![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Listopadove Wymiankove Love <3 Częste dokładki <3 H&M, Zara, Atmo, New Look, Mango <3
WATEK ZAMKNIETY!!!
__________________ WITAJCIE! Mam mało czasu na wizaż! jestem tutaj średnio raz dziennie! Dlatego proszę o cierpliwość ![]() ps: nie mam czasu na robienie dodatkowych zdjęć. NAJNOWSZA DOKŁADKA 20.12.2012!!! UWAGA! CZĘSTO DODAJE NOWE CIUCHY! rzeczy wystawiam też na innych portalach, więc prosze o szybkie decyzje! Proszę, wklejać linki!!! ps. W weekendy przeważnie nie ma mnie w domu! (ale odp zawsze po powrocie) chętnie się powymieniam na jakieś ciuszki w rozmiarze ok m. rzeczy opiszę ogółowo - o wymiarki prosze pytać ![]() WAŻNE! Kolor ciuszków może różnić się troszkę w rzeczywistości od tych pokazanych na foto. Niestety ale mój aparat ma problem z łapaniem czerwieni. ;( U mnie w domu nie pali się oraz nie ma zwierząt ![]() Ciuszki opisuję rzetelnie , nie wciskam zniszczonych ubrań.Aha i dużo ciuszków tutaj znika ponieważ mam je powystawiane na innych stronach. A że kocham wymianki to ciuszki szybko ubywają ale i jeszcze szybciej przybywają dlatego mam częste dokładki ![]() Jeżeli masz mniej niż 5 przekupek lub chociaż jednego negatywa - wysyłasz paczkę pierwsza W innych przypadkach ZAWSZE wysyłamy równocześnie!!! Pozdrawiam i zapraszam ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2013-01-09 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadove Wymiankove Love <3 Częste dokładki <3 H&M, Zara, Atmo, New Look, Ma
SZUKAM NA WYMIANĘ:
![]() CIUSZKÓW PODOBNYCH DO TYCH Z PONIŻSZYCH ZDJĘĆ! -koszuli tuniki np w kratkę ok M -kominów (brąz, beż, bordo, granat, złoto, linonka) -białej zwykłej tuniki typu jak na foto -tunika berska z 1 foto -sukienka reserved ze zdjęcia ostatniego -marynarka zapinana na jeden guzik M najchetniej niebiesk/granat, czerwona -tregginsy granatowe 38 -futrzana dłuższa kamizelka S M w odcieniach brązu, rudego, bezu -nowych kompletów bielizny (75-80 C D) -biżu najchętniej H&M -wszystkiego co wpadnie w oko (chetnie H&M, Reserved, Atmo itp....) Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-11-05 o 08:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadove Wymiankove Love <3 Częste dokładki <3 H&M, Zara, Atmo, New Look, Ma
1 Ramoneska szara z ćwiekami NOWA Z METKĄ
rozmiar z metki M ale powinna pasować także na L na podszewce zamki/ćwieki/przeszycia zapinana na zamek posiada dodatkowo pasek kupiona na necie jednak okazala sie dla mnei za duza uwaga! do kurtki mozna nosic pasek, ktoremu brakuje jednego kuleczka metalowego przy pasku, widac na foto, w niczym to nie przeszkadza, juz takiego go dostałam kupiona za ponad 100zł wymiary pachy ok 2x47,5cm talia ok 2x44cm długosć ok 59cm dł rekawa od pachy ok 49cm 2. H&M divided dłuższa kurteczka H&M divided kolor ciepły beż panterkowe guziki z paskiem w talii stan bardzo dobry, nie zauwazylam wad ![]() cienka bez podszewki rozmiar z metki 14 ale to 38 40 wiem bo sama noszę 38 i jest na mnie dobra pachy 2x47 talia 2x43,5 długość 65 dł rekawa od pachy 50cm delikatnie elastyczna pas regulowany paskiem ![]() PROSZE NIE PYTAC O TOREBKE I BUTY! 3. brązowy płaszcz merlose idealny na jesień zimę wiosnę używany stan bdb kolor ładny zimny brąz, tutaj wyszedł nieciekawie rozmiar około 36 38 prosze sprawdzić wymiary 77% polyester 20% viscoza 3%elastan pachy 2x47cm talia 2x43cm dł rekawa od pachy ok 47cm dł płaszcza ok 85cm WYSYŁKA TEGO PŁASZCZA MOŻLIWA OD DNIA 18 GRUDNIA ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-12-11 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
2 ZARA
super elegancka biała marynarka ZARA rozm z metki s pasuje na S i M chetnym podam wymiary stan bardzo dobry a wręcz idealny minus za brak guziczka(odpadł bo był słabo przyszyty) i mi sie zgubił, trzeba doszyc inny(znajduje sie on pod wiazaniem, ktore mozna uformowac jak ja to robiłam - w kokardkę) a tak to wszystko super, marynarke mialam na sobie dwa razy na jakis imprezach okolicznosciowych, reszte czasu przelezala w szafie, kupiona za okolo 300zł teraz juz nie pamietam dokladnie rekawki mozna wywijac super wykonana, naprawde polecam wymienie tylko na coś o podobnej wartości kurtkę, parkę, marynarkę... będę bardzo wybredna, gdyż nie muszę jej wymieniać ![]() 3 RURKI REDIAL SZARPANE Z DZIURAMI rozmiar z metki M, elastyczne bardzo, pasują też na S obcisłe, dziury podszyte materiałem spodnie mają na łydce z tyłu minimalne przetarcie na materiale-tak bylo od nowosci, nie widac tego ani to nie przeszkadza, jednak wole poinformować ![]() kolor krwista czerwień rurki założone raz! kupione za 139zł +przesyłka polecam są naprawdę super ![]() wymienie tylko na cos o podobnej wartosci! nowego lub w idealnym stanie! najbardziej interesuje mnie kurtka na zimę dłuższa jakaś z sieciówki rozm SM ale można kusić ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-12-03 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
3 marynarka w panterkę ala kasi tusk
![]() stan idealny, ząłożona raz, na różowej podszece, w realu ładniejsza niż na zdjęciach, po prostu moj aparat cos nei lapie odcieni różu;( zapinana na jeden guzik rekawki mozna wywijac taliowana pasuje na xs s m metki wyciete material zewnetrzny cos jak miekki sztruksik wymiary: pachy ok 2x43cm talia ok 2x39cm długosc ok 55cm dł rekawa od pachy ok 45cm 4 sweter atmosphere kolor granat/kobalt wełniany, nie mechaci się używany stan bardzo dobry z paskiem rozpinany rozmiar z metki 36 pasuje tez na 38 jak widać na foto (osoba na zdjęciu nosi 38) mysle ze zmiescila by sie i mala 40 sweter jest elastyczny dłuższy idealny na zimę Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-12-06 o 10:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
4 czekoladowe kozaki
sięgają do kolana na obcasie zapinane na zamek kupione w zeszlym roku w sklepie z butami RAJ za 109zł rozmiar 38 ciezko zmierzyc wkładkę pasują tak na stopę dł 24,5cm stan bardzo dobry, widac na foto jedynie nie ma jednego cwieka(pokazalam na zdjeciu) tak to wszystko ok poniewaz buty nosiłam rzadko na przemian z dwiema innymi parami polecam chetnie sie wymienie na inne na stopę 24- 24,5cm lub cos co wpadnie mi w oko ![]() 5 czarna sukienka rozkloszowana, nietaliowana półprzezroczysta tzn trzeba pod nią ubrać jakąś haleczkę rozmiar z metki 10 38 pasuje na M i L stan bdb ząłożona 2 razy w stylu retro, pięknie się prezentuje, dekold zakryty kokardą, którą można dowolnie związywac ![]() polecam ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-12-06 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
5 dłuższa marynarka VILA
stan idealny marynarka byla zalozona tylko jeden raz rozm 38 pasuje tez na 40 dłuzsza, jak tunika/sukienka moze byc noszona do rajstop jako sukienka wyglada znakomicie!!!! wstawki wygladaja z daleka jak ze skory kolor czarny pachy ok 2x46cm talia ok 2x42 długość ok84 dł rekawa od pachy 47,5 rozstaw ramion w barkach w tyle ok 35,5 6 czarna marynarka 7 NOWA BEZ METKI marynarka ORSAY kolor blady granat z daleka jak by jeans na nude podszewce rekawki 3/4 nienoszona CENA Z METKI 129zł taliowany ładnie się dopasowuje do figurki pachy ok 2x45cm talia ok 2x39cm długość ok 58cm Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-11-08 o 06:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
8 Nowy nienoszony sweter z golfem
dziurkowany, wełenka czarno- srebrny na zywo wyglada lepiej niz na foto długi, tunika duzy golfik pasuje na ok 36 ale i tez na 34 i 38 prosze spr wymiary pachy 2x41cm max ok 2x55cm dł ok 70cm ale sie naciaga nie bedzie sie machacic 9 sweterek kardigan zapinany na guziki w kwiaty w odcieniach różu rozm z metki 11-12y pasuje na XS i S osoba na foto nosi rozm M elastyczny nie mechaci się pachy 2x41cm rozciaga sie dł ok 51cm 10 AMISU new yorker tuniko sukienka z dzianiny jak sweterek stan używana rozm z metki s pasuje tez na m jak widac na zdjeciach elastyczna bufki na ramionach za pupe pachy 2x40 (rozciaga sie bardzo!) dł ok 84cm 11 sweterek z fajnego materialu super na jesień polyskująca srebrna nitka elastyczny materiał sciagacze pasuje na ok sm osoba na foto nosi M pachy 2x45 dł ok 65cm naciaga sie/rozciaga sie używana w stanie bdb- Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-11-05 o 09:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
12 nowa bez metki sukienka H&M
rozm z metki 44 luzno opada, super tuszujacy niedoskonałości krój przez srodek zapinana na haftki sukienke kupila sobie mpoja siostra ale ani raz nie zalozyła cena sklepowa 99zł 13 sukienka F&F NIE MA!!! 14 nowa sukienka H&M NIE MA!!! 15 marmurkowa sukienka/tunika krój tulipan materiał w deseń marmurkowy idealna do ramoneski z ćwiekami pasuje na s m l jest bardzo elastyczna chetnym podam wymiary stan bardzo dobry sukienke miałam na sobie ok 3 razy ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-12-07 o 07:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
16 paprika
rozmiar z metki s moim zdaniem lepiej lezy na m prosze sprawdzić wymiary używana stan bardzo dobry taliowana, z odpinanym kapturem, kieszeniami cieńsza, raczej na jesień i wiosnę ładny szary kolor, ładne przeszycia 100% polyester wymiary pachy ok 2x50cm talia ok 2x44cm długość ok 79cm dł rękawa od pachy ok 50cm 17 parka vero moda cieniutka wiatróweczka na wiosnę, lato kolor thaki/zielona w srodku sznurki do sciagania w pasie rozmiar z metki M proszę sprawdzic wymiary powinna byc dobra tez na L używana jeden raz, stan idealny nie ma kaptura jak widać;( na zdjęcieu wyszla nieciekawie w realu jest dużo ładniejsza! nie oddawałabym jej gdyby nie była mi za duża;( ODDAM ZA COŚ SUPER! pachy 2x50cm talia regulowana sznurkiem (widać na foto) dł rekawa od pachy ok 47cm długość ok 73cm WYSYŁKA tej KURTKI MOŻLIWA OD DNIA 18 GRUDNIA ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-12-11 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
19 NOWA z metką beżowa spódniczka
ozdobiona kokardą super materiał dobra jakościowo z metki rozmiar SM moim zdaniem lepiej leży na xs s elastyczna, na gumce, super krój 20 nowa bez metki H&M bluzka z żabotem czerwono biala w paseczki rozm z metki 34 ale ja nosze 36/38 i jest mi dobra mam identyczną granatową więc tą oddaje w pasie gumka ukrywa boczki i wystający brzuszek w zabotach ukryty guzik mozna zapiac lub odpiąć pachy 2x42 pas 2x30 max ok 2x42cm dł ok 64cm 21 szary sweterek z bufkami stan idealny mialam go na sobie 2 razy pasuje na xs i s bardzo elastyczna naciaga/rozciaga sie pachy 2x41cm max ok 2x50cm dł ok 52cm ale na ciele sie naciaga troche 22 NOWA bez metki ale jeszcze ma haczyk od metki tylko ją przymierzałam ale jakoś nie wyszłam więc oddaje dalej z metki rozm 40 ale osoba na foto nosi SM i pasuje idealnie jak widac elastyczna kolor pastelowa morelka dekolt łódka bluzka jest super np do legginsów!!! 24 koszula przeswitujaca stan bdb po boku rozporki mozna na przykład zwiazac z przodu zostawiajac dłuzszy tyl rozm moim zdaniem uniwersalny pachy 2x59 Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-11-08 o 06:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
25 NOWA marynarka Atmosphere
kupiłam na allegro i mialam ubrac na chrzciny jednak założyłam inną i ta mi sie juz do niczego nie przyda taliowana pieknie leży z metki rozm 36 ale jest bardzo elastyczna moze byc na 38 zainteresowanym podam wymiary kolor cos kolo granatu/fioletu 26 żakiet marynarka w odcieniach brązu stan idealny miałam go na sobie ok 2 razy nie zauważyłam żadnych wad na brazowej podszewce taliowany wyszczupla ładny dekold polecam ![]() PACHY ok 2X45cm TALIA ok 2X39cm DŁ ok 55cm 27 marynarka MANGO pasuje na ok S i M kolor kremowy pastelowy w paseczki taliowany wyszczuplający krój miałam go na sobie 2 razy stan idealny Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-11-05 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
28 piekna kamizelka new look
kolor beżowy z metki 36 elastyczna wełenka stan bardzo dobry 29 river island zielona piekna koszula z ozdobnymi guziczkami pasuje na ok 36 38 piekny fason! idealna na jesień! super modny kolor!!!!!! stan uzywana kilka razy, stan bardzo dobry!!! 30 atmosphere bluzka nowa z metka z metki 36 pasuje na s i m elastyczna ciekawie wiazana wymiarow nie podaje poniewaz ona ma luzny fason- w tyle zwiazywana motyw piór/liści dłuższy tył fajny kroj ladny dekold polecam ![]() 31 czarna mgielka EVIE przeswitująca w pasie gumka stan idealny zalozona 2 razy przepiekne falbanki z metki 42 pasuje na ok 38 40 42 pachy 2x46 +plisy pas gumka 2x32 max 2x58cm dł ok 67cm Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-11-05 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
32 biała tunika long
bardzo elastyczny materiał rozm uniwersalny pasuje na sml po bokach gumki mozna sciagnac lub zmarszczyc idealna na jesien pod sweterek/zakiet stan uzywana bardzo dobry polecam ![]() ![]() ![]() pachy 2x35cm max ok 2x50cm dł na plasko bez rozciagania i naciagania ok 80cm ale mozna sciagnac ![]() 33 wyjatkowa bluzka pastelowy róż +przezroczyste cekiny bufki zdobione cekinami elastyczna rozm z metki 36 pasuje na 34 36 małe 38 stan uzywana batdzo dobry bluzka idealnie wyglada z rureczkami!!!!!!!!!! pachy 2x37cm (rozciaga sie!) dł ok 63cm 34 nowa bez metki nienoszona boxerka atmosphere w motyle piekny niekulkujacy sie material z metki rozm uk 14 pasuje na 40 nie wiem jak z 42 ale pewnie tez p[achy 2x43,5cm rozciaga sie dł ok 75cm boxerka jest super! taka troche dluzsza ![]() polecam!! piekne kolory 35 sweterek atmosphere rekaw 3/4 polyskujący turkusowy/morski zapinany na guziczki z metki 36 stan idealny mialam go na sobie 1 raz polecam! pieknie sie prezentuje ![]() elastyczny 36bolerko motyl atmosphere szerokie rękawy motylowate zawiazywana z przodu pasuje moim zdaniem na mniejsze rozmiary tez dzieki temu ze sie ja wiaze z przodu na 38 na pewno ![]() kolor w realu ladniejszy taki landrynkowy róż, stan idealny bylam w niej tylko raz ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-11-05 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
37 nowa bez metki bluzka MANGO
mam ją od jakiegoś czasu ale nie mialam okazji ubrac dlatego oddaje kolor na zywo duzo piekniejszy niz na foto!!! rozm S pasuje tez na M w pasie gumka dół wygląda jak baskinka ![]() elastyczna 38 nowa sukienka z cwiekami nienoszona ale bez metki podszewka+siateczka+ćwiek i bardzo elastyczna z metki rozm 32 34 ale tak naprawde pasuje ona na ok xs s m l wymiary pachy 2x42cm ale sie rozciaga dł ok 92cm chetnie sie wymienie jednak bede wybredna ponieważ sukienka kosztowała mnie ok 100zł a nigdy jej nei mialam na sobie 39 piękna tunika ozdobiona cekinami kolor czarny zwiazywana pod biustem wyszczupla i tuszule niedoskonałosci pieknie exponuje biust mialam ją na sobie jeden raz na imprezie, juz wiecej nei bede miala okazji założyć stan idealny nie zauwazylam zadnej wady itp pachy min 2x41cm ale sie rozciaga pod biustem 2x35cm (mozna zwiazac) dł ok 71cm Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-11-05 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
40 Sukienka redial
stan idealny MIALAM JA NA SOBIE TYLKO 1 RAZ!!! jest jak nowa pasuje na s i m jest mega elastyczna wygląda jak jeansowa sukienka w rzeczywistosci mega sie rozciąga! ![]() z boku zapianna na zamek SUKIENKA ZOSTAŁA KUPIONA ZA 99ZŁ Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-11-05 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
41 używana saszetka paris
kolor srebrny noszona w pasie regulowana na zamek stan bdb - z zewnatrz wszystko ok w srodku pedko jedynie przeszycie przy gorze co widac na foto ale to nie wplywa na uzytkowanie polecam ![]() ![]() 42 torebka DIVERSE NIE MA 43 torebka atmosphere z frędzlami miesci a4 do reki i na ramie stan bdb-, wady widac na foto 44 torebka pudrowy roz stan bardzo dobry mialam na sobie jakies 2 razy wszystko widac na foto zapinana na zamek jak cos prosze dopytac torebka jest bardzo ladna w realu kolor bardziej taki rózowawy taki puder ciemny naprawde super torebka ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-12-11 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
45 biżuteria proszę pytać o szczegóły
nie ma zegarka Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-12-06 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
46 new look
botki o kolorze zimnego bezu rozmiar 37 i pasuja na stopę ok 24cm miałam je na sobie 2 razy a więc stan jest bardzo dobry bardzo wygodne i stabilne super na jesień!!!! 47 kozaki naomi CCC rozm z buta 39 ale mi bardziej pod 38 podchodzi, pasuja tak na 25cm stopę ew 24,5cm. szare zamszowe stan bdb- mysle ze widac na foto jaki maja stan w srodku buta jak widac na jednym z foto sa wciagniete te zakladki, one byly na zewnatrz ale odpadlo mi jedno ozdobne koleczko i dlatego odgielam to do wewnatrz mozna to uciac to nie przeszkadza w niczym nie zmienia fasonu buta czy cos moim zdaniem dobrze to wyglada fleki ok wszyustko widac na foto kupione w zeszlej zimy za 129zł Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-11-05 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
48 NOWY Z METKĄ
sweter/narzutka typu waterfall z kolekcji beyonce i jej matki dla marki dereon z metki rozmiar L jednak moim zdaniem dobry na M L XL elastyczny material dobry gatunkowo sweterek idealny na jesień piekne aplikacje 49 stan bardzo dobry ![]() kamizelka cala w cekinach kolor czarny kupiona za ok 69zł jest piekna miałam ją na sobie kilka razy ![]() pasujew na ok xs s m 50 tunika z falbankami po boku wyjątkowa i niepowtarzalna! kolor czarny dekold łódka elastyczna pasuje na SML 90%viscose 10%"elastan używana, stan bardzo dobry jest bardzo elegancka Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-11-05 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
51 NIE MA bransoletki
52 nowy pasek bardzo szeroki w tyle na rzep, guma, elastyczny sml o legi i torebke prosze nie pytac poniewaz juz zostały wymienione 53 gruby i długi sweter idealny na zimę lub teraz jako ponczo czy cos stan bardzo dobry nie ma wad, zmechaceń itp rozm z metki 14 czyli 42 ale moze byc oversize (patrz foto) dla porownania osoba na foto nosi rozm S i ma 166cm wzrostu i sweter wygląda fajnie ![]() Wymiary: pachyna płasko: 2x55 cm (rozciągnie się jeszcze) szerokość u dołu: 2x52cm (rozciągnie się) długość: ok 82cm ma dwa rzedy guziczków, kolor czarny miła wełna ![]() ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-12-06 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
54karmelowa kurtka z eko skory
stan bardzo dobry rozm z metki dzieciecy ale pasuje na XS i S zainteresowanym prześle wymiary modelka na foto nosi rozm S/M kieszonki, zapinana na zamek ma kaptur na zywo sie tak nie blyszczy, wszystko wina flesza ładny kolor w rzeczywistości ![]() idealna na jesień ![]() 55nowa sukienka tylko przymierzona bez metki z metki rozmiar ml ale pasuje na sml 56 torebka z fredzelkami mała stan bdb 57 mała torebka nude nowa 58 eyelinery avon użyte z ciekawosci po razie mięta i fiolet ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-12-06 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
58 sweter oversize
kupiony w caymanie za 99zł biało czarny jak widac tył jest dłuższy zaokrąglony przód PIĘKNY!!!! stan bardzo dobry miałam go na sobie ok 5 razy nie ma zmechaceń rozmiar uniwersalny osoba na zdjeciu nosi rozm s i ma 166cm wzrostu wymienię na cos super polecam dł ok 71cm pachy ok 2x65cm 59 pastelowy sweter oversize NIE MA!!!! Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-12-07 o 07:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
dokladeczka 8.11
1 wężowe oversize nowe outlet z metki M moim zdaniem lepiej by lezało na L 2 szara bluza szara bluza rozm z metki 13 pasuje najlepiej na xs s ja mam m i jak widać może być ale polecam na mniejszy rozmiar stan używana bdb-, minus za delikatne przetarcie nadruku, dokladnie dwoch pierwszych znaków, co zostało pokazane na foto na polarku rekaw 3/4 marka golddigga u dołu sciagacz pachy 2x46cm dł ok 61cm Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-11-08 o 06:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
podkłady
1 oriflame giordani gold adaptivefoundation pojemnosc wyjsciowa 30ml kolor light ivory nie mam pojęcia ile go dokładnie zostało -jest to coś poniżej połowy butelki ![]() bardzo wydajny, także wystarczy jeszcze na jakiś czas ![]() 2 avon calming effects kolor cream pojemnosc wyjsciowa 30ml użyty kilka razy, zużycie widać na 1 foto ![]() baaardzo wydajny ![]() 3 jeansowe rurki VILA rozmiar M stan bardzo dobry nie mają oznak użytkowania nogawki zwężane bardzo elastyczne! 98%cotton 2%elastan kolor granatowi z pojaśnieniami spodnie posiadają na tyłku i na nogawce fabryczne, ciemniejsze kreski(na łydce kilka małych, na pupie jedną długą)- widać na foto, tak było od nowości jednak mi to nie przeszkadzało spodnie dopasowują sie do ciala jak legginsy pas 2x36 max ok 2x42cm dł nogawki od kroku ok 81cm dł całkowita ok 104cm stan z przodu ok 19,5cm udo pod krokiem ok 2x24,5 max ok 31cm Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-12-20 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
1. nude kurtka płaszcz merlose
idealny na jesień, ciepłą zimę i wiosnę używany stan bdb kolor nude, tutaj wyszedł nieciekawie rozmiar 38 moze bedzie pasowal tez na 40 prosze sprawdzić wymiary kryty kaptur pachy 2x48cm talia 2x43cm dł rekawa od pachy ok 50cm dł płaszcza ok 70cm WYSYŁKA KURTKI MOŻLIWA OD DNIA 18 GRUDNIA ![]() 2.Sukienka H&M divided rozmiar z metki 42 proszę sprawdzić wymiary idealna na lato delikatnie prześwitująca pod spód trzeba raczej coś założyć idealna na upały, na plażę itp wiązana pod biustem z boku zamek stan idealny nie zauwazyłam wad moja siostra miała ją na sobie może 2 razy ![]() wymiary na plasko pachy ok 2x47cm w miescu pasa do związywania ok 2x45cm długość ok 93cm okolice bioder ok 2x66cm (tu sukienka powinna luźno opadać ![]() sukienka pochodzi z szafy mojej siostry ja chętnie ją sprzedam lub wymienię ale na coś w mniejszym rozmiarze (38) lub jakiś kosmetyk, perfum, torebkę itp itd ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-12-11 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
dokładka! 14.12
1 kurtka atmosphere jesien-wiosna trapezowy krój kolor camel stan: używana, bdb nie posiada kaptura rozmiar z metki 40 prosze spr wymiary pachy 2x50cm talia ok 2x49cm szerokosc na wysokosci kieszeni ok 2x52cm długość 67cm rękaw od pachy ok 46cm WYSYŁKA KURTKI MOŻLIWA OD DNIA ok 20 GRUDNIA ![]() 2 płaszcz H&M Anja Rubik rozmiar z metki 38 proszę spr wymiary stan:noszona 1-2 razy a więc idealny idealny na jesień i wiosnę pieknie sie uklada na osobie! na modelkach jakoś tak workowato, jednak to chyba dlatego ze one są bardzo chude ![]() na podszewce, elastyczny wymiary pachy 2x47cm talia 2x44cm rękaw od pachy ok 46cm dł calkowita ok 81cm wymienie sie tylko na cos o podobnej wartości przy wymianie bede bardzo wybredna ponieważ płaszczyk jest jak nowy!!! ![]() WYSYŁKA KURTKI MOŻLIWA OD DNIA ok 20 GRUDNIA ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-12-14 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
dokladeczkaaaaaaaaaa
Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-11-05 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#30 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.