|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Jaką książkę kupić TŻ?
Hej
. No więc mam mały problem. Mój TŻ niedługo obchodzi swoje 19 urodzinki i chciałabym mu kupić książkę. On uwielbia czytać książki "fantasy", ale zagadkowe, w których są zagadki i w ogóle. W związku z tym, mam do Was prośbę, czy moglibyście mi jakieś polecić, bo kompletnie się na tym nie znam (nie czytam w ogóle książek fantastycznych). Z góry dziękuję!
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaką książkę kupić TŻ?
Cytat:
- "Gra o tron" - "Ogrody Księżyca" - "Kroniki Czarnej Kompanii" - "Ruiny Gorlanu" |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
możesz mu kupić książkę pt. "Narodziny Gubernatora", jeśli wcześniej miał coś do czynienia z serialem lub komiksem Walking Dead to oszaleje z radości
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
To ja dorzucę początek trylogii Nocnego Anioła: Droga Cienia.
Albo pierwszą z części Miecza Prawdy. Tym się zaczytywał mój TŻ
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Gra o Tron jak najbardziej
Jeśli jeszcze nie czytał (chociaż to mało prawdopodobne, jeśli gustuje w tematyce fantasy) to Wiedźmin Sapkowskiego. Mogę jeszcze polecić książki B. Sandersona, również fantasy.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
o tak Wiedzmin . Ja kupilam TZ wszystkie czesci w twardej oprawie z podpisem Sapkowskiego, do tego w pieknym pudle. Kosztowalo co prawda 300zl, ale byl zachwycony. Czytal to wczesniej, ale zawsze chcial miec "wlasnego" Wiedzmina na polce
Edytowane przez ellish Czas edycji: 2012-11-20 o 11:39 |
|
|
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No właśnie, nawet jeśli już czytał jakąś książkę i bardzo ją lubi,a nie ma jej w swoim zbiorze to posiadanie takiej książki na własność to całkiem inna sprawa Zawsze będzie mógł do niej zajrzeć i poczytać ulubione fragmenty kiedy go najdzie ochota
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
Jeśli masz wątpliwości co do konkretnej pozycji może po prostu daj mu bon podarunkowy np o wartości 100 zł do konkretnej księgarni, wybierze sobie dokładnie to, co będzie chciał
Ładnie go zapakuj (zresztą one z reguły wyglądają bardzo estetycznie) i po problemie Ostatnio sama dostałam taki bon od przyjaciółki i byłam zachwycona
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Fajny pomysł z tym bonem - ojj ale bym się cieszyła z takiego prezentu
Hm co do prezentu dla Twojego TŻ zależy jaki ma gust, dla mężczyzn: Sapkowski, Tolkien, książki S. Kinga na pewno, albo H. Coben.. Może biografia ulubionego zespołu? Albo coś co jest aktualnie "na fali" czyli "Pięćdziesiąt twarzy Greya" wybór jest duży
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=7808db1bb82aa4847b78eb7 501a3e60a0e3c1e7e_5ddc6b3 aac83c;37722194]Jeśli masz wątpliwości co do konkretnej pozycji może po prostu daj mu bon podarunkowy np o wartości 100 zł do konkretnej księgarni, wybierze sobie dokładnie to, co będzie chciał Ładnie go zapakuj (zresztą one z reguły wyglądają bardzo estetycznie) i po problemie Ostatnio sama dostałam taki bon od przyjaciółki i byłam zachwycona [/QUOTE]Bon byłby najlepszym prezentem
|
|
|
|
#11 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
No raczej 50 twarzy Greya to na pewno nie dla facetów...
w ogóle to taki chłam, że nie wiem komu nie szkoda wydać 30zł na tę książkę... |
|
|
|
|
#13 |
|
Konto usunięte
|
A ja niekoniecznie - małżonek przeczytał 1 część, dalsze odpuścił. Nie każdemu "Tron..." musi pasować
To jest dość... specyficzna książka.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:42.

. No więc mam mały problem. Mój TŻ niedługo obchodzi swoje 19 urodzinki i chciałabym mu kupić książkę. On uwielbia czytać książki "fantasy", ale zagadkowe, w których są zagadki i w ogóle. W związku z tym, mam do Was prośbę, czy moglibyście mi jakieś polecić, bo kompletnie się na tym nie znam (nie czytam w ogóle książek fantastycznych). Z góry dziękuję! 

?