![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
STYCZEŃ Odśwież swoją szafę + dużo za drobiazgi!
nieaktualne!
Witam w moim wątku! ![]() Zasady jak u wszystkich, przedewszystkim: *uczciwość *wysyłka tylko poleconym *ja odpisuję u Ciebie, TY U MNIE *nawet jak nic nie znajdziesz/zrezygnujesz, to napisz, nie gryzę! ![]() Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2013-02-10 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: STYCZEŃ Odśwież swoją szafę + dużo za drobiazgi!
RZECZY Z TEGO POSTU WYMIENIĘ NA COŚ
![]() 1. Płaszczyk ZARA, czarny, dwurzędowe guziki, przewiązywany paskiem, r. XS/S, na podszewce w środku z dwóch miejscach szwy troszkę poszły, ale można zszyć, w niczym to nie przeszkadza, skład: 80% wełna 2. Marynarka granatowa, mam z wymianki (niestety na mnie troszkę za duża), r.S/M, nie nowa, ale jest w stanie idealnym (zdjęcia zapożyczone od wizażanki ![]() 3. Sukienka, ATMOSPHERE - prosto z Primarka w Londynie, kupiona w maju tego roku, r. 36, nowa, tylko przymierzona, marszczona góra, kolor jednolity (bez cieni jak na zdjęciu) 4. Prześliczna sukienka, czarna, rozkloszowana, na dole widać tiul, r. M, stan bdb ![]() 5. Sweter rudy H&M, poszukiwany! z golfem warkoczowym, r. S/M, stan bdb++ za coś fajnego ![]() DOKŁADKA! 3 LUTY! 6. Błękitna koszula z białym kołnierzykiem i mankietami, ma wcięcie w talii ![]() ![]() Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2013-02-03 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
UWAGA! TELEFON WYMIENIĘ TYLKO I WYŁĄCZNIE NA INNY TELEFON DOTYKOWY W STANIE BDB! NA INNE PROPOZYCJE NIE ODPOWIADAM.
1. Telefon Samsung Star II, stan bdb, gratis dodam etui dopasowane do tego modelu ![]() Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2013-02-10 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Kosmetycznie.. ![]() 1. Zestaw do domowego wybielania zębów American Smile ![]() (zdjęcie zapożyczone z internetu) w skład zestawu wchodzą: - 2 nakładki termokurczliwe - na górne i dolne zęby -2 strzykawki z żelem wybielającym - kartonik z odcieniami zębów - instrukcja w języku polskim Data ważności: do końca stycznia 2013r WYMIENIONE 2. PERFUMY FM, z kolekcji HOT COLLECTION - zaperfumowane 30%! FM 33 - Orzeźwiająca moc jaśminu, białej róży, bambusa, jabłka i cytryny. mam pudełko do nich, ilość do napisu "by Federico Mahora - mam pudełko 3. Podkład SLEEK make up - new skin revive - odcień BAMBOO, raz użyty i raz przetestowany - WYMIENIONE! 4. Podkłady w kompakcie Sleek, tester, tylko przetestowane, pudełeczko w jednym miejscu stłuczone ale da się zamykać. Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2013-01-20 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. Jeansy rurki, brąz khaki, ze stałymi przetarciami na nogawkach, ROSSA MISS jeans, rozmiar z metki M (ale to chyba bardziej S ), stan bdb - były mało noszone
wymiary : w pasie:36cm dł. całk. po zewn. krawędzi: 97cm szerokość nogawki na samym dole: 14cm ![]() 2. Bolerko ażurkowe, koralowa czerwień, rozmiar na oko XS/S, stan bdb+++ 3. Cudowna sukienka z Primarka z Londynu, kupiona w maju tego roku, z gumą w talii, wygląda bosko, r. 38, ale to XS/S, stan bdb++ DOKŁADKA 9 LUTY! 4. Rurki H&M, r.XS (34), z zameczkiem z boku, te beżowe po prawej, ZA INNE RURKI XS Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2013-02-09 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1. Koszula obszywana ciemniejszą nitką, r. 2 (jak dla mnie S/M), stan bdb+
2. Koszula w kratę, nie wiem jaka firma - metka odcięta, r. S/M, stan bdb+ 3. Jeansy, CALVIN KLEIN, rozmiar W27 , dobre na XS (boyfriendy luźniejsze)/S 4. Bluzka tunika pasiak, z kokardą na plecach r. XS/S/M, długość - 69cm, stan bdb (zdjęcie zapożyczone od poprzedniej wizażanki ![]() 5. Prześliczna sukieneczka, NOWA BEZ METKI, posiada jedną wadę fabryczną (dla chętnych info) i gdzieś miała też malutką, niewidoczną plamkę, nie mogę teraz znaleźć.. mam z wymianki, r. S/M/L - jest mocno rozciągliwa ![]() 6. NOWE okulary zerówki, z Claire's, są koleżanki i ona szuka w zamian wyłącznie innych, z cieńszymi oprawkami ![]() 7. Torba, mieści A4, mam z wymianki, jednak jest mi już zbędna, na zdjęciu ukazana wada (tu jeszcze jedna : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1351844902 ) Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2013-02-06 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1. Koszulka, dekolt obszyty koronką, DENI CLER, r. XS/S, stan bdb+
2. Spódniczka rozkloszowana, z zipem, MAX STUDIO, r. S, stan bdb 3. Spódniczka moro, rozkloszowana, r. M, stan bdb++ Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2013-01-28 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1. Tunika/sukienka, BAY, w jednym miejscu odpruła się koronka - można zszyć, r.38, oprócz opisanej wady stan bdb
2. Koszula, krótki rękawek, kolor i wzór jak na zdjęciu, H&M, rozmiar S/M na oko, metki przy szyi obcięte, stan bdb 3. Koszula biała w niebieskie kwiatki, krótki rękawek, ORSAY, r.36, na rękawkach sznureczki do regulowania szerokości, bez jednego guzika, ale jest zapasowy - można doszyć, stan bdb Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2013-01-28 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dokładka - 22 stycznia! 1. Bokserka, S.Oliver, rozmiar S/M, stan bdb- 2. Koszulka, CAMEIEU, r. S, stan db++ (ma troszkę zmechacenia pod paszką - zniweluję maszynką ![]() 3. Rurki brązowe, r. S, z tyłu mają na dole zameczki i urocze kokardki (zdj.) ![]() wymiary: w pasie: 37cm dł. całk. 92cm szerokość nogawki na dole: 13cm DOKŁADKA 23 STYCZNIA! 4. Róż L'oreal, Blush Delicieux, odcień 103 Sandallwood veil, jeszcze lekko wyczuwalny napis na różu, świetne opinie ->KWC<- Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2013-01-28 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
iii
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
jeszczze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
jednaa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
jeszcze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
dokladka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
zaejlk
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
dokladeczka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
popojoj
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
dokladkaa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
juz osstatniee
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
koniec
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Konieeec
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, może znajdziesz u mnie coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1357320518 i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1357320169
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Marynarka granatowa https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1357320705 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
coś za:
6. Koszula damska, NO NAME ??
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.