|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Ni¿szy facet, co o tym my¶licie?
Witam
co my¶licie na temat ni¿szego od Was ch³opaka? Sama mam taaakiego kochanego Mi¶ka ale Jemu czasem g³upio, ¿e nie mogê ubraæ obcasów bo muszê patrzeæ na Niego, tyle, ¿e mi to nie przeszkadza i choæ próbowa³am ju¿ wszystkiego, ¿eby Go przekonaæ to nic z tego, uparciuch i tyle Nie jest to du¿a ró¿nica bo mo¿e jakies 3-4 cm, poza tym jest mi to na rêke gdy¿ mam problemy z krêgos³upem i nie jest to wskazane... Aleee jak Jegoo przekonaæ? ;> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 980
|
Dot.: Ni¿szy facet, co o tym my¶licie?
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 126
|
Wcale go nie przekonuj. Po co ma siê czuæ niekomfortowo?
![]() Wiem co mówiê, bo sama by³am w zwi±zku z ch³opakiem ni¿szym od siebie i by³o to dla mnie ogromnie trudne do zaakceptowania. Ale podkre¶lam - by³am. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
noo je¿eli chodzi o wygodê to bez porównania i tak jak wspomnia³am na bóle mojego krêgos³upa o wiele lepiej jest chodziæ na p³askim obcasie ;-)
---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- z zaakceptowaniem akurat nie ma problemu boo on jest najukochañszym facetem pod s³oñcem i bez wzglêdu na wzrost go nie zamieniê ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
sissy that walk
Wiadomo¶ci: 10 668
|
Przy bólach krêgos³upa nie ma o czym mówiæ, nie powinna¶ w ogóle nosiæ obcasów - W OGÓLE. Tym bardziej jest to na rêkê Twojemu ch³opakowi - to dobrze, chocia¿ pilnuj siê ¿eby nie popa¶æ w przesadê, bo partnerki wy¿sze od swoich facetów czêsto zaczynaj± siê pod¶wiadomie garbiæ, ¿eby zmniejszyæ ró¿nicê miêdzy nimi a facetem
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 371
|
Moja przyjació³ka ma faceta o 6 cm ni¿szego. S± ¶wietn± par±, ona czasami ubiera obcasy, a on z czasem trwania ich zwi±zku zdystansowa³ siê do swojego wzrostu i potrafi z niego ¿artowaæ. I nie ma problemu z tym, ¿e ona ubiera szpilki. A mój niski kolega zawsze mawia³: "Przecie¿ jak siê le¿y to nie widaæ.."
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
noo na pocz±tku siê garbi³am ale kilka uwag od rodziców i pomog³o
![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 24 367
|
Ja nic o tym nie my¶lê, raczej nie obchodzi mnie czy Ka¶ka ma Tomka, który jest ni¿szy o 4 cm czy 10 cm. To nic nienormalnego. Fakt, mo¿e rzadziej siê to zdarza, ale to dlatego, ¿e sporo jest facetów wysokich i niskich kobiet. Ale dla mnie to nie wygl±da dziwnie/nie jest to anomalia. No chyba, ¿e facet mia³by 1,30 a kobietka 1,90 no to co innego :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 371
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 912
|
No ten z playboya Hefner otacza siê laskami od niego wy¿szymi i co jaki¶ problem to jest?
![]() poza tym jak ju¿ bierzemy pod uwagê ró¿nicê to liczy siê ta bez obuwia ![]() Poza tym w szpilkach nie ka¿da non stop lata ![]() u mnie kobieta jak za³o¿y szpile to jest ze mn± równa, ju¿ wtedy ludzie siê dziwnie gapi±, a przecie¿ jak za³o¿y co¶ p³askiego to czo³o mogê jej ca³owaæ hehe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ehh która nie lubi buziaków w ' có³ko ' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 912
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 061
|
Ca³kiem niedawno spotyka³am siê z niskim facetem, praktycznie mojego wzrostu, gdzie sama jestem raczej niewysoka-nawet jak na kobietê. Niby nie by³ to problem ani tym bardziej powód naszego rozstania, ale jednak na pocz±tku gdy za³o¿y³am obcasy oboje czuli¶my siê dziwnie..
![]() Wg mnie trzeba do tego podchodziæ na luzie, a nawet staraæ siê obracaæ to w ¿art ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 853
|
Mój T¯ jest w moim wzro¶cie. Wiêc nawet jak ubiorê buty na niskim obcasie to siêga mi do ucha. Wtedy to ja ca³uje go czule w czó³ko i mówiê 'moje maleñstwo'
![]() Ma kompleksy na tym punkcie, ale wie, ¿e mi to nie przeszkadza, ca³kowicie go akceptuje, wiêc moje dogryzki i ¿arciki traktuje z dystansem. Ja nie czujê siê przy nim ¼le czy nieswojo, jak mam obcasy. Zreszt± i tak rzadko je noszê.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 016
|
Cytat:
Po prostu musisz go zapewniæ, ¿e nie powinien wtedy czuæ siê g³upio, Ty i tak czujesz siê przy nim bezpiecznie i jest dla Ciebie mêski. Po prostu ¿eby nie przejmowa³ siê czym czym nie warto siê przejmowaæ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
dziêkujê Wam bo i mnie troche podbudowa³y¶cie a bêdê siê stara³a, ¿eby i on czu³ siê wkoñcu normalnie ;-)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 21 825
|
Niscy faceci s± czêsto bardzo fajni bo nie maj± poprzewracane w g³owach przez swoj± "przystojno¶æ" i pewno¶æ siebie (tak, tak, wzrost to ich s³aby punkt), takie mam obserwacje
![]() ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2012-10-31 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 383
|
Nic na si³ê.
Pogadajacie o tym,nie chce to odpu¶æ chwilowo i tyle. Ja mia³am ni¿szego ch³opaka,naprawdê niskiego który mia³ poni¿ej 160 i mu nie przeszkadza³y obcasy :P chocia¿ ka¿dy facet który jest niski bêdzie mia³ to na uwadze.. gdzie¶ tam to w Nim jest. ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 746
|
..hehe... moj tz jest ode mnie 4 cm nizszy - specjalnie ostatnio sie mierzylismy bo ja przekonana ze mam 160 cm wzrostu a on ze "na pewno masz 165 bo jestes troche wyzsza ode mnie". no coz, ja 162, on 158! nie znam bardziej meskiego faceta niz on.. sila charakteru, pewnosc siebie.. a jak zaloze wysokie obcasy to "jest dumny ze ma przy sobie taka laske"! nie zakladam szpilek tylko jak idziemy tanczyc - bo niewygodnie byc duzo wyzsza od partnera - plus jest taki ze nie bola mnie stopy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
amor vincit omnia
Wiadomo¶ci: 20 156
|
Cytat:
jakbym o swoim T¯ czyta³a ![]() ![]() i widzê coraz wiêcej par, gdzie wy¿sza jest kobieta. u¶miecham siê wtedy pod nosem, bo takich par jest naprawde du¿o... nie liczy siê wzrost jak ludzie siê kochaj± ![]() Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2012-10-31 o 15:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 383
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 215
|
Kiedy za³o¿ê szpilki jestem wy¿sza od mojego T¯, nie jest to dla nas ¿aden problem. Na co dzieñ jeste¶my równego wzrostu, R czêsto powtarza, ¿e chcia³by byæ wy¿szy. Mimo to mówi, ¿e podobam mu siê w szpilkach i ¿e lubi wysokie, d³ugonogie dziewczyny
![]() ![]()
CzekoAda.pl - czekoladowy blog lifestylowy Edytowane przez Adrianna94 Czas edycji: 2012-11-02 o 00:23 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 397
|
ja mam 1,60 z kawa³kiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 220
|
skoro nie chcesz nosiæ szpilek, a ró¿nica jest minimalna to dajcie sobie spokój i nie bierzcie tego do g³owy
![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 370
|
Widzê, ¿e autorka ma podobny "problem" do mojego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 20 500
|
ja mam 170 cm, partner 190, uwielbiam czuæ siê nisk± ma³± kobietk±, a jak zak³adam koturny (szpil nie nosze) i staje sie wy¿sza o jakies 10 cm, to czujê siê "za wysoka", choc partner i tak jest wy¿szy.
no lubiê wysokich facetów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.