Wymienię PAŹDZIERNIK Wszystkowątek MEGA różności !!! Dla każdego :) XS/S/M - u Kaszlak18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: ciuchlandia

Notka

Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-10-29, 19:39   #1
kaszlak18
Rozeznanie

Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
Arrow

Wszystkowątek MEGA różności !!! Dla każdego :) XS/S/M - u Kaszlak18 w listopadzie!

Witam.

Na początek dziękuje za zainteresowanie moim wątkiem wymiankowym

Przepraszam, zapomniałam o miesiącu w tytule

Mimo, że jestem nowym użytkownikiem na "targowisku" zapewniam, że jestem osobą rzetelną i uczciwą, i tego samego, chciałabym wymagać od pozostałych Wiżanek. Wszystkie rzeczy są moimi prywatnymi, używane w b.dobrym stanie. Nigdy nie oferuję czegoś nienadającego się do użycia (poplamionego, porwanego, zmechaconego itp.), o ewentualnych wadach informuję. Jeśli coś jest NOWE! tzn. że kupione pod wpływem impulsu i nigdy przeze mnie nie użyte - nie zawsze jest to przedmiot z metką.

* Zastrzegam, że niektóre oferty mogą być - nagle - nieaktualne (wystawiam rzeczy, także w innych serwisach), jednak zawsze staram się na bieżąco usuwać te przedmioty. Transakcję wymiany z Wiżankami uznaję po podaniu adresów. Wymienione rzeczy w wątku oznaczam na szaro, zdj. usuwam.

* Zależy mi na szybkich transakcjach, dlatego preferuję wymianę / wysłanie przedmiotu w ten sam dzień lub od razu po okazaniu skanu nadania drugiej stronie. Jeśli ktoś ma sporą przewagę pkt nie mam problemu z wysłaniem pierwsza przesyłki.

* Akceptuje tylko wysyłki rejestrowane, polecone! Najlepiej w kopertach bąbelkowych. Ekonomiczny lub priorytet.

* W celu uniknięcia nieporozumień, proszę o dokładne czytanie opisów, ewentualnie pytać o wszystko.

* Jeśli rezygnujesz z wymiany - napisz. Nie rezerwuję rzeczy, jednak jeśli z kimś coś negocjuje, mam ją w pierwszeństwie na uwadze... więc nie znikaj bez śladu!

* Ja odpisuję zawsze - najszybciej jak tylko mogę.

* Jeśli proponujesz mi wymianę napisz, które konkretne przedmioty Cię interesują!

* Czasem jestem wybredna... Ogólnie staram się wymieniać na coś, co wiem, że aktualnie, będzie mi przydatne. Część rzeczy wymienię również za kosmetyki.

Moja ewentualna WISH-lista.

z a p r a s z a m

Ja odpisuje u Ciebie, Ty u mnie - w wątku

Nosze rozmiar XS/S/M w zależności od wymiarów.

Wszystkie zdjęcia przedmiotów, ze względu na ich ilość,
znajdują się w albumie Picasa
TUTAJ.

Wszystkie są podpisane zgodnie z listą poniżej, więc proszę o podawanie w komentarzach
- nazw przedmiotów, ostatecznie linki. Z góry dzięki

Rozmiary większości rzeczy, podane są na zdjęciach.
Jeśli rozmiar jest wg mnie odrealniony, wówczas proszę kierować się opisem.

TUNIKI, BLUZKI, KOSZULE:

01. Tunika DUNNES STORES - Wykonana z elastycznej dzianiny. Z krótkim rękawem. Odcinana pod biustem. Wzór czarno-złotych pasków. Materiał ze złotą nitką na całości, lekko się mieni, ale nie przesadnie.

02. Bluzka H&M - Batyścikowa, lekka, zwiewna. Z krótkim rękawem. Pod biustem odcinana gumkami. Posiada przy dekolcie wstążkę z tego samego materiału. Na całości wzór kwiatów w odcieniach niebieskiego. Świetnie wygląda do białych spodni.

03. Bluzka NEW LOOK - Z krótkim rękawem w formie falbanki. Przy dekolcie wstawka z ażurowym wykończeniem. Całość wzór mozaiki/drobne grochy w odcieniach brązu i beżu.

04. Bluzeczka a'la siateczka/ z żorżety - rozm. S/M- Z krótkim rękawem. Prześwitująca jak widać na zdj. Kolor czarny.

05. Bluzka KOTON - Batyścikowa a'la mgiełka. Z eleganckim żabotem przy dekolcie. Fason bez rękawów. Z przodu zapinana na guziki. Przy szyi posiada stójkę. Kolor czarny.

Wymiary mierzone na płasko:
* szer. od pachy do pachy - 41cm x2
* długość (z tyłu, mierząc od metki) - 60cm

06. Bluzka LOOK - rozm. S/M - Wykonana z satyny. Luźna fasonem. Dekolt w łódkę wykończony czarną satyną. Z tyłu zapięcie na guzik, tworzący "łezkę" na plecach. Całość w geometryczne wzory w kolorze zieleni, czerni i szarości.

07. Top SISTER'S POINT - Wiązany na szyi. Częściowo odkryte plecy. Fason, pod biustem odcinany. Wzór, z mieniącymi się, srebrnymi konturami kwiatów. Kolor czarny.

08. Bluzka HENNES Collection for H&M - rozm. S/M - Bawełniana. Na całości ażurowy wzór. Nie posiada podszewki, ale nie prześwituje. Bluzka na b.krótkich ramiączkach. Dekolt łódka. Świetna pod marynarkę! Kolor biały.

09. Koszula damska PAPAYA - rozm. S/M - Z krótkim rękawem. Ze stójką przy szyi. Zapinana z przodu na guziki. Fason dopasowany w talii. W fakturze delikatne paseczki. Kolor miętowy.

10. Koszula damska ALFA - rozm. M - Z długim rękawem, Z przodu zapinana na guziki. Całość w fioletowe paski. lekko nabłyszczane.

11. Koszula męska BURTON- Koszula na krótki rękaw. Z kołnierzem. Na całości wzór znaków - jak na zdj.

SWETRY:

12. Sweter kardigan AMBROSINO HEIM - rozm. S-L/ovsersize

13. Sweterek EXIT- Akrylowy sweterek, bez rękawów w formie topu. Na całości widoczny delikatny wzór warkoczy. Kolor: róż

* szerokość pod pachami - 39cmx2 , rozciąga się max 46cmx2
* długość całkowita (z ramiączkami) - 48cm

14. Sweter DREAM GIRL - Z długim rękawem. Posiada oryginale przetarcia, efekt dziur na całości. Z przodu wywijany golf. 100% bawełny. kolor: zieleń / khaki

15. Sweter MNG -Z szerokim wywijanym golfem. Rękawy 3/4 - mniej więcej do łokcia. Posiada delikatny wzór w fakturze na golfie oraz przy mankietach rękawa - co widać na zdj. Kolor: turkus / odcienie niebieskiego

MARYNARKI:

16. Marynarka damska NL Collection - rozm. S/M. - Dresowa. Fason z krótkim rękawem. Z przodu zapinana na dwa guziki. Kolor jasny fiolet.

SUKIENKI:

17. Sukienka szmizjerka H&M - Biurowa. Fason z krótkim rękawem. Długość lekko za kolano. Do połowy zapinana na guziki. W okół szyi kołnierzyk. Kolor czarny - w delikatne białe paseczki na całości. Materiał z domieszką lycry.

Wymiary mierzone na płasko, bez rozciągania:
* szer. od pachy do pachy - ok. 40cm x2
* szer. w pasie - ok. 35cm x2
* długość całkowita - ok. 102cm

18. Sukienka mgiełka - rozm. S/M Luźna fasonem. Posiada dwie warstwy tiulu. Komplet z dwóch części - bluzki oraz spódnicy. Bluzka bez rękawów. Z niedużym dekoltem. Spódnica ścięta na ukos asymetryczna. Odcienie pomarańczowego i zieleni. Wymiary mierzone na płasko:

Bluzka:
* szer. od pachy do pachy - 43cm x2
* długość (mierzona od ramienia) - 53 cm

Spódnica:
* szer. w pasie - 34 cm x2
* szer. w biodrach - (mierzona jak koniec zamka) - 51cm
* długość, dłuższy bok 93cm, krótszy 60cm

19. Suknia wieczorowa -rozm. S/M

SPÓDNICE

20. Spódnica STEILMANN - W stylu boho! Długa lniana spódnica. Dopasowana na całości, poniżej kolan lekko rozkloszowana. Długość - maxi. Zapinana na zamek. W odcieniach brązu i beżu.

21. Spódnica MNG - Fason „tulipan”, dopasowana w pasie i lekko rozkloszowana od kolan w dół. Z tyłu nieco krótsza – z wcięciem na ukos. Wykonana z cienkiej żorżety. Na podszewce. Z boku posiada zamek. Wzór czarno-białych kwiatów. Długość mniej więcej za kolano

Wymiary - mierzone na płasko:
* szer. w pasie - 38 cm x2
* szer. w biodrach - 51cm x2
* długość - z tylu (w najkrótszym miejscu) ok 50cm , z przodu ok. 70cm

22. Spódnica ZARA TRF - Lekko rozkloszowana. Długość do kolan. Z przodu oraz z tyłu posiada kieszenie.Materiał len/bawełna. Kolor: khaki/zieleń.

* szer. w pasie- 36,5 cm x2
* długosc- 56 cm

23. Spódnica COLOURS OF THE WORLD - rozm. (z metki 34), ale wg mnie S/M - Zapinana z przodu na guzik oraz zamek. Od połowy ud - lekko rozkloszowana. Wykonana z grubszego płótna. Posiada dwie kieszenie po bokach oraz dwie z tyłu. Kolor szary / khaki. Długość, mniej więcej do kolan.

24. Spódnica jeansowa FRANSA - Standardowo zapinana na guzik i zamek. Prosta fasonem, lekko dopasowana z baskinką z tyłu. Z przodu posiada dwie kieszenie. Długość do kolan.

* szer. w pasie - 39,5 cm x2
* szer. w biodrach (mierzona na poziomie jak kończy zamek) - ok. 51cm x2
* długość z przodu - 54cm ; z tyłu - 57cm

25. Spódnica ołówkowa - rozm. S/M. - Wykonana z bawełny. Na podszewce. Długość do kolan. Z tyłu zapinana na zamek. Na całości wzór pasków (najszersze jasne, z fakturą koronki!). Całość w odcieniach brązu i beżu. Moim zdaniem zdjęcia nie oddają uroku.

* szer. w pasie - 35 x2
* szer. na dole - 46 cm
* długosc calkowita - 53 cm

SPODNIE:

26. Spodnie KONLEMI- Proste fasonem. Z przodu delikatnie ozdobione cyrkoniami. Z tyłu na kieszeniach - ozdobne hafty. W kolorze ecru. Bawełniane, lekko śliskie na wierzchu.

* szer. w pasie - 36 cm x2
* długość całkowita (mierzona z boku) - 100 cm
* dł. od krocza - 79 cm
* szer. nogawki na dole- 20 cm x2

27. Spodnie HARBIT - rozm. S - Proste fasonem. Kieszenie z przodu oraz z tyłu ozdobione patką z guzikiem. Kolor spodni pastelowy żółty odcień wpadąjacy lekko w ecru. Materiał grubszy a'la jeans.

* szer. w pasie - 33 cm x2
* dł. całkowita - 101cm
* dł. od krocza - 83cm
* szer. nogawki - 22cm x2

28. Jeansy damskie AUPOSEN. rozm. S - Ciemne, lekko wycierane. Proste fasonem. Posiadają na nogawce haft w postaci twarzy. Z przodu oraz z tyłu kieszenie ozdobione cekinami (brak kilku, nie jest to jednak zbyt widoczne, super do dłuższego swetra czy bluzki, bez problemu cekinki można doszyć) Poza tym ogólny stan bdb, bez zastrzeżeń.

* szer. w pasie - 37cm x2
* długość całkowita z boku - 103cm,
* dł. od krocza - 83cm
* szer. nogawki - 20 cm x2

29. NOWE! Legginsy Aura.Via - rozm. S
wymienione w poprzednim wątku.

OBUWIE:

30. NOWE! tenisówki / trampki. Klasyczne, wiązane rozm. 36 -

31. Czółenka JKK. rozm. 38 - Brązowe ze złotymi lamówkami. Fason zakrywający piętę i palce. W kostce zapinane na paseczek. Stabilny obcas - ok. 7,5cm. Posiadają minimalne ślady użytkowania.

32. NOWE! Sandały Julia-S, rozm. 38 - Fason z zakrytą piętą. Wykonane ze skóry ekologicznej. Zapinane na paseczku w kostce. Z przodu ozdobna delikatna klamra z cyrkoniami. Kolor - stare złoto.

33. Sandały CLARA BARSON, rozm. 38 - Fason z zakrytą piętą. Zamszowe. Zapinane na paseczku w kostce. Z przodu ozdobione cekinami. Użycie minimalne. kolor: czarny

TOREBKI:

34. NOWA! Torebka damska TOP SECRET - a'la kuferek. Zapinana na klamrę. Wykonana ze skóry eko. W środku na podszewce. Torebka do noszenia na dwóch krótszych rączkach lub długim pasku (możliwość odczepienia paska). kolor: czarny. Zdjęcia robione przy pustej torebce, dlatego fason nie do końca jest tu oddany. Najlepiej wymienię raczej na inną torebkę.

35. Torba damska. Duża, pojemna A4. Wykonana ze skóry ekologicznej. Na dwóch rączkach. Świetna do pracy lub uczelnie! W środku na podszewce. Dwie oddzielne komory zapinane na zamek, z przegródkami i kieszonkami. Kolor ciemny brąz / czekolada. Stan bdb.

36. Torebka damska wykonana z eko skóry. Mała, czarna na dwóch rączkach. Z przodu zapinana na zatrzask. Efekt lekko złotej karbowanej skóry! Posiada elementy w kolorze złotym i ozdobną klamrę z kamieniami z przodu. Posiada 3 oddzielne przegródki zapinane na zamek. Dodatkowa kieszeń również z tyłu torebki. Stan idealny.

37. Torebka damska wykonana ze skóry eko. Zapinana na zamek. Posiada podwójne rączki na metalowych kółkach. Z przodu ozdobne frędzle ze skóry. W środku na podszewce. Fot. mocno prześwietlona, w rzeczywistości skóra w stanie b. dobrym/idealnym - jak na zdj. 3, kolor: czarny

38. Torebka damska. Mała. Wykonana ze skóry ekologicznej. Zapinana na zamek. Posiada rączki na dwóch dużych metalowych kółkach. W środku na podszewce. Nie posiada wewnątrz żadnych kieszonek. stan: dobry, kolor: czarny

39. Torebka F&F. Wykonana ze skórki ekologicznej. Zapinana na zamek. Posiada rączki na metalowych kółkach oraz ozdobne klamry z przodu. W środku dodatkowa kieszeń na zamek. Na podszewce. Stan idealny. Kolor: ciemna zieleń

INNE:

40. Kurtka WAREHOUSE rozm. S/M - Fason pilotka/wiatrówka. 100% bawełny.

41. Bransoletka z ciekawym wzorem znaków zodiaku. Jak widać na zdjęciach, wymaga renowacji!

42. Bransoletka o owalnym kształcie. Dość szeroka. Posiada zarysowania, których nie zauważyłam podczas zakupu. Z daleka nie są zbyt zauważalne. Być może, jest jakiś sposób na odświeżenie tego, jeśli ktoś lubi bawić się w takie rzeczy.

DOKŁADKA 19.12.

43. Pigment MAC Golden Lemon - 0,5 ml w plastikowej fiolce z podziałką. Mocno nabłyszczony, perłowy żółty lekko wpadający w odcień złotego

43a. Pigment MAC Follow Your Fancy - 1 ml w zakręcanym słoiczku , limitowana edycja , koralowo-pomarańczowy, dla mnie lekko wpadający odcień w różu , perłowy

44. Opaska warkocz NOWA - kolor ciemny blond, z tyłu na gumce.

45. Kurtka zimowa CARRY - rozm. M - Długa, do kolan. Fason ze stójką, bez kaptura. Przy rękawach posiada ściągacze.Zapinana na zamek oraz guziki / zatrzaski. Z przodu po bokach kieszenie. Wykonana 100% poliamid/poliester. Kolor brąz. Na dole delikatne rysy - zaznaczone na zdj !!!

46. Spódnica sztruksowa MONO - rozm. M/L - Prosty fason. Z boku posiada kieszenie. Zapinana z przodu na zamek oraz guzik. Długość midi. Kolor: brąz

Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  wymiana wizaz.jpg
Wyświetleń: 22
Rozmiar:  80,7 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!

Edytowane przez kaszlak18
Czas edycji: 2012-12-20 o 11:08
kaszlak18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-29, 20:11   #2
kwiatuszek160
Zakorzenienie

Przekupka: 21 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Wszystkowątek MEGA różności !!! Dla każdego :) XS/S/M - u Kaszlak18 w listopadz

cos za
https://picasaweb.google.com/1148695...50397582932754

Pani mgr fizjoterapii

kwiatuszek160 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-29, 20:36   #3
anius_7
Wtajemniczenie

Przekupka: 25 pkt / 100% pozyt.
Dot.: PAŹDZIERNIK Wszystkowątek MEGA różności !!! Dla każdego :) XS/S/M - u Kaszlak18

coś u mnie za 09. Koszula damska PAPAYA - rozm. S/M - Z krótkim rękawem. Ze stójką przy szyi. Zapinana z przodu na guziki. Fason dopasowany w talii. W fakturze posiada delikatne paseczki. Kolor miętowy.?

anius_7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-29, 20:56   #4
kaszlak18
Rozeznanie

Dot.: Wszystkowątek MEGA różności !!! Dla każdego :) XS/S/M - u Kaszlak18 w listopadz

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek160 Pokaż wiadomość
odpisane

Cytat:
Napisane przez anius_7 Pokaż wiadomość
coś u mnie za 09. Koszula damska PAPAYA - rozm. S/M - Z krótkim rękawem. Ze stójką przy szyi. Zapinana z przodu na guziki. Fason dopasowany w talii. W fakturze posiada delikatne paseczki. Kolor miętowy.?
odpisane.

Coco Chanel

Edytowane przez kaszlak18
Czas edycji: 2012-10-29 o 20:59
Stary 2012-10-29, 21:31   #5
mcdulka
Zadomowienie

Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
GG do mcdulka

niestety nic

happiness is on the way.
mcdulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-30, 18:35   #6
lilkana
Zakorzenienie

Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.

znajdziesz coś u mnie?

lilkana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-30, 19:01   #7
kaszlak18
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lilkana Pokaż wiadomość
znajdziesz coś u mnie?
odpisane

Coco Chanel
Stary 2012-10-30, 20:35   #8
kaja2301
Zakorzenienie

niestety nic nie znalazlam, pozdrawiam
Stary 2012-10-31, 11:23   #9
irish77
Zakorzenienie

Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
Dot.: PAŹDZIERNIK Wszystkowątek MEGA różności !!! Dla każdego :) XS/S/M - u Kaszlak18

hej znalazłabyś coś u mnie przede wszystkim za bransoletke ze znakami zodiaku?
Poza tym podoba mi sie jeszcze szmijzerka H&M i Sweter kardigan AMBROSINO HEIM
Może widzisz u mnie coś za te rzeczy?
irish77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-31, 20:03   #10
kaszlak18
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez irish77 Pokaż wiadomość
hej znalazłabyś coś u mnie przede wszystkim za bransoletke ze znakami zodiaku?
Poza tym podoba mi sie jeszcze szmijzerka H&M i Sweter kardigan AMBROSINO HEIM
Może widzisz u mnie coś za te rzeczy?
odpisane.

Coco Chanel
Stary 2012-11-01, 13:55   #11
kucha
Wtajemniczenie

Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
GG do kucha

niestey nic
Stary 2012-11-02, 20:58   #12
irish77
Zakorzenienie

Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.

moja suknie:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1350071804
moge oddac za kardigan i bransoletke
irish77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-03, 23:13   #13
kaszlak18
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez irish77 Pokaż wiadomość
moja suknie:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1350071804
moge oddac za kardigan i bransoletke
odpisane.

Wymiana z irish77
- Sweter kardigan AMBROSINO HEIM + bransoletka ze znakami zodiaku za sukienkę rozm. 10

Coco Chanel
Stary 2012-11-13, 07:51   #14
belleza_ines
Wtajemniczenie

Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.

niestety nic.
belleza_ines jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-14, 18:48   #15
Koeko
Raczkowanie

Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.

niestety nic
Koeko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-16, 00:16   #16
sensualistka
Zakorzenienie

Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.

Cos u mnie za kuferek top secret?

JUŻ 10 LAT Z WIZAŻEM
sensualistka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-18, 13:11   #17
kaszlak18
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sensualistka Pokaż wiadomość
Cos u mnie za kuferek top secret?
odpisane.

Coco Chanel
Stary 2012-11-18, 13:33   #18
monisiowagks
Wtajemniczenie

Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.

hej, coś za pilotkę?

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1012826
monisiowagks jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-19, 19:58   #19
kaszlak18
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monisiowagks Pokaż wiadomość
hej, coś za pilotkę?
odpisane!

Coco Chanel
Stary 2012-11-19, 21:15   #20
monisiowagks
Wtajemniczenie

mi pasuje jaki jest stan kurteczki ?

Stary 2012-11-19, 22:23   #21
kaszlak18
Rozeznanie

Cytat:
mi pasuje jaki jest stan kurteczki ?
odpisane

Coco Chanel
Stary 2012-11-19, 22:29   #22
monisiowagks
Wtajemniczenie

mi wszystko pasuję, zapraszam na pw

Stary 2012-11-19, 23:18   #23
kaszlak18
Rozeznanie

Cytat:
mi wszystko pasuję, zapraszam na pw
Wymiana z monisiowagks

- Kurtka WAREHOUSE rozm. S/M - Fason pilotka/wiatrówka.
https://picasaweb.google.com/1148695...51035275699650

za Spodnie nowe bez metek AMISU r z metki 36
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1350735190

Coco Chanel
Stary 2012-11-30, 16:43   #24
arszenik_z_cukrem
Zadomowienie

Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.

niestety nic
arszenik_z_cukrem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-17, 15:13   #25
Fekete
Zakorzenienie

Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.

niestety nic

książki
Fekete jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-17, 16:25   #26
swaaag
Wtajemniczenie

Przekupka: 40 pkt / 95% pozyt.

hej niestety nic nie znalazłam
swaaag jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-17, 18:13   #27
Loony_Insane
Rozeznanie

Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.

Witam coś u mnie za:
https://picasaweb.google.com/1148695...50397582932754
https://picasaweb.google.com/1148695...35613031855746
?
Loony_Insane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-18, 10:14   #28
kaszlak18
Rozeznanie

odpisane

Coco Chanel
Stary 2012-12-19, 20:42   #29
kaszlak18
Rozeznanie

Dokładka

Coco Chanel
Stary 2012-12-26, 10:42   #30
ImpudentDolly
Zakorzenienie

Przekupka: 111 pkt / 98% pozyt.

nic
ImpudentDolly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości