![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Różne różności ubraniowe! Zapraszam od XS do L
Witam,
nigdy nie wymieniałam się na portalu wizaż.pl, posiadam konto na szafa.pl: fanfan, na którym zdobyłam parę komentatrzy. Kiedyś sprzedawałam i wymieniałam się ubraniami również za pośrednictwem photoblog'a, jednak już jakoś zainteresowanie tam spadło i zrezygnowałam. Małe zasady: 1. Wysłam poleconym ekonomicznym, nie zawsze w kopertach bombelkowych, ze względu na to, że mam w domu sporo folii bombelkowej i duze kalendarze ścienne i czasami z nich kleję koperty ![]() 2. Nie zatajam stanu ubrań, jeśli coś ma plamkę/dziurę to o tym informuję. 3. Wysyłać będę jako pierwsza, jeżeli zechcesz ![]() 4. Nie wymieniam się na siłę, ale drobne rzeczy, z którymi nie jestem szczególnie związana chętnie wymienię na kosmetyki, dodatki. 5. Nie zawsze wysyłam ciuszki wyprasowane, nie mam na to za dużo czasu. 6. Zastrzegam, że kolor ciuszka może się nieznacznie różnić od rzeczywistego. 7. Podaję rozmiar z metki lub taki, jaki mi się wydaje, że jest, jeśli to niejasne - pytaj o wymiary. 8. Nie odmieniam się, szanujmy swój czas. 9. Będę starała się często wrzucać nowości, mam wiele rzeczy, których nie noszę, a ciężko się z nimi rozstać ![]() W tym wątku mam do wymiany kilka rzeczy, będzie to taki zbiór rzeczy, których zdjęcia znalazłam na komputerze ![]() SZUKAM: MÓJ ROZMIAR: S, buty: 38/39 - torebki chanellki, kolor: czarny - swetrów typu oversize, dłuższych, jak i krótszych w kolorach jasnych, jak i czarnym, ze złotą nitką, itp. - rurek: bordo, ciemna zieleń, czerń - biżuteria: kolia złota, metalowa, gumki do włosów z tą 'blaszką', ogólnie pozłacane i posrebrzane rzeczy. Nie cierpię plastiku. - PILNIE: kubek termiczny w formie termosu, z metalowym wnętrzem! - słuchawki małe moja lista must have będzie rosła, póki co, tyle jestem w stanie wymienić ![]() 1. Sukienka marki Vila, kupiona z myślą o poprawinach, jednak założyłam inną, a ta leży w szafie. Odpinane ramiączka, można nosić bez nich, nie zsuwa się przez silikonowe paski. Nowa, z kompletem metek. Będę wybredna, ponieważ zastanawiam się czy nie zanieść jej do krawcowej do minimalnego zwężenia ![]() 2. Sukienka marki Vila. Kolejna tej samej firmy, kolejna leży w szafie. Ta z kolei miała być na studniówkę, jednak zrezygnowałam z pomysłu założenia czarnej sukienki. Nowa, z kompletem metek. Tu również będę wybredna, kosztowała dość sporo. Warstwa tiulu u dołu może komuś przeszkadzać, można ją jednak odpruć lub zanieść do krawcowej, by to zrobiła ![]() 3. Skórzane szorty. Podobno to prawdziwa skóra, kupiłam w SH za spore pieniądze. Niestety już w nie nie wejdę. rozmiar: xs/małe s. Mają podszewkę. Tu też będę wybredna, ponieważ mi się szalenie podobają! 4. Torebka teczka, nie mieści a4. Dwie przegrody, dużo kieszonek. Ma mały zaciek nad zapięciem przez pranie, ale nie jest widoczny. 5. Granatowa marynarka. Rozmiar: S/małe M nie ma ![]() 6. Czarna marynarka. Rozmiar: S/M 7. Bluzka z bufkami, raz założona. Nie odpowiada mi kolor. S/M 8. Imprezowa tunika, raz założona. Ma taki jakby golf pod szyją, a pod nim male rozcięcie, z tyłu rocięcie na plecach. Fikuśna, założyłam na jedną imprezę do bluzki pod spód i leginsów i nie mam pomysłu jak ją zestawić. Rozmiar: uniwersalny. 9. Kardigan w trzech kolorach, stan idealny. Rozmiar: M 10. Czerwona marynarka, stan bardzo dobry: ja przyszywałam guziki (lekko krzywo) i troszke podarta podszewka w środku, zszywana przeze mnie. Rozmiar: M Edytowane przez fanstyle Czas edycji: 2012-11-03 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różne różności ubraniowe! Zapraszam od XS do L
1.
. Spódniczka w kolorze fuksji, na gumie. Układa się pięknie, odkupiłam od koleżanki ![]() ![]() 2. Sweterek, raz założony, pudroworóżowy. Świetny, deliktany materiał. Rozmiar: M/L, podam dokładne wymiary zainteresowanym. 3. Szorty beżowe, niestety na mnie zaciasne. Stan idealny, ale noszone. Kiedyś moje ulubione, świetnie wyglądają także z rajstopami na obecną porę roku. Rozmiar: xs 4. Tanktop z H&M, kupiony pod wpływem impulsu. Z tyłu krzyżowane ramiączka, można nosić latem bez niczego pod spodem, jak i z jakąś bokserką ![]() 5. Duży sweter Atmosphere, nosiłam go jako tunikę, zasłaniał mi idealnie to co trzeba ![]() 6. Moja sukienka z balu gimnazjalnego. Nie czuję do niej zbyt wiele, oddam łatwo. Pięknie podkreśla biust ![]() 7. Pudorowróżowy sweterek, ze świetnego materiału. Mało noszony, ma maleńką dziurkę przy rękawie, którą zszyję przed wysłaniem, teraz także nie jest zbyt widoczna ![]() ![]() ![]() 8. Leginsy z poświatą i zapiętkami. Zdjęcie robione z lampą, w rzeczywistości, aż tak się nie świecą. Primarkowe, raz przymierzone, dostałam od znajomych. Rozmiar: 40 9. Maxi dress Primark. Kiedyś myślałam, że zakoleguję się z takimi sukienkami, ale jednak to nie moja bajka. Rozmiar: S/M 10. Katana firmy Morgan, na suwak, lekkie bufki. Rozmiar: S/małe M. Edytowane przez fanstyle Czas edycji: 2012-11-01 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Kilka nowych rzeczy
![]() 1. Bluzko-tunika na guziczki, rozmiar: s 2. Spódniczka, rozmiar: l 3. Siatka na zamek, z kapturem, rozmiar: szczerze to nie wiem, powiedziałabym, że od xs do m nawet 4. Tunika fioletowa, rozmiar: uniwersalny, dzięki sznureczkom można ją zawiązać do tyłu ![]() niebawem nowe rzeczy, musze się zabrać za przejrzenie mojej szafy ![]() Edytowane przez fanstyle Czas edycji: 2012-11-03 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Glany z innego wątku!
DOKŁADKA! Na wymianke mam glany, rozmiar 41. Jezeli jednak nosisz 39, mozesz smialo brac, sama mam taki rozmiar i jest naprawde ok, po dodaniu dwoch par skarpet. Stan zuzycia jak na zdjeciach. Noszone rok, na jednym przodzie obtarcie, po moim upaku w nich, nie widac go za duzo po zapastowaniu. Polecam, jeszcze komus posluza Edytowane przez fanstyle Czas edycji: 2012-11-04 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś za czerwoną i czarną marynarkę
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz cos u mnie?podoba mi się kilka rzeczy
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
coś za skórzane szorty? poza wątkiem mam bordowe sztruksowe rurki Bershka w rozmiarze S
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
cos za granatowa marynarke?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hm..
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za granatową marynarkę??
---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Ok w takim razie czekam ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
dzieki za zdjecia
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- okej, no to ja jestem na tak ![]() cos jeszcze moze Ci sie podoba, zeby byla wieksza wymianka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
hej, póki co przesyłam zdjęcia swetra
![]() ![]() hm. no może być trochę za luźna koszula.. czy czarna marynarka lub czerwona będzie dobra na S? poproszę także fotkę tej, która będzie ![]() czyli narzutkę pudrową za marynarkę granatową na pewno? ![]() Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2012-11-01 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
To szkoda a bedziesz cos jeszcze dokładała? albo masz coś poza wątkiem
![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Ok to będe czekać ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
raczej do tych cieńszych należy
![]() okej, nie ma problemu, to czekam ![]() pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
raczej nic nie widzę...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
hej, co z tymi zdjęciami?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
up up up
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się
![]() raczej nie będę nic dokładać, już wszystko wystawione ![]() napewno nic za tą czarną nie znajdziesz? jeśli nie, to zapraszam na PW za tą granatową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
upupupupupupup
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.