|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Mała wymiana kosmetyczna Ziaja Pro, AA, Miss Sporty i inne LISTOPADWITAM W MOIM WĄTKU! ![]() -jeśli jesteś czymś zainteresowana to proszę skopiuj opis zamiast wstawiać link, szkoda mi czasu na klikanie
![]() -zastrzegam sobie prawo do negocjacji jednej rzeczy z wieloma osobami, by wymiana była jak najbardziej korzystna -ja odpisuję u Ciebie, Ty u mnie ![]() -Ty nie ignorujesz mnie-ja nie ignoruję Ciebie -nie znoszę chamstwa i wrednych odzywek -preferuję szybkie wymiany, ale oczywiście odpowiem na wszystkie pytania -nie cierpię, gdy ktoś wykazuje chęć wymiany, a później milczy! -jeśli długo się nie odzywam, śmiało się upomnij, mogłam przeoczyć! -nie robię zdjęć na sobie, bo większość z tych rzeczy wymieniam dlatego, że są na mnie za duże lub za małe -wysyłam w kopertach bąbelkowych, delikatne rzeczy dodatkowo zabezpieczam i tego samego wymagam od Ciebie! -preferuję wysyłkę listem poleconym ekonomicznym -będę starała się nadawać przesyłki następnego dnia roboczego, ale nie zawsze mogę pójść na pocztę, więc daję sobie czas na wysyłkę 7 dni, chyba, że dogadamy się inaczej -pierwsza wysyła osoba z mniejszą ilością przekupek -nie wysyłam za granicę -po zakończonej transakcji wystawiamy sobie przekupki Oto, co mam na wymianę: Dezodorant Impulse Vanilla Kisses- nowy Urlic de Varens Mini Kiss-nowe BeBeauty żel micelarny do skóry suchej i wrażliwej-ok. połowa została Ziaja Pro- enzymatyczny preparat złuszczający do stóp-odlewka ok. 50ml Ziaja Pro- maska zwężająca pory- odlewka ok. 30ml Miss Sporty Pump Up Lash Mascara- nowy tusz do rzęs, tylko wypróbowany, świeży Miss Sporty Mini Me- korektor odcień 01 light- zostało tyle ile widać na zdjęciu AA technologia wieku Pielęgnacja Młodości 18+, krem matująco-normalizujący, otwarty miesiąc temu, zużycie widoczne na zdjęciu
Edytowane przez green apple Czas edycji: 2012-11-27 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mała wymiana kosmetyczna Ziaja Pro, AA, Miss Sporty i inne LISTOPAD
Cos u mnie zA:
Ziaja Pro- enzymatyczny preparat złuszczający do stóp-odlewka ok. 50ml Ziaja Pro- maska zwężająca pory- odlewka ok. 30ml ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kuźnia inspiracji
|
coś za:
AA technologia wieku Pielęgnacja Młodości 18+, krem matująco-normalizujący, otwarty miesiąc temu, zużycie widoczne na zdjęciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Wymieniasz się na ubrania ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
pomadka maybelline najprawdopodobniej pójdzie do innej wizażanki, mogę wymienić l'bioticę za maskę zwężającą pory ziaja
![]() |
#8 |
Miuoshowa
|
Podoba mi sie:
Ziaja Pro- maska zwężająca pory- odlewka ok. 30ml ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:37 ---------- Pewnie miala na ulotce jakies 24 albo 36 miesiecy od otwarcia, ulotki juz nie mam, ale ja ja kupilam i uzywalam od wielkanocy do jakiegos miesiaca temu, takze jest swieza.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.