|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
WYMIANA STYCZEŃ - dokładki1. Golf w paski - firma CLOCKHOUSE, kupiony w Londynie, rozmiar L - noszony dwa czy trzy razy, żadnych śladów użytkowania
2. Złota tunika - firma TU, rozmiar 8 (M), trochę się rozciągnęła, ale nie straciła fasonu, po prostu się "przedłużyła", noszona kilka razy 3. Żółty golf - firma Flipper, rozmiar S, tylko przymierzany w przymierzalni 4. Brązowa bluzka - firma Flipper, rozmiar L, napis: "Life is a dice game", napis z tyłu (na plecach, ale wewnątrz - Make your dreams come true, dare to be different) trochę wytarty, poza tym żadnych śladów 5. Szara bluza - firma C&A - Here there, rozmiar 158/164, nie noszona, żadnych śladów Co do mojej WISH listy... ucieszę się jak ktokolwiek mi cokolwiek zaproponuje, najchętniej rozmiar M lub L POZNAŃ EDIT: 1. Torebka fioletowa - firma Atmosphere, one size, kupiona w Londynie, niezniszczona 2. Torebka beżowa - firma DIOR, oryginalna torebka DIOR, kupiona w Trucji, wytargowana z 20 Euro na 13 ![]() 3. Brązowa torebka w groszki - brak nazwy firmy, metek, nie pamiętam skąd ją mam, ale dół (dno od spodu) jest troszkę wytarte, znaczy się, nie że do zerwania, tylko zmechlone i jest parę malutkich dziurek na pierwszej warstwie (samo dno ma chyba z trzy albo cztery warstwy) 4. Beżowa torebka w białymi wstawkami - New Bags Made in Italy, niezniszczona, nieużywana
Czy przyszła pedagożka języka angielskiego może prosić o jednego jedynego lajka? -> https://www.facebook.com/sknpromocji...type=3&theater ![]() Edytowane przez Malinovva Czas edycji: 2013-01-18 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WYMIANA STYCZEŃ - dokładki
cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1358538573
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.