|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
My się zimy nie boimy!
Hej
![]() szukałam watku, ale nie znalazłam, więc pomyślałam co by założyć, taki wątek dla zmarzluchów i nie tylko z poradami jak przejść przez zimę, by był to przyjemy czas. JA szczerze nie lubię zimy i jest to chyba dla mnie najgorsza pora roku. a Wy?
|
|
#2 |
|
Kocia i psia mama :)
|
Dot.: My się zimy nie boimy!
Ja nie lubię takiej pogody jak jest obecnie. Szaro już jest o 15, pada deszcz, wieje wiatr
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Oj, ja tez szczerze nie znoszę zimy. Czekam tak sobie byle do Świąt, zawsze przynajmniej coś się dzieje,a później Nowy Rok.... a od stycznia to już odliczam dni do wiosny
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
mam tak samo! byle do świąt! w styczniu już mam nadzieje, że "będzie coraz lepiej, już najgorsze za mną" a teraz to masakra... o 6 wstaje i wychodzę z domu i ciemno jest, przychodze do domu-ciemno-tak dla odmiany
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
The best way to a man’s heart is straight through his chest with a sharp knife. There is never any point in telling people they are wrong or how it is. When people are ready to learn they will learn in their own way.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Jejku idealny watek dla mnie
typowy zmarzluch ze mnie Dzis bylo tak zimno i nie przyjemnie ze nie wylonilam noska poza cieply domek ) ehh zeby juz przyszla wiosna, zrobilo sie zielono i cieplo ))
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dla odmiany uwielbiam zimę i ten pierwszy śnieg na który czekam z utęsknieniem co roku... poźniejszy śnieg już mnie tak nie cieszy jak ten pierwszy... u mnie śnieg był jakoś na początku listopada czy końcu października nie pamiętam już to moje dziecko genialne tak mi płakało że o 7 rano wyszłam z nim na zewnątrz żeby mógł się nacieszyć śniegiem i teraz codziennie jak wstaje to pyta gdzie jest śnieg...
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie zima powinna trwać dwa tygodnie w okolicy świąt
Wtedy może sobie padać śnieg, wiać wiatr, a ja sobie bym siedziała zawinięta w kocyk z gorącą herbatką patrząc na choinkowe światełka
|
|
|
|
|
#9 |
|
Pani Mizantrop
|
Wy tu o tym, że ciemno i szaro, a ja w ogóle jestem jakaś nieprzystosowana do naszego klimatu, wszyscy co mnie znają się nadziwić nie mogą, bo przecież rodowitą Polką jestem
W życiu nie było zimowego sezonu, żebym nie była chora przynajmniej ze dwa razy (wszystkie suplementy, witaminy, herbatki i inne są dosłownie na nic). Do tego przy takiej pogodzie jak dziś (temperatura +5, odczuwalna ok. 0) ja w płaszczu, czapce, szaliku, rękawiczkach i w grubym swetrze pod płaszczem idąc spokojnym krokiem mam kaszel od zimna... Jak jest -10 i zimniej to czasem przez to zimno aż nie mogę oddechu złapać, bo to aż boli. Najchętniej zapadałabym w sen zimowy
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.

typowy zmarzluch ze mnie Dzis bylo tak zimno i nie przyjemnie ze nie wylonilam noska poza cieply domek