![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
w listopadzie Chanel, Dior, Clarins, Beauty Blender, Real Techniques i inne
NIEAKTUALNE!!!
ZAPRASZAM DO NOWEGO WĄTKU: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post37911384 Witam w moim listopadowym wątku wymiankowym ![]() Tradycyjnie bardzo proszę o odpisywanie u mnie. Ja w zamian odpiszę u Ciebie ![]() W pierwszej kolejności poszukuję: Jasnych podkładów Estee Lauder, Chanel, Dior, Guerlain, Shiseido Pudru/podkładu w kompakcie Clarins, Dior Pudru rozświetlającego Guerlain, Clarins, Dior Różu Chanel, Nars Cieni do powiek w kolorze beżu, brązu, różu, fioletu Clarins, Chanel, Dior Paletki cieni do powiek Naked 2 Kremu pod oczy Clinique Suchego olejku Nuxe Rozświetlającej mgiełki do ciała The Body Shop Kosmetyków do włosów Kerastase Odżywką do brwi i rzęs Revitalash Lakierów do paznokci Essie Żeli pod prysznic The Body Shop Kosmetykami o typowo zimowo-świątecznych zapachach ![]() Nie pogardzę również: Korektorem pod oczy Estee Lauder, Shiseido Wydłużającym tuszem do rzęs Clinique, Chanel Odżywką do paznokci Regenerum Kremami do rąk Neutrogena Olejkiem kokosowym Dabur Vatika Odżywką do włosów Jantar Ampułkami do włosów Radical Świeczkami zapachowymi Yankee Candle i nie tylko ![]() Z rzeczy poza kosmetycznych szukam również seriali i filmów: Seks w wielkim mieście sezon 3, 4, 5, 6 Pamiętniki wampirów sezon 1, 2 Plotkara sezon 4, 5 Czas honoru sezon 1, 2, 3 1 i 2 płyty z Shape'a z ćwiczeniami Ewy Chodakowskiej I książek: Diabeł ubiera się u Prady W pogoni za Harrym Winstonem Lekcje francuskiego 1000 lat wkurzania Francuzów Merde! Rok w Paryżu Jak rozmawiać ze ślimakiem Dynastie, które stworzyły luksus Duma i uprzedzenie Rozważna i romantyczna Harry Potter (nowe wydanie, z okładkami dla dorosłych ![]() Edytowane przez charlotte89 Czas edycji: 2012-12-01 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w listopadzie Chanel, Dior, Clarins, Beauty Blender, Real Techniques i inne
A na wymianę mam: Kolorówka Revlon Colorstay - podkład do cery suchej w kolorze 110 Ivory, użyty kilka razy (wymiana z Pauline13) Clarins Everlasting - podkład w kolorze 103 Ivory, używany, zostało około 1/3 Dior Nude Compact Gel - podkład w kompakcie w kolorze 20 Beige Clair, z wymianki, ubytek niewielki, w pokrowcu Chanel Teint Innocence - podkład w kompakcie w kolorze w kolorze 42 Petale, nowy, w pokrowcu Chanel Rouge Coco - szminka w odcieniu Mademoiselle, używana, zostało około 2/3 Chanel Rouge Allure Laque - szminka w płynie dające efekt mokrych ust w kolorze klasycznej czerwieni 72, użyta kilka razy Inglot Pro-3 - dwie paletki z matowymi cieniami w kolorach beżowo-brązowo-fioletowych (353, 357, 327, 363, 326, 329), użyte kilka razy, ubytek niewielki (wymiana z damon) Pielęgnacja Sanoflore Miel Nurricier - regenerujący miód odżywczy, użyty dwa raz, ubytek minimalny (wymiana z damon) Bioderma Atoderm Nutritive - krem do cery suchej i odwodnionej, nowy, jeszcze w kartoniku Bioderma Sensibio H2O - płyn micelarny, 500 ml, nowy Olejek arganowy - rewelacyjny uniwersalny olejek,☠przywieziony z wakacji, oryginalny, bez domieszek, 60 ml, użyty tylko raz (wymiana z Doria) Gliss Kur Oil Nutritive - fluid na końcówki, użyty kilka razy, zostało ponad 2/3 Artego Feel&Shine - serum wygładzające do końcówek, użyte kilka razy, ubytek minimalny Artego Miracle Lightweight - odżywka w sprayu bez spłukiwania, używana, została ponad 1/2 Artego It's color - maska do włosów odświeżająca kolor, wersja miód do włosów blond, rudych, brązowych (nadaje złocisty odcień), opakowanie 500 ml, użyta dwa razy Klorane - suchy szampon na bazie wyciągu z owsa, użyty tylko raz Inne Beauty Blender - oryginalna gąbeczka, nowa Real Techniques Starter Set - zestaw pędzli do makijażu oczu, użyte kilka razy, umyte i zdezynfekowane, w stanie idealnym Yankee Candle - woski w kształcie tart, Apple&Pine Needle, Sparkling Snow, Christmas Cupcake, Christmas Cake, Red Berry&Cedar, Red Apple Wreath, Christmas Eve, Happy Christmas, White Christmas, Kitchen Spice, Spiced Orange, Honey&Spice, River Valley, Fresh Cut Roses, French Levander, połówki w woreczkach strunowych Powyższe rzeczy oddam tylko za coś z mojej wish listy ![]() Edytowane przez charlotte89 Czas edycji: 2012-11-30 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w listopadzie Chanel, Dior, Clarins, Beauty Blender, Real Techniques i inne
Natomiast poniższe rzeczy oddam chętnie w większej ilości/całości za coś przydatnego
![]() Kolorówka Sephora Eyeliner - eyeliner z pędzelkiem, kolor czarny, na pewno zostało więcej niż połowę, użyty tylko kilka razy Korres Provitamin B5 and Rice Brain Mascara - czarny tusz do rzęs, użyty kilkanaście razy Inglot - baza pod cienie, użyta kilka razy, ubytek niewielki Max Factor Max Effect Gloss Cube - błyszczyk, kolor 07, użyty kilka razy, ubytek niewielki Pielęgnacja Ziaja Kozie Mleko - mleczko do demakijażu, używane, zostało około 1/2 Sephora Golden Sparkle Oil - złocisty olejek do ciała, używany, ubytek niewielki Eveline Slim Extreme 3D - serum intensywnie wyszczuplające i ujędrniające (białe opakowanie), używane, została ponad 1/2 dużego opakowania (wymiana z MA66IE) Eveline Slim Extreme 3D - serum ujędrniająco-modelujące do biustu, używane, została ponad 1/2 (wymiania z MA66IE) Eveline Slim Extreme 3D - serum ujędrniająco-modelujące do pośladków, używane, została 1/2 (wymiana z Doria) Eveline Slim Extreme 3D - termoaktywne serum modelujące talię, brzuch i pośladki (bordowe opakowanie), nowe Label.m Shine Spray - nabłyszczający spray do włosów, z wymianki, zostało około 2/3 Eveline Nail Therapy Professional 8w1 - odżywka do paznokci, nowa, nieużywana, jeszcze w kartoniku (wymiana z Doria) Eveline Nail Therapy Professional 3w1 - wysuszacz do paznokci, użyty tylko raz Eveline Nail Therapy Profesional - preparat do usuwania skórek, nowy, z kartonikiem Nivea Lip Butter - masełko do ust o zapachu karmelowym, nowe, z kartonikiem Inne Korres - pędzel do pudru, wysuwany (idealny do torebki), nowy, w stanie idealnym (wymiana z carollinnka) Smashbox - mały pędzelek kabuki (idealny do poprawek w ciągu dnia), z wymiany, w stanie idealnym L'oreal Recital Preferences - farba do włosów, kolor 10.21 Stockholm, nowa Palette Color Shampoo - szampon koloryzujący, kolor 320 mogący zastąpić kąpiel rozjaśniającą, nowy Edytowane przez charlotte89 Czas edycji: 2012-11-25 o 06:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam również do mojego wątku książkowego - chętnie wymienię się za kosmetyki
![]() Edytowane przez charlotte89 Czas edycji: 2012-11-01 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: w listopadzie Chanel, Clarins, Mac, Beauty Blender, Real Techniques i inne
Cytat:
mam krem z filtrem Phenome i inne rzeczy, może coś wybierzesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: w listopadzie Chanel, Clarins, Mac, Beauty Blender, Real Techniques i inne
hej, znajdziesz coś u mnie za podkład Clarins, Beauty Blender, olejek arganowy i odżywkę Eveline 8w1? Poza wątkiem mam np 1 sezony Czystej Krwi i Plotkary, dużo książek- horrory, obyczajowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Sephora Eyeliner i odżywka 8w1
coś u mnie?
![]() |
#9 |
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
hej znajdziesz cos u mnie za:
Smashbox - mały pędzelek kabuki (idealny do poprawek w ciągu dnia), z wymiany, w stanie idealnym i którąś z palet Inglot ![]() pozrawiam
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hej coś za
Olejek arganowy - rewelacyjny uniwersalny olejek,☠przywieziony z wakacji, oryginalny, bez domieszek, 60 ml, użyty tylko raz Gliss Kur Oil Nutritive - fluid na końcówki, użyty kilka razy, zostało ponad 2/3 Artego Miracle Lightweight - odżywka w sprayu bez spłukiwania, używana, została ponad 1/2 ![]()
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się olejek arganowy, ale czy oddasz go za nektar termiczny?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
co mogłabyś za niego oddać?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos za Beauty Blender
Real Techniques Starter Set Olejek arganowy ?
![]() |
#16 |
perfumove love
|
Interesuje mnie olejek arganowy. Mogę poprosić o zdjęcie? Jakiej jest firmy i jak mniej więcej go wyceniasz?
![]() Poza wątkiem mam chyba gdzieś książkę Merde! itd. Muszę poszperać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Wystarczy na więcej niż 2-3 razy. Jego się używa w bardzo małych ilościach.
Czy mogłabym prosić o zdjęcie olejku?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Hej podoba mi się
Sephora Golden Sparkle Oil - złocisty olejek do ciała, używany, ubytek niewielki Sally Hansen - rajstopy w spraju, kolor najjaśniejszy Light Glow, używane dwa razy, zostało ponad 2/3 opakowania Eveline Slim Extreme 3D - serum ujędrniająco-modelujące do biustu, używane, została ponad 1/2 Eveline Slim Extreme 3D - termoaktywne serum modelujące talię, brzuch i pośladki (bordowe opakowanie), nowe Korres - pędzel do pudru, wysuwany (idealny do torebki), nowy, w stanie idealnym Smashbox - mały pędzelek kabuki (idealny do poprawek w ciągu dnia), z wymiany, w stanie idealnym
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Inglot Pro-3 - dwie paletki
Inglot Loose Powder Inglot - baza pod cienie, użyta kilka razy, ubytek niewielki znajdziesz coś u mnie za całość/część? głównie interesują mnie paletki
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za zdjęcie. A wypatrzyłabyś jeszcze coś u mnie, żeby nie wysyłać jednej rzeczy?
U Ciebie chętnie skusiłabym się jeszcze na: -Eveline Slim Extreme 3D - serum ujędrniająco-modelujące do pośladków -Eveline Nail Therapy Professional 8w1
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za pędzle real techniques? poza wątkiem mam seriale seks w wielkim mieście wszystkie sezony, plotkara wszystkie sezony, z gotowych na wszystko też coś chyba mam, od razu mówię, że bez lektora z napisami i nieoryginalne płytki
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() Podoba mi się: Beauty Blender - oryginalna gąbeczka, nowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
ja tyko po szmineczkę coco, obecnie nie mam nic poza wątkeim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
ok, w takim razie na razie rezerwuję dla Ciebie Kerastase i czekam na wiadomość.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() A czy to jest oryginalny Beauty Blender? Ile jest wart? Czy nie podoba Ci się nic innego oprócz podkładu? Bo on jest raczej dużo droższy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Rozumiem, że nabłyszczacz label.m raczej Cię nie interesuje?
A może: Smooth shine leave-in treatment odżywka z profesjonalnej serii Schwarzkopf - 30 ml? Stosuje się ją podobnie jak naktar Kerastase. Ewentualnie mam jeszcze Joico conditioner z serii K-PAK, ale jego zostało ok. 15 ml, czyli na 2 razy.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.