![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wiosenna wymiana marzec S M L zapraszam
Można pisać-zapraszam
NIEAKTUALNE Wymienię kilka rzeczy, nie mają one wad ani plam...itd. staram się wszytko dokładnie opisać jeżeli coś ma jakąkolwiek nawet małą wadę nie ukrywam tego. Nie sprzedaję rzeczy zmechaconych! I proszę mi takich nie proponować. Mogę każdą rzecz dokładnie zmierzyć jeżeli ktoś będzie chętny Moja wish: 1. szukam przede wszystkim rzeczy dla synka (zabawki, bajki, ubranka od 86 w górę i wszystko co związane z 15 miesiecznymi bobasami ) 2. Wszystkiego co związane z ciążą ![]() ![]() 2. Książek Monster High dla bratanicy 3. legginsów 4. tunik szczególnie w kolorach pudrowy róż brąz 5. książek, poradników 6. szminki Inglot 262 oraz innych nudziaków 7. ocieplaczy w żelu 8. La Roche Posay Toleriane 13 lub 11 9. klepsydry do parzenia herbaty (oraz wszystkiego co z tym związane) 10. podgrzewacza do dzbanka 11. nowej bielizny rozm 38 12. Pędzli do makijażu, teraz szsczególnie do kresek 13. Bronzera Ziemia Egipska ![]() 14. Paska rozm ok 85cm mam dużo ubrań więc interesują mnie tylko konkrety, nie wymieniam się na siłe Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2013-07-09 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosenna wymiana marzec S M L zapraszam
Kurtki:
1. Jeansowa Orsay rozm 38 stan idealny w trakcie wymiany 2. Jeansowe bolerko Telly Weijl rozm M stan idealny 3. Pikowana dresowa granatowa kurteczka nowa bez papierowej metki rozm M 4. Białe Poncho stan bdb 5. Krótka kamizelka z futerkiem rozm 36 stan bdb Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2013-03-26 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Sweterki:
1. Długi gruby sweter House rozm. M nowy bez papierowej metki (tylko za inny nowy sweter) 2,3. Czarny sweterek z Outletu rozm M stan dbd 4. Bluzeczka Promod, z tyłu zielony sweterek. Odciełam metkę ale jest to chyba rozm M, stan bdb 5. Krótki szary sweterek stan bdb, rozmiar Uni pasuje na S M 6,7. Sweterek turkusowy H&M M stan bdb 8. Sweterek z koronką (sama doszywałam) rozmiar Uni, ale będzie dobry na S, M 9. Fioletowy H&M rozm M stan db 10. Ciemnozielony Zara, stan dst, ma takie białe plamki i jest troszke wyblakły Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2013-03-24 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Kamizelki:
1,2. H&M rozm XS ale będzie dobra też na S,M 3,4. Jeansowa Bershka rozm L stan idealny (będę wybredna) Żakiet: 5,6. Marynarka C&A Autograf rozm 36 stan byłby idealny, ale niesety brak jednegoo guziczka 7. Czarny H&M rozm 42 stan db 8. Foletowy sweterek rozm Uni, dobry na S,M stan db Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2013-03-24 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Bluzki :
1. Terranova kolorowa rozm M stan idealny 2. Bluzka na grubych ramiączkach niebiesko-czarna rozm L/XL stan idealny 3. Czerwona bluzeczka z cekinami przy dekoldzie M/L stan idealny 4. Szara bluzeczka dłuższa rozm z metki XL/XXL ale na L też będzie dobra, stan idealny 5. HM seledynowa odciełam metke ale rozm chyba S/M 6. Bluzeczka z Alicją biała rozm L, mała planka na rękawku, powinno się sprać, zauważyłam dopiero gdy robiłam zdjęcie. 7. Bluzeczka Vero Moda M nowa bez papierowej metki wymieniona 8. Koronkowa bluzeczka, mam ją z wymianki, kolor beżowy, podobno jest z H&m, ale ma odcięte metki, nie założyłam jej ani razu, stan idealny rozm. około M... 9. Satynowa bluzeczka rozm 10, pasuje na M stan bdb 10. Koszula Cropp Town rozm M, stan idealny Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2013-03-28 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Bluzy:
1,3 Czarno-szara Butik rozm M stan bdb 2. Only rozm L stan bdb Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2013-03-22 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
spodnie
1,2. Rurki Lee rozm 40, w30 L33 na mnie niesetety za duże, ale nie oddam łatwo 3. Zielone Spodnie House rozm L stan idealny też za duże na mnie niestety 4,5. Spodenki w kratkę Amisu New Yorker rozm 40, zauważyłam małą plamkę gdy robiłam zdjęcie, pozatym stan idealny 6. Spodenki H&M rozm 40 stan idealny Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2013-03-22 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
spódnice
1. Reserved sztruksowa rozm 38 stan bdb 2. Jeansowa Orsay 38 stan bdb 3. Ciemny jeans Orsay 38 chyba tylko raz założona stan idealny Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2013-03-24 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
sukienki:
1,2 Sukienka Floral rozm L stan bdb 3,4 Tuniczka/Sukienka z dzianinki bardzo cieniutka, haft z tyłu rozm uni, stan idealny 5. Sukienka New Yorker Amisu rozm 38 nowa z metką (jednak nie mój krój, kupiłam i jakoś nie było czasu żeby oddać) dadam jako gratis ![]() 6. Sukienka/Tunika etno nowa bez papierowej metki rozm 38 7. Nowa z metką cieniutka sukienka z dzianinki rozm S Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2013-03-24 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
szaliki i chusty:
1,2. Długa cienka stan idealny 3. Turkusowy szal stan idealny 4. Czarna Floral nowa Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2013-03-22 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
buty
1. beżowe na koturnie rozm 38 (ja noszę 25,5 i są na mnie idealne) nie oddam ławto nie ma nena1984 Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2013-03-27 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
paski
1,2.Pasek zeberka 3. Pasek na talię szeroki Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2013-03-24 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
torebki
1,2. Rewelacyjna szara średniej wielkości, stan idealny 3,4. Letnia w niebieskie kwiaty stan idealny 5,6.Czarna z kieszonkami, kolor prawie taki jak na zdjęciu, duża pojemna stan bdb oddam jako gratis 7,8.Jeansowa listonoszka Disney z Kłapouchym, stan bdb, brakuje tylko jednego kryształka z boku 9. Etorebka Madara, stan idealny, złożona dosłownie kilka razy, tylko za inną nową torebkę 10. Podróbka prady stan idealny Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2013-03-22 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
kosmetyki
1. Podkład Revlon 180 sand beige praktycznie nowy, użyty tylko kilka razy, ale niestyety dla mnie za jasny, nie oddam łatwo wymieniony 2. Loreal Rose Ivory, mam go z wymianki, powinna być przynajmniej połowa, tak mówiła poprzedednia właścicielka, ciężko to sprawdzić ponieważ się go nie da odkręcić, mogę ewentualnie zważyć,też niestety za jasny dla mnie wymieniony Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2013-03-28 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
bielizna
1,2. Beżowy Esotiq rozm 75C stan idealny 3. Majtki wyszczuplające rozm L W pepitkę New Jorker nowy bez papierowej meki rozm 80B 4. Beżowy Triumph rozm 70B stan bdb Czarny do dużych dekoldów rozm 75B stan bdb Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2013-03-24 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
biżuteria
Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2013-03-21 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
biżuteria
Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2013-03-21 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
biżuteria
Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2013-03-21 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
książki
zdj.3Dieta Dukana - brak Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2013-03-24 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
19
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
20
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
21
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
22
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
23
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
24
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
25
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
26
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
27
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
28
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
29
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:37.