![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wrześniowo - Biotherm, Sephora, Catrice, Essence, Yves Rocher, John Frieda
Witam serdecznie w moim nowym wrześniowym wątku!
![]() Mini regulamin: Proszę odpisuj u mnie. Proszę o uczciwość. Nie odmieniam się. Wysyłam tylko poleconym priorytetem i proszę o to samo. Jeśli masz mniej przekupek, wysyłasz pierwsza. Staram się odpisywać, jeśli naprawdę zapomniałam to przypomnij się. Jednak unikam tego, bo sama mam dość wiecznego przypominania się i dopominania o odpowiedź! UWAGA: Nie wszystkie kosmetyki mam ze sobą, wysyłka może się opóźnić. Dokładka Nie ma Rezerwacja Nowe rzeczy wymieniam na rzeczy nowe lub używane o wyższej wartości. WISH: rajstopy w spraju rozświetlający korektor pod oczy perfumy i odlewki w każdych ilościach pędzel wachlarzowy do pudru minerały (pudry i róże) biochemia jeżynowy lakier do paznokci matowy róże do policzków w odcieniu brudny róż pomadki róż, brudny róż glinka zielona Nie potrzebuję: kremów do twarzy, szamponów, odżywek, żeli pod prysznic, drogeryjnych podkładów i pudrów, tuszy do rzęs (nie proponuj mi tego jeśli sama nie zapytam!) Zapachy Avon, woda toaletowa Bali Bliss, zużycie 1/3, za inny zapach Yves Rocher, Naturelle, woda toaletowa 75 ml, jest kartonik, nie muszę wymieniać, mogę odlać, tylko za inny zapach (słynna imitacja Light Blue D&G) Yves Rocher, Comme Une Evidence L'eau 75 ml, tylko za inny zapach, nie muszę wymieniać (czasem używam, pytać o ilość) Biotherm, Eau de toilette, Eau Oceane 10 atomków po 1,5 ml - mogę oddać wszystkie za konkret Beyonce Heat Rush balsam ze złotymi drobinkami - zużyte mniej niż 1/3 Estetica, SPA Energy, Refreshing & Moisturizing Body Mist Truskawka - nowa Olejek Sephora o pięknym zapachu białych pralinek z mieniącymi się drobinkami - nowy! - tylko za inny złoty olejek z drobinkami np. Nuxe, Sephora... Edytowane przez zywieczdroj Czas edycji: 2012-10-08 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniowo - Biotherm, Sephora, Catrice, Essence, Yves Rocher, John Frieda
Kolorówka
Aknicare puder CLAIR odcień Dore podkład w kompakcie maskuje niedoskonałości skóry tłustej i trądzikowej - znikome zużycie, nie muszę wymieniać, za wish najchętniej lub w tej samej półki cenowej, jest kartonik! Essence, Pure Skin, Antybakteryjny puder do twarzy, odcień 03 Nude - za drobiazg Avon Solutions, Pure Pore-Fection, Soothe & Treat Compact - Matujący puder prasowany przeciw wypryskom - pewnie po terminie, za drobiazg Oriflame Beauty Studio Artist, matujący, Medium Essence, Sun Club matowy puder brązujący dla brunetek sunny, wieczko wypadło z zawiasów Essence, Urban Jungle, puder brązujący zmielony i przesypany do słoiczka - za drobiazg Pędzle Nivea, No name, ELF - wypiorę przed wymianą (nie ma z fioletową rączką i małych ze srebrną z Nivea) Błyszczyk Manhattan z drobinkami High Shine beż/brąz Avon Plump Pout, błyszczyk Crystal Plump - nowy! Dax Perfecta, No problem, korektor antybakteryjny w pędzelku - połowa Pierre Arthes - biała kredka do oczu, za drobiazg Miss Sporty, czarna kredka do oczu Oriflame Beauty, wrzosowa kredka do oczu Nivea, mini pomadka - dorzucę gratis Astor, Perfect Stay Lip Tint - Pomadka do ust w pisaku z balsamem nawilżającym, 103 Rosewood Blush - sprawdzany kolor i balsam do ust Catrice, Hidden World, cień w musie Rosy & Cosy - testowany (za coś fajnego) Avon, Color Trend, Pretty Eyes Case - Paletka cieni w kremie, Butterfly Frost (chłodny wrzos, miedź, złoto, beż) Oriflame, Floral Collection, pomadka w odcieniu Cherry Red Krem DLA Niszcz Pryszcz na dzień Krem DLA Niszcz Pryszcz na noc (oba używane przez niecały miesiąc) http://kosmetykidla.pl/podstrona.php?a=148&b=130 Krem nawilżający naturalny Corine de Farme - użyty raz na test, jak nowy Avon, perełki rozświetlające - tylko za coś fajnego, w podobnej cenie Edytowane przez zywieczdroj Czas edycji: 2012-10-09 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniowo - Biotherm, Sephora, Catrice, Essence, Yves Rocher, John Frieda
Włosy
Szampon koloryzujący Marion Color, odcień 79 - Popielaty Blond - Nowy! Dove Intense Repair, 2 szampony i odżywka po 50 ml (któregoś używałam raz, ale nie pamiętam którego) Dove, volume, mała pianka do włosów zwiększająca objętość Nivea Long Repair - saszetki 3x10 ml szampon, 3x10 ml odżywka John Frieda Sheer Blonde - saszetki 2x10ml szampon, 2x10ml odżywka Oriflame, HairX, Winter Care Protecting & Anti - Static Mist, Ochronna i antystatyczna mgiełka do włosów na zimę, przeciw elektryzowaniu i puszeniu się włosów - połowa Inne Akcesoria biochemiczne, fiolki, mieszadełka, pojemnik na puder, róż Edytowane przez zywieczdroj Czas edycji: 2012-10-09 o 08:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Lakiery
Inglot biel - połowa Inglot czerń 39 - niewiele używany Golden Rose - piękna granatowa czerń z mieniącymi się subtelnymi drobinkami 340 - nieużywany China Glaze - 108 degrees - najchętniej za Essie Golden Rose 228 Oriflame - Cherry Red - wyżej pomadka w tym samym odcieniu, nieużywany Wibo, szybkoschnący o długotrwałej formule 244 - połowa Essence, Nail Art, Express Dry Drops, Wysuszacz do lakieru Inglot, preparat przeciw obgryzaniu paznokci, nieużywany, niestety przykleiło mi się coś do opakowania i nie mogę tego odkleić Sensique, Strong Nails, Utwardzacz do paznokci z odżywczą metioniną - zużycie znikome Edytowane przez zywieczdroj Czas edycji: 2012-10-09 o 08:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dokładka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Avon, woda toaletowa Bali Bliss, zużycie 1/3
Beyonce Heat Rush balsam ze złotymi drobinkami - zużyte mniej niż 1/3 cos u mnie? odpisz prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Mam pedzle z Lancome,intetresuja mnie wody z YR
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
A cobra on my left...
|
ok, dam 3 g
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Interesują mnie lakiery
Golden Rose - piękna granatowa czerń z mieniącymi się subtelnymi drobinkami 340 - nieużywany Oriflame - Cherry Red - wyżej pomadka w tym samym odcieniu, nieużywany znajdziesz coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post36398486 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic nie znalazłam. Nie działa mi link do Twojej wymianki. Ten, który masz w podpisie. Sprawdź to sobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 17 pkt / 95% pozyt.
|
Błyszczyka już nie ma, roż oddałabym za:
Dove Intense Repair, 2 szampony i odżywka po 50 ml (któregoś używałam raz, ale nie pamiętam którego) Nivea Long Repair - saszetki 3x10 ml szampon, 3x10 ml odżywka John Frieda Sheer Blonde - saszetki 2x10ml szampon, 2x10ml odżywka Oriflame, HairX, Winter Care Protecting & Anti - Static Mist, Ochronna i antystatyczna mgiełka do włosów na zimę, przeciw elektryzowaniu i puszeniu się włosów - połowa Nivea Spray Diamond Gloss - zużycie do napisu Nivea jeśli Ci pasuje? ![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
nic nie znalazlam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Jeju, przepraszam. Chciałam skopiować dwa, ale zapomniałam usunąć reszty.
![]() Nivea Spray Diamond Gloss - zużycie do napisu Nivea Oriflame, HairX, Winter Care Protecting & Anti - Static Mist, Ochronna i antystatyczna mgiełka do włosów na zimę, przeciw elektryzowaniu i puszeniu się włosów - połowa myślę, że to byłoby ok, bo róż jest nowy, kupiony za 30 ![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Nic nie szkodzi ![]() Niestety różu już nie ma- zasadą pierwszeństwa. Ale jeśli jesteś zainteresowana to z Rimmela mam też ten nowy bronzer, także 001 light.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że dopiero teraz odpisuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
cos za
Yves Rocher, Comme Une Evidence L'eau 75 ml, jak wyżej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wieczne Kutango
|
niestety nic
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
kochana, rezerwuję dopiero po dostaniu adresu, jak pisałyśmy o różu to jeszcze toczyły się rozmowy
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
dzięki, ale nic nie wypatrzyłam za perfumy
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
jasne. ale nic się w końcu nie stało
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
No niestety nic nie widze co mogłąbym dobrać do kuferka. A może masz jakieś książki do oddania poza wątkiem ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wieczne Kutango
|
niestety nic
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
hej podoba mi sie u ciebie
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1346450125 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1346450372 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1347053044
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
przepraszam, umknęło mi. Niestety nic nie znajdę;(
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Nie widzę nic póki co, może masz coś z mojej wish ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.