|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Grudzień, MaxFactor Face Finity
nieaktualne
Witam ![]() mam do wymiany podkład MaxFactor Face Finity kolor Nude 47 (użyty 1 raz, niestety w drogerii jest kiepskie światło i podkład okazał się trochę za ciemny..) Najchętniej wymienię na ten sam, ale jaśniejszy- Beige 55, ewentualnie innej firmy podobny cenowo i z podobnym stopniem krycia. Edytowane przez Agss Czas edycji: 2013-01-27 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudzień, MaxFactor Face Finity
moze cos u mnie za niego?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Bardzo mi na nim zależy. Zerknij proszę do mnie
![]() W razie czego poszukam poza wątkiem, ale niestety uprzedzam, że fluidów nie mam.. Tylko podkłady mineralne.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie? Poza wątkiem mam jeszcze ewentualnie true match w kolorze ivory.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej, chętnie się tak wymienię, ale mój revlon ma odrobinkę większy stopień zużycia bo testowalam go jakieś 4-5 razy, nie wíęcej, ale sie nie przekonałam do niego jednak :-( będę dziś w drogerii i sprawdzę ten kolor mf bo zazwyczaj też wybieram największe bladziochy... :-P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jeśli jesteś nadal zainteresowana moim revlonem to chętnie się wymienię.
![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Niestety nie mam nic poza wątkami, więc jeśli nic w nich nie widzisz to nie mam nic więcej do zaproponowania... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
hej ja mam revlon colorstay 11 ivory normal/dry skin poza watkiem moze sie skusisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie ???
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
hej, chętnie tylko nie wiem czy nie będzie za ciemny. Masz porównanie np do colorstay, albo innego?
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
no to tak jak myślałam, bedzie za ciemny, dziękuję
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.