|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Prezent za +/- 10 zł - brak pomysłu
Witam, w pracy robimy sobie co roku malutkie prezenty do 10 zł i nie mam pomysłu. Prezenty dla kobitek i facetów (średnia wieku 30). Napiszę już jakie prezenty dostałam - były już kubki, czapki, łyżeczki, herbata, malinówka (ale to był zły pomysł), ozdoby świąteczne. Może podsuniecie mi jakiś pomysł, bo ja mam pustkę w głowie. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Copyraptor
|
Dot.: Prezent za +/- 10 zł - brak pomysłu
Termofor, ogrzewacz chemiczny do dłoni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Za 10 zł to strasznie ciężko coś kupić... Porządne czekoladki często są dużo droższe... Nie wiem może rękawiczki albo kubek termiczny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
kalendarz w twardej okładce. Rzecz potrzebna każdemu a kosztuje góra 9,90.
http://allegro.pl/kalendarz-ksiazkow...849248084.html
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Lakier do paznokci, budzik, breloczek z jakimś gadżetem - otwieraczem lub scyzorykiem, ozdobna świeczka, ramka na zdjęcie, kolczyki ze sztucznego tworzywa, żel pod prysznic/płyn do kąpieli, długopis.
Ze słodyczy np. toffifee lub duża czekolada milka. Kalendarz to też bardzo dobry pomysł.
Podejmuj decyzje, choć w głowie chaos, wyrywa z butów ogromna ciekawość, wybierzesz dobrze, ogarnie Cię radość. Edytowane przez paaaat Czas edycji: 2012-12-18 o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Kalendarz jest bardzo dobrym pomysłem.
Dla kobiety można kupić jakiś kosmetyk nawiązujący do świąt, np. jakiś ozdobny lakier do paznokci albo coś do kąpieli o świątecznym zapachu. Może być też jakaś świąteczna ozdobna świeczka. Albo muffinki - reniferki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
lakier do paznokci,czekolady,cienie do oczu,jakiś zestaw 3 czekolad po ok.3 zł każda,jakieś ładne zapachowe mydełko
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Moje pomysły:
-czekoladki, -kosmetyk np. naturalne mydełko, żel pod prysznic itp. -ogrzewacz do rąk, -rękawiczki jednak ciężko dobrać rozmiar, chyba, że wiesz. -termofor, -kalendarz książkowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
może świeczuszki zapachowe? np.w rossmanie jest seria z zapachami - w szklanym pojemniczku z patyczkami, za 12zl chyba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Czekolada, świeczki, jak pisano już zresztą żel pod prysznic, termofor też dobry pomysł, ale coś mrozy mijają, krem do rąk.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Inkwizytor
|
- Foremki świąteczne do ciastek
- Mapa - Jakaś ciekawa spinka do włosów - Dobra kawa dla kawosza - Rękawica do kuchni z mikołajem
“Never forget what you are, for surely the world will not. Make it your strength. Then it can never be your weakness. Armor yourself in it, and it will never be used to hurt you.” Martin wymianka książkowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.