|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
W lipcu ubrania S, M,L kosmetyki torebki i inne
ZAPRASZAM DO NOWEGO, UPORZĄDKOWANEGO WĄTKU:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post38088887 Dokładka post 29, 30 etui iPhone, depilator, masażer do stóp, muzyka relaksacyjna, ekspres do kawy, bluzy z kapturem + różności Rzeczy są nowe albo w bardzo dobrym stanie. Ubrania w rozmiarach S, M, L. Jedyną właścicielką ubrań jestem ja, nie wymieniam ubrań kupionych w SH. Zasady jak u wszystkich Wymienione przedmioty usuwam, żeby nie było bałaganu. Chętnie się wymienię na: duże torby, skórzane paski, kominy, perfumy z wyższej półku (cinema, envy me, j'adore...), luźne bluzki, dobre cienie, książki Pratchetta, bluetooth i wszystko co mi się spodoba Preferuję większe wymianki i takie będą brane w pierwszej kolejności pod uwagę. Chyba, że coś mnie urzeknie. -NOWE etui na aparat (dwie kieszonki, pasek) ~12cm szer., 16 cm wys. -NOWE etui z klapką na iphone’a 4, 4G, 4S, eleganckie -NOWY portfel ze skóry naturalnej -NOWY portfel z mięciutkiej skórki w eleganckim pudełeczku . Tylko za coś super (wewnątrz logo allianzu) -torba ze skóry naturalnej, mieści format A4, stan bardzo dobry (oddam najlepiej za jakąś torbę) -mała torba z eko skóry marconi, stan idealny -torebka SEKA, mieści a4, stan idealny, była dosyć droga, dlatego oddam najchętniej za jakąś inną torebkę. Jedyny mankament, to brak jednego nitu (zaznaczyłam na czerwono), ale w niczym to nie przeszkadza i jest niezauważalne. Wewnątrz również stan idealny. -czarna torebka jumma ze skóry naturalnej, stan bardzo dobry, mieści a4 - granatowy płaszcz rozm S/małe M, stan bardzo dobry -skórzana czarna kurtka rozm XL Edytowane przez she2012 Czas edycji: 2012-12-12 o 12:54 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: W lipcu ubrania S, M,L kosmetyki torebki i inne
Przedmioty podkreślone oddam za darmo przy ustalonej wymiance innych rzeczy (podczas ustaleń odnośnie wysyłki przypomnij się o jedną rzecz jeśli jesteś czymś zainteresowana)
- kolczyki koła, duże - Szczotka drewniana, dla mnie za duża - Próbki ( dermica hypoalergica, mincer hyaluron revital, soraya make up sceniczny naturalny) - Astor cienie 610 smokey Purple, zestaw 4 cieni, zużycie jak na zdjęciu - Szampon pokrzywowy sensil- zostało więcej niż połowa szamponu - Essence quatrro, 07 over the taupe (użyte zaledwie kilka razy) - dwa cienie essence 03 all time favorite (spadły mi, jaśniejszy się pokruszył, ciemniejszy nienaruszony) -perfecta na dzień i noc, cera mieszana, mikro perły matujące, krem dotleniający z energią Q10, bardzo fajny J, 50ml (została ~połowa) -antidral, nieużywany (03. 2013) -Laura Biagiotti, Roma, 5ml -małe perfumy 15ml, wanilia i jakiś kwiatowy -kolczyki, duże koła, średnica ok. 4cm - Marynarka skórzana (prawdziwa skóra) . Kupiłam ją na zagranicznym portalu. Miała być nowa, w roz. M, okazała się używana, w dodatku się w nią nie mieszczę. Stan bardzo dobry wg mnie roz. S (wymiary: dł. Całkowita 63 cm, od pachy do pachy 44 cm, rękaw wew. 46 cm, rękaw zewn. 62 cm) Zamienię tylko na coś super - Skórzane botki roz. 40 stan bardzo dobry. Znalazłam nawet oryginalne fleki, które wymieniłam. Obcasy w stanie idealnym. Skóra naturalna, nieporysowana. - zestaw filiżanek z podstawkami, kupione w Niemczech, sześć sztuk filiżanek i niestety tylko pięć talerzyków (poszukam, może gdzieś się zapodział) bdb - filiżanki z podstawkami, praktycznie nieużywane, kupione w Niemczech, dobra jakość, sześć szuk - Skórzane brązowe rękawiczki. Gruba skóra, z zewnątrz jak nowe, wewnątrz małe rozprucie na materiale, ale w niczym ono nie przeszkadza. -Czapka z szalikiem zestaw, bdb -Różowo biały szalik, bardzo ciepły i milutki w dotyku, db -Świetna czapka hot oil, brązowa w kwiaty, wewnątrz ciepły kożuch, super się prezentuje -Fioletowo czarny kaszkiet, założony kilka razy, jak nówka -Różowa czapka, stan bdb -Zielona z kwiatkiem, stan bdb - armani code, zrobię odlewkę tylko za odlewkę z wish - Halle by Halle Berry, perfumowany balsam do ciała zostało ok. 1/3 z 150 ml - Bloker ziaja, bardzo skuteczny, niestety nie dla mnie, użyłam dosłownie kilka razy (11. 2013) - Pierre Cardin, bleu marine, dla zbieraczek flakonów po perfumach, zostało jeszcze na kilka psiknięć - Clarins, eau ensoleillante, duża próbka 5ml - Żel pod prysznic lirene, po terminie (13.11.2012) - Artego odżywka odbudowująca z efektem jedwabiu, bez spłukiwania, produkt profesjonalny, ok. połowa opakowania, po terminie - Eveline młode dłonie, pełne opakowanie, po terminie (09.08. 2012) - Ziaja oliwkowa, krem do rąk i paznokci, prawie pełne, po terminie, (10.2012) - Vichy dercos, szampon wzmacniający 100ml, po terminie Edytowane przez she2012 Czas edycji: 2012-12-03 o 21:59 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
-letnia czarna marynarka, stan bardzo dobry roz. M
-letnia kurtka bez rękawów, dwa razy założona, stan idealny roz. M/L -letnia kurtka deep stan idealny, roz. M (najchętniej za inną kurtkę) -NOWA jeansowa z kapturem roz. M Dokładka: ciepłe tuniki - musztardowa tunika, mam z wymianki, niestety dla mnie za duża, nowa duże M/ L - szara sukienko tunika S/małe M, miałam ją na sobie raz, praktycznie nowa - szara tunika, noszona kilka razy, stan bardzo dobry, milutka w dotyku, rozmiar uni ( noszę M, ale wejdą w nią dziewczyny od S, do L spokojnie) - czarna tunika uni (od S do L), stan dobry +, przyda się golenie - ulubiona fioletowa tunika z kaszmirem stan bdb uni (S-L) - jeansowa sukienka ze strechem, dostałam od mamy, ale dla mnie za duża duże M/L rękaw 3/4, można łatwo skrócić, chyba nienoszona, stan idealny Edytowane przez she2012 Czas edycji: 2012-11-29 o 13:03 |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
-czerwony golf bez rękawów, stan idealny, rozm S/M
-NOWY kremowy sweter bez rękawów rozm. S/M -jasnobrązowa bluzka, stan idealny, rozm. S/M -ciemnoróżowy sweter HM, rękaw ž, stan bardzo dobry, rozm. M -fioletowy sweterek Dorothy Perkins ( jest ciemniejszy niż na zdjęciu) rozm. 42, ale M też będzie w niej dobrze wyglądać -czerwona Puma, raz założona, rozmiar S/M -pudrowy włoski sweter rozm S Edytowane przez she2012 Czas edycji: 2012-07-04 o 21:07 |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
-czarno- biała lekka tunika , stan idealny rozm. M
-niebieska tunika, raz założona, rozm. M (na S i L też będzie dobra) -niezwyke kobieca sukienka (sięga lekko za kolana), stan idealny, rozciągliwa rozm. M -rudy sweter armani rozm. M (mnie gryzie, trzeba zakłożyć pod niego podkoszulkę) - biały sweter warkocz, rozm L, stan idealny, raz założony - szary, ciepły golf, roz. M, stan idealny - czerwony golf roz. M, stan idealny -ciepła tunika, krótki rękaw rozm. M, stan bdb - biały sweter rozm M, stan idealny - niebieska tunika/ sukienka/ sweter rozm M, stan bdb Edytowane przez she2012 Czas edycji: 2012-11-19 o 14:01 |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
- seksi koronkowa bluzeczka, stan idealny, rozm. S/M
- Nowa czarna na ramiączka S/M - ups, stan bardzo dobry S/małe M - czarna, na guziki, z wiązanym paskiem, raz założona rozm. M - czarna, wiązana na rękawach, stan idealny, rozm. M - szara bluzka z motywem kwiatów, stan idealny, rozm. M - Satynowa bluzka na guziki niby M, ale wg mnie roz. S, stan bardzo dobry - Bluzka na długi rękaw (półprzeźroczyste plecy) rozm. S, raz założona, stan idealny Edytowane przez she2012 Czas edycji: 2012-11-19 o 14:45 |
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1341405551 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1341405551
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
-NOWE grafitowe pończochy z mikrofibry XL
-silikonowe miseczki rozm. B, idealne pod sukienki i bluzki bez ramiączek, stan bardzo dobry 1. NOWY Triumph 85B, oliwkowy, tylko za coś super 2. NOWY Triumph 85B niebieski, tylko za coś super 3. biustonosze atmosphere primark granatowy i w paski biało-granatowe, stan bardzo dobry rozm. 80B 4. sloggi, bawełniany, stan bdb 75B ostatnie zdjęcie: -Satynowy w kawiatki 38B, NOWY -Dostałam go w prezencie w sklepie Triumpha, ale na metce jest „no name”. Jakościowo nie powinien od niego odbiegać. NOWY, bez fiszbin rozm. 75B , koronka -Triumph 75 C (pani w sklepie udało się mnie na niego namówić, chociaż to nie mój rozmiar - Seksi gorset ze stringami. Raz tylko przymierzyłam. Roz. +- M, 80B, trzystopniowa regulacja gorsetu Edytowane przez she2012 Czas edycji: 2012-11-20 o 16:59 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za:
-silikonowe miseczki rozm. B, idealne pod sukienki i bluzki bez ramiączek, stan bardzo dobry -sloggi, bawełniany, stan idealny 75B -spodenki Big Star, skrócone z rybaczek, stan idealny, rozm M
Wymiana! Edytowane przez olija09 Czas edycji: 2012-07-04 o 15:50 |
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za portfel i torebkę?
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
-essence quatrro, 07 over the taupe (użyte zaledwie kilka razy) dokładam do nich dwa cienie essence 03 all time favorite (spadły mi, jaśniejszy się pokruszył, ciemniejszy nienaruszony) -portfel ??? |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
cos za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1341406024
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1341405551?
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
-silikonowe miseczki rozm. B i biustonosz sloggi ? |
|
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1341405059
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1341405282 - srebro?
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
hej
cos za etiu i lub stanik triumph ?
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś u mnie?
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
coś za
-NOWY Triumph 85B niebieski, tylko za coś super -NOWY Triumph 85B, oliwkowy, tylko za coś super
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 109 pkt / 100% pozyt.
|
cos za:
-perfecta na dzień i noc, cera mieszana, mikro perły matujące, krem dotleniający z energią Q10, bardzo fajny J, 50ml (została ~połowa) -antidral, nieużywany (03. 2013) podkład Rimmela |
|
|
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
coś za:
-biustonosze atmosphere primark w paski biało-granatowe, stan bardzo dobry rozm. 80B -NOWY Triumph 85B, oliwkowy, tylko za coś super
moja wymiana: ciuchowa- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=641972 książkowa- https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post34906355 kosmetyczna- https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post36090681 |
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 109 pkt / 100% pozyt.
|
czy podkład Rimmela wake me up to jakiś ciemny odcień?
byłabym chętna oddać kostium NY za podkład, antidral i krem Perfecta |
|
|
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
tej pierwszej tuniczki juz nie ma, została tylko ta z ravela fioletowo - różowa
jakby Ci się zwolniły te rzeczy to daj znać wtedy podam wymiary
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
wiec czekam na wiadomosc jesli rzeczy sie zwolnia
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: W lipcu ubrania S, M,L kosmetyki torebki i inne DOKŁADKA
dokładka:
- depilator Braun silk epil EverSoft ze standardową głowicą depilującą, wymienną głowicą golącą, nasadką OptiTrim do skracania włosów na nogach do optymalnej długości do depilacji. Opakowanie trochę sfatygowane, jednak depilator używany był zaledwie kilka razy, tak więc stan oceniam na idealny. Swojego czasu trochę mnie kosztował, dlatego pomimo iż go nie używam, łatwo nie oddam - polaryzacyje okulary polaroid z etui, stan bardzo dobry - mini brązowa torebka Buffalo, przerzucana z kąta w kąt (w rzeczywistości ciemniejsza)- brązowa aksamitna torebka z kokardą, praktycznie nieużywana, stan idealny - paski: Niebieski M stan bardzo dobry Brązowy M NOWY Czarny S NOWY - płyty z muzyką relaksacyjną NOWE (sleep, yoga, stress relief, sensual bathtime, relaxation, feng shui, tai chi) - NOWY ekspres do kawy z dwiema filiżankami -Masażer do stóp na sucho lub mokro. Zdublowany prezent, którego nie mam gdzie trzymać. Niemiecki, użyty zaledwie dwa razy, nówka w oryginalnym pudełku -szale - bluza z kapturem w kwiaty rozm. M, stan idealny - szara bluza z kapturem rozm. M/L stan db, smith's Edytowane przez she2012 Czas edycji: 2012-11-19 o 14:19 |
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
- biała jeansowa kurtka LEE, rękaw ž rozm duże M , noszona kilka razy, stan idealny
- aksamitna bluza z kapturem roz. S niesamowicie miła w dotyku, stan idealny - czarny sweter na guziki roz. M - biały sweter na guziki roz. M - fioletowa bluzka, bardzo miła w dotyku rozm. M bdb - biały oversize, raz założony KSIĄŻKI: - „kamienie świadkowie i strażnicy” Małgorzata Bojarska-Waszczuk – stan jak nowa, idealna na prezent. Bardzo dużo zdjęć -„diablica w klubie kobiet” stan bdb, można się pośmiać J seksowna, pełna ciepła i humoru satyra na snobistyczne elity. Po troszę romans, kryminał i komedia -„zimny strach” Karin Slaughter , stan bdb, kryminał - „historie z nożem w sercu” Adam Kord - zbiór bardzo wciągających 30tu opowiadań kryminalnych Morderstwa, napady, gwałty, najbardziej nieprawdopodobne historie, które napisało samo życie. - „anioł stróż” Nicholas Sparks, świetny romans z elementami thrillera, stan bdb - „ szczególny związek” Robyn Sisman, stan db- - „romans na receptę”, stan db, nie czytałam, opis: Eulalia jest rozwiedzioną reporterką telewizyjną. Ma pracę, dom, samochód, dwoje udanych dzieci oraz zwariowaną rodzinkę. Brakuje jej jednak życiowego partnera. Ucieczką od bolączek dnia codziennego są góry, które kocha i bacówka, gdzie zawsze czeka na nią wolny pokój. Tam spotyka pewnego przystojnego mężczyznę, który jest wyjątkowym gburem, a pań z telewizji wręcz nie znosi… Dokładka: Nowe etui SGP na iPhone 4S (pasują również na 4G), każde w opakowaniu, idealne na super prezent Jedno etui wymienię na jedną konkretną rzecz - czarne plastikowe - czerwone aluminiowo plastikowe - bumper, ochronna ramka - srebrne aluminiowo plastikowe - czarne aluminiowo plastikowe Edytowane przez she2012 Czas edycji: 2012-12-02 o 20:10 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

Dla każdego coś sympatycznego
64---
60---
57---

jakby Ci się zwolniły te rzeczy to daj znać wtedy podam wymiary