkadza i choæ próbowa³am ju¿ wszystkiego, ¿eby Go przekonaæ to nic z tego, uparciuch i tyle
Nie jest to du¿a ró¿nica bo mo¿e jakies 3-4 cm, poza tym jest mi to na rêke gdy¿ mam problemy z krêgos³upem i nie jest to wskazane...
Nie przekonuj, dla faceta wzrost zazwyczaj jest kwesti± dra¿liw±,wiêc nic na si³ê Mój jest ze mn± równy, po za³o¿eniu przeze mnie szpilek jest jakie¶ kilkana¶cie cm ni¿szy, ale uwielbia takie buty i sam mnie wrêcz namawia do noszenia tylko takiego obuwia, wiêc mam ten komfort, ¿e nie razi go to kiedy jestem wy¿sza. Natomiast gdyby by³ to dla niego problem to raczej bym odpu¶ci³a, jest wiele piêknych p³askich butów - i jaka to wygoda
_ema_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-31, 12:48   #3
HolaChica
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 126

Wcale go nie przekonuj. Po co ma siê czuæ niekomfortowo? 4cm + jakie¶ 8 cm obcasu da naprawdê spor± ró¿nicê i oboje bêdziecie czuli siê z tym nie najlepiej.
Wiem co mówiê, bo sama by³am w zwi±zku z ch³opakiem ni¿szym od siebie i by³o to dla mnie ogromnie trudne do zaakceptowania. Ale podkre¶lam - by³am.

Pozdrawiam
Zatrzymaj, bo nie wrócê wiêcej..
HolaChica jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-31, 12:50   #4
onatalka1993o
Przyczajenie

GG do onatalka1993o

noo je¿eli chodzi o wygodê to bez porównania i tak jak wspomnia³am na bóle mojego krêgos³upa o wiele lepiej jest chodziæ na p³askim obcasie ;-)

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

z zaakceptowaniem akurat nie ma problemu boo on jest najukochañszym facetem pod s³oñcem i bez wzglêdu na wzrost go nie zamieniê ;-)
Stary 2012-10-31, 12:53   #5
mary_poppins
sissy that walk

Wiadomo¶ci: 10 668

Przy bólach krêgos³upa nie ma o czym mówiæ, nie powinna¶ w ogóle nosiæ obcasów - W OGÓLE. Tym bardziej jest to na rêkê Twojemu ch³opakowi - to dobrze, chocia¿ pilnuj siê ¿eby nie popa¶æ w przesadê, bo partnerki wy¿sze od swoich facetów czêsto zaczynaj± siê pod¶wiadomie garbiæ, ¿eby zmniejszyæ ró¿nicê miêdzy nimi a facetem Unikaj tego, nie rozkminiaj tematu, nie rób uwag - ch³opak siê przyzwyczai i przeboleje
mary_poppins jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-31, 12:54   #6
Capresse
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 371

Moja przyjació³ka ma faceta o 6 cm ni¿szego. S± ¶wietn± par±, ona czasami ubiera obcasy, a on z czasem trwania ich zwi±zku zdystansowa³ siê do swojego wzrostu i potrafi z niego ¿artowaæ. I nie ma problemu z tym, ¿e ona ubiera szpilki. A mój niski kolega zawsze mawia³: "Przecie¿ jak siê le¿y to nie widaæ.."
Capresse jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-31, 12:57   #7
onatalka1993o
Przyczajenie

GG do onatalka1993o

noo na pocz±tku siê garbi³am ale kilka uwag od rodziców i pomog³o i nie robiê mu uwag bo wiem jakie to jest dla Niego wa¿ne tzn jest to temat tabu ;-)

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Capresse Poka¿ wiadomo¶æ
Moja przyjació³ka ma faceta o 6 cm ni¿szego. S± ¶wietn± par±, ona czasami ubiera obcasy, a on z czasem trwania ich zwi±zku zdystansowa³ siê do swojego wzrostu i potrafi z niego ¿artowaæ. I nie ma problemu z tym, ¿e ona ubiera szpilki. A mój niski kolega zawsze mawia³: "Przecie¿ jak siê le¿y to nie widaæ.."
hehehe ch³opak ma poczucie humoru

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2012-10-31, 12:57   #8
chwast
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 24 367

Ja nic o tym nie my¶lê, raczej nie obchodzi mnie czy Ka¶ka ma Tomka, który jest ni¿szy o 4 cm czy 10 cm. To nic nienormalnego. Fakt, mo¿e rzadziej siê to zdarza, ale to dlatego, ¿e sporo jest facetów wysokich i niskich kobiet. Ale dla mnie to nie wygl±da dziwnie/nie jest to anomalia. No chyba, ¿e facet mia³by 1,30 a kobietka 1,90 no to co innego :P
chwast jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-31, 13:02   #9
Capresse
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 371

Cytat:
noo na pocz±tku siê garbi³am ale kilka uwag od rodziców i pomog³o i nie robiê mu uwag bo wiem jakie to jest dla Niego wa¿ne tzn jest to temat tabu ;-)
No to musicie sprawê rozegraæ tak, ¿eby nie by³ to temat tabu
Capresse jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-31, 13:03   #10
normalnyFacet
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 912

No ten z playboya Hefner otacza siê laskami od niego wy¿szymi i co jaki¶ problem to jest?

poza tym jak ju¿ bierzemy pod uwagê ró¿nicê to liczy siê ta bez obuwia
Poza tym w szpilkach nie ka¿da non stop lata

u mnie kobieta jak za³o¿y szpile to jest ze mn± równa, ju¿ wtedy ludzie siê dziwnie gapi±, a przecie¿ jak za³o¿y co¶ p³askiego to czo³o mogê jej ca³owaæ hehe
normalnyFacet jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-31, 13:08   #11
onatalka1993o
Przyczajenie

GG do onatalka1993o

Cytat:
Napisane przez normalnyFacet Poka¿ wiadomo¶æ
No ten z playboya Hefner otacza siê laskami od niego wy¿szymi i co jaki¶ problem to jest?

poza tym jak ju¿ bierzemy pod uwagê ró¿nicê to liczy siê ta bez obuwia
Poza tym w szpilkach nie ka¿da non stop lata

u mnie kobieta jak za³o¿y szpile to jest ze mn± równa, ju¿ wtedy ludzie siê dziwnie gapi±, a przecie¿ jak za³o¿y co¶ p³askiego to czo³o mogê jej ca³owaæ hehe
ale czy Tobie jako mê¿czy¼nie przeszkadza³a by wy¿sza kobieta? ;>
ehh która nie lubi buziaków w ' có³ko '
Stary 2012-10-31, 13:09   #12
normalnyFacet
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 912

Cytat:
ale czy Tobie jako mê¿czy¼nie przeszkadza³a by wy¿sza kobieta? ;>
ehh która nie lubi buziaków w ' có³ko '
Mia³em dziewczynê o 5 cm wy¿sz± i nie robi³em z tego problemu
normalnyFacet jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-31, 13:11   #13
onatalka1993o
Przyczajenie

GG do onatalka1993o

Cytat:
Napisane przez normalnyFacet Poka¿ wiadomo¶æ
Mia³em dziewczynê o 5 cm wy¿sz± i nie robi³em z tego problemu
i to jest satysfakcjonuj±ca odpowied¼ ;-)
Stary 2012-10-31, 13:22   #14
confused women
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 061

Ca³kiem niedawno spotyka³am siê z niskim facetem, praktycznie mojego wzrostu, gdzie sama jestem raczej niewysoka-nawet jak na kobietê. Niby nie by³ to problem ani tym bardziej powód naszego rozstania, ale jednak na pocz±tku gdy za³o¿y³am obcasy oboje czuli¶my siê dziwnie..
Wg mnie trzeba do tego podchodziæ na luzie, a nawet staraæ siê obracaæ to w ¿art Na pewno nie jest to przeszkoda w tworzeniu udanego zwi±zku, chyba, ¿e facet sam robi z tego problem..
Stary 2012-10-31, 13:29   #15
leniwca
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 853

Mój T¯ jest w moim wzro¶cie. Wiêc nawet jak ubiorê buty na niskim obcasie to siêga mi do ucha. Wtedy to ja ca³uje go czule w czó³ko i mówiê 'moje maleñstwo'
Ma kompleksy na tym punkcie, ale wie, ¿e mi to nie przeszkadza, ca³kowicie go akceptuje, wiêc moje dogryzki i ¿arciki traktuje z dystansem.

Ja nie czujê siê przy nim ¼le czy nieswojo, jak mam obcasy. Zreszt± i tak rzadko je noszê.
*o w³osy dbam i zapuszczam!
leniwca jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-31, 13:43   #16
Candy_lips
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 016

Cytat:
Witam
Sama mia³am ni¿szego ch³opaka o parê cm. Nie przeszkadza³o mi to. Obcasów nie noszê, ale z tym te¿ nie by³oby problemu.

Po prostu musisz go zapewniæ, ¿e nie powinien wtedy czuæ siê g³upio, Ty i tak czujesz siê przy nim bezpiecznie i jest dla Ciebie mêski. Po prostu ¿eby nie przejmowa³ siê czym czym nie warto siê przejmowaæ
Candy_lips jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-31, 14:07   #17
onatalka1993o
Przyczajenie

GG do onatalka1993o

dziêkujê Wam bo i mnie troche podbudowa³y¶cie a bêdê siê stara³a, ¿eby i on czu³ siê wkoñcu normalnie ;-)
Stary 2012-10-31, 14:22   #18
laisla
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 21 825

Niscy faceci s± czêsto bardzo fajni bo nie maj± poprzewracane w g³owach przez swoj± "przystojno¶æ" i pewno¶æ siebie (tak, tak, wzrost to ich s³aby punkt), takie mam obserwacje Ja akurat osobi¶cie zawsze wola³am wielkoludów (bo id±c z równym lub z ni¿szym za rêkê czu³abym siê jakbym sz³a z dzieckiem )ale widzê sporo par, coraz wiêcej nawet gdy ludzie siê takimi g³upotami nie zajmuj± i po prostu ciesz± sob±.

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2012-10-31 o 14:25
laisla jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-31, 14:42   #19
Clemence
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 383

Nic na si³ê.
Pogadajacie o tym,nie chce to odpu¶æ chwilowo i tyle.
Ja mia³am ni¿szego ch³opaka,naprawdê niskiego który mia³ poni¿ej 160 i mu nie przeszkadza³y obcasy :P chocia¿ ka¿dy facet który jest niski bêdzie mia³ to na uwadze.. gdzie¶ tam to w Nim jest.

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Cytat:
Napisane przez laisla Poka¿ wiadomo¶æ
Niscy faceci s± czêsto bardzo fajni bo nie maj± poprzewracane w g³owach przez swoj± "przystojno¶æ" i pewno¶æ siebie (tak, tak, wzrost to ich s³aby punkt), takie mam obserwacje Ja akurat osobi¶cie zawsze wola³am wielkoludów (bo id±c z równym lub z ni¿szym za rêkê czu³abym siê jakbym sz³a z dzieckiem )ale widzê sporo par, coraz wiêcej nawet gdy ludzie siê takimi g³upotami nie zajmuj± i po prostu ciesz± sob±.
Masz racjê

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-31, 15:27   #20
poldzik
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 746

..hehe... moj tz jest ode mnie 4 cm nizszy - specjalnie ostatnio sie mierzylismy bo ja przekonana ze mam 160 cm wzrostu a on ze "na pewno masz 165 bo jestes troche wyzsza ode mnie". no coz, ja 162, on 158! nie znam bardziej meskiego faceta niz on.. sila charakteru, pewnosc siebie.. a jak zaloze wysokie obcasy to "jest dumny ze ma przy sobie taka laske"! nie zakladam szpilek tylko jak idziemy tanczyc - bo niewygodnie byc duzo wyzsza od partnera - plus jest taki ze nie bola mnie stopy
poldzik jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-31, 15:30   #21
Eldo_rado
amor vincit omnia

Wiadomo¶ci: 20 156

Cytat:
Napisane przez poldzik Poka¿ wiadomo¶æ
sila charakteru, pewnosc siebie.. a jak zaloze wysokie obcasy to "jest dumny ze ma przy sobie taka laske"!

jakbym o swoim T¯ czyta³a te¿ jest ode mnie ni¿szy, nieznacznie ale jednak. ale jego charakter, ta niewiarygodna pewno¶æ siebie mi imponuj± i nie jest to ¿adne ale jestem super, po prostu zna swoj± warto¶æ. ze szpilkami te¿ ma takie podej¶cie- jesli mam ochotê nie przeszkadza mu to zupe³nie. ba, podoba mu siê to, jest dumny! i to jest fajne...

i widzê coraz wiêcej par, gdzie wy¿sza jest kobieta. u¶miecham siê wtedy pod nosem, bo takich par jest naprawde du¿o... nie liczy siê wzrost jak ludzie siê kochaj±

Edytowane przez Eldo_rado
Czas edycji: 2012-10-31 o 15:31
Eldo_rado jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-31, 15:44   #22
Clemence
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 383

Cytat:
Napisane przez poldzik Poka¿ wiadomo¶æ
..hehe... moj tz jest ode mnie 4 cm nizszy - specjalnie ostatnio sie mierzylismy bo ja przekonana ze mam 160 cm wzrostu a on ze "na pewno masz 165 bo jestes troche wyzsza ode mnie". no coz, ja 162, on 158! nie znam bardziej meskiego faceta niz on.. sila charakteru, pewnosc siebie.. a jak zaloze wysokie obcasy to "jest dumny ze ma przy sobie taka laske"! nie zakladam szpilek tylko jak idziemy tanczyc - bo niewygodnie byc duzo wyzsza od partnera - plus jest taki ze nie bola mnie stopy
Witam w klubie

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-11-01, 23:55   #23
Adrianna94
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 215

Kiedy za³o¿ê szpilki jestem wy¿sza od mojego T¯, nie jest to dla nas ¿aden problem. Na co dzieñ jeste¶my równego wzrostu, R czêsto powtarza, ¿e chcia³by byæ wy¿szy. Mimo to mówi, ¿e podobam mu siê w szpilkach i ¿e lubi wysokie, d³ugonogie dziewczyny Dla mnie wzrost nie stanowi ¿adnego problemu, na ka¿dej wysoko¶ci (w szpilkach czy boso) jest nam razem cudownie

Edytowane przez Adrianna94
Czas edycji: 2012-11-02 o 00:23
Adrianna94 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-02, 02:41   #24
dawidowskasia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 397

ja mam 1,60 z kawa³kiem moj facet 1,93 i powiem szczerze,ze móg³by byæ ¼dziebko ni¿szy
dawidowskasia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-11-02, 06:59   #25
maszToCoChcesz
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 220

skoro nie chcesz nosiæ szpilek, a ró¿nica jest minimalna to dajcie sobie spokój i nie bierzcie tego do g³owy tego siê praktycznie nie zauwa¿a
Stary 2012-11-02, 08:23   #26
TrueLook
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 370

Widzê, ¿e autorka ma podobny "problem" do mojego . Mój t¿ jest wy¿szy ode mnie o jakie¶ 3, mo¿e 4 centymetry i niestety jego wzrost bardzo mu przeszkadza, szczególnie wtedy, kiedy zak³adam szpilki. Mi nie sprawia to ¿adnego problemu, nie uwa¿am, ¿eby by³o to dziwne, bo naprawdê czêsto widujemy pary równe wzrostowo lub takie, gdzie kobieta jest minimalnie wy¿sza Pozostaje mu chyba tylko w koñcu to zaakceptowaæ.
TrueLook jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-11-02, 12:57   #27
201607040946
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 20 500

ja mam 170 cm, partner 190, uwielbiam czuæ siê nisk± ma³± kobietk±, a jak zak³adam koturny (szpil nie nosze) i staje sie wy¿sza o jakies 10 cm, to czujê siê "za wysoka", choc partner i tak jest wy¿szy.
no lubiê wysokich facetów
201607040946 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.