|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
GRUDZIEŃ: glinka zielona, oleje, popiół wulkaniczny, lotion ziołowy, peeling i inne!
NIEAKTUALNE
Zapraszam do wymiany ![]() Kilka zasad: 1. Odpisuj u mnie, ja odpiszę u Ciebie. Nie mam czasu na pamiętanie i przeglądanie wszystkich wątków, w których składam propozycję. ![]() 2. Wysyłamy listem poleconym 3. Jeżeli Ci nie odpisałam, to przypomnij się, na pewno wtedy odpowiem Na wymianę: - 1 kg glinki zielonej (do wymiany w całości lub odsypki) - 100 ml oleju ze słodkich migdałów (NOWY) - peeling z nasion malin (odsypka - ilość do negocjacji) - popiół wulkaniczny (odsypka - ilość do negocjacji) - 20-25 ml oleju awokado - lotion ziołowy przeciw wypadaniu włosów Babuszki Agafii (ilość w buteleczce 150 ml widać na zdjęciu) - szamponetka Marion - Rubin - cynamonowe masło do ciała Eveline (ubytek widać na zdjęciu) - dorzucę jako gratis - 'odlewka' oleju kokosowego (brak na zdjęciach) - odlewka olejku Alterra: migdał i papaja (brak na zdjęciach) Poszukuję nowe lub odsypki/odlewki: - puder bambusowy z jedwabiem z BU - olejek stymulujący porost włosów Khadi - szampon New Bar Lush - balsam na kwiatowym (lub innym) propolisie - sok z aloesu - wcierka Jantar - henna RED Khadi - maski Biovax - olej z brzozą i pomarańczą Alterra - oleje Alverde - perfumy DKNY Na wszelkie pytania chętnie odpowiem ![]() Poza wątkiem mam wiele ubrań oraz nową grubą lokówkę firmy Remington
Edytowane przez _moCCa_ Czas edycji: 2013-02-08 o 21:14 |
|
|
|
|
#3 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: GRUDZIEŃ: glinka zielona, oleje, popiół wulkaniczny, lotion ziołowy, peeling i
hej, mam ok 20 ml khadi - mogę oddać za awokado, chyba, że cze Ci oś Ci jeszcze mnie wpadnie, bo olej migdałowy też przygarnę
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GRUDZIEŃ: glinka zielona, oleje, popiół wulkaniczny, lotion ziołowy, peeling i
Może znjadziesz coś u mnie za tonik babuszki agafii (który to dokładnie?), oleje i może odsypkę peelingu z nasion malin.
Poza wątkiem mam i moge zrobić odlewkę Khadi A w wątku mam spray Jantar ![]() Odpisz u mnie
|
|
|
|
|
#6 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
zajrzałaś też do postu z półproduktami? klik
---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- to jest 100ml nówka sztuka; z tym,że kończy mu się data wkrótce (to jest olej spożywczy, suplement diety. Po zakupie (superpharm) postawiłam w chłodne miejsce i tak se stoi - nakupowałam za dużo do włosów i nie używam
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za olej ze słodkich migdałów?
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
1 kg glinki zielonej -odsypka 100 ml oleju ze słodkich migdałów (NOWY) 20-25 ml oleju awokado - lotion ziołowy przeciw wypadaniu włosów Babuszki Agafii
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Interesowałaby mnie glinka
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
- 100 ml oleju ze słodkich migdałów (NOWY)
- 20-25 ml oleju awokado - lotion ziołowy przeciw wypadaniu włosów Babuszki Agafii (ilość w buteleczce 150 ml widać na zdjęciu) Coś u mnie?
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za
peeling z nasion malin olej awokado odsypka glinki zielonej cos u mnie?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
To jak widziałabyś wymiankę?
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Całość to dosyć sporo ale w sumie czemu nie
? To może zaproponuj co by Cię zadowoliło w zamian?
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
na tym zależałoby mi najbardziej:
100 ml oleju ze słodkich migdałów (NOWY) 20-25 ml oleju awokado może coś jeszcze byś dobrała u mnie? Byłaby większa wymianka no i jak już to musimy się teraz dogadać, bo jutro wyjeżdżam na 6 dni![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- podoba mi się ta sukienka: http://tablica.pl/oferta/piekna-suki...m-ID1YEkX.html Tylko musiałabym znać szerokość w pasie i długość ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Jeżeli zdecydowałabym się na sukienkę to co proponujesz?
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- odsypkę glinki - popiół wulkaniczny (odsypka) - 20-25 ml oleju awokado |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam, że interesuje Cię coś z wątku ciuchowego skoro zaproponowałaś ubrania
z sukienki mogę zrezygnować, zostańmy przy kosmetykach Poza wątkiem, z Twojej listy mam trochę wcierki jantar. Nie wiem co jeszcze by Cię interesowało?
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
hej
coś u mnie za 300 gr zielonej glinki?
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
niedużo, jakieś 30-40ml. Zaproponuj jak widziałabyś wymiankę, bo muszę uciekać a rano wyjeżdżam
![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Wolałabym te rzeczy oddać za kosmetyki. Odżywki marion nie bierz pod uwagę, wcześniej nie było na nią chętnych i dalej jej używam. Co byś oddała z tych rzeczy co wymieniałam za wcierkę, maskę Bioetika, Kapoor kachli? ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:43 ---------- Rozumiem ja tą maskę chciałabym oddać za coś do włosów, także za glinkę podziękuję Jak wrócę zastanowię się nad Twoją propozycją z sukienką i jeżeli dalej będziesz chętna to jakoś się dogadamy
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Mam 100g henny khadi naturalnej i chętnie się jej pozbędę. Mam też DKNY be delicious, ale wymienię go jedynie za inne pefumy. Posiadasz coś do wymiany poza wątkiem?
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
witaj
![]() interesuje mnie odsypka zielonej glinki ![]() jakiej wielkości mogłabyś ją zrobić ja ze swojej strony mogę zrobić do 50-100 ml odlewki maski kallos![]()
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
To może zaproponuję 3 masełka - satsuma , kokos i cocoa butter ? Albo to Cranberry Joy
?---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Nie, no oczywiście oddam Ci mango . Ono mi najlepiej działa na ręce i myślałam że je zgarnę do torebki. W takim razie możemy na PW dogadać adresy.
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
ja bym była zainteresowana 100-150 gramami glinki zielonej
![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- tle maski nioestety nie mam |
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Interesowała by mnie ta sukienka
http://tablica.pl/oferta/azurowa-bia...m-ID1YEBB.html albo lokówka. Tylko mam pytanie, czy to jest takie duże M, czy raczej małe? I które perfumy byś chciała? ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- DKNY niestety już poszło Pozostaje henna i przyznam się że bardzo chętnie bym się jej pozbyła, bo już raczej nigdy jej nie użyję a od 3 miesięcy kurzy się w szafce, ale wiadomo, jak za sukienkę to za mało. Jeszcze dzisiaj dołożę kilka rzeczy, może coś Ci wpadnie w oko
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę że interesuje Cię stymulujący, myślę że 10 mogłabym odlać. Pozostałych do 15 bo za dużo tego mam
I mam też resztkę jantaru, zostało ok 10 ml, też mogę ją oddać. Najbardziej bym chciała tą lokówkę, bo boję się, że to M jednak będzie za duże. No i mogłabym odpsikać DKNY woman do 5 ml, albo DKNY golden delicious, i tak planuje nowy zakup
Wymiana Edytowane przez Gwiazdeczka223 Czas edycji: 2012-12-28 o 15:24 |
|
|
|
|
#29 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Pamiętam, ale muszę się trochę ogarnąć, w kinie byłam dziś pół dnia, dzieci głodne, te sprawy
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
- 100 ml oleju ze słodkich migdałów (NOWY)
- 20-25 ml oleju awokado - lotion ziołowy przeciw wypadaniu włosów Babuszki Agafii (ilość w buteleczce 150 ml widać na zdjęciu) Cos u mnie?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.

A w wątku mam spray Jantar

ja ze swojej strony mogę zrobić do 50-100 ml odlewki maski kallos
Pozostaje henna i przyznam się że bardzo chętnie bym się jej pozbyła, bo już raczej nigdy jej nie użyję a od 3 miesięcy kurzy się w szafce, ale wiadomo, jak za sukienkę to za mało. Jeszcze dzisiaj dołożę kilka rzeczy, może coś Ci wpadnie w oko