|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
ListopadCzeeść.
Dawno mnie nie było. Powodem był brak czasu. Teraz mam go trochę więcej, oraz mam więcej rzeczy na wymianę. Dzisiaj kilka, a jutro reszta. ![]() 1. szaro-biała tunika rozmiar S (na metce 38) stan bardzo dobry 2. sweterek niebieski rozmiar S stan bardzo doby 3.Kamizelka rozmiar S (na metce 38) stan bardzo dobry 4.Sweterek jasno różowy Rozmiar S stan bardzo dobry 5.Sweterek niebieski na krótki rękaw z guzikami Rozmiar S stan bardzo dobry 6.Koszula fioletowa rozmiar xs stan bardzo dobry 7.szary włochaty sweterek rozmiar S stan bardzo dobry 8.sweterek z białą koszulą rozmiar S stan bardzo dobry Zapraszam do wymiany! Jutro dostawa. ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Listopad
niestety nic
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dokładka
1. Sweterek szary w białe paski
H&M Rozmiar XS Stan bardzo dobry 2.bolerko kolor jeans Orsay Rozmiar S Stan bardzo dobry (od nowości po schyleniu się rozciągnięciu materiału na plecach wychodzą szwy-od nowości tak jest) 3.Bluzka z napisem Rozmiar XS/S Stan bardzo dobry 4.Bluzka/Tunika szara Rozmiar XS Stan bardzo dobry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Zapraszam!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dokładka
1. Koszulka fioletowa Rozmiar S Stan dobry 2.Koszulka w paski z ozdobnym przodem Rozmiar xs/s Stan bardzo dobry 3.Koszulka czarna Rozmiar xs stan bardzo dobry 4.podkoszulka biała Rozmiar xs stan bardzo dobry 5.Tunika z gitarą Rozmiar S stan bardzo dobry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.