![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
WRZESIEŃ Miszona wymienia kosmetyki i inne drobiazgi :)
1. Z powodu braku czasu paczki wysyłam raz w tygodniu poleconym ekonomicznym.
2. Osoby z liczbą przekupek poniżej 10 lub z negatywem - wysyłają jako pierwsze. 3. Rzeczy wymienione usuwam z wątku. Do każdej wymianki dorzucam próbki kosmetyków. Mam ich naprawdę sporooo ![]() SZUKAM Będę bardzo wybredna dlatego, że przerzuciłam się na kosmetyki naturalne, ekologiczne i organiczne. Tylko takie mnie interesują zarówno damskie jak i męskie !!! Oprócz tego chętnie przyjmę: ++ pędzle Everyday Minerals (oprócz Long Handled Kabuki, Angled Blush Brush) ++ jednorazowe maszynki do golenia ++ nawilżające chusteczki dla niemowląt Odlewki zapachów: ++ Atelier Cologne: Rose Anonyme Absolue ++ Dior: Dune pour Homme ++ Chloe: Chloe Eau de Toilette, L'Eau de Chloe, Love Chloe Eau Florale, Love Chloe ++ Calvin Klein: CK One We Magnets, Euphoria EDT, Euphoria Luminous Lustre, Euphoria Blossom, Euphoria Crystal Edition, Euphoria Spring Temptation, Euphoria Men, Euphoria Men Intense, Obsession Night for Men ++ Cacharel: Noa Gold, Amor pour Homme, Amor pour Homme Tentation ++ Dsquared2: Potion woman ++ Jean Paul Gaultier: Kokorico ++ Kenzo: Vintage, Indigo ++ Prada: Candy ++ Tom Ford: Santal Blush, Tom Ford for Men, Tom Ford for Men Extreme ++Valentino: Valentina ++ Viktor & Rolf: Eau Mega, Spicebomb Książki: ++ Anthea Turner Perfekcyjna Pani Domu ++ Kamil Sipowicz Hipisi w PRL-u Inne: ++ Koncerty na DVD ++ Gra The Sims Średniowiecze ++ różne smakowe herbaty ++ chusty ++ biżuteria orientalna, w stylu boho Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2012-11-24 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: WRZESIEŃ Miszona wymienia kosmetyki i inne drobiazgi :)
PERFUMY
* Tesori D'Oriente Ambra Indiana 98/100 ml * Tesori D'Oriente Ambra i Szafran 100 ml NOWY * Gres Ambre de Cabochard 45/50 ml + pudełko * Guerlain Samsara Un Air 20/50 ml tester bez korka ODLEWKI W ATOMIZERACH * Byredo - Bal d'Afrique 10 ml * Chopard - Wish 10 ml * Cartier - Le Baiser du Dragon EDP 3.8 ml * Calvin Klein- Euphoria EDP 9 ml * Dior - Miss Dior Le Parfum 4.5 ml * Dior - Miss Dior Cherie EDT 2 ml * Dior - Miss Dior Cherie EDT 2010 2.5 ml * Dior - Miss Dior Cherie Eau de Parfum 2011 6 ml * Dior - Miss Dior Cherie L'Eau 5 ml * Frapin 1270 10ml * Fendi - Theorema 3 ml * Givenchy - Organza Indecence 8 ml * Givenchy - Organza Indecence 9 ml * L'Artisan - Dzing 4 ml * The Body Shop - Amber Oud EDP 4.7 ml * Trussardi - Donna 2011 EDP 3 ml * Tesori D'Oriente - Ambra i Szafran 7 ml * Tesori D'Oriente - Ambra Indiana 7 ml * Tesori D'Oriente - Neroli i Kardamon 4.5 ml * Tesori D'Oriente - Paczula z Imbirem 4.8 ml * Viktor & Rolf - Flowerbomb EDT 3.5 ml PRÓBKI (R- robiona F - firmowa) * Amouage - Jubilation XXV men 1.9 ml F * Agent Provocateur EDP 1.2 ml R * Annick Goutal - Sables 1 ml R * Annick Goutal - Petite Cherie 1.70 ml F * Annick Goutal - Rose Absolue EDP 1.2 ml R * Annick Goutal - Rose Absolue Eau Parfumee 1.2 ml R * Banana Republic - Jade 2 ml R * Banana Republic - Alabster 1.8 ml R * Boadicea The Victorious - Exotic 0.50 ml R * Bond No.9 New York Oud 1.5 ml F * Bond No.9 - Silver Factory 1.2 ml R * Bond No.9 - Chinatown 1.7 ml F * Bond No.9 - West Side 1.7 ml F * Bond No.9 - Perfume Gold 1.5 ml F * Bond No.9 - Union Squar 1.6 ml F * Bond No.9 - Nuits de Noho 1.8 ml F * Balenciaga - Balenciaga Paris 1 Avenue George V EDP 1 ml F * Brosseau - ombre platine 1.2 ml R * Chloe - Love Chole Eau Intense 1 ml F * Calvin Klein - Forbidden Euphoria 2 ml R * Chanel - Chance EDP 1.2 ml R * Chanel No5 EDP 1.5 ml R * Chanel No5 EDT 1.5 ml F * Creed - Florentina 0.30 ml R * Comme des Garcons - Wonderwood 1 ml F * Cartier - must de cartier 2.2 ml R * Comptoir Sud Pacifique - Hemisphere Sud 1.5 ml R * Costume National - 21 0.40 ml R * Durbano - Cristal de Roche 1.2 ml R * Durbano - Tourquise 1.2 ml R * Diptyque - Tarocco 1.8 ml F * DKNY Sweet Delicious 2012 1 ml R * Dior - Dune 0.50 ml R * Dior - Dolce Vita 1 ml R * Dior - Poison 1.2 ml R * Dior - Midnight Poison 1.2 ml R * Dior - Midnight Poison Elixir 0.60 ml R * E.Coudray - Ambre et Vanille 1.2 ml F * E. Coudray -Esperys 1.2 ml R * Eisenberg - back to paris 1.2 ml R * Etro - Paisley 1.2 ml F * Emanuel Ungaro - Apparition EDP 1.6 ml F * Frapin - 1270 1 ml R * Fendi - Fantasia 1.3 ml R * Fendi - Celebration 1.7 ml R * Florascent Parfumeurs - Santal 1.2 ml R * Francis Kurkdjan - Absolue Pour le Soir 1.8 ml F * Gres - My Life 2.3 ml R * Gucci EDP 1.8 ml R * Gucci Pour Homme 4.5 ml R * Guerlain Flora Nymphe 1 ml F * Guerlain AA Pampelune 2 ml R * Guerlain - Mitsouko EDP 1.2 ml R * Honore des Pres - Chaman's Party 1.2 ml R * Isabella Rossellini - Manifesto EDT 1.5 ml F * Isabey - Ambre de Carthage 0.50 ml R * Isabey - Gardenia 0.50 ml R * Isabey - Fleur Nocturne 0.50 ml R * JPG Gaultier2 1 ml R * Kilian - Surrender 0.70 ml F * Kilian - While Cristal 1.2 ml F * Killian - Sweet Redemption 1.2 ml F * Kenzo - Madly 1.9 ml R * Lorenzo Villoresi - Alamut 2.2 ml R * Lubin - Inedite 0.80 ml F * Lubin - Gin Fizz 0.80 ml F * Lubin - L'eau Neuve 1.2 ml R * L'Artisan Piment Brulant 1.5 ml R * L'Artisan Timbuku - 1.2 ml R * Lutens - Daim Blond 0.30 ml R * Lutens - Five O'Clock au Gingembre 1 ml R * Lutens - El Attarine 1.2 ml R * Laboratorio Olfativo - Nirmal 1 ml F * Lorenzo Villoresi - Piper Nigrum 1.4 ml F * Les Parfums De Rosine - La Rose de Rosine 1.4 ml F * Les Parfums De Rosine - Rose d'ete 1.4 ml F * Masaki - Masaki Fluo EDP 1 ml F * Mauboussin - Histoire d'eau 0.50 ml R * Mona Di Orio - Carnation 0.80 ml R * M.Micallef - Night Aoud 1 ml R * M.Micallef - Shanaan EDP 1 ml R * Montale - Dark Purple 1.9 ml F * Montale - Aoud Roses Petals 0.50 ml R * Montale - Chocolate Greedy 0.60 ml R * Montale - Sweet Oriental Dreams 0.50 ml F * Menard - L'eau de Kasaneka 1 ml F * Menard - Authent 1 ml F * Molecules - Escentric 01 2 ml R * Pro Fvmvm Roma - Soavissina 1.4 ml R * Pro Fvmvm Roma - Victrix 1.3 ml R * Pro Fvmvm Roma - Confetto 1.3 ml R * Pro Fvmvm Roma - Fiore d'ambra 1 ml R * Pro Fvmvm Roma - Vanitas 1.3 ml R * Pro Fvmvm Roma - Thundra 1.9 ml R * Penhaligon's - Artemisia 1.3 ml F * Penhaligon's - Lilly of the valley 1.4 ml F * Penhaligon's - Elixir 1.5 ml R * Penhaligon's - Lavandula 1.2 ml F * Penhaligon's - Bluebell 1.3 ml F * Perfumerie Generale - Cadjmere 1.7 ml R * Perfumerie Generale - Cuir Venenum 1.7 ml R * Perfumerie Generale - l'oiseau de nuit 1.6 ml R * Parfum d'Empire -Eau de Glorie 1.4 ml F * Parfum d'Empire - Azemour 1.4 ml F * Parfum d'Empire - Yuzu Fou 1.4 ml F * Rochas - Tocade EDT 3 ml F * Robert Piquet - Visa 0.30 ml R * Shiseido - Zen EDP 1.2 ml R * Smell Bent - The Bi-Polar Express 3.8 ml R * Smell Bent - Reindeer Games 1 ml R * Tom Ford - Black Orchid 0.70 ml R * Tom Ford - Black Orchid Voile de Fleur 0.90 ml R * Tom Ford - Jasmin Rouge 2.2 ml R * Tom Ford - Violet Blonde 2 ml R * Tauer - L'eau epices 1 ml R * Tauer - le maroc pour elle 0.30 ml R * Teo Cabanel - Oha 1.5 ml R * T.Mugler - Angel Rose 1.8 ml R * T.Mugler - Pure Havane 1.5 ml R * Van Cleef & Arpels - midnight in paris 1 ml R * Yves Rocher - Voile d'Ambre 1.8 ml R * YSL - Opium Vapeurs de Parfum 0.60 ml R PUSTE FLAKONY * Calvin Klein Obsession EDT for men 125 ml * JPG Gaultier2 40 ml * JPG Classique EDP 100 ml Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2012-12-29 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
CIAŁO / STOPY / RĘCE
* Bielenda Powitanie z Afryką odmładzające mleczko kokosowe do ciała z olejkiem z baobabu 250 ml NOWE * Bielenda Bio Plantacja Organiczne mleko do kąpieli Bawełna 459 g NOWE * Equilibra Aloe Crio-Gel Cellulite 200 ml NOWY * Fa mydło w płynie z Mleczkiem Królewskim 300 ml NOWE * Fa Sensual & Oil Monoi Blossom olejek pod prysznic 250 NOWY * Lirene nawilżająco-odżywczy balsam do opalania 20SPF 200 ml NOWY * Lirene sensitive mineralna emulsja do opalania 30SPF 150 ml NOWY * Nivea lemon & oil żel pod prysznic 250 ml NOWY * Nivea water lily & oil żel pod prysznic 250 ml NOWY TWARZ * Acne Win krem do cery trądzikowej na chłodne dni 20 ml NOWY * Alverde2 - Phasen Make Up Entferner dwufazowy płyn do demakijażu twarzy i oczu NOWY * Mydlnica Lekarska żel ziołowy do mycia twarzy (cera tłusta) 200 ml NOWY * Siquens Prevention krem do cery tłustej - kupiony w maju 50 ml zostało 60% * Ziaja Pro tonik odświeżający bezalkoholowy co każdego rodzaju cery 500 ml NOWY * Ziaja Pro żel myjący normalizujący co każdego rodzaju cery 500 ml NOWY * Vichy Normaderm anti-age krem zwalcza niedoskonałości i wygładza zmarszczki - kupiony w kwietniu 50 ml zostało 80% MASECZKI * Eva Natura głębokie oczyszczanie do cery normalnej, mieszanej, tłustej i wrażliwej saszetka NOWA * Menard Herb Mask kremowa maseczka do twarzy 20 ml NOWA Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2012-10-30 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
WŁOSY PIELĘGNACJA
* Celia srebrna płukanka do włosów 200 ml zostało 98 % * CeCe Salon szampon przeznaczony do naturalnych, rozjaśnionych włosów blond i siwych 300 ml NOWE * CeCe True Colors odżywka do włosów czerwonych 200 ml NOWA * CeCe True Colors odżywka do włosów rudych 200 ml NOWA * Goldwell Deep Reflects odżywka bez spłukiwania do żywych brązów i czerwieni 150 ml NOWA * Joanna Rzepa kuracja wzmacniająca do włosów przetłuszczajacych się ze skłonnością do łupieżu i wypadania 100 ml NOWY * L'Oreal Professionnel Nature Re-Naitre maska odbudowująca włosy uwrażliwione i osłabione 200 ml NOWA * L'Oreal Professionnel Liss Ultime maseczka wygładzająca do włosów niezdyscyplinowanych 200 ml NOWA * Matrix Biolage Colorcaretherapie Cera-Repair Pro+ profesjonalna terapia wzmacniająca do włosów koloryzowanych 7 ampułek każda po 10 ml NOWE * Sante Family szampon do włosów odżywczy z bio-aloesem i bio-ginkgo przeznaczony do włosów zniszczonych i osłabionych 200 ml NOWY * Schwarzkopf Taft delikatny lakier do włosów 3 Extra Strong 250 ml NOWY * Tigi Bed Head odżywka wygładzająco-prostująca 200 ml NOWA * Wella Shockwaves krem po prostu proste - prostuje i zapewnia termoochronę 100 ml NOWY ważne do 11/2012 KOLORYZACJA * CeCe 9/23 beżowy świetlisty blond 125 ml NOWE * CeCe 8/23 beżowy jasny blond 125 ml NOWE * CeCe 10 platynowy blond zostało około 70 ml * CeCe 10/01 ekstra świetlisty popielaty blond zostało około 100 ml * Garnier Color Naturals 111 superjasny popielaty blond NOWE * Garnier Color Sensation 111 srebrny superjasny blond NOWE * Joanna Naturia 213 srebrny pył NOWE * Joanna Multi Cream Color 32 platynowy blond NOWE * Joanna 015 płomienny rudy 35 g szamponetka NOWE * Khadi Henna Naturalna 100 g NOWE * L'Oreal Majirel 8,34 jasny blond złocisto-miedziany 50 ml NOWE * Marion Natura Styl 692 platynowy blond NOWE * Marion Mari Color 382 platynowy blond farba + utleniacz w saszetce x2 NOWE * Matrix 8C miedziany jasny blond 90 ml NOWE x2 * Vitality's 8.44 jasny miedziany blond 100 ml NOWE * Matrix Color Erase Solutionist korektor koloru, dekoloryzator 30 g saszetka NOWE * Natural Vital Termament-Tratamento Colour Pack henna zestaw do koloryzacji włosów szampon i maska koloryzująca chestnut hair zestaw w saszetce NOWY * Natural Vital Termament-Tratamento Colour Pack henna zestaw do koloryzacji włosów szampon i maska koloryzująca mahogany hair zestaw w saszetce NOWY * Palette Natural Colors 219 popielaty blond NOWE * Syoss 9-5 mroźny perłowy blond NOWE * Venita Glamour 12/1 platynowy blond NOWE * Venita Effectone 10 platynowy blond 25 ml szamponetka x2 NOWE Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2012-10-30 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
KOLORÓWKA
* Pupa Luminys puder wypiekany do twarzy i ciała 9g kolor 01 kod:M214 zużycie max 5% kupiłam w kwietniu tego roku SUPLEMENTY DIETY * Centrum Materna suplement diety z witaminami, składnikami mineralnymi i mikroelementami dla kobiet w ciąży, karmiących piersią, i planujących zajść w ciążę 90 tabl. * Folik - kwas foliowy 0.4 mg 60 tabl. * Linea - wspomaga odchudzanie 60 tabl. * Olimp Beta-Solar dla pięknej i głębokiej opalenizny słońce & solarium 30 kaps. x2 INNE * Jaguar mini prostownica Silk Flower NOWA Kupiona w czerwcu tego roku. Na gwarancji 12 miesięcy. Posiada czarne etui. Dane techniczne: - maksymalna temperatura prostowania 185 - płytki pokryte ceramiką - 15 cm długości - waga 81 g - moc 23 W Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2012-10-28 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
07
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
cześć,
mam nadzieję , że się nie wcinam ![]() znajdziesz coś u mnie za : *Avene płyn micelarny 400 ml NOWY * Avene Cleanance łagodny żel oczyszczający do skóry tłustej i trądzikowej 25 ml miniaturka x2 NOWY (może być 1 szt bo na wypróbowanie) * Clinique All About Eyes żel pod oczy 5 ml miniaturka NOWY * Flos-Lek żel do powiek i pod oczy ze świetlikiem i babką lancetowatą 15 ml NOWY ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
* Avene Cleanance łagodny żel oczyszczający do skóry tłustej i trądzikowej 250 ml NOWY
* Avene Cleanance łagodny żel oczyszczający do skóry tłustej i trądzikowej 25 ml miniaturka x2 NOWY (albo cały albo miniaturki ![]() * Flos-Lek żel do powiek i pod oczy ze świetlikiem i babką lancetowatą 15 ml NOWY i jeszcze odlewka Addicta mi się podoba ![]() Edytowane przez la6 Czas edycji: 2012-09-24 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
Podoba mi się dużo z działu z zapachami ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Ile rzeczy!
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
* Avene płyn micelarny 400 ml NOWY * Avene Cleanance łagodny żel oczyszczający do skóry tłustej i trądzikowej 250 ml NOWY * Avene Cleanance łagodny żel oczyszczający do skóry tłustej i trądzikowej 25 ml miniaturka x2 NOWY * Clinique All About Eyes żel pod oczy 5 ml miniaturka NOWY * Flos-Lek żel do powiek i pod oczy ze świetlikiem i babką lancetowatą 15 ml NOWY Odlewka Dior Addict i Miss Dior Zapraszam również na bloga
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
* Avene płyn micelarny 400 ml NOWY
* Avene Cleanance łagodny żel oczyszczający do skóry tłustej i trądzikowej 250 ml NOWY * Avene Cleanance łagodny żel oczyszczający do skóry tłustej i trądzikowej 25 ml miniaturka x2 NOWY u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Aziyade - zapraszam
![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
cos za
Clinique All About Eyes żel pod oczy 5 ml miniaturka NOWY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
Chanel - Chance Fraiche EDT 3.5 ml ![]() lub Avene Cleanance łagodny żel oczyszczający do skóry tłustej i trądzikowej 25 ml miniaturka x2 NOWY ![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
hej może mimo wish listy znajdziesz os u mnie za:
Ziaja Pro żel myjący normalizujący co każdego rodzaju cery 500 ml NOWY
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
* L'Oreal Professionnel Nature Re-Naitre maska odbudowująca włosy uwrażliwione i osłabione 200 ml NOWA * Avene płyn micelarny 400 ml NOWY Mam róż alverde, poza wątkiem tez olej rycynowy i czysty olejek migdalowy przywieziony z chorwacji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
czy znajdziesz coś u mnie za: * Byredo - Rose Noir 7 ml * Byredo - Rose Noir 10 ml * Clinique All About Eyes żel pod oczy 5 ml miniaturka NOWY ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Z Twojej wish mam tylko poza wątkiem trochę Coco Noir i wodę termalną Vichy. Znajdziesz coś u mnie?
* Dior Addict EDP 4.5 ml * Dior Miss Dior Cherie Eau de Parfum 2011 6 ml * Agent Provocateur EDP 1.2 ml R * Annick Goutal - Rose Absolue Eau Parfumee 1.2 ml R * Bond No.9 - The Scent of Peace 1.40 ml F |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
A cobra on my left...
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
JESTEM ONA
|
Miszona,
uśmiecham się do Daim Blond ![]() Zapraszam do wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=645165
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
A cobra on my left...
|
jeśli interesują Cię kosmetyki do kąpieli, to mam jeszcze spore opakowanie naturalnej soli z Morza Martwego i kilka kulek do kąpieli z Sephory.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos za Comme Des Garcons - Rose 8 ml?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za * Pupa Luminys puder wypiekany do twarzy i ciała 9g kolor 02 kod:M245 zużycie max 15% kupiłam w kwietniu tego roku ??
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się:
płyn micelarny avene maseczka hauschka * Matrix Biolage Fortetherapie szampon wzmacniający 250 ml zostało około 65% * Matrix Biolage Colorcaretherapie odżywka do włosów koloryzowanych, nawilża i chroni włosy 250 ml zostało około 60% * Matrix Biolage Fortetherapie serum wzmacniające bez spłukiwania, spaja rozdwojone końcówki, wzmacnia i odbudowuje zniszczone włosy, jednocześnie chroniąc je przed szkodliwym działaniem termicznych narzędzi fryzjerskich 89 ml NOWE * Schwarzkopf Professional BC Oil Miracle szampon do każdego rodzaju włosów 30 ml NOWY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.