![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Listopadowo/Grudniowa wymianka z Olimpią ;) Zapraszam S, M, L i XL.
ZAPRASZAM SERDECZNIE WĄTEK OTWARTY
![]() Witajcie Nazywam sie Małgosia i przywedrowałam zinnego portalu , gdzie zdobyłam zaufanie około 200 dziewczyn wiec niechetnie chciałabynm wysyłac jako pierwsza. Moją uczciwosć mozna łatwo sprawdzić ![]() Prosze raczej o opisy a nie linki;0 ze względów ekonomicznych wolę większe wymianki Nie wymieniam się na kosmetyki interesują mnie ciuchy, dodatki Obecnie szukam -torby na długim pasku czarnej lub brązowej mieszczącej a4 lub mniejszej ;0 -płaszcza i kurtki na zimę M L -marynarek kolorowych -sweterków rozpinanych w innym kolorze niż czarny -spodni ale nie biodrówek! M/L -fajnych bluzek i tunik ZA TE RZECZY WYMIENIAM SIE W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI. No to zaczynamy ![]() SUKIENKI. 1.DELIKATNA KREMOWA SUKIENKA Z KORONKĄ Delikatna sukienka odcinana pod biustem i ozdobiona dwoma przepięknymi kamieniami. Od dołu podszyta bardzo kobiecą koronką, która ładnie układa się w tańcu stan oceniam na b dobry z tyłu na gumce przez co dopasowuje sie od s do m polecam polecam polecam polecam 2.DZIANINKOWA SUKIENKA NA CHŁODNIEJSZE WIECZORY S M stan idealny bardzo fajnie lezy i się prezentuje serdecznie polecam rozciagliwy materiał kolor czarny 3.SUKIENKA MAŁA CZARNA BOMBECZKA NA SYLWESTRA stan idealny regulowane ramiaczka z tyłu gumeczka pasuje i na M L XL- z metki wiec to taki uniwersalny rozmiar nie wiem jak to się stało ale po praniu ramiączka zmieniły kolor na zielonymozna je bez problemu wypruc i wszyc inne ale z zielonymi też spoko 4.ŚLICZNA ZWIEWNA SUKIENKO TUNIKA NOWA M L śliczna w piekne kwiatki sukienka/tunika z podszewką na gumce dzieki czemu się dopasowuje dł przed kolanko polecam serdecznie nowa.................... 5.PAPAYA SUKIENKA Z BASKINKĄ TYLKO Z WISH! Sukienka nowa z metkami roz z metki 12 pasuje na M śliczna baskinka tuszuje niedoskonałości figury wymiary podane na płasko szer od pachy do pachy 45 dł całkowita 86 talia 40 materiał sie naddaje w stopniu minimalnym. sukienka bedzie pasować na wesele jak i na niedzielny obiad 6.SUKIENKA PASTELOWA M L Mam na sprzedaz sliczną sukienkę na lato w pastelowym odcieniu różu w paseczki i kwiaty, które lekko połyskują, sukienka ślicznie sie prezentuje, dałam za nia 99zl i zalozylam 2 razy. Rozmiar uniwersalny lecz najlepiej prezentuje sie na M i małe L. polecam! 7.WIZYTOWY KOMPLET MARYNARKA PLUS SPÓDNICA PLUS PASEK komplet szary na M/ dół nawet na L stan b dobry świetny komplecik na wiele okazji rozmiar M kolor szary dzieki czemu poszczególne części pasuja do innych ubrań materiał fajny uciagliwy Edytowane przez Olimpia_23 Czas edycji: 2012-11-14 o 07:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo/Grudniowa wymianka z Olimpią ;) Zapraszam S, M, L i XL.
BUCIKI ROZ 40
ŚLICZNE SZPILKI ATMOSPHERE 40 Mam do sprzedania szpilki znanej i renomowanej firmy Primark-atmosphere.Buciki są wykonane z wysokogatunkowego zamszu w modnym kolorze -fiolet.Szpilki są eleganckie i świetnie pasuja na róznego rodzaju spotkania towarzyskie. Długość wkładki- 26cm Wysokość obcasa- 13cm stan idealny z naklejką producenta zdjecia pozyczyłam mam nadzieje ze włascicielka mi wybaczy WYMIANA NA fajny modny ciuch w roz M L inne szałowe buty w roz 40 BEDE WYBREDNA! ŚLICZNE NA MAŁYM OBCASIE Na wymianę czółenka z wyciętym palcem rozmiar 40, kolor czarny, wkładka wewnętrzna 26cm. mały obcasik bardzo stabilne nie obcierają. stan b dobry.......... kozaki brązowe stan używany ale dobry- fleki do zrobienia ogólnie w stanie wizualnym ok roz 39/40 Edytowane przez Olimpia_23 Czas edycji: 2012-11-06 o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
NOWE UROCZE KWIECISTE BIKINI
trakcyjne bikini z kolekcji b.p.c. beach, z odpinanymi, regulowanymi ramiączkami. W miseczkach wyjmowane wkładki i nieprześwitująca podszewka na wys. biustu. Dla pań o rozm. miseczki A-C. 80% poliamidu, 20% elastanu. Cena katalogowa to 89.90 rozmiar :40 (80) Szer. pod biustem: 37-46 Miseczka: A/B/C Szer. majtek: 39-51 mierzone na płasko wymiana tylko na inny nowy strój dwuczęściowy rozm M lub L.z push-upem RIVER ISLAND BANDAŻOWA SPÓDNICA MINI super gatunek roz z metki M ale dosć małe stan idealny świetnie sie prezentuje, zameczek z tyłu. przód w paski tył zaś cały czarny. BEDE WYBREDNA! ATMOSPHERE CIEPŁY SZARY SWETR/NARZUTKA Ciepły , kolor identyczny jak na fotkach sweter długi za pupe..zapięcie na jeden guzik piękny zresztą ozdobny, Atmosphere mój jedyny taki sweter ala narzutka , wyjątkowy roz ML TOP SHOP CUDNE PUDROWE BOLERKO NARZUTKA 42 wymaga ogolenia MODNA KOSZULA KRATKA S M Witam serdecznie dziś mam do zaoferowania na wymiankę świetną koszulę w modną kratkę. stan oceniam na bardzo dobry, na wys. biustu ma fajne zakładki których niestety nie widac na foto. polecam serdecznie KWIATOWA BLUZECZKA WIAZANA Z TYŁU M L odcinana pod biustem wiazana z tyłu wielokolorowa tuszuje niedoskonałości opolecam serdecznie fajnie sie prezentuje. NIETOPERZ CIEPŁY M L Chętnię wymienię na jakiś long swterek Polecam stan idealny, zapraszam do wymiankiSTAN NORMALNE SLADY NOSZENIA , CHYBA TRZEBABY OGOLIC GDZIE NIEGDZIE staniki z silikonowymi ramiączkami i tyłem nude roz z metki xl 38 80 cokolwiek to znaczy dla mnie to miseczka B i obwód 80 czarny bez ramiaczek z silikonowym tylem tez miska B nowe! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Kosmetyki nowe wszystkie firmy fm group
zapraszam do kosmetycznego;0 Edytowane przez Olimpia_23 Czas edycji: 2012-11-13 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
ŚLICZNY PLECIONY SWETEREK Z KOŁNIERZYKIEM
kupiony na aukcji allegro wiec zapłaciłam za niego 69 zł;( bede szukac czegos o podobnej wartości ![]() Chcesz być modna i na topie? Właśnie znalazłaś coś dla Siebie. Niesamowity sweterek w ponadczasowym połączeniu kolorystycznym. Oryginalny i niepowtarzalny splot warkoczy, uroczy kołnierzyk oraz łaty na łokciach tworzy stylowe połączenie które pozwoli Ci kusić i uwodzić wyglądem. Całości dopełnia guziczek przy szyi. Sweterek z charakterem dla Pań lubiących wyróżniać się z tłumu. Idealny w zestawieniu z tregginsami i botkami. Bądź modna jesienią! NOWY BEZ METKI, TYLKO PRZYMIERZONY. roz z metki xl zdecydowanie to M L na płasko od pachy do pachy 46 47 dł 62 cm ![]() kupiony na za all 55 zł! wymiana tylko na -inny nowy sweterek - marynarke - torbe na długim pasku - płaszczyk jesienny/zimowy M L INNYCH RZECZY NIE PROPONUJ! tylko za wish! OVERSIZE 3 KOLORY fajny i modny w stanie b dobrym.....na m L oversize na xl i xxl nieco mniej luzny. SPODNIE RURKI materiałowe czarne rozciągliwe roz z metki m ale beda dobre i na L biodrówki ![]() bluzeczka w paski ZARA roz M PŁASZCZYK NA JESIEŃ ZIMĘ M L noszony dwa sezony w stanie dobrym bo wymaga ogolenia, niestety ja nie posiadam maszynki do ubrań wiec to zadanie czeka na nową właścicielkę. sukienka bombka pudrowy róż z koronką PRZESLICZNA ROZMIAR M ODDAM ZA COS MEGA ![]() MARYNARKA ROZ L mało noszona , taliowana- mam juz jedną czarną wiec te wymienie na inna ale M. KAMIZELKA W DELIKATNA KRATECZKE nie musze oddawac wiec za cos co mi sie bardzo spodoba;0 rozmiar kamizelki M L Edytowane przez Olimpia_23 Czas edycji: 2012-11-27 o 07:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
RÓZNOŚCI PYTAC
![]() Torba prawdziwa skóra kolor brąz! Modna i uniwersalna. Stan idealny....gdyby nie popekane raczki widoczne na foto. Tylko rączki są popękane w wielu miejscach cała torba jest w bardzo dobrym stanie. To prawdziwa skóraNie mam niestety w okolicy kaletnika który by doczepił nowe raczki , ewentualna naprawa nie powinna byc droga, a sam defekt jest niewidoczny przy noszeniu. MISIOWY KOMPLECIK NA ZIME DLA CHŁOPCA RĘKAWICZKI PLUS SZALIK Z MISIAMI Oddam tylko za cos ekstra bo spopro mnie kosztował Czapeczka dla ksieżniczki cieplutka na 1 - 2 lata;0 Płaszcz bardzo ciepły S/M Edytowane przez Olimpia_23 Czas edycji: 2012-11-06 o 16:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
dokładka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
i raz jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
witam jakiej firmy jest puder transparentny?
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1352217171 i może jakiś kosmetyk ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
wym??
kozaki brązowe stan używany ale dobry- fleki do zrobienia ogólnie w stanie wizualnym ok roz 39/40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1352217857
cos z torbe? miesci a4? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
:)
|
podoba mi sie u Ciebie ten sweterek z kołnierzykiem, moge oddać spódnice i coś dołożyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
coś u mnie?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
a jaki ich stan??
czy sa rozklejone?? dł wkładki wew?? albo jakie ty nosisz buty z jaka dł?>?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Na chwile obecna do glowy przychodzi mi tylko ta bluzka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Cos u mnie za;
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1352216701 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1352217171
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
znajdziesz coś za czarno-biały zweter z kołnierzykiem?
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz coś za :https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...=1352217605???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
:)
|
przypominam sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.