|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
W lutym Mega torba i Buty Atmosphere 40
Na początek kilka zasad:
Przedmioty wysyłam zawsze w kopercie bąbelkowej listem poleconym ( rejestrowanym) co do priorytetu - jedynie po wcześniejszym uzgodnieniu. Nie odmieniam się. nie toleruje linków - pisz konkretnie co Ci się podoba. Ja piszę u Ciebie Ty u mnie ![]() Jeśli nie odpisze to przypomnij się, proszę - nie zawsze mam czas żeby zajrzeć na Wizaż ... Moja WISHLISTA: ![]() ![]() Mgiełka w rozmiarze 44/46 Nietoperze, kimona, rozm. 44/46 rurki, tregginsy, legginsy, jegginsy, skiny w duzych rozmiarach ( 46/48 - 16/18) włóczki w większej ilości ( miło by było jakby była w miarę nowa, choć może być też z "odzysku" - ale żeby nie była zmechacona - kolory : czarna, wszystkie odcienie bieli, szarości, beży i kremu. buty damskie wiosenno jesienne w rozmiarze 41 najlepiej czarne lub karmelowe. Pędzle do makijażu ( tylko w zestawach, nie interesują mnie pojedyncze sztuki ) WĄTEK AKTUALNY TYLKO DO końca 02 . 2013 !!
Życie składa się ze spotkań i rozstań. Ludzie pojawiają się w twoim życiu każdego dnia,witasz się z nimi,potem żegnasz. Niektórzy zostają kilka minut,inni kilka miesięcy,może rok,a czasem całe życie. ALE ZAWSZE ODCHODZĄ... Edytowane przez Cytryna007 Czas edycji: 2013-02-17 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: W lutym Mega torba i Buty Atmosphere 40
1-8 Duża mega pojemna torba. Nowa. kupiłam na allegro na poprawę nastroju ale okazało się że jest zupełnie nie w moim stylu. ( użyłam kilka razy ) ( z przeceny - kosztowała 99zł) "wady" które ukazałam na trzech ostatnich zdjęciach ( celowo prześwietlone ) w rzeczywistości są niewidoczne.
9. Buty Atmosphere 40. miałam tylko na weselu ubrane.
Życie składa się ze spotkań i rozstań. Ludzie pojawiają się w twoim życiu każdego dnia,witasz się z nimi,potem żegnasz. Niektórzy zostają kilka minut,inni kilka miesięcy,może rok,a czasem całe życie. ALE ZAWSZE ODCHODZĄ... Edytowane przez Cytryna007 Czas edycji: 2013-02-17 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos za torbę?
mam 2pirwsze części greya |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
odpisane
![]()
Życie składa się ze spotkań i rozstań. Ludzie pojawiają się w twoim życiu każdego dnia,witasz się z nimi,potem żegnasz. Niektórzy zostają kilka minut,inni kilka miesięcy,może rok,a czasem całe życie. ALE ZAWSZE ODCHODZĄ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
to podziękuję moje buty kosztowały dwa razy więccej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
tak książki aktualne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
up
![]()
Życie składa się ze spotkań i rozstań. Ludzie pojawiają się w twoim życiu każdego dnia,witasz się z nimi,potem żegnasz. Niektórzy zostają kilka minut,inni kilka miesięcy,może rok,a czasem całe życie. ALE ZAWSZE ODCHODZĄ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
up up
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.