![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Lakiery, kolorówka, włosy, zapachy, nowe ubrania i buty grudzień
Witajcie!
W POSTACH 18, 19 i 20 BIŻUTERIA Mieszkam w Trójmieście. Odpisuj u mnie, ja u Ciebie ![]() czerwone - jest niebieskie - rezerwacja zielone - dokładka REVLON COLORSTAY BUFF SoftFlex do suchej skóry - trudno określić, bo to szklana butelka, ale wg mnie na ok. miesiac wystarczy. Do paznokci: -Inglot, lakier matowy 727, krwista czerwień - świeżutki, malowałam 1 raz dzisiaj. Super lakier, b. szybko schnie, kryje po 1. warstwie(!). Zostawiłabym, ale szukałam ciemniejszego lakieru. - Maybelline COLORAMA 104, b. ciemny fiolet, kolor świetny, użyłam 1 raz, trzyma się na paznokciach już tydzień bez odprysków! Cud! Dla mnie ciut za ciemny. Jest to nówka, otwarta ponad tydzień temu, ale przy malowaniu przewróciłam słoiczek i została trochę ponad połowa. - Manhattan Quick dry 60 sec., 410T, użyty 2 razy, b. ciemne bordo wchodzące w brąz, wiele osób chwaliło u mnie ten kolor, ja szukałam bordo, więc oddaję. - Inglot, 977. pomarańczowa żółć - otrzymałam od szwagierki jako nowy, użyłam na 1. paznokciu ![]() -Maybelline, 342, koralowy pomarańcz, dostałam jako testowany również 3 mies. temu - Wibo, express growth 312, pomarańcz dostałam, wygląda jak nowy, testowałam 3 mies. temu - Rimmel 60 sec., 825 sky high, b. ładny niebieski, również wygląda jak nowy, testowałam 3 mies. temu. - Manhattan płyn do zmiękczania skórek, użyłam 2 razy testowo, działa, ale ja nie umiem obsługiwać ![]() KOLORÓWKA - Kredka Sephora, liner electro, 02 metal electro, mały ubytek -Max factor, Max effect, dip in eye shadow, Vibrant turquoise 07 - dostałam używany, nie wiem niestety, ile zostało - buteleczka nieprzezroczysta.dodam do wymiany WŁOSY: - Alterra Pszenica i morela odżywka, zostało jakieś 40 % - Szampon Garnier Naturalna Pielęgnacja Ultra Doux, Siła 5 roślin - zużyłam z 1,5 cm . -Wella, Shock Waves, Zakręć! Pianka `Superskręt` z termo-ochroną - użyta 1RAZ jako test. - Żel mrożący Joanna - użyty 1 raz testowo. -czysty olej kokosowy - olej na porost włosów khadi - wzmacnia włosy, przyspiesza porost - 30 ml oddaję, zostało 70 ml na wymianę. Sesamum Indicum Oil (Sesamol),Cocos Nucifera Oil (Kokosnubol),Ricinus Communis Oil (Castrol),Eclipta Alba (Bringaraj), Bacopa Monnieri (Brahmi ),Rosmarinus Officinalis Oil (Rosmarin), Citrullus Colycynthis (Koloquinthe),Sida Cordifolia (Bala),Butea Monosperma (Palasa),Gunja Abrus Precatorius (Gunja), Trigonella Foenum Graecum (Bockshornklee),Daucus Carota Oil (Karottenol), Cinnamomum Camphora (Kampfer),Vinca Rosea (Immergrun), Lanalool**, Limonene** - - olejek Mehabhringaraj - pielęgnuje włosy, wzmacnia je, działa łagodząco na bóle głowy. 30 ml oddaję, zostaje 70 ml na wymianę. olej kokosowy , olej sezamowy , eclipta alba , centella asiatica , terminalia chebula, terminalia belerica, embica officinalis, cyperus rotundus, curcuma zadoaria, psoralea corylifolia, nordostachys jatamansi, hedychium spicatum , rosa cenrifolia, vetiveria zizanioes. -Heenara - Naturalna henna dla włosów suchych i przetłuszczających się. Nadaje włosom intensywny rudawo-miedziany kolor. Naturalna henna w połączeniu z 14 ajurwedyjskimi ziołami jak amla, neem i brahmi. - nowa, kartonik lekko sfatygowany - zostało ok. 2/3 (wymianka z magic1984) -olej z czarnuszki Royal Alepp - odlewka za coś wyjątkowego -Nami olej z korzenia łopianu z ziołami - odlewka za coś wyjątkowego - Taft, Sensitive hairspray (wygląd inny niż w kwc) - nowy Półprodukty: - Skrobia modyfikowana Dry-flo z mazideł - po terminie, bez zmian w konsystencji. Jeśli ktoś chce, oddam jako dokładkę do wymiany (już mi się skóra nie przetłuszcza po kuracji) - Glinka Multani Mitti - po terminie, bez zmian, nie potrzebna mi po kuracji, mogę dorzucić do wymiany. STANIK FREYA ARABELLA RÓŻOWA, b. mało używana, 30E ![]() Książka: SNOOP: WHAT YOUR STUFF SAYS ABOUT YOU, Gosling, - raz czytana, w b. dobrym stanie, w j. angielskim. ZAPACHY: - Alterra Natural Spirit Limonka - zapach: cytryna, limonka, pomarańcza, produkt wegański, zużyłam z 0,5 cm - AVON Little red dress - jest ok. 2/3, we flakonie. -Oriflame Midnight Pearl - ubytek ok. 1,5 cm, we flakonie. -mgiełka do ciała NATURALS Cranberry & Cinnamon Body Spray - z 1 cm wypsikane. - 20 próbek perfum FM Group w futerale - 10 męskich i 10 dla kobiet - 1 próbka pełna w 1/2, reszta nowa. - dezodorant w sprayu Nivea, Pure&Natural - powąchany testowo. - fabryczna próbka D&G pour femme minus 1 półpsik. - robiona próbka Estee Lauder Pleasures - ok. 1/3, robiona 12.12.12 - Givenchy Dahlia Noir - ok. 1/2, robiona 12.12.12 Poniżej WISH - jeśli macie coś takiego, to piszcie ![]() ![]() ![]() Przede wszystkim: 1. książka Бизнес контакт 1 и 2, może być "czyste" ksero, zbindowane, z płytą 2. Golden Rose, Nail Color, Quick Dryer Spray. 3. henna khadi ciemny brąz (lub innej firmy, dająca podobny efekt) 4. szampon La roche-posay KERIM przeciwłupieżowy 5. spodnie MEXX, rozmiar-normalne 38-40 (MEXX ma zaniżoną rozm., więc raczej 40-42) 6. mała odlewka/próbka do przewąchania: Tom Ford Black Orchid, Black Tourmaline, zapachy z serii Armani Prive, Armani Code Luna, Shalimar pargum Initial, zapachy Lutensa i inne. Inne: -oleje do włosów różnego typu (bez kokosa) - płyn do higieny intymnej bez SLS i SleS -małe próbki szamponów bez sls (a z łagodnymi detergentami) - oleje do pielęgnacji twarzy czy ciała -inne ciekawe kosmetyki, zwłaszcza naturalne - bez silnych detergentów, parafiny, alkohol denat. i silikonów (jeśli do ciała) - lakier do paznokci w kolorze: burgund, ciemny fiolet,żadnych shimmerów czy pereł - zwykły, neutralny połysk, ale bez toluenu, formaldehydu itp. - trwała pomadka w kolorze truskawkowym, malina (blada cera) - odlewki zapachów - książki o medycynie różnych krajów (np. ayurveda), w dobrym stanie - płyn do szkieł - sprawna, składana, jednobarwna parasolka lub elegancki, ciemny parasol. - b. dobra zielona herbata lub kawa (tu chyba jestem najbardziej wybredna ![]() NA WYMIANIE CIUCHOWEJ - NOWE!! szpilki 40 żakiet 38 i pasek! -zdj. poniżej, szczegóły w tym wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php...9#post37 667179 Te rzeczy b. chętnie wymienię też za kosmetyki i rzeczy z powyższej listy.
Wymienię 4 ml. Armani Prive Royal Oud na Armani Prive Ambre Soie i Amblre Orient Lakiery, kolorówka, włosy, zapachy, nowe ubrania i buty grudzień FREYA ARABELLA 30E Edytowane przez Kociasta Czas edycji: 2012-12-12 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lakiery, kolorówka, włosy, zapachy, nowe ubrania i buty grudzień
Coś u mnie za:
- olejek Mehabhringaraj - pielęgnuje włosy, wzmacnia je, działa łagodząco na bóle głowy olej kokosowy , olej sezamowy , eclipta alba , centella asiatica , terminalia chebula, terminalia belerica, embica officinalis, cyperus rotundus, curcuma zadoaria, psoralea corylifolia, nordostachys jatamansi, hedychium spicatum , rosa cenrifolia, vetiveria zizanioes. -Heenara - Naturalna henna dla włosów suchych i przetłuszczających się. Nadaje włosom intensywny rudawo-miedziany kolor. Naturalna henna w połączeniu z 14 ajurwedyjskimi ziołami jak amla, neem i brahmi. - nowa, kartonik lekko sfatygowany ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pani Mizantrop
|
Coś u mnie za:
- olej na porost włosów khadi - wzmacnia włosy, przyspiesza porost - AVON Little red dress - jest ok. 2/3, we flakonie. -Oriflame Midnight Pearl - ubytek ok. 1,5 cm, we flakonie. ? Mam lakiery do paznokci, malinową szminkę Maybelline, kosmetyki kolorowe, profesjonalny krem Wella do długich włosów oraz duży wybó markowych ubrań w rozmiarze 38/40. Przejrzyj, proszę obydwa moje wątki, jest w nich kilka dokładek ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
- olej na porost włosów khadi - olejek Mehabhringaraj Ps. co do rolek do czyszczenia sierści to mam coś lepszego do polecenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś za
olej na porost włosów khadi - wzmacnia włosy, przyspiesza porost - olejek Mehabhringaraj - pielęgnuje włosy, wzmacnia je, działa łagodząco na bóle głowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
może znajdziesz coś w moich wątkach za:
- olej na porost włosów khadi oraz lakier w kolorze ciemnego fioletu? ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś za zapach oriflame?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
odpisane wszystkim
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za olejek Khadi?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Cos za oleje do wlosow?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
A które lakiery Ci się podobają? Cienie w zasadzie już wymienione, ale pisz śmiało, co Ci się podoba, może oddam więcej za mniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
olej na porost włosów khadi
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Eveline Colour Show kol. 655 (czerwone wino), jest bez drobinek, a Eveline Colour Instant kol. 665 (bordowy) jest z drobinkami. Z Twojej wish miałabym jeszcze :
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
BIŻUTERIA
Robiłam zdj., ale aparat nie łapał ostrości. W razie pytań postaram się zrobić nowe. I ODDAM ZA COŚ EKSTRA (widziałam w Aparcie kolekcję z malowanego na złoto srebra ![]() oczywiście data na zdjęciach nieprawidłowa ![]() 1. Bursztynowa broszka - założyłam raz 2. Kolia z nieoszlifowanych bursztynów- b. duża, b. duże kawałki bursztynów - zdj. tego nie oddaje. II ODDAM. 1. Korale z muszelek - nowy 2.Wisior z krzemienia pasiastego - nowy. 3.Broszka z krzemienia pasiastego. -nowa 4.Broszka z białym oczkiem/kamieniem - używana, w doskonałym stanie. 5. Broszka z różą - chyba srebrna, ale nie ręczę, użyłam 2 razy. 6. 19 czy 20 cienkich bransoletek. - nałożyłam ze 2-3 razy 7. 5 różnych bransoletek - jedna z Grecji z motywem kóz, 1 z ciekawego materiału (nie jestem w stanie określić) - mają ok. 30 lat. 8. Bransoletka w kolorze złotym, bodajże z Orsay - użyłam ok. 3 razy. 9. Bransoletka ze sklepu indyjskiego - nigdy nie nosiłam 10. Srebrny pierścionek z Grecji z greckim motywem głowy - trzeba wyczyścić. 11. Jajko z onyksu chyba, jest lekko obłupane - widać na zdj. 12. Srebrny wisiorek z czajniczkiem - do czyszczenia. 13.Wisior, chyba z krzemienia pasiastego - nowy. 14.Bransoletka, jedna kuleczka z obłupaną powierzchnią w połowie. 15. Bransoletka z motywem serca - nowa 16. Naszyjnik z motywem serca - nowy 17. Naszyjnik - nowy.
Wymienię 4 ml. Armani Prive Royal Oud na Armani Prive Ambre Soie i Amblre Orient Lakiery, kolorówka, włosy, zapachy, nowe ubrania i buty grudzień FREYA ARABELLA 30E Edytowane przez Kociasta Czas edycji: 2012-12-03 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
18. Bardzo oryginalna bransoletka - ma ponad 30 lat, za coś, co mnie szczególnie zainteresuje.
19. Niebieski wisior z kamienia naturalnego - nowy. 20.Czerwony wisior z kamienia naturalnego - nowy. 21. Niebieskie długie kolczyki z kamienia naturalnego - niestety nie określę, jaka to skała, nowe. 22. Niebieskie kolczyki kulki - nie wiem, jaka to skała, nowe. 23. Wisior zielony ze skały naturalnej, nowy.
Wymienię 4 ml. Armani Prive Royal Oud na Armani Prive Ambre Soie i Amblre Orient Lakiery, kolorówka, włosy, zapachy, nowe ubrania i buty grudzień FREYA ARABELLA 30E Edytowane przez Kociasta Czas edycji: 2012-12-03 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Dwa złote pierścionki - za coś wyjątkowego.
24. Pierścionek z kokardką. 25. Pierścionek z masą.
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Oki, no to już piszę, co mi się u Ciebie podoba
![]()
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Korektor mogłabym oddać za te oleje, tylko on teraz jest w negocjacjach, zobaczymy co z tego wyjdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
hej
coś za pierścinek z kokardką ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
A cobra on my left...
|
Cytat:
![]() Najbardziej zależy mi na hennie Heenara ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
coś za :
olej na porost włosów khadi - olejek Mehabhringaraj - Oriflame Midnight Pearl - ubytek ok. 1,5 cm, we flakonie. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
A cobra on my left...
|
Ponieważ doczytałam, ze szukasz olejów do twarzy i włosów, to z naturalnej pielęgnacji mam jeszcze takie rzeczy na wymianę:
-olej z rokitnika ok. 15 ml -raz wypróbowany -olej z nasion truskawki 15 ml -raz wypróbowany -olej z pestek czereśni -ok. 10ml -mogę odlać oleju sezamowego ok. 20 ml -olej Alverde porzeczka-paczula 30 ml http://my-love-cosmetics.blogspot.co...li-cassis.html (zdjęcie poniżej) - olejek eteryczny lemongrassowy ZSK (nowy, nieotwierany, 7ml) - mocznik mazidla (5g) - wyciąg z aloesu koncentrat, ZSK (ok. 12 ml) - kwas ferulowy (odsypka do 3g) mazidla - ekstrakt z soku granatu ZSK (odsypka do 5g) - alantoina ZSK (ok. 5g). Czy coś z tego by Cię interesowało? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
podobają mi się oleje, ale nie oddam za nie Heleny, może wypatrzysz coś innego?
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
ja nic innego nie widzę, więc dziękuję
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.